Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

για το θεμα πανας κι εμενα μου αρεσει που την κοψαμε ο τιμος παει μονος του χωρις παραμυθια τιποτα τα κανει και βγαινει και τρελενομαι για τα σλιπακια του χιχι εχουμε και μποξερακια τρομαρα μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα ειναι νομιμοι;

μηπως εχετε και πισινα αδηλωτη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε εμενα που ειναι 120τμ γιατι εχει μονο μια τουαλετα ε;

μου λετε;και τρεχουμε ποιος θα πρωτοπαει!

Όχι! Μια στέρνα μόνο για πυρασφάλεια!!! Μένουμε, βλέπεις στους πρόποδες της Πάρνηθας!!!:P:p:p

Ααα!! Εγώ ήμουν κάθετη με τις τουαλέτες (κι ας γκρίνιαζε ο μηχανικός). Το σπίτι έχει προδιαγραφές για να μένουν τέσσερα άτομα (3 υ/δ). Πώς θα βολευτούν γονείς και δύο παιδιά (θεωρητικά λέμε τώρα) με μία τουαλέτα? Θα ξυπνάμε όλοι μαζί το πρωί (για σχολεία, δουλειά κ.λ.π.) και θα στηνόμαστε στην ουρά? (Έλα, τελείωνε! Κατουριέμαι!!!) Στο σπίτι μου, ήμασταν τρία παιδιά και οι γονείς μου (σύνολο πέντε), οπότε "είχα γνώση"!!!

Χα!Χα!Χα!

mrdIp3.png

Ααα! Εμείς έχουμε ακόμη απ'όλα!

Στην μία τουαλέτα (το wc των ξένων) γιογιό, στην άλλη (την κυρίως) άλλο γιογιό και καθισματάκι που μπαίνει πάνω στην λεκάνη και στην τρίτη μόνιμα μία σκαλίτσα που έχει ενσωματωμένο καθισματάκι λεκάνης!

και εγω τα 2 καθισματακια τα εχω ακομη..μια φορα πήγε να κανει τον μαγκα δεν τα ηθελε και γλίστρησε ο μισος μεσα..Μονος του το βαζει τωρα..χαχα

κουρτσακμμι
χαχααχ

Γεια σου κουρτσακιμ!!!!

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ

Θα σε ειδοποιησω Ηλιανα αλλα οχι απο τα χαραματα..Κατα τις 10 να περιμενεις νεα μου ..οκ??

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά μου?

Το σπίτι μας είναι μεζονέτα. Στον κάτω όροφο (που είναι η κουζίνα και το σαλόνι και περνάμε την πιο πολύ ώρα της ημέρας), έχω μόνο το wc των ξένων. Όταν θέλει τσίσα της, δεν προλαβαίνει να ανέβει τη σκάλα για να πάει πάνω. Αλλά δεν θέλω να κάθεται και να ακουμπάει εκεί που πάνε κι άλλοι...

Εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα!!Πανακια dettol χρησιμοποιω εγω Μαρια μου πριν απο καθε χρηση και λίγη χλωρινιτσα..

καλε εμενα που ειναι 120τμ γιατι εχει μονο μια τουαλετα ε;

μου λετε;και τρεχουμε ποιος θα πρωτοπαει!

Εσυ να καταγγείλεις τον αρχιτεκτονα του σπιτιου!!!χαχα

Εγω πάντως σε βρισκω πολύ τυχερη που εχεις μονο μια τουαλέτα να καθαρισεις και οχι τρεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα!!Πανακια dettol χρησιμοποιω εγω Μαρια μου πριν απο καθε χρηση και λίγη χλωρινιτσα..

Όταν είμαστε μόνοι μας οκ. Αλλά όταν έρχονται, κανένα απόγευμα, οι φίλοι του άντρα μου (κυρίως) που είναι και πολυυυυυύ προσεχτικοί και η μικρή είναι ξύπνια, δεν μπορώ να τρέχω, σαν υστερική, με την χλωρίνη από πίσω τους, για να καθαρίζω την τουαλέτα!!!

