Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνουλες

Πικουλινακι εγώ κατάλαβα που ήταν ο Παναγιωτακης,,,,κούκλος ο γιόκα σου,,, αλλά τα κορίτσια αναφέρθηκαν στην μπουμπούκα και καθόμουνα έβλεπα την φώτο καλά καλά και αναρωτιόμουν μήπως τα ματια μου δεν βλέπουν καλά λόγο ηλικίας και κάνω εγώ λάθος.:):):confused::confused:

Κορίτσια σας κερνάω μια και το δεύτερο ονοματάκι της Φωτεινής είναι Άννα

Βικουλινη να την χαιρομαστε νυφουλα και μανουλα να την καμαρωσεις την κουκλιτσα σου και παντα υγεια να εχει

680615g5llkbuqoz.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω..

Πολλά κερασματα σήμερα!!

Φωτεινή και Βίκυ να χαιρόσαστε το κοριτσακι σας!!

Να είναι γερό και μονο χαρες και ευτυχία να της επιφυλάσσει η ζωή της!!

Φιλακια πολλά απο εμάς!

2451494bed1raekdb.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερούδια !!!!

Χρονια πολλά στο Delenaki μας, να τα εκατοστήσει.

Αρμα μου πολύ χαρηκα που η μικρή ηρέμησε και ξεκουράστηκες και εσυ.

Παιδιά εμένα πάντως οι ταπετσαρίες σε ορισμένα σημεία του σπιτιού με αρέσουν πολύ.Την άνοιξη που σκέφτεται ο άντρας μου να βάψει σίγουρα θα βάλουμε στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα.

Σουλίτσα μου ακόμη τυρανιέστε??? Υπομονή κορίτσι μου.Ευτυχώς όμως που η Ανδριάννα είναι καλύτερα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια.

Πω πω χάλια είμαι αντε να δούμε ποτε θα συνερθω.Ουφ.Ακόμα δεκατα εχω αλλα ευτυχως σταματησε λίγο η καταροη.

Η μικρή είναι αρκετά καλύτερα , μένει απύρετη για πολλές ωρες.Χθες το βραδυ δεν εκανε καθολου πυρετό και το πρωι είχε 37 και 3.

Ο καλός μου είναι με 39 .

Αμαν πια σαν νοσοκομείο εχουμε γίνει.

Χθες ετρεχα με τη μικρή ειχα και τον αντρα μου να βογγαει τι να πω??

Ντίνα μου περαστικά σας .Μια χαρά ο Κωνσταντίνος στις μετρήσεις .

Επειδή δεν προλαβαίνεις να διαβασεις σου λεεω ότι είναι περίπου σαν την Ανδρεάννα.

Εμείς είμαστε 82cm και 10880 κιλά .

Πώ πω ρε Σούλα μου κουράγιο! Ευτυχώς είναι καλύτερα η μικρή. Περαστικά σας. Βλέπω οι μετρήσεις σας είναι πολύ καλές!

Συμπεθερούλες μου Χρόνια Πολλά με υγεία στη γλυκια μας Φωτεινούλα-Αννούλα! Να είναι πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένη και εσείς γεροί να την καμαρώνετε!!!:D

Καλημερα!

Η εγχειρηση προχωραει ακομα δεν εχουμε κανενα νεο.. 6 ωρες θα κρατησει και 2 μερες μαλλον σε καταστολη στην εντατικη.

Δε προλαβα να σας διαβασω συγνωμη θα τα πουμε το μεσημερι

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Η εγχειρηση προχωραει ακομα δεν εχουμε κανενα νεο.. 6 ωρες θα κρατησει και 2 μερες μαλλον σε καταστολη στην εντατικη.

Ριτάκι μου ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

κουκλιτσες μου σας ευχαριστω και εκ μερους της Βικυς,,εχει πολυ δουλεια στο γραφειο

Ριτα με το καλο η επεμβαση δυσκολη η αναμονη να το ξεπερασει ο ανθρωπος και καλο κουραγιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...