Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλό μήνα!

Φθινωπορινός ο καιρός σήμερα! Μου αρέσει!

Εχω βρικάρει και με τον δήμαρχο...Εχει αφησει απλήρωτους τους συμβασιουχους και εδω απεναντι που είχε λίγο χωρο το κάναν μια μικρή παιδικη χαρα:evil:. Πως τα βρηκε αυτά τα λεφτα? Οκ καλη η παιδικη χαρα διπλα απο το σπιτι μου αλλα θα προτειμουσα να πηγαινει το παιδι μου σχολειο.

Χθες γεννησε μια φιλη μου το 2ο αγοράκι της. Το 1ο της είναι στην ηλικία των δικών μας. Γέννησε στις 34 εβδομαδες με πολύ αιμοραγία, αλλά όλα πηγαν καλα και το μωράκι είναι μια χαρα. Θα πάω σημερα να την δώ:D.

Εχω μιλησει με την Μαρία (αρμα) για κανα καφεδακι στον Αγ. Αντωνιο. Οταν θα είναι και αυτη καλύτερα βέβαια. Όποτε σας βολευει πειτε μου, ας είναι και καθημερινή αν θέλετε.

Ξύπνησε και η μπουμπου μας! Σας χαιρετώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες!

Καλό μήνα!

Ρίτα άσχημο το περιστατικό με τον παιδότοπο. Και εμένα μου φαίνεται τελείως λάθος να φωνάζεις στο παιδί. Επειδή η Εύα γενικά είναι πιο αδύναμη φροντίζω αν δω κανα παιδάκι αγριεμένο ή επιθετικό να την πάρω διακριτικά ή τελοσπάντων να είμαι από κοντά για να μην συμβεί κάτι. Σε παιδί δεν νομίζω να φώναζα ποτέ, το θεωρώ τελείως λάθος.

Τώρα αν ο γονιός ήταν παντελώς στον κόσμο του ίσως τότε να έλεγα κάτι στον ίδιο τον γονιό αλλά και πάλι πολύ διακριτικά. Και όντως νομίζω την φάση του να χτυπήσει το παιδί μας ή να σπρώξει ή να φωνάξει σε άλλο παιδάκι νομίζω ότι αργά η γρήγορα όλες θα την περάσουμε. Δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει..Εσύ μια χαρά έπραξες πάντως.

Για το θέμα ''κακίες'' με κάλυψες, δεν αναφερόμουν μόνο σε αυτό, σαν παράδειγμα το έθεσα, εγώ το είδα διαφορετικά από εσένα. Το θεώρησα ''κακία'' ή μάλλον η λέξη αυτή ακούγεται βαριά, θα το πω ''κακιούλα'' απέναντι στο άτομό σου. Εσένα απλά σε καταπίεσε.

Το κλείνω εδώ το θέμα, εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει κακίούλα προς το άτομο μου, όμως έχω νιώσει ότι έχει υπάρξει πολλές φορές μεταξύ κάποιων κοριτσιών. Τώρα βέβαια με αυτό που έγραψες ίσως πρέπει να αναθεωρήσω γιατί ακόμα και εσένα που σε ξέρω κάπως καλύτερα νόμιζα ότι ένιωσες τελείως διαφορετικά.

Τι άλλα?

Εγώ σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, και το γάλα μαγνησίας έκανε μια χαρά την δουλεια του ευτυχώς!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα κ καλο μηνα

οσο κοιμαται η μικρη ειπα να σας διαβασω αλλα δεν προλαβενω..μαγειρευω κιολας.

καλε φιλακι ..πότε κοιμασαι?? παλι εξορμισει εκανες σε κανενα ντουλαπι?:):)

απο αυτα τα λιγα που διαβασα λεω ..καλα εκανες Ριτα και τις τα ειπε και λιγα της ειπες της ηλιθ#$%ς:evil:

και πανω απο ολα να πω ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην φιλη μας την Ηλιανα

Πετρουλα εσυ πως εισαι?

1688827e80tlu2xa1.gif

Μήπως να πάρω μια χύτρα που πάει κι αγκαζέ με τις συνταγές; Λέτε να με βοηθήσει να έχω κάθε μέρα φαγάκι;

Λοιπόν κι εγώ πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκολία.

ΟΜΩΣ! Πάνω που είμαι έτοιμη να πάω να πάρω, μιλάω με την πικουλίνα και μου λεει ότι στον παππού της βρήκαν κάποια έλλειψη βιταμίνης και το πρώτο πράγμα που τον ρώτησαν στο νοσοκομείο είναι αν έτρωγε φαγητό από χύτρα..:roll:

Λένε πως καταστρέφει καποιες ουσίες είδικα στα λαχανικά. Τελικά εγώ δεν πήρα αλλά δεν ξέρω και αν ισχύει αυτό..

