Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμακι μου καταρχην κατσε και ξεκουρασου και μιλα και με το γιατρο αν συνεχισει ο πονος.

Κατα δευτερον δε σε παρεξηγησε καμμια μας απλα κουβεντα καναμε για το πως νιωθουμε εμεις.Εκανες μια διαπιστωση στην οποια προφανως δε συμφωνησαμε και για αυτο απαντησαμε.

Εγω διαφωνησα σε αυτο

Το θέμα είναι ότι δυτυχώς τις περισσότερες φορές σε όλα τα θέματα όχι μόνο στον θηλασμό όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε κάτι μπορεί να γίνουμε απόλυτες, να βγάλουμε κακίες προκειμένου να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας

Και δε νομιζω οτι η απαντηση μου ηταν εκτος θεματος...παλι το ιδιο θα ελεγα.

Σχετικα με αυτο

Ριτάκι ξεχνάς τότε που είχες ''φύγει''? Τότε εσύ δεν είχες νιώσει άσχημα? όλο το θέμα από κάποιο πάλι θέμα συζήτησης δεν είχε ξεκινήσει? Θυμάσαι πόσα σου είχα ''σούρει'' για να μη φύγεις από την παρέα.. Μη μου λέτε ότι δεν υπάρχουν και δεν έχουν υπάρξει κακιούλες..

ό,τι έγραψα το έγραψα πολύ καλοπροαίρετα αλλά τελικά νομίζω ότι μάλλον για ακόμα μία φορά ο γραπτός λόγος δεν βοήθησε. Ξεχάστε το!

Εισα λαθος φιλεναδα...μαλλον καπου εχεις μπερδευτει δεν ειχα διαθεση να το θιξω απλα μιας και το ανεφερες να θυμησω οτι εγω τοτε δεν ειχα ενοχληθει επειδη υπηρξαν κακιες σε μια συζητηση γενικου ενδιαφεροντος απλα επειδη υπηρξε ξεκαθαρο παραπονο οτι λεγοντας για πιπιλες,πανες,ταξιδια κτλ θεματα που τοτε προφανως δεν ενδιεφεραν την πλεοψηφια δημιουργησα αγχος και ενοχες σε καποιες μανουλες.

Ο λογος λοιπον που ειχα δυσαρεστηθει ηταν ακριβως επειδη αν συνεχιζα δεν θα ημουν ο εαυτος μου,δε θα ελεγα οτι με απασχολουσε και θα επρεπε να μετραω τις κουβεντες μου.

Οπως απανταω σε ολους ακομα και σε θεματα που δε με αφορουν ή δε με ενδιαφερουν ετσι ηθελα και εγω να μπορω να λεω ξεκαθαρα τι με απασχολει ή τι πιστευω σε σχεση με το παιδι(για αυτο αλλωστε συμμετεχω)ανεξαρτητα αν ημουν σε αλλη φαση και ειχα αλλο ενδιαφερον ή στην τελικη διαφορετικη αποψη στην ανατροφη του ..

Χαραχτηριστικα ειχα γραψει εκτος των αλλων(ανατρεξτε στα πμ σας και στο fb Και θα το διαπιστωσετε οσες μιλησαμε τοτε):

''Για ολα αυτα και καποια ακομα τα οποια δυστηχως παρατηρησα τον τελευταιο καιρο εγω δε μπορω να συνεχισω για τον απλουστατο λογο οτι θα πρεπει να μετραω τα λογια μου,να μην αναφερω πολλα πολλα για το παιδι μου μηπως και αγχωθει καμμια μανουλα και γενικοτερα να μην ειμαι η Μαργαριτα.

Οσες με ξερετε θα εχετε καταλαβει οτι λεω αυτο που σκεφτομαι και δε μου αρεσει να υπεκφευγω''.