Σας αφήνω γιατί ξύπνησε το τέρας!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αααα Μαρια οι φιλοι του αντρα μου να κατ@#$$%ουν στα σπιτια τους!!!

Ευτυχως δεν εχουμε τετοιο θεμα..Κι εγω ακομη ειμαι πολύ διακριτική στο θεμα "επισκεψη σε ξενη τουαλετα"!!!

Καλο απόγευμα κι απο μενα, πάμε να ψωνισουμε..Θελω να κανω ενα ρεβανι βεροιας που δοκιμασα προχτες και ήταν υπέροχο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας φιλενάδες, είχα δύσκολη μέρα σήμερα, έχω πολύ έντονους πονους στην κοιλιά, μάλλον από το χτεσινό ''ζόρισμα''(ελπίζω..) αλλά είμαι όλη μέρα στο κρεβάτι. Πονάω σαν να έχω κάνει 100 κοιλιακούς..

Ελπίζω να είστε όλες καλά, φιλιά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου. Πάλι οργιάσατε :-P:razz::-P:razz:

Ηλιάνα πολύ τυχερή είσαι, απλά η τύχη σου δλεν έχει το σωστό timing :P:p:p Ίσως καταφέρεις να καθυστερήσεις λίγο την πρόσληψη όπως είπε και η Πετρούλα, αλλά ακόμα και αυτό να γίνει πώς θα τα καταφέρεις μετά με το μπεμπάκι; Ποιος θα το προσέχει; Πήγαινε πάντως αύριο να το συζητήσεις μαζί τους.

Ρίτα και εμείς που πήγαμε πέρσι Ζάκυνθο δεν είδα και πολλά ξενοδοχεία μέσα στην πόλη και μάλιστα μου έκανε εντύπωση. Αλλά τώρα δεν θα έχουν και κίνηση οπότε δεν θα δυσκολευτείς να βρεις δωμάτιο. Ένα πολύ όμορφο λέγεται PALATINO.

Μαρίνα μου και εγώ χύτρα δεν χρησιμοποιώ καθόλου........σας είχα γράψει πέρσι ότι είχα καεί και.......φοβάμαι. Κατσαρόλα και πάλι κατσαρόλα. Και εγώ δεν είπα στον παιδίατρο για την ομοιπαθητικό......κάπως ντράπηκα :oops::oops::oops:......φοβήθηκα μην τον προσβάλλω........πάντως δεν το είπα.

Πανμαρ τρεις τουαλέτες;;; Μα πότε τις καθαρίζεις;;; Μία τουαλέτα και ένα wc και πάλι με αγχώνουν........σε 75 τ.μ. Βατραχάκι σας έκλεψε ο αρχιτέκτονας :P:p:p:p

Νατάσα θέλει λίγο χρόνο το φάρμακο να δράσει νομίζω. Δες και απόψε πώς θα είναι ο ύπνος του. Ροχαλίζει και το μεσημέρι;

Joa μια χαρούλα ο Χρήστος. Και η Αλεξάνδρα τώρα αν μείνει μια μέρα σπίτι μετά δεν κρατιέται.

Εμείς το θέμα γιο - γιο το παλεύουμε ακόμα. Δεν εγκαταλείπω όμως. Που θα πάει θα μάθει και αυτή. Τουλάχιστον κοιμάται μόνη της και δνε κάνει πιπίλα :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας φιλενάδες, είχα δύσκολη μέρα σήμερα, έχω πολύ έντονους πονους στην κοιλιά, μάλλον από το χτεσινό ''ζόρισμα''(ελπίζω..) αλλά είμαι όλη μέρα στο κρεβάτι. Πονάω σαν να έχω κάνει 100 κοιλιακούς..

Ελπίζω να είστε όλες καλά, φιλιά!

Για το χτεσινό σου θεματάκι ήθελα να σου πω ότι κα εμένα ο γιατρός το ντουφαλάκ μου είχε δώσει και πολλά ακτινίδια. Περαστικούλια σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Βεβαιως θα το αναψω το κερακι για ολα τα παιδακια.

Ναι στον Αγιο Διονυση θελω να παω!

