Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανμαρ τρεις τουαλέτες;;; Μα πότε τις καθαρίζεις;;; Μία τουαλέτα και ένα wc και πάλι με αγχώνουν........σε 75 τ.μ. Βατραχάκι σας έκλεψε ο αρχιτέκτονας :P:p:p:p

Το καθάρισμα της τουαλέτας είναι η αγαπημένη μου δουλειά του σπιτιού! Από μικρή που ήμουν... Η καλύτερή μου! Μαζί με το πλύσιμο των πιάτων και το σίδερο! Σιχαίνομαι το ξεσκόνισμα και το σκούπισμα των πιάτων...

mrdIp3.png

Ναι το ηπατιτιδας το εχουμε κανει Ντελενη μου και εμεις.

Ο Γρηγορης 8 μηνων...9,800...καλο?

Εκει να δεις βαρακια...

Πάλι κοντά είμασταν οι συνονόματοι.

Βαράκια κι εμείς χαχαχα, 9300 στο 8μηνο από περιέργεια πήρα το βιβλιάριο και το είδα.

Ασε τι έχουν τραβήξει αυτά τα χεράκια......κι ακόμα τι τραβάνε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και να προλάβω να πω

"Καλό μήνα"!!!!!

Αντε ήρθε και ο Οκτώβρης με τα λίγα και τα πολλά. Πωπω πως περνάει ο καιρός πάντως βρε κορίτσια μου.

Μαράκι είσαι ακόμα εδώ?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Άσχετο...

Κοιτάω (μερικές φορές) τα μηνύματα που γράφει πάνω στα πακέτα με τα τσιγάρα (ότι το κάπνισμα βλάπτει, σκοτώνει κ.λ.π.) και στο πακέτο που πέταξα τώρα έλεγε "το κάπνισμα είναι εξαιρετικά εθιστικό, μην το αρχίσετε".

Ρε φίλε, αφού έχω αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα σημαίνει ότι ήδη καπνίζω, τι "μην το αρχίσετε"? Χαζό δεν είναι?

mrdIp3.png

Αναφέρεται σε όποιον το αγοράζει για κάποιον άλλο χιχιχιχι να το διαβάσει και να μην το αρχίσει.

Η πόλη μας ναι γιορτάζει. Θα έχουμε και μια αργία παραπάνω :). Μμμμ Τρίτη πέφτει τι καλά. Τετάρτη εργασία και Πέμπτη ξανά αργία.

Θα έχουμε και εκδηλώσεις και παρελάσεις.

Αχ τι καλή ιδέα. Θα πάω τον μικρό στην παρέλαση να δει τα αεροπλάνα που τρελαίνεται ;)

Όσο πήγαινα σχολείο, ο Οκτώβριος ήταν η καλύτερή μας γιατί εκεί που ήταν το σχολείο μας είχαμε πολιούχο (? έτσι γράφεται?) τον Αγ.Δημήτριο, μετά την 28η, οπότε 27 δεν άνοιγε το σχολείο και γιορτή κάναμε στις 25!!! Πολλές μέρες καθισιό! Αν έπεφτε και κανένα Σ-Κ κολλητά... ουουου! Μια εβδομάδα σχεδόν!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι έτσι ήμασταν κι εμείς πολλές μέρες καθισιό παραπάνω από άλλους.

Μαράκι μου λέω να την κάνω σιγά σιγά γιατί προβλέπω καυγά.........άρχισα και φορτώνω τώρα.

Καληνύχτα.

Μη ξεχνας οτι ο ρομποκοπ μας ξενυχτησε την παρασκευη με κοιλοπονο και επισης εχει κανει εμβολιο γαστρεντεριτιδας που η παιδιατρος επιμενει οτι βοηθαει και για αυτο το λογο το ειχαμε κανει εξαλλου...για οταν θα πηγαινε παιδικο.

Και περισυ με μενα που πηγα στο νοσοκομειο παλι δεν ειχε κολλησει...

