Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αρμακι καλα ειναι τα αγορια μου αν κι εχθες ο τιμος επαιζε με ενα παιδακι το απογευμα και το βραδυ εκεινο το παιδακι ανεβασε πυρετο οποτε ειμαι με το φοβο μην κολλησε και θα ειμαι και μονη το σ/κ ευχομαι να μην αρπαξε κατι!

οσο για την χυτρα κι εγω ειχα ψαχτει και τελικα κατεληξα σ'αυτο που λεει η ριτα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μου τα ίχνη όντως δεν είναι τιποτα και εχουμε και οι περισσότεροι ανθρωποι.

Εγώ ειχα κανει 24 ωρου αλλα ημουν και στον 8ο μήνα όπρος 9ο οχι τόσο νωρίς.

Μου είχε βγει 857 με ανώτατο οριο το 200 και γι'αυτο και γεννησα την μικρη με καισαρικη και νωρίτερα.

Εσύ απλα φρόνιτσε να πινεις πολύ νερο και ελλατωσε το αλατι .

Και τι εννοείς "Έχω μια απορροία, κάθε φορά που θα μου έρχεται θα πρέπει να πλένομαι πριν" δεν το κατάλαβε βρε!

Ρίτα σας είπα δεν ξέρω τι ισχύει, καλό θα ήταν να μην ισχύει γιατί πραγματικά είναι ευκολία. Εμένα το μόνο που με προβλημάτισε ήταν αυτό που είπαν οι γιατροί στον παππού της πικουλίνας. Κατα τ'άλλα ότι άκουγα δεν μου φαινόντουσαν πειστικά. Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται ,με τους φούρνους μικοκυμάτων που πολλοί λένε ότι είνα επικύνδινοι.

Βατραχάκι μου ελπίζω να την γλιτώσει ο Τιμούλης..μην αγχώνεσαι προκαταβολικά πάντως, δεν είναι απόλυτο ότι θα κολλήσει!

Α, τώρα που λέτε για εμβόλια θυμήθηκα που λέγατε για το αντιγριπικό, εμείς θα το κάνουμε και φέτος λόγω της δικιάς μου εκγυμοσύνης. Η παιδίατρος μου είπε πως αν δεν ήμουν εγώ έγκυος δεν θα της το έκανε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες και καλο μηνα.

εμενα δεν μου μπηκε και πολυ καλα .ευχομαι να συνεχισει περιφημα.

ολο το βραδυ την εβγαλα καθιστη με την μικρουλα μου πανω μου.

αν ξαπλωναμε λιγακι εκλαιγε οποτε καταλαβαινετε το κορμι ειναι πιασμενο.

ειχε λιγη μυξουλα αλλα οχι πυρετο και μου ελεγε οτι ποναει το δοντι.

το πρωι που ξυπνησε μου ειπε οτι πονα το ποδι!:confused:

θα τρελαθω!!!!!!!

Τι άλλα?

Εγώ σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, και το γάλα μαγνησίας έκανε μια χαρά την δουλεια του ευτυχώς!

μπραβο αρμα μου.να τρως και δαμασκηνα και συκα,ακτινιδια οσο μπορεις.

το ειχα κι εγω αυτο το θεμα αλλα δεν μου ειχε δωσει τιποτα ο γιατρος με αποτελεσμα να πεταξω αιμοροιδες και να ταλαιπωριεμαι και μετα την γεννα.

αρμα μου πρωτη φορα ακουω κατι τετοι για την χυτρα:confused:

καλο ειναι τα λαχανικα να ειναι στον ατμο...και εγω μονο κρεας βραζω στην χυτρα

"

το ιδιο κανω κι εγω.

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια οπως νιωθει ο καθενας!Εγω δεν το βλεπω ετσι...

Σουλα ακριβη η αγορα?Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα..

Αρμακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Θεωρω οτι θα σταματησουν και τα πονακια σε λιγες εβδομαδες.Υπομονη.

Ηλιανα με το καλο!!

Πετρουλα δινε το παρον!

Καλημερα σε ολες

Εμεις ΟΛΟΙ καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και όσο για τη χύτρα εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτήν.

Μου εχει λύσει τα χέρια.

Βεβαια τωρα προσφατα χάλασε η παλια μου και την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα την καινουργια ειχα εναν φόβο εδω που τα λεμε αλλα ολα καλα :P

Τώρα για τις βιταμίνες που χανονται κτλ ξερω και εγώ.Αν βραζεις κατι σε απλη κατσαρολα με τις ωρες παλι δεν χανονατι βιταμινες?

Και τι εννοείς "Έχω μια απορροία, κάθε φορά που θα μου έρχεται θα πρέπει να πλένομαι πριν" δεν το κατάλαβε βρε!

Είπα να ρωτήσω με τακτ αλλά δεν έπιασε. Ξαναρωτώ λοιπόν πιο ξεκάθαρα. Στο 24ωρο κάθε φορά που θα θέλω να ουρήσω θα πρέπει να πλένομαι πριν? Και επίσης θα τα κάνω κατευθείαν στο ντεπόζιτο ή θα τα βάζω σε ουροσυλλέκτη και μετά θα τα βάζψ εκεί μεσα???

Κατάλαβες τώρα? :lol:

εγω χυτρα εχω και την εχω χρησιμοποιησει μονο 2 φορες....την εχω σε φοβο ...τωρα που θα καθομαι σπιτι θα προσπαθησω να κανουμε πιο αρμονικες τις σχεσεις μας..

χαχαχαχαχα! Α ,ρε Ιωάννα πως τα λες έτσι???

Για το αντιγριπικο σας ειπα...περισυ το καναμε γιαιτ ετσι ηταν η οδηγια και πραγματικα εγω νιωθω οτι καλο εκανε.

Φετος δε μου ειπε ακομα ξεκαθαρα...θα την παρω να το συζητησουμε.Ειπε οτι περιμενε να ενημερωθει και θα μου πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λαζαρένια περαστικά στη μικρή σου, την καημενούλα! Μπορεί όντως να την πονούσε το δοντάκι της και με την ξάπλα να χειροτέρευε...

Ρίτα, δεν μας είπες εσύ, αν κανονίσουμε για Αγ. Αντώνη είσαι μέσα?

Ιωάννα εσυ?

Για το αντιγριπικο σας ειπα...περισυ το καναμε γιαιτ ετσι ηταν η οδηγια και πραγματικα εγω νιωθω οτι καλο εκανε.

Φετος δε μου ειπε ακομα ξεκαθαρα...θα την παρω να το συζητησουμε.Ειπε οτι περιμενε να ενημερωθει και θα μου πει.

απο σημερα εχουν συνεδριο κι εμενα ετσι μου ειπε θα ενημερωθουν και θα μου πει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαργαρίτα μου οι τιμές ηταν τρελές ή τουλάχιστον ετσι τις ειδα εγω.

Δεν ειχα βεβαια και πολύ διάθεση για ψώνια αλλα και 80-90 ? για ενα απλό μαυρο παντελόνι δεν μου φανηκε και οικονομικα.

Εχουν και πρόβλημα με την απεργεία των φορτηγών και δεν εχουν νεα εμπορευματα οπότε οι βιτρινες ηταν σαν τσιρκο.

Από τη μια τα καλοκαιρινα φορεματακια και από δίπλα κανενα σακκακι με γούνα στο λαιμο.

Τι να πω? δεν μου αρεσε καθολου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...