θα σκασω αν δεν σας πω κατι που θυμηθηκα...

αυγουστος του 2007.ζακυνθο κεφαλλονια ταξιδι με κουνιαδο και συνυφαδα.γυρισαμε ολοκληρα τα νησια και δεν πηγαμε στον αγιο ενω εγω ειχα φαγωθει.στο πλοιο της επιστροφης μια φιλολογος πουλουσε το βιβλιο που εγραψε για τον αγιο 2 ευρω.

το αγορασα και το χαρισα στην γιαγιακα μου.

2 οκτωβριου και ενω σερνομουν απο τους αφορητους πονους της ωοληψιας,συνανταω τον παπα μου πρωτη φορα τυχαια στον δρομο και μαλιστα κατω απο το σπιτι μου ενω πηγαινα στην κηδεια μιας θειας μου.μου ειπε οτι εχει αγρυπνια και μου προτεινε να παω.

μαζεψα δυναμεις και πηγα.εξω απο την εκκλησια ηταν κολλημενο ενα χαρτι που ελεγε "αγρυπνια του αγιου διονυσιου του αεροπαγιτη"

τυχαιο?δεν νομιζω!!!

την επομενη το πρωι πηγα για εμβρυομεταφορα και οπως ολες ξερετε,ολα πηγαν καλα.ετσι αν με το καλο ερθει στην ζωη μου ενα αγορακι το δευτερο του ονομα το οποιο θα γιορταζεται κιολας θα ειναι διονυσιος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

θα σκασω αν δεν σας πω κατι που θυμηθηκα...

αυγουστος του 2007.ζακυνθο κεφαλλονια ταξιδι με κουνιαδο και συνυφαδα.γυρισαμε ολοκληρα τα νησια και δεν πηγαμε στον αγιο ενω εγω ειχα φαγωθει.στο πλοιο της επιστροφης μια φιλολογος πουλουσε το βιβλιο που εγραψε για τον αγιο 2 ευρω.

το αγορασα και το χαρισα στην γιαγιακα μου.

2 οκτωβριου και ενω σερνομουν απο τους αφορητους πονους της ωοληψιας,συνανταω τον παπα μου πρωτη φορα τυχαια στον δρομο και μαλιστα κατω απο το σπιτι μου ενω πηγαινα στην κηδεια μιας θειας μου.μου ειπε οτι εχει αγρυπνια και μου προτεινε να παω.

μαζεψα δυναμεις και πηγα.εξω απο την εκκλησια ηταν κολλημενο ενα χαρτι που ελεγε "αγρυπνια του αγιου διονυσιου του αεροπαγιτη"

τυχαιο?δεν νομιζω!!!

την επομενη το πρωι πηγα για εμβρυομεταφορα και οπως ολες ξερετε,ολα πηγαν καλα.ετσι αν με το καλο ερθει στην ζωη μου ενα αγορακι το δευτερο του ονομα το οποιο θα γιορταζεται κιολας θα ειναι διονυσιος.

;):)

δεν θα σχολιάσω τίποτε...δεν παίρνει σχόλιο αυτό μόνο χαμογελάκι φιλενάδα μου.

Φεύγω κορίτσια...έχω αφόρητο πονοκέφαλο!

m57Zp2.png

αρμακι μου οχι δεν το πιστευω αυτο αν ειναι δυνατον γιατι να βγαλουμε κακια μεταξυ μας τι εχουμε να χωρισουμε την γνωμη μας λεμε κι απο εκει και περα ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω εδω ειμαστε για να λεμε τα νεα μας να συζηταμε και να ακουμε τις γνωμες ολων οχι ομως να βγαζουμε κακια δεν πιστευω πως καμια κοπελα εως τωρα εχει βγαλει κακια σε καποιο θεμα.

τι να πω με στεναχωρησε αυτο που ειπες γιατι δεν νιωθω ετσι τελος παντων ας τ'αφησουμε αυτα.

Και εγω δε θεωρω οτι υπαρχουν κακιες ουτε οτι βγαζουμε κακιες αν ειμαστε πιο απολυτοι σε καποια θεματα και εγω ειδικα ειμαι απολυτη σε καποια αλλα παντα εχω ορεξη να το συζητησω...