Ξαναλεω λοιπον δεν ειχα ενοχληθει απο κακιες.Απλα σε εκεινη τη φαση ενιωσα οτι το καφε με καταπιεζε..επρεπε να σκεφτω τι θα πω για τον εαυτο μου ή το παιδι μου,για το αν δουλευω,για το αν θα κανω δευτερο,για το αν πηγαινω ταξιδια κτλ κτλ μηπως και αγχωθει καποια... αν το θεμα ηταν μονο οι κακιες ή τα υπονοουμενα απλα θα αγνοουσα οποιον τις ελεγε και δε θα του μιλουσα.

Ελπιζω να σε καλυψα αν αναφεροσουν μονο σε αυτο.

Καμμια παρεξηγηση!Κουβεντα κανουμε εξαλλου οπως παντα!Φιλακιαααααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον σημερα εχω περασει φρικτα...πηγαμε στον παιδοτοπο και κατατσακωθηκα με μια πυροβολημενη..

Μιλαμε με εβγαλε εκτος εαυτου..

Παω που λετε και καθομαι στο τραπεζακι μου.Ο γρηγορης μεσα επαιζε.Καποια στιγμη ερχεται η διπλανη αγκαλια με ενα αγορακι 2χρονο με την πιπιλα στο στομα το οποιο γκρινιαζε να κατεβει απο την αγκαλια και να παει να παιξει..

Αρχισε λοιπον να μου λεει οτι ταραχτηκε πολυ γιατι ο μικρουλης της πηγε να παιξει ησυχα ησυχα και ενα παιδακι τον δαγκωσε.Μου εδειχνε το παιδι και γενικα ξεφτιλισε την αλλη τη μανα η οποια φαινοταν πολυ στεναχωρημενη.

Την εκοψα λεγοντας της οτι ετσι ειναι τα παιδια και συνεχισα να πινω το καφεδακι μου.

Καποια στιγμη και ενω ηταν μεσα να παρακολουθει το γιο αρχισε να φωναζει αφηνιασμενη..

Μιλαμε τσιριζε,σηκωνομαι να δω τι γινετε και μου την πεφτει λεγωντας μου ''Ελα να μαζεψεις το παιδι σου που χτυπαει τα παιδια,που δεν εχει τροπους και το φερνεις και σε παιδοτοπους''

Τα εχασα...παω κοντα και την αγνοω..ρωταω την κοπελα τι εγινε?Και μου λεει ο Μπιλλης πηρε ενα παιχνιδι απο το χερι του Γρηγορη και ο Γρηγορης το διεκδικουσε και το τραβαγε.Σαν πιο δυνατος και ψηλος του το πηρε και το αλλο επεσε κατω...

Η αλλη συνεχιζε να φωναζει και να με ξεφτιλιζει στον κοσμο.Ο Γρηγορης ειχε τρομαξει και με κοιτουσε καλα καλα...του ειπα οτι αυτο που εκανε δεν ηταν καλο τον εβαλα να ζητησει συγνωμη και του ειπα να βαλει τα παπουτσια του να φυγουμε...

Οι κυριες στον παιδοτοπο μου ελεγαν να κατσω και οτι δεν τρεχει τιποτα ,δεν εκανε τιποτα το παιδι κτλ κτλ...

Εγω ειχα θολωσει..

Καλα κοριτσια μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και την περιελαβα.

Την ξεχεσα...μα την Παναγια δεν εχω αγριεψει πιο πολυ στη ζωη μου.

...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

θα σκασω αν δεν σας πω κατι που θυμηθηκα...

αυγουστος του 2007.ζακυνθο κεφαλλονια ταξιδι με κουνιαδο και συνυφαδα.γυρισαμε ολοκληρα τα νησια και δεν πηγαμε στον αγιο ενω εγω ειχα φαγωθει.στο πλοιο της επιστροφης μια φιλολογος πουλουσε το βιβλιο που εγραψε για τον αγιο 2 ευρω.

το αγορασα και το χαρισα στην γιαγιακα μου.