Αχ κορίτσια έχω ξεχάσει να σας πω πως η Εύα τα πήγε περίφημα με το κρεβάτι της, και σηκώθηκε για πρώτη φορά μετά από 10 μέρες αφού το είχαμε πάρει. Ήταν από τα πιο αστεία σκηνικά που ζήσαμε, γιατί ναι μεν σηκώθηκε αγκαλιά με την κουβέρτα της και ήρθε στο δωμάτιο μας, αλλά από την άλλη μόλις της είπα πήγαινε στο κρεβάτι σου, έφυγε σφαίρα. Πήγα πίσω της και έσκασα στα γέλια αφου δεν μπορούσα να κρατηθώ και μου λέει ''δεν περπατάμε τσιπολυτοι ε?'' Την επόμενη το μεσημέρι το ξαναέκανε, πρόλαβε και ανέβηκε και στο κρεβάτι μας αλλά και πάλι έτρεξε γρήγορα μόλις της είπα να πάει. Καλά αυτός ο ήχος από τα ξυπόλυτα ποδαράκια και η εικόνα της Εύα σαν πρόσφυγας, αναμαλυασμένη να τρέχει πέρα δώθε ήταν απόλαυση! :lol: Και αυτό ήταν, δεν έχει ξανασηκωθεί.

Διαφημίσεις

αρμα μου πρωτη φορα ακουω κατι τετοι για την χυτρα:confused:

καλο ειναι τα λαχανικα να ειναι στον ατμο...και εγω μονο κρεας βραζω στην χυτρα

οσο την περιγραφη της Ευας ειναι πολυ γλυκια...ναι ετσι ειναι ...οταν τρεχουν ξυπολτα και η πατουσιτσες τους κανουν πατ πατ πατ στο πατωμα

και εγω την εβαλα την Φωτεινη στο κρεβατι της Βικυς, ειναι φαρδυ 120 εκ εβαλα και προστατευτικο με παντες γυρο γυρο και η μικρουλα ειναι ξετρελαμενει μου λεει το ¨ζικο μου ζωματιο κ κλεβατι μου αλεσει ποϊ"

Καλημέρα και καλό μηνα.

Καταρχήν για να μην ζηλευετε χθες δεν ψωνισα απολυτως τιποτα.

Είχαν μονο καλοκαιρινά και τα περσινα χειμωνιάτικα σε τιμες να μην το σχολιασω.

Αγοράσαμε ενα ωραιοτατο ρεβανυ Βεροιας και γυρισαμε σπιτι.;)

Μαράκι μου είσαι καλύτερα σήμερα???Με το λευκωμα τι έγινε? Το συζήτησες με το γιατρό σου?

Οσο για το σκηνικό με το κοριτσάκι σου και εγώ κάθομαι και την καμαρώνω .Μικρα ανθρωπάκια γίνανε σκετες γλύκες.

Μαργαριτα μου για την μαμα στον παιδότοπο δεν εχω λόγια.

Και εγώ σαν και εσένα θα αντιδρούσα δεν υπάρχει περίπτωση .Φρικαρω με κατι τετοια.Προς θεου σε ενα μερος που εχει τοσα παιδακια φυσικο ειναι να αρπαχτουν μεταξύ τους.

Οκ τι να κανουμε τωρα?Αν δεν θελει ας κατσει σπιτι της.

Πικουλίνα μου μπράβο στο κοριτσάκι σου.Βιαστικούλα ε?

Πολλά φιλάκια σε ολες σας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα..

Να ξεκινησω με το λευκωμα ..αν ειναι ιχνη δεν ειναι κατι ανησυχητικο ..συμβαινει συχνα ..απο την υπερπαραγωγη των νεφρων λογω εγκυμοσυνης τους "ξεφευγουν" ιχνη..Για να ανησυχησει καποιος πρεπει να συντρεχουν και αλλοι λογοι ..ηπατικοι δεικτες μ πιεση ,πρησμενα ακρα..

Μαργαριτα επειδη ο Χρηστος ειναι πολυ ζωηρος και εχει τυχει να χτυπησει ή να διεκδικησει παιχνιδια σε παιδοτοπο προσπαθω παντα να του εξηγω οτι ειναι λαθος αλλα και παλι ειναι παιδακια και παντα θα κανουν που δεν θα προλαβω να σωσω ..ευτυχως καμια μαμα μεχρι στιγμης δεν εχει κατσαδιασει τον χρηστακη ουτε φυσικα εγω που εχει τυχει να αρπαξουν απο τα χερακια του χρηστου παιχνιδι!!

Ο Χρηστος ειχε την ιωση της μιας μερας ..εχουν εξαφανιστει δια μαγειας και βηχας και μυξουλες ..φτου φτου φτου..μαλλον κρυωματακι ηταν...