Για ονομα του Θεου.Αγνωστοι ειμαστε μεταξυ μας στην ουσια, που προσπαθουμε να γνωριστουμε μεσω αυτων που γραφουμε.

Ειναι λογικο, οταν συζηταμε ''φλεγοντα'' θεματα να υπαρχουν εντασεις οπως παντου στη ζωη μας αλλωστε.Εγω για να ειμαι ειλικρινης το προτιμω απο το να λεγαμε σε ολα ''ναι'' και να συμφωνουσαμε ψευτικα ή να αδιαφορουσαμε για να μην κοντραριστουμε.Γενικα αυτο ειναι κατι που το απεχθανομαι...αν ενιωθα ή νιωσω οτι η κατασταση ειναι ''ψευτικη'' δε θα συμμετεχω.

Επισης Αρμακι μου, ολοι μας αν καποια στιγμη νιωθουμε οτι βγαινει ''κακία'' καλο θα ηταν να το λεμε επιτοπου.Καλυτερα δε θα ηταν?

Μιλωντας για τον εαυτο μου εχω να πω οτι ειναι και ο χαραχτηρας μου τετοιος, που δεν κρατιεμαι.Αυτο που εχω να πω, θα το πω γενικοτερα στη ζωη μου και μονο σε καλο μου εχει βγει.Οποιος θελει να ακουσει και μια αλλη γνωμη,θα ακουσει.

I love you all!

χαχα!πως το μιλαω!!!

Επειδή γράφετε τα ίδια πάνω κάτω, νομίζω ότι απλά έχετε καταλάβει τελείως άλλο πράγμα. Τεσπα, εγώ πολλές φορές ένιωσα να βγαίνουν ''κακίες'' (μπορεί να είμαι εγώ πιο ευαίσθητη..δεν ξέρω..)όχι σε μένα προσωπικά.Και εγω έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να θέλω να γράψω κατι και μετά να λέω, ''ρε γμτ, είναι πολύ χοντρό...'' Αν εμένα με είχε πειράξει κάτι θα το ελεγα επι τόπου στο άτομο που θα με ενοχλούσε.

Ριτάκι ξεχνάς τότε που είχες ''φύγει''? Τότε εσύ δεν είχες νιώσει άσχημα? όλο το θέμα από κάποιο πάλι θέμα συζήτησης δεν είχε ξεκινήσει? Θυμάσαι πόσα σου είχα ''σούρει'' για να μη φύγεις από την παρέα.. Μη μου λέτε ότι δεν υπάρχουν και δεν έχουν υπάρξει κακιούλες..

ό,τι έγραψα το έγραψα πολύ καλοπροαίρετα αλλά τελικά νομίζω ότι μάλλον για ακόμα μία φορά ο γραπτός λόγος δεν βοήθησε. Ξεχάστε το!

Μαράκι μου προσοχή αγαπούλα μου...να προσέχεις πολύ και να μην ζορίζεσαι! Άντε τώρα μην βάλω τις φωνές!

Αχ βρε Αλεξάνδρα μου τι να κάνω? Μόνο στην τουαλέτα ζορίστικα..κατά τ'άλλα από καρέκλα σε καναπέ και από καναπέ σε κρεβάτι είμαι..:-(

Για το χτεσινό σου θεματάκι ήθελα να σου πω ότι κα εμένα ο γιατρός το ντουφαλάκ μου είχε δώσει και πολλά ακτινίδια. Περαστικούλια σου.

Ευχαριστώ Ιωάννα μου..ακτινίδια και γενικά φρούτα όπως σας είπα δεν μπορώ να φάω, σήμερα ξεκινάω το γάλα μαγνησίας και βλέπουμε..

Θέμα γιο γιο: Η Εύα συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά το βρακί...βέβαια στη δική μας περίπτωση μας σώζει από θέμα ρούχων γιατί όλα είναι πολύ φαρδιά επάνω..αν θα βγει θα πρέπει να της φοράω για 9 μηνών παντελόνια οπότε θα της είναι βερμούδες! :lol: Και εμένα θα με πείραζε να έχει φτάσει 4 και να μην την έχει βγάλει..ελπίζω να μην φτάσουμε τόσο!

