Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ναι ξεχαστηκα φυσικα και ειμαι μεσα αλλα το αλλο σκ τελικα θα λειπουμε ,εκτος και αν ο καιρος ειναι δραμα...

Κανονιστε ποτε θελετε και πειτε.Εγω μπορω σκ μεσημερι και καθημερινες απογευματακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είπα να ρωτήσω με τακτ αλλά δεν έπιασε. Ξαναρωτώ λοιπόν πιο ξεκάθαρα. Στο 24ωρο κάθε φορά που θα θέλω να ουρήσω θα πρέπει να πλένομαι πριν? Και επίσης θα τα κάνω κατευθείαν στο ντεπόζιτο ή θα τα βάζω σε ουροσυλλέκτη και μετά θα τα βάζψ εκεί μεσα???

Κατάλαβες τώρα? :lol:

Πες τα βρε παιδί μου ετσι να καταλαβαινομαστε:tongue:

Οχι δεν χρειάζεται να πλενεσαι.Ξεκινάς πχ αυριο το πρωί.Πετας τα πρώτα και ξεκινάς να μαζευεις από εκεί και πέρα.

Τώρα που θα τα βαζεις αρχικα είναι ενα θέμα γιατι δεν πρεπει να ξεφύγει ουτε σταγονα.

Μαλλον πρεπει να τα πούμε τηλεφωνικα γιατι θα μας "κοψουν εδω" χα χα.

Πίνεις οτι πινεις συνηθως απο υγρα τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο και η συλλογή τελείωνει μετα από 24 ώρες ακριβώς την ίδια ωρα που αρχισε.

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο Γιωργάκης μου έγινε 13.075! Πάρτυ time πήρε 600γρ. μέσα στο μήνα, ψήλωσε κιόλας, τον άκουσε που έλεγε και κουβεντούλες και γενικά μας είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξή του, τον βρήκε και υγιή, τι άλλο θέλω! Να σας πω ότι μέσα στο 2ο χρόνο της ζωής του πήρε περίπου 2 κιλά εκ των οποίων το 1 τους τελευταίους 2 μήνες (τελικά όντως τρώει στο σταθμό!) !Η τοσοδούλα μόλις 7.015 αλλά έχει καλό μεταβολισμό, είναι και γυναίκα, γιατί τρώει ικανοποιητικές ποσότητες εκτός από κρέμα που δε θα ξαναπροσπαθήσουμε, ξεκινάμε τραχανά και ζυμαρικά! Ήταν ο ΄1ος μήνας που εκτός από 2 μέρες που έκαναν δέκατα δεν είχαν τίποτα σημαντικό οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένη, τίποτα άλλο δε θέλω! Είμαι σίγουρη βέβαια ότι αυτό το μήνα δε θα τη γλιτώσουμε!

Μπράβο βρε Μαρινάκι μου! Πολύ χάρηκα για τον Γωγούλη σου! όσο για την τοσοδούλα είπαμε, έχεις παραδείγματα εδώ πολλά από ''μοντελάκια'' μην ανησυχείς καθόλου!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάνει όλες το εμβόλιο για την ηπατίτιδα Α... τον Νοέμβριο θα κάνουμε την αίτηση για παιδικό και το σκέφτομαι γιατί νομίζω τα παραφόορτωσα με εμβόλια...απο την άλλη η Αναστασία έχει να κάνει εμβόλιο απο 17 μηνών και θα της κακοφανεί νομίζω...:?

Deleni μου ήταν να το κάνουμε τώρα που θα πήγαινε σταθμό αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι αφού δεν θα πάει να μην της το κάνουμε ακόμα. Αν πάει σταθμό, είναι απαραίτητο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λαζαρενια οπως νιωθει ο καθενας!Εγω δεν το βλεπω ετσι...

δηλ οι επιθεσεις που δεχτηκα δεν ηταν σκοπιμες και εσκεμενες?γινανε καταλαθος?