2 οκτωβριου και ενω σερνομουν απο τους αφορητους πονους της ωοληψιας,συνανταω τον παπα μου πρωτη φορα τυχαια στον δρομο και μαλιστα κατω απο το σπιτι μου ενω πηγαινα στην κηδεια μιας θειας μου.μου ειπε οτι εχει αγρυπνια και μου προτεινε να παω.

μαζεψα δυναμεις και πηγα.εξω απο την εκκλησια ηταν κολλημενο ενα χαρτι που ελεγε "αγρυπνια του αγιου διονυσιου του αεροπαγιτη"

τυχαιο?δεν νομιζω!!!

την επομενη το πρωι πηγα για εμβρυομεταφορα και οπως ολες ξερετε,ολα πηγαν καλα.ετσι αν με το καλο ερθει στην ζωη μου ενα αγορακι το δευτερο του ονομα το οποιο θα γιορταζεται κιολας θα ειναι διονυσιος.

Βικακι εχεις χτυπησει το ευαισθητο σημειο μου...

Τον Αγιο Διονυσιο, τα τελευταια χρονια, εξαιτιας εντελως τυχαιων μεταξυ τους γεγονοτων τον θεωρω προστατη της οικογενειας μας.Πληγωθηκα και εχω μετανιωσει πολυ που ενω ηθελα να βγαλω το ονομα Του στο παιδι δεν με αφησαν ουτε καν σαν δευτερο ονομα...

Καποια στιγμη θα σας τα πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ο Γρηγορης ταραχτηκε...κακως που εκανα καυγα μπροστα του αλλα δεν μπορουσα να την αφησω ετσι...να μιλαει ετσι για το παιδι μου λες και ηταν εγκληματιας...

Φουντωσα πολυ αγρια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βαριά θέματα ανοίξατε δεν ξέρω να απαντήσω

πότε έγινε αυτό με εσένα ρητα ?

δεν το κατάλαβα καθόλου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πριν αρχίσω να μπαίνω συστηματικά μάλλον

τέλος πάντων

θα σας φιλήσω ολλες πολύ θα σας ευχαριστήσω

όλες που σταθήκατε δίπλα μου από τις 23 Αύγουστου που με νοιαστήκατε σαν να με γνωρίζατε

σας νιώθω φίλες μου πραγματικές

άσχετα αν έχω δει μόνο 2 από

εσάς ΜΑΛΕΝΙ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ :P:p:p

ΚΛΑΙΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ

ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ

ΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ

:tongue::tongue:

Ειναι βρε Ριτα αυτο που ειχα πει την προηγουμενη φορα και που ισως παρεξηγηθηκα κιολας. Ειδα το προσωπακι του Παναγιωτη να τρεχει αιματα απο τις γρατσουνιες και δε σκεφτηκα ουτε μια στιγμη να μαλωσω το παιδι και να μιλησω ασχημα στους γονεις του . Το μονο που ειχα πει ηταν παιδια ειναι... Μεσα μου δεν αισθανομουνα καθολου καλα που το παιδακι μο σπραρταρουσε απο τον πόνο και απο το φοβο. Και ειχα πει τοτε ηθελα να το ΄΄σαπισω΄΄ στο ξυλο.

Ριτάκι μου τελικά από το όλο σκηνικό την πλήρωσε ο Γρηγόρης; :(:(:( Κάτι τέτοιοι γονείς που κάνουν τους νταληδες για τα παιδιά τους είναι για χαστούκια.

Ηλιάνα και εμείς ευχαριστούμε που βρέθηκες στο δρόμο μας :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλινα εμενα δε με ενοιαξε καθολου αν το αλλο παιδακι χτυπησε το Γρηγορη αν τον μαλωσε αν τον εκνευρισε εστω...αν τελοσπαντων αρπαχτηκαν.Aκομα και να τον χτυπησουν δε θα ενοχληθω...ειλικρινα το λεω αυτο.

