Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πού να τα συγκρίνω καλέ? Τολμάω? Είπαμε η δικιά μου φτιάχνει σιλουέτα και τα παχυντικά μου τα πετάει στη μούρη! Έπρεπε να δείτε πώς κάνει όταν πάω να της δώσω κρέμα και μου τη φτύνει στη μούρη και σφραγίζει στόμα! Την ίδια στιμγή της δίνω λαχανικά και τα τρώει ωραιότατα! Γμτ και είναι μεγάλη η ευκολία η λύση της κρέμας, τώρα πρέπει να ξαναμαγειρεύω το απόγευμα, και στα δύο μου παιδιά το ίδιο! Θενκς Γκοντ υπάρχει ο ατμομάγειρας!

Σας καληνυχτίζω προς το παρόν με καλεί η...κολώνα, αργότερα όταν πάω να ταίσω τη μικρή ίσως τα ξαναπούμε

mGKop3.png60Jvp3.png

Εδώ Ρίτα μπαίνει ο γιος του ιδιοκτήτη (6 χρονών) και κάνει "τσαμπουκάδες" (παίρνει παιχνιδια απο όλα τα παιδάκια, δεν τα αφήνει να βγουν ή να μπουν κλπ) και καμία κοπέλα δεν του λέει τίποτα!!!:evil: Αφού το σκ που πήγαμε αναγκάστηκα και είπα στην κοπέλα να τον συμμαζέψει λίγο!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το ηπατιτιδας το εχουμε κανει Ντελενη μου και εμεις.

Ο Γρηγορης 8 μηνων...9,800...καλο?

Εκει να δεις βαρακια...

:D:D και ήθελα να σε ρωτήσω πόσο ήταν!!!!

Μαρίνα βάζε λίγο παραπάνω ελαιόλαδο για λιπαρα, εγώ στην Αναστασία έτσι έκανα!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

μανουλες?ειστε καλα?

ριτα καλα ειναι ο συζ σου?περαστικα βρε κοριτσι.τωρα το διαβασα βρε συ.

οσο για το σκηνικο στον παιδοτοπο δεν ειχες αδικο να θυμωσεις.

και να σου πω τωρα που το εθιξες ,σημερα μαλιστα ημουν μ ετην μικρη σε μια φιλη μου.

ηταν και μια γειτονισσα της εκει με τον γιο της 3 ετων.

η κορη της φιλης μου διεκδικησε την μπαλα που κραταγε ο μικρος κι αυτος εβαλε δυναμη,επεσε κατω,χτυπησε το κεφαλι του κι εβγαλε αιμα.

η φιλη μου νευριασε και χτυπησε την μικρη στον ποπο και την μαλωσε παρα πολυ ασχημα.

δεν μου αρεσε η συμπεριφορα της και πιο πολυ που την επιασε υστερια.

το παιδακι το πηγαμερ στο νοσοκομειο κι ευτυχως ολα καλα.δεν ειχε τιποτα περα απο μια μικρη πληγη.η μαμα του πραγματικα δεν ειπε τιποτα.ουτε καν νευριασε.μου κανε εντυπωση.

ενταξει να πω την αληθεια αυτα γινονται.παιδακια ειναι και θα μαλωσουν και θα χτυπηθουν.

το θεμα ειναι η πειθαρχια και τα ορια που βαζουμε εμεις σαν γονεις.

κατα ποσο αδιαφορουμε.

στην προκειμενη εριπτωση την δικη σου δεν αδιαφορησες καθολου και καλα εκανες και θυμωσες που σου μιλησε ασχημα.

ηλιανα καλη λευτερια !!!να εχεις εναν υπεροχο τοκετο!!!

τωρα διαβασα και για το θεμα ''κακιων'' που λετε ΄τελος παντων παρεξηγησεων.

δεν πρεπει να μιλατε κοριτσια εσεις για παρεξηγησεις...

εγω τι να πω που εχω δεχθει απειρες επιθεσεις στο προσωπο μου και καταμουτρα κιολας και οχι μονο αυτο,αλλα χωρις λογο και χωρις αιτια.

πολλες φορες ειπα ,δεν ξαναμπαινω μεσα αλλα δεν μπορω να σας αφησω...

εξαλλου ειστε η παρεουλα μου.

και εννοειτε πως δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα και με ολους ,απλα ας διαφωνουμε πολιτισμενα.

παντως νομιζω οτι ξεχναμε πως βρισκομαστε στο ιντερνετ κι οτι μας διαβαζουν παγκοσμια.

εχουμε την αισθηση οτι τα λεμε μεταξυ μας κι οτι μενουν κρυφα....

δεν ειναι παραξενη αυτη η αισθηση???