Για τις υπερτροφικές αμυγδαλές να σας πω ότι ο ανηψιός μου έβγαλε και κρεατάκια και αμυγδαλές στα 3 και σώθηκε το παιδάκι μας. Αρρώσταινε συνέχεια μέχρι τότε αλλά ο ωρλ όταν τις έβγαλε είπε ότι λίγο ακόμα να έμεναν θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην καρδιά..Γι'αυτό γενικά εσείς που έχετε θέμα με αυτά να τα πηγαίνετε συχνά σε ωρλ, μόνο αυτοί μπορούν να κρίνουν σωστά. Ο παιδίατρος τότε τους έλεγε μετα τα 5...Μετά το παιδί ηρέμησε, σταμάτησαν οι ιώσεις, έκλεισε το στοματάκι του που ήταν συνέχεια ανποιχτό και με σάλια και η φωνή του καθάρισε(μιλούσε σαν νταλικέρης..).

Α, σήμερα μίλησα με το κωνκωνακι και είπαμε να κανονίσουμε για καφεδάκι στον Αγ. Αντώνη. Από την άλλη βδομάδα όποια άλλη μπορεί να ερθει να σας δω κι εγώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ε

Σου εγραψα οδηγιες για τη χυτρα εχθες ,τα διαβασες?Εγω...που λετε πως τα προλαβαινω...χμμ τη χυτρα ειμαι ικανη να τη βαλω και για 100 γραμ.μοσχαρι και 1 πατατα και 1 καροτο...χαχα

Τεμπελααααα!!!

Και γω και γω!!!!!! Και για ένα μπουτάκι κοτόπουλο του πεθερού έχω βάλει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα δε νομιζω να το κοψουμε κιολας. Α και περπαταμε κανονικα πλεον

Μπραβοοοοοο!!!!!! Πολύ γρήγορη η μικρή!!!!!:D:D

Αλλά καλοκαίρι είναι οπότε δεν με νοιάζει!!!!

Που είναι το καλοκαίρι καλεεεεε;;;;:confused::confused: :tongue::tongue:Εδώ έχουμε 14 βαθμούς!!!:cry::cry:

ηρθα κι εγω!!!

Ηλιανα αν βρεις τετοιον αντρα παρε εναν και σε μενα χαχα καλε τι το σκεφτεσαι Δευτερα πας για δουλεια κανονικα σιγα το Σαββατο θα γεννησεις δυο μερες δεν σου φτανουν;χαχαχα τι να πω βρε ζουζουνα τυχη βουνο!

Συμφωνώ!!!! Εδώ κάποτε γεννούσαν τα παιδιά στο χωράφι και μετά συνέχιζαν τη συγκομιδή!!!!:tongue::tongue::tongue: Πως αλίμονο!!!!!:D:D:D Συγχαρητήρια κούκλα και συμφωνώ και εγώ ότι αυτό το μωράκι μάλλον είναι πολύ τυχερό!!!

Πρόσεχε με τα μποξεράκια! Μην του "κρεμάσουν" του παιδιού!!! χα!χα!

1546648hcqi7ouq3e.gif

Πετρούλα χαίρομαι που είσαι καλά!!!! Ανυσήχησα που "έλειψες"!!!!:D Άντε όλα με το καλό τώρα και με κανέναν πόνο!!!!

Βρε λέτε και οι δύο να γεννήσετε στα γενέθλια της Μαρίνας μας;;;:rolleyes::D:D

Μαράκι σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να φανταστείς πόσο...και στις δύο εγκυμοσύνες αυτός ήταν ο εφιάλτης μου!!!!:|:neutral::| Γατρειά πάντως δεν βρήκα....

Μαέλενη πως είσαι σήμερα;;;

Περαστικά και στα αρρωστούλια μας....

Ρίτα όντως αυτό με το λεμονάτο νομίζω θα μείνει!!!!:P:D:D

Επανέρχομαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...