Πάντως Ρίτα, η γιατρός σας δεν αφήνει εμβόλιο για εμβόλιο βλέπω.

Κοριτσάκια, πάλι βαμπίρ εμφάνιση κάνω.

Η σκέψη μου είναι στη μαμαλευτερακι και στη Stone, μ' ένα πόνο κοριτσάκια μου κι ύστερα τα μωράκια σας στις αγκαλιές σας για πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, διάβασα για το ατύχημα lazarenia και τα λόγια είναι περιτά.

Λέω σήμερα στην κόρη μου "μωρό μου, έχω πονοκέφαλο", κι απαντάει "μαμά, θα πεθάνεις;". Κι όμως τα υπαρξιακά τους ξεκινάνε σχεδόν από όταν γεννιούνται.

Πάω πάλι στο κρεβάτι μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να σας πω και τα δικά μου, πέρα του ότι είχα την κλασσική αναγούλα 10.30-13.30 το πρωί (η οποια έχει αρχίσει να με ενοχλεί παααρα πολύ) τώρα το απόγευμα για ακόμα μία φορά με έπιασε τρομερή δυσκοιλιότητα και δεν μπορούσα με τίποτα να ''τα βγάλω'':oops: Μιλάμε κορίτσια πέθανα στον πόνο, ήμουν μία ώρα στην τουαλέτα και με έκοψε κρύος ιδρώτας. Και έχω τρελλαθεί να τρώω σαλάτες αλλά τίποτα..από αύριο θα αρχίζω να πίνω γάλα μαγνησίας γιατί δεν πάει άλλο. Ο καλός μου πήρε το Ευάκι μου μαζί στη δουλειά γιατί μου ήταν αδύνατο να βγω από την τουαλέτα..:? Και τώρα μου λείπει πολύ γιατί δεν την είδα ούτε το πρωί..:-(
arma, θα σε συμβούλευα να ενημερώσεις το γυναικολόγο σου, θα σου δώσει κάποιο υπακτικό σιροπάκι για να βοηθιέσαι. Κι εγώ τα ίδια είχα στην εγκυμοσύνη μου και τώρα έχω μια ραγάδα, σας το έχω ξαναπεί. Πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά σε εκείνη την περίοδο που τράβαγα μεγάλη δυσκοιλιότητα και δεν έλεγα τίποτα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπον Μαρινα θα αλευρωσεις λιγο τα κομματια και θα το τσιγαρισεις να ροδισει,θα το σβησεις με ελαχιστο κρασακι και θα αφησεις να εξατμιστει (λιγο ε? ενα κουταλακι?Αφου ειναι για το παιδι) και θα ριξεις το χυμο απο ενα λεμονι και λιγη μουσταρδα.

θα κλεισεις τη χυτρα...μη μου πεις οτι δε βαζεις χυτρα?

Και μετα απο 40 λεπτα θα την ανοιξεις θα ριξεις αλατακι και λιγη ριγανη και θα αφησεις να δεσει η σαλτσουλα.

Μπορεις μεσα να του ριξεις και κανα καροτακι σε φετακια για τη γλυκα.

Τωρα αν σου φαινεται βαρυ πες να σου πω κατι αλλο.χαχα

Ρίτα, σε περίπτωση απλής κατσαρόλας, τα 40' πόσα γίνονται;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρίτα μια χαρά μου φαίνεται η συνταγή σου, νομίζω θα του αρέσει! Ε,χμμμ με τη χύτρα είμαστε λίγο τσακωμένες, γιατί το έχω άγχος να μη μπορώ να ελέγχω συνέχεια το φαί, μήπως και σωθεί το νερό και καεί! Χαζομάρα ε?
Μήπως να πάρω μια χύτρα που πάει κι αγκαζέ με τις συνταγές; Λέτε να με βοηθήσει να έχω κάθε μέρα φαγάκι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...