Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου είμαι με τρομερό πονοκέφαλο όλη μέρα, νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δε μπορώ να μη μπω να σας γράψω τα νέα μας!

Πρώτα-πρώτα να πω στο Αρμάκι ότι είμαι μέσα για καφεδάκι στον Αγ. Αντώνη, πείτε μου αν γίνεται 2-3 μέρες νωρίτερα αν γίνεται μόνο για να κανονίσω τα "διαδικαστικά"!

Ηλιάνα μου όλα να σου πάνε καλά κοριτσάκι μου, με έναν πόνο να γεννήσεις ένα υγιέστατο παιδάκι και θα τα λέμε εδώ μετά! Φιλάκια!

Καλέ Deleni δεν έχω εγώ γενέθλια το Σαββατο αλλά το Αρμάκι νομίζω, αν όμως θέτε να με γιορτάσετε κανένα πρόβλημα δεν έχω! :)

Ρϊτα διάβασα το σκηνικό στον παιδότοπο. Δεν το συζητώ ότι είναι καραλάθος η κυρία, άκου να σου κάνει φασαρία αν ήταν ένα απλό σπρώξιμο ότι θα έπρεπε δε θα έπρεπε να απασχολήσει κανέναν ενήλικα και τα παιδιά γρήγορα θα τα έβρισκαν μόνα τους. Τώρα, αν είχαν πιαστεί κι άλλες φορές να σπρώχνονται κλπ κλπ το λάθος είναι καθαρά των κοριτσιών που ήταν υπεύθυνες εκεί, γι αυτό πληρώνουμε στον παιδότοπο για να τα προσέχουν, αυτές έπρεπε να τα ηρεμήσουν. Σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται οι γονείς του άλλου. Πάντως κι εγώ όταν βλέπω το Γιώργο να σπρώχνεται με κανένα παιδάκι της ηλικίας του αδιαφορώ, όμως δε θα ξεχάσω ότι με τον ξάδερφό του που είναι σχεδόν 4 χτύπησε 3 φορές αρκετά στο κεφάλι, οπότε έχει τα δίκια της και η Πικουλίνα που είδε το παιδί μέσα στα αίματα και έπαθε ένα κατιτίς!

Γιοβάννα ήθελα να σε ρωτήσω μιας και δεν είπες στον παιδίατρο ότι πήγατε στον ομοιοπαθητικό, δεν παίρνει κάτι σκευάσματα τώρα η Αλεξάνδρα? Γι αυτά τον είχες ενημερώσει? Μίλησα κι εγώ στη δικιά μου ήταν συγκαταβατική μεν αλλά μου είπε ότι το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχουν αυτά τα σκευάσματα μέσα, οπότε είναι επιφυλακτική κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω!

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο Γιωργάκης μου έγινε 13.075! Πάρτυ time πήρε 600γρ. μέσα στο μήνα, ψήλωσε κιόλας, τον άκουσε που έλεγε και κουβεντούλες και γενικά μας είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξή του, τον βρήκε και υγιή, τι άλλο θέλω! Να σας πω ότι μέσα στο 2ο χρόνο της ζωής του πήρε περίπου 2 κιλά εκ των οποίων το 1 τους τελευταίους 2 μήνες (τελικά όντως τρώει στο σταθμό!) !Η τοσοδούλα μόλις 7.015 αλλά έχει καλό μεταβολισμό, είναι και γυναίκα, γιατί τρώει ικανοποιητικές ποσότητες εκτός από κρέμα που δε θα ξαναπροσπαθήσουμε, ξεκινάμε τραχανά και ζυμαρικά! Ήταν ο ΄1ος μήνας που εκτός από 2 μέρες που έκαναν δέκατα δεν είχαν τίποτα σημαντικό οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένη, τίποτα άλλο δε θέλω! Είμαι σίγουρη βέβαια ότι αυτό το μήνα δε θα τη γλιτώσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Μαρινα το θεμα ειναι οτι εστω και ο Γρηγορης εσπρωχνε επιτηδες ή χτυπουσε ενα παιδακι ,σας ξαναλεω εχει γινει και αυτο απο το πουθενα ενω εγω νομιζα οτι το παιδι μου δεν κανει τετοια...τι επρεπε να γινει?Πως μπρεις να ελεγξεις κατι τετοιο?Παιδια ειναι μπορει να τα πηγαινεις απο πισω συνεχεια ή πρεπει να τα κλεισουμε μεσα για να μην αντιμετωπισουμε τετοιες αντιδρασεις?