Ουτε και θεωρησα στην τελικη τρομερο το γεγονος οτι ο γρηγορης τον εσπρωξε.

Δε μου αρεσε φυσικα ,αλλα μιλαμε για ενα 2χρονο...τι αλλο θα μπορουσα να κανω απο το να τον παρω και να φυγουμε?

Τσαντιστηκα φοβερα με τη μανα αυτη ,η οποια φερνει το παιδι της σε παιδοτοπο και δεν περιμενει οτι αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα.Που εχει το παιδι στη γυαλα και φοβιζει τα υπολοιπα...

Που με ξεφτιλισε ετσι,που τσιριζε μπορστα στο παιδι λες και εκανε τιποτα φοβερο,που αναγκάστικα να βαλω το παιδι μου να ζητησει συγνωμη επειδη διεκδικησε ενα παιχνιδι ..που, που....πολλα...

Το τι της εσουρα δε λεγεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα πιστεψε με αν εβλεπες τη μουριτσα του παιδιου σου να τρεχει αιμα και να κλαιει σπαραχτικα θα σε ενοιαζε. Μπορει να με πεις υπερβολικη αλλα ετσι ακριβως ηταν.

Οτι και να ειναι βρε Πικουλινα θα θυμωνα μονο αν εβλεπα αδιαφορια απο τους γονεις.

Και στη Σικινο ενα παιδακι εφερε στο κεφαλι του Γρηγορη μια πετρα μεγαλη...Στεναχωρηθηκα μεν αλλα οι γονεις ζητησαν χιλιες φορες συγνωμη και μαλιστα εβαλαν και το παιδι να ζητησει συγνωμη...

Παιδακι ηταν το αλλο και θα μπορουσε καλλιστα να το ειχε κανει ο Γρηγορης αυτο ή μπορει και να το κανει στο μελλον.Κανεις δε ξερει...

Αυτο εννοω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια μου γειά σας.

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω μιας και ο μικρός είναι σχεδόν κρεμασμένος πάνω μου. Με το ζόρι κατάφερα να κάνω μπανάκι.

Αχ βρε Ρίτα μου τι πάθατε. Και φαντάζομαι το Γρηγοράκη. Θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό το πουλάκι μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου, πραγματικά.

Ηλιάνα μου διαβάζω καλά, αλλά περίεργα πράγματα. Τι να πω και για σένα βρε κοπέλα μου. Περίεργα παιχνίδια σου παίζει η τύχη, αλλά μπορώ να ομολογήσω με βεβαιότητα πια ότι είσαι από τα πιο τυχερά και κ@#$%^&ρδα άτομα που έχω γνωρίσει. (Με την καλή έννοια το λέω ετσι.) Μακάρι να συνεχίσει αυτή η τύχη να σου χτυπάει την πόρτα κορίτσι μου και όλα να πάνε πάρα πάρα πολύ καλά και με τη γέννα σου, που θα πάνε δηλ ;)

Πικουλίνα κάπου πήρε το μάτι μου ότι περπατάτε! Μπράβο στη βιαστικούλα σου!!!!!

Αρμάκι μου μακάρι να περάσουν γρήγορα τα πονάκια σου και να μπορέσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου κοπέλα μου.

Σούλα τις κάνατε τις αγορές σας? Μεγειές!

Sardelaki να περάσει σύντομα ο πονοκέφαλος.

Νατάσα ευτυχώς που έχετε απλή ιωσούλα και όχι το άλλο το κακόπραμα.....

Αχ κορίτσια τι κακό αυτό σήμερα. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Δεν μπορώ να γράψω. Είναι πάνω στο αριστερό μου χέρι και κάνει τα μύρια.

Εγώ αύριο θα ξαναπάω γιατρό να με δει.

Σας αφήνω για την ώρα, θα τα πούμε όταν κοιμηθεί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...