και αντε δεν θα πω κακιουλες αλλα ειρωνιες σιγουρα εχουνε παιχτει.

και στο προσωπο μου παμπολες!απλα δεν θελω να συνεχισω .δεν κανει ειδικα σημερα!

Λαζαρένια περαστικά στη μικρή σου, την καημενούλα! Μπορεί όντως να την πονούσε το δοντάκι της και με την ξάπλα να χειροτέρευε...

ευχαριστω αρμακι μου.το θεμα ηταν οτι ημουν μονη το βραδυ.τουλαχιστον να την κραταγαμε αγκαλια εναλαξ να ξεκουραστω λιγο αλλα δεν πειραζει.

ας ειναι καλα η μικρη...

1654096yn4fep17z7.gif

Κανονιστε αρμακι και θα δω αν μπορεσω να ερθω ..εγω για καθημερινη μπορω μονο αργουτσικα και για λιγο ..φαντασου σχολαω απο τα βριλησσια στις 4 ..εκτος και αν κανονισετε στις 5 για να ερθω κατευθειαν απο το γραφειο ..κανονιστε και θα σας πω και εγω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ βρε λαζαρένια μου, φαντάζομαι την κούρασή σου..ας είναι όμως καλά το κοριτσάκι σου, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Τώρα για το άλλο θέμα νομίζω πως μόνο στο σκηνικό που είχε γίνει με την Ηλιάννα ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για σενα σωστά? Γιατί κατα τ'άλλα νομίζω ότι όλες μας μια μικρή ''αδυναμία'' σε εσένα την έχουμε με αυτά τα ζόρια που τραβάς. Δεν νομίζω να έχουν έχουν πεχτεί άλλες ειρωνίες, εκτός κι αν δεν το πήρα εγώ χαμπάρι...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια εγω σου απαντησα

Αρχικό μήνυμα απο ριτα79

Λαζαρενια μου ουτε αυτα που λες προς εσενα εγω τα θεωρω κακιες...

Επιπολαιοτητα,διαφωνια χαραχτηρων,κοντρα,βλακεια ...πες το οπως θες.

Η συναντηση αν ειναι για απογευμα και εμενα με βολευει μονο νωρις..δε μπορω να αφησω τη μανα μου να τον κρατησει ολη μερα δεδομενου οτι τον περνει και λιγο το μεσημερι και το απογευμα δεν κρατιεται θελει παιχνιδι.Εκτος κι αν κανονισουμε με τα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε λαζαρένια μου, φαντάζομαι την κούρασή σου..ας είναι όμως καλά το κοριτσάκι σου, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Τώρα για το άλλο θέμα νομίζω πως μόνο στο σκηνικό που είχε γίνει με την Ηλιάννα ειπώθηκαν άσχημα πράγματα για σενα σωστά? Γιατί κατα τ'άλλα νομίζω ότι όλες μας μια μικρή ''αδυναμία'' σε εσένα την έχουμε με αυτά τα ζόρια που τραβάς. Δεν νομίζω να έχουν έχουν πεχτεί άλλες ειρωνίες, εκτός κι αν δεν το πήρα εγώ χαμπάρι...

ναι σιγουρα αναφερομαι στην ηλιανα αλλα και σε ενα αλλο παλιο προσωπο...ξερετε εσεις.

Λαζαρενια εγω σου απαντησα

.

ναι ριτα καταλαβα και θα διαλεξω την λεξη βλακεια.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα!!!!έχω μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα και έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο απο το βράδυ....:(

Για το εμβόλιοκαι εγώ ήμουν έτοιμη να το κάνουμε αλλά ο παιδίατρος που τον ρώτησα άρχισε να μου λέει ότι δεν είνια πολύ απαραίτητο, έχει σχεδόν εξαλειφθεί κλπ γι αυτό ήθελα να σας ρωτήσω...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...