Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χα! Ξεχάστηκα...

Ρίτα, εδώ διαφωνώ εγώ!!!

Ξέρεις πόσα καλοκαίρια κοινών διακοπών με τις κολλητές μου, η τουαλέτα ήταν σημείο συνάντησης και κουτσομπολιού χωρίς να μας ενοχλεί κανείς!!!!!

Η μία έκανε μπάνιο, η άλλη έ@#*ε και η τρίτη καθόταν στον πάγκο για να συζητάμε!!!! Κορυφαίες στιγμές!!!!

(για πλουραλισμό απόψεων δεν λέγατε? χα!χα!χα!)

Τι λες ρε παιδι μου...χαχα!

Τι να πω?Εγω ηξερα οτι και ο Βασιλιας παει μονος του...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναπαντησω εδω εκανα μεταδημοτευση σον δημο λαρισασ για τα αλα που λεσ θα το ψαξω

Η θεση δλδ ειναι στον δημο που εκανες μεταδημοτευση???

Αυριο πρωί πάρε στο ΙΚΑ να ρωτησεις αν δικαιουσαι την αδεια λοχειας ή αν μπορεις πηγαινε απο εκει να τους εξηγησεις την κατασταση..Αν θυμαμαι καλά δεν εχεις καθολου ενσημα??

Οταν μιλήσεις με το δημο να εισαι ενημερωμενη γιατι απο εκει να ξερεις θα σε αποθαρρυνουν..

Αν καταφερω κι εγω αυριο θα μιλησω με την προισταμενη του δημου για να τη ρωτησω αν της ετυχε κτ παρομοιο στα 30 χρονια που δουλευει..

Πάντως ρε Ηλιανα η τυχη σε κυνηγαει αλλα σε ζοριζει κιολας μεχρι να σου κατσει...:tongue:

Πικουλίνα μπραβο στον Πανουλη!Καιη Βενια ομως φαγανη-φαγανη!!

Τωρα εμενα καλέ γιατι με ζηλευεις???Ααα και εσενα συντομα σε βλέπω να το βγαζεις το σπιραλ..:D

Νατασα και Ιωαννα ας ειναι σημερα κιολας καλύτερα τα παιδια!!

Μαρινα ενα σου λέω, αν χρησιμοποιησεις χυτρα, θα κολλήσεις!!!

Εμεις το μοσχαρακι μας σημερα το φαγαμε με κριθαρακι, δεν ειχα ορεξη για νεο μενου αλλα το λεμονατο ελπίζω να το φαω πριν γεννησω

Ρε κοριτσια αυριο θα επρεπε να πάω στον γιατρό αλλα φοβαμαι τη γαμ@#$η την εξεταση...:oops::oops:

Λέω να περιμενω και το Σαβ/κο μηπως και βγει το ονειρο αληθινό...:rolleyes:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλινα μπραβο στα παιδακια σου!

Δεν ειναι νωρις καλε!!! και εμεις το μουλτι 10 μηνων το ειχαμε μαζεψει!

Μπραβοοοο!

Καλα δε νομιζω να το κοψουμε κιολας. Α και περπαταμε κανονικα πλεον

Τι λες ρε παιδι μου...χαχα!

Τι να πω?Εγω ηξερα οτι και ο Βασιλιας παει μονος του...:tongue:

Για τους βασιλιάδες δεν ξέρω... Μόνο για μας, τους κοινούς θνητούς, έχω άποψη!!!:):)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλος μου εχει λυσαξει να βγουμε στην αγορα για ρουχα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!! αλλα με εχει πρήξει.Θα με βαλει με το ζόρι να παρω ρουχα για τη βαφτιση που σας ελεγα που δεν θα ξαναφορεσω ποτε.