Ηλιαννα μου με το καλο το μπεμπε σου!!!με ενα πονο..

Καλο μηνα !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φωτεινή μου ξαναλέω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με την χύτρα, εγώ το είχα ξανακούσει βέβαια και πριν μου το πει η πικουλίνα. Και της Φωτεινούλας της άρεσε το κρεβάτι ε? Τρελλαίνονται μωρέ με τα καινούρια τα πουλάκια μας!

Σουλίτσα καλημέρα! Ναι είμαι κάπως καλύτερα σήμερα!Ξέχασα να σας πω για το λεύκωμα..εχτές ξαναέκανα μια επαναληπτική σε μία θεία μου μικροβιολόγο και τελικά βρήκε απλά ίχνη, το οποίο μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλά να πίνω περισσότερο νερό να αραιώσουν τα ούρα μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχω 30 που μου είχαν βγάλει. Βέβαια μου είπε να κάνω και τον 24ωρο έλεγχο για να είμαστε σίγουροι..Εσύ είχες κάνει 24ωρο? Έχω μια απορροία, κάθε φορά που θα μου έρχεται θα πρέπει να πλένομαι πριν?

Όσο για τα παιδάκια μας..άστα! Πολύ καμάρι λέμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!:D

Όλες μαζί γράφαμε!

Βατραχάκι μου ο πόνο έχει φύγει σχεδόν τελείως, μία ενόχληση έχω. Τι κάνετε εσείς? Οι άντρες σου???

joa μπράβο στον Χρηστάκο που είναι καλύτερα! Πολύ χάρηκα! Άντε φέτος θα είναι πιο ανώδυνες οι ιωσούλες. όσο για το λεύκωμα, αυτά που γράφεις πάνω κάτω μου είπε και η θεία μου...

Πάντως Ρίτα, η γιατρός σας δεν αφήνει εμβόλιο για εμβόλιο βλέπω.

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν αφηνει ...οχι οτι εχω διαφωνησει και εγω παντως για να δω τη θεση της...ειμαι υπερ του εμβολιασμου.

Το μονο που εχει πει ειναι οτι

1.δεν επιβαρυνει με διπλα εμβολια σε μια επισκεψη ποτέ το παιδι

2.δεν κανει ποτε εμβολιο σε παιδι που εχει ακομα και λιγη μυξα

3.Δεν κανει εμβολια πριν την ωρα τους.Παντα εξαντλουμε τα περιθωρια πριν το κανουμε.Ας πουμε της υπατιτιδας το καναμε τωρα λιγο πριν παμε σχολειο και οχι νωριτερα.

Μήπως να πάρω μια χύτρα που πάει κι αγκαζέ με τις συνταγές; Λέτε να με βοηθήσει να έχω κάθε μέρα φαγάκι;

Εννοειται!!!ΦΟβερη εφευρεση!

Το λεμονατο σε απλη κατσαρολα ...γενικα το μοσχαρι ,αν μιλαμε για ας πουμε 1 κιλο μοσχαρι θελει οπωσδηποτε 2 ωρες για να μην πω και παραπανω...

Αρμακι μου για τη χυτρα επειδη εχω το γνωστο κολλημα με την κουζινα το εχω ψαξει σε βαθος.Λεγονται πολλα για τα συστατικα αλλα μετα απο οσα διαβασα η λογικη μου λεει οτι δεν εχουν βαση.Οι βιταμινες στα τροφιμα με το βρασιμο ετσι και αλλιως μειωνονται.Σκεφτειτε απλα ενα κρεας που βραζει 2μιση ωρες σε ανοιχτη κατσαρολα τι ουσιες εχει στο τελος?

Η χυτρα ανεβαζει μεν θερμοκρασια υψηλη αλλα ειναι κλειστη αεροστεγως και σιγουρα ειναι προτιμοτερη απο το να εβραζε ατελειωτα ενα φαγητο ή λαχανικο σε ανοιχτη κατσαρολα.

Εχω και ενα επιστημονικο αρθρο καπου που το εξηγει...το ειχα βαλει και στο μασα και το ειχαμε συζητησει θα το βρω να σας το βαλω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου ουτε αυτα που λες προς εσενα εγω τα θεωρω κακιες...

Επιπολαιοτητα,διαφωνια χαραχτηρων,κοντρα,βλακεια ...πες το οπως θες.

Παντως δεν το θεωρω κακια..η ''κακία'' για μενα ειναι κατι σκοπιμο.Λεω κατι για να πληγωσω εσκεμμενα τον αλλο...

ριτακι τονιζω μονο αυτες τις λεξεις και νομιζω οτι σε καλυψα...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...