1654096yn4fep17z7.gif

Με πετάει συνέχει έξω το νετ...:evil::evil::evil::evil:ένα βράδυ έχω και εγώ να καθίσω και η forthnet συνομωτεί εναντίον μου!!!!!:evil::evil::evil:

Ρίτα τα μάτια είναι σούπερ!!!! Εννοείται βέβαια ότι ακόμα "βγάζω' τα γυαλιά μου πριν κοιμηθώ!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: 24 χρόνια είναι αυτά...:rolleyes::rolleyes:

Λαζαρενια και εγώ το σκέφτομαι αυτό καμιά φορά, το πόσοι μπορεί να μας διαβάζουν, και τρελένομαι!!!! Και εγώ έχω την αίσθηση ότι μιλάμε μεταξύ μας!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καληνύχτα απο μένα κορίτσια (άδοξα έληξε η βραδιά μου:cry:) τα λεμε αύριο!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Λαζαρενια μου ουτε αυτα που λες προς εσενα εγω τα θεωρω κακιες...

Επιπολαιοτητα,διαφωνια χαραχτηρων,κοντρα,βλακεια ...πες το οπως θες.

Παντως δεν το θεωρω κακια..η ''κακία'' για μενα ειναι κατι σκοπιμο.Λεω κατι για να πληγωσω εσκεμμενα τον αλλο...

Το σκηνικο που λες σημερα ειναι πολυ ασχημο...μακαρι να μην τυχει σε καμμια.

Ενταξει ατυχημα ηταν δεν φερει το παιδακι ευθυνη αλλα η μανα του ηταν απαραδεκτη.Με το να το δειρει τι καταλαβε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα για να νιώσεις καλύτερα να σου πω ότι η Αλεξάνδρα 8 μηνών ήταν 7500 και στο χρόνο 8860. Είσαι καλυτερα τώρα; ;);) Όχι δεν το έχω πει στον παιδίατρο. Έτσι και αλλιώς δεν παίρνει κάτι τώρα. Πήρε κάτι σκευάσματα αρχικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μας έχει δώσει και κάτι άλλα τα οποία τα παίρνει όταν περνάει κάποια ίωση. Κάτι λευκές μπαλίτσες είναι που άλλες της παίρνει με νερό και άλλες σκέτες.......για αυτιά, λαιμό, πυρετό, διάρροιες κλπ. Καλές οι μετρήσεις του Γιώργου σου.

Πικουλίνα πολύ γρήγορη η μικρή σου. Βιάζεται σε όλα. Και στο περπάτημα και στο φαί.

Deleni έζησα και εγώ το Καλοκαίρι ένα παρόμοιο περιστατικό με της Ρίτας και ένας μπαμπάς κόντεψε να με δείρει......για να φανεί στα μάτια του παιδιού του. Δεν σας το είχα γράψει τότε γιατί πραγματικά είχα συγχιστεί πολύ και δεν ήθελα να το συζητάω. Η κόρη του 4ων περίπου και σε μια καφετέρια έπαιζε με κάτι ζάχαρες, πάει η Αλεξάνδρα και της παίρνει κάποιες ζάχαρες και η άλλη βάζει τα κλάματα στο άσχετο. Σηκώνεται ο πατέρας και μου λέει να μαζέψω το παιδί μου και να ζητήσει συγγνώμη. Του λέω να τη μαζέψω από τι και να ζητήσει συγγνώμη από ποιον και γιατί......κορίτσια όταν το άκουσε σηκώθηκε πάνω και μόνο που δεν με έδειρε. Η Αλεξάνδρα έβαλε τα κλάματα, οι άλλοι θαμώνες πήγαν να τον μαζέψουν.....το θυμήθηκα και συγχίστηκα πάλι. :evil::evil::evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ Γιοβαννα εγω παλι κοντεψα να τη δειρω εγω αυτη σημερα...

Μα να ξεφωνιζει εται το παιδι μου?Το 2χρονο που κοντραριστηκε πανω στο παιχνιδι με ενα αλλο παιδακι?

Το σκεφτομαι και φουντωνω...

Ζαβος κοσμος που υπαρχει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ......πάω στον καλό μου.

Ηλιάνα μου καλή λευτεριά. Να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα....

Είναι καμμία εδώ ή όλες πήγατε για ύπνο?

Ρίτα, τι ήταν αυτό πάλι? Πάντως, σε ζηλεύω... Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω... Τσαντίζομαι (μέσα μου), αλλά δεν λέω κουβέντα και σηκώνομαι και φεύγω. Και μετά, έρχομαι σπίτι, τα λέω στον άντρα μου (για να τα βγάλω από μέσα μου) και εκείνος με βρίζει που δεν μίλησα! (είναι το άλλο άκρο από εμένα... δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του!)

Κοριτσομάνες, (γιατί με τα αγόρια δεν συγκρινόμαστε) νομίζω ότι έχω το πιο "τροφαντό" παιδί. 7,5 μηνών 8.500, στον χρόνο 10.500. Τώρα 13 κάτι... Για φωτομοντέλο, σίγουρα δεν πάει (εκτός κι αν το πάρει σε μπόι!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...