που είναι αυτοί οι άντρες θέλω κ εγώ έναν τέτοιο πουλάνε πουθενά ?

lazareniaκριμα τι να πω για ατύχημα κάθε μέρα γίνονται

πανμαρ καλησπέρα

pikoulini μπράβο στα παιδάκια σου φαγανα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ριτα79 αχ θα πατέ στον άγιο Διονύσιο ένα κεράκι για μας σε παρακαλώ δεν ξέρω από ξενοδοχείο ειχα μήνη σε άκρη όταν πήγα

marina28 να της πεις σιγα καλέ γιατί να είναι προσβλητικό

:tongue::tongue:

Η θεση δλδ ειναι στον δημο που εκανες μεταδημοτευση???

Αυριο πρωί πάρε στο ΙΚΑ να ρωτησεις αν δικαιουσαι την αδεια λοχειας ή αν μπορεις πηγαινε απο εκει να τους εξηγησεις την κατασταση..Αν θυμαμαι καλά δεν εχεις καθολου ενσημα??

Οταν μιλήσεις με το δημο να εισαι ενημερωμενη γιατι απο εκει να ξερεις θα σε αποθαρρυνουν..

Αν καταφερω κι εγω αυριο θα μιλησω με την προισταμενη του δημου για να τη ρωτησω αν της ετυχε κτ παρομοιο στα 30 χρονια που δουλευει..

Πάντως ρε Ηλιανα η τυχη σε κυνηγαει αλλα σε ζοριζει κιολας μεχρι να σου κατσει...:tongue:

...:rolleyes:

Λυπών δεν δικαιούμαι άδεια λοχείας βάση τον ενσήμων που έχω δεν επαρκουν στο ικα τι να ρωτήσω να μου δώσουν πθ τοκετού κτλ ? αν μπορείς να μάθεις κάτι θα σου ήμουν υπόχρεη σιγά την τύχη μανάρι μου σιγά όλα στραβά κάθονται

Ρε κοριτσια αυριο θα επρεπε να πάω στον γιατρό αλλα φοβαμαι τη γαμ@#$η την εξεταση...:oops::oops:

Λέω να περιμενω και το Σαβ/κο μηπως και βγει το ονειρο αληθινό...:rolleyes:

Έλα μαζί θα γεννήσουμε

Διαφημίσεις

Τελος τα πωπουδακια χωρις πανα, ειναι σαφως πιο ωραια!!!Οσο αδυνατα και να ειναι ,ειναι πλεον ανθρωπακια.

Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα!

Και να προσθέσω ότι σου κάνουν και οικονομία στα ρούχα!

Χωρίς την πάνα η Σοφία, φοράει ακόμα κολάν που είναι για 12 μηνών. Απλά, αντί να της φτάνει στον αστράγαλο, της είναι στο γόνατο. Αλλά καλοκαίρι είναι οπότε δεν με νοιάζει!!!!

mrdIp3.png

Βεβαιως θα το αναψω το κερακι για ολα τα παιδακια.

Ναι στον Αγιο Διονυση θελω να παω!

Πολύ συγκινητικό να ελπίζω να τον δεις δεν είναι σε κοινή θεά εγώ τον είδα λιώνουν τα παπουτσάκια του και του αλλάζουν κάθε τόσο με καινούργια

Σουλα ξεχασα βρεεε...Καλα ψωνια!!!

Αααα τραβατε με κι ας κλαίω εισαι μου φαίνεται...:D

Λαζαρενια ευχομαι η μανα να βρει το κουραγιο και τις ψυχικες δυναμεις να ξαναπατησει στα ποδια της και να συνεχισει τη ζωη της..

Τραγικες στιγμες...

Ριτα με το καλό να ταξιδεψετε και να εκπληρωσετε το ταμα σας!!Βοηθεια σας!!

Για ξενοδοχειο δεν ξερω αλλα αν ριξεις μια ματια στο booking στο κεντρο της Ζακυνθου θα βρεις κτ να σε καλύπτει...

Ρε Μαρια διαβασα για τις περιπλανησεις σας!!Φανταζομαι τι ωραιες εικονες θα εχεις να θυμασαι..

Αντε και εις αλλα με υγεια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εννοειται οτι τα ρουχα καθονται καλυτερα χωρις πανα!Και απο νουμερα μια χαρα!

Αλλοοοο πραγμα!

Θα το πω και ελπιζω να μην παρεξηγηθει