Οτι εγινε εγινε...τι θα γινει τωρα θα σκοτωθουμε ή να ξεφωνισουμε το ξενο παιδι?

Δε ξερω ...απλα η συγκεκριμενη δεν εχει βρεθει στη θεση να βλεπει το παιδι της να χτυπαει καποιο απο το πουθενα και νομιζε οτι ηταν υπερανω...

Σουπερ το βαρος τους!!!Ολα τελεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα μου με το καλό να αγκαλιασεις το παιδακι σου!!Θα σε σκεφτομαστε και θα προσπαθησω να σε παρω τηλ.

Ελένη πως πας εσυ???Τι επαθε ο μικρουλης??Θελει παιχνιδια μαλλον...Τα κανει και ο δικος μου ωρες ωρες και οταν ειμαι κουρασμενη γκρινιαζω κιολας :?

Ριτα εχεις απόλυτο δικιο να εχεις βγει απο τα ρουχα σου!!!Και εγω αναλογη αντιδραση θα ειχα αν εβλεπα τετοια συμπεριφορα απο τους γονεις..Κατανοω απόλυτα οτι ειναι παιδια και στα πλαισια του παιχνιδιου θα γινουν πολλά, αλλα όσο πιο αδιαφορη ειναι η αλλη τοσο πιο πολύ εκνευριζομαι..Εχω ζητησει κι εγω αρκετες φορες συγγνωμη απο γονεις και παιδακια και νοιωθω ανακουφιση οταν παιρνω μια απαντηση του τυπου "παιδια ειναι.." αλλα δεν μπορω να ανεχτω μια μανα που βλέπει το παιδι της να χτυπαει και να μη συγκινειται, εκει γινομαι κακια...

Τέλος στο θεμα των "κακιών" οπως ειπωθηκε,να πω οτι ετοιμασα κι εγω παραθεσεις να απαντησω αλλα τελικα το μετανοιωσα..;)

Να πω μονο οτι εγω δεν εβγαλα καμια κακια "τοτε", το μονο που με πειραξε και το ειπα ευθεως και ειναι αυτο ακριβως που λέει και η Ρίτα, ήταν οτι ενω ημουν πολύ ενθουσιαμενη για το ταξιδι και την εκπληξη του συζυγου - ίσως και λίγο αγχωμενη καπου μεσα μου- περιμενα μια ενθαρρυνση να μου σβησει καθε αμφιβολία..Πολλες φορες δεν το κανουμε ακομη κι αν δεν το πολυπιστευουμε σε ατομα που θεωρουμε οτι το εχουν αναγκη??Μου ειχε βγει λοιπόν ενα παραπονο το οποίο τωρα που σκεφτομαι ισως να ηταν και της εγκυμοσυνης (ημουν εγκυος χωρις να το γνωριζω) αλλά και πάλι κακως ειχα τετοια πεποιθηση γιατι ειπαμε ειμαστε απλα διαδικτυακες φιλες , μην τα θελουμε ολα δικα μας..

Απο τοτε λοιπόν -και επειδη το ανεφερα και τοτε το λέω και τωρα οτι εγω εδω περναω καλά, ξελαμπικαρω, μου φευγει και η κουραση πολλές φορες, γενικα πίνω τον καφε μου και χαλαρωνω συζητωντας- ειπα πως σε θεματα που διαφωνω εντονα ή δεν εχω εκεινη την στιγμη την διαθεση ή το χρόνο να αναλύσω με επιχειρηματα και σκεψεις δεν θα ασχολουμαι για να μην παρεξηγουμαι.. Μπορω να θυμηθω 3 κιολας περιστατικα που δεν πήρα καθολου θεση και εκανα τον "κινεζο" :D

Αυτα εν ολιγοις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όχι καλέ δεν το συζητώ να γίνει κάτι μία φορά! Αλλά όσο κι αν είναι ελεύθερα, δε θα τα δεις αν αρχίζουν να τσακώνονται έντονα? Δε μιλάω για ένα σπρώξιμο, για τράβηγμα μαλλιών, αυτά όλα τα κάνουν! Αν όμως έβλεπες ένα 4χρονο π.χ. να ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο του Γρηγοράκη δε θα έκανες παρατήρηση είτε με ωραίο τρόπο στο ίδιο το παιδί είτε σε όποιον ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξή του τη δεδομένη στιγμή? Δηλαδή εμένα πέρυσι που 4 μέρες συνεχόμενες ερχόταν το παιδί με γρατσουνιές και χτύπημα στην πλάτη από το σχολείο δε θα έπρεπε να κάνω παρατήρηση στις δασκάλες? Να άφηνα να τα βρούνε μόνα τους?

mGKop3.png60Jvp3.png

Συμφωνώ με την Γιοβάννα...παιδιά είναι και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και καλά της έκανες στην τελική! να δω τι θα κάνει όταν το βλαστάρι της χτυπήσει/σπρώξει άλλο παιδάκι...

Μαρίνα μου σόρυ...:oops::oops::oops::oops: μπερδεύτηκα...:rolleyes::rolleyes:

Ηλιάνα μου όλα να πάνε καλά και περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!! Να μας φιλήσεις τον μικρούλη σου!!!;););)

Εγώ πάντως κορίτσια για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι ο γραπτός λόγος διαφέρει πάρα πολύ απο την κατα πρόσωπο συζήτηση, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα...και μάλιστα έτσι γρήγορα που γράφουμε εμείς πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν, άστε που ο χρόνος είναι τόσο περιορισμένος που σε ορισμένα θέματα για παράδειγμα που θέλω να συμμετάσχω δεν προλαβαίνω...:rolleyes::rolleyes:

Μαρίνα σούπερ το βάρος!!!! ο σταθμός οφελεί τελικά!;)

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάνει όλες το εμβόλιο για την ηπατίτιδα Α... τον Νοέμβριο θα κάνουμε την αίτηση για παιδικό και το σκέφτομαι γιατί νομίζω τα παραφόορτωσα με εμβόλια...απο την άλλη η Αναστασία έχει να κάνει εμβόλιο απο 17 μηνών και θα της κακοφανεί νομίζω...:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ποιά είναι ρε Πετρούλα τα τρία περιστατικά????Πες στην κουτσομπόλα! Πλάκα κάνω βέβαια! Καλέ αυτές οι διαδυκτιακές φιλενάδες θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά νοιάζονται η μία την άλλη

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι μου,

Εννοειται αν υπαρχει εντονος τσακωμος θα επεμβω...

Εννοειται οτι θα προσπαθησω να σταματησω και το αλλο παιδακι με ωραιο τροπο και εννοειται οτι θα απευθυνθω και στους γονεις αν δω οτι αδιαφορουν.Ιδιως στις δασκαλες θα ριξω ευθυνες διοτι ειναι παιδαγωγοι...οι δουλεια τους ειναι να εξομαλυνουν καταστασεις.Δε στελνω το παιδι στο στρατο...σε σχολειο το στελνω.Δε θελω να μου αγρεψει σε καμμια περιπτωση..

Απλα λεω οτι δεν μπορω να αποκλεισω οτι και ο δικος μου δε θα κανει κατι τετοιο..σοβαρο ή μη..ειναι παιδια...δεν μπορουμε να τους καταλογισουμε ευθυνες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni μου εμείς το κάναμε πέρυσι, όμως μου είπε ότι θα κάνουν φέτος και τα δύο το αντιγριπικό, φαντάζομαι επειδή αποδείχτηκαν αρρωστιάρικα γιατί μέχρι πέρυσι ήταν πολύ επιφυλακτική στο αν πρέπει ή όχι, φέτος σου λέει κάτσε να το κάνουν μπας και γλιτώσω κι εγώ η γυναίκα από κανένα τηλεφώνημά του!

Μάλλον θα πρέπει να πάει σταθμό και η μικρή ωστόσο σταθμό μπας και πάρει λίγο τα πάνω της στο βάρος! Ο δικός σου πόσο είναι, για πες μου να ζουλέψω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοιτάξτε εγώ να πω την αλήθεια μου αν το άλλο παιδάκι είναι μεγαλόσωμο την έχω απο κοντά, διακριτικά πάντα, γιατί σε αυτές τις ηλικίες νομίζω ότι δεν μπορούν να υπολογίσουν καλά τις δυνάμεις τους και εύκολα μπορεί να χτυπήσουν σοβαρά. Όσο για το σταθμό εννοείται ότι οι δασκάλες είναι υπεύθυνες, δεν είναι δυνατόν το παιδί να γυρνάει χτυπημένο σπίτι και αυτές να κάνουν τον κινέζο...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Α καλά κι ο δικός μου που θεωρητικά είναι σχετικά ήσυχος, δε σας είπα ότι την Κυριακή έπρωξε και μάλωνε λεκτικά ένα παιδάκι κάποιους μήνες μικρότερό του? Όσες φορές τον πήρα χαμπάρι πήγα και τον μάζεψα και φυσικά του έκανα παρατήρηση! Τα ίδια λέμε Ρίτα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έπρεπε να βλέπατε την Αναστασία το απόγευμα...είχε βάλει τη μαμά μου κάτω και την "κούρευε" με τον νυχοκόπτη!!!!!:tongue::tongue::tongue: Της έβαλε και ποδιά και μετά μάζευε τις τρίχες!!!!!:cool::cool::cool: Και να σκεφτείτε ότι την πήγα για κούρεμα πριν κανένα μήνα!!!

Όπωςς καταλάβατε είμαι μόνη στο σπίτι!!!! Εχω καταφέρει και τα κοίμισα και τα δύο και ο σύζυξ πήγε να δει τον παοκ!!!!:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ντελενι εχω βαλει και χερι σε παιδοτοπο στους υπευθυνους οταν ειχα δει μεγαλα παιδια 10χρονα να χοροπηδανε μεσα στα φουσκωτα με τα μικρα...

Και εγω οπου χρειαζεται τον ελεγχω εννοειται αλλα δεν ταραζομαι και ιδιατερα με μικροπραγματα.

Πετρουλα ειναι οντως ανακουφιστικο να σου λενε οτι ''παιδα ειναί''και να καταλαβαινεις οτι σε κατανοουν.Εγω εχω ομολογησει οτι μεχρι να ξεκινησει να το κανει αυτο ο Γρηγορης ενιωθα οτι κατι δεν κανουν καλα οι αλλοι γονεις και οτι ο δικος μου δεν κανει τετοια..αλλα μετα ειδα ποσο λαθος ημουν...αυτο το πραγμα ειναι φαση που την περνανε απο το πουθενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι βρε Μαρινα αλλα μη συγκρινεις τωρα το Γιαννη με τη Μαριλένα..Ειναι διαφορετικου φυλου και ειπαμε τα αγορακια εχουν αλλη σωματικη αναπτυξη.

Μια χαρα ειναι τα παιδακια σου!!Σκορδα!!!

Ελένη μιας και εισαι εδω να σε ρωτησω..Σκεφτομουν αυριο να κλείσω ραντεβου για καθαρισμο δοντιων..Δεν υπαρχει θεμα απ'όσο ξερω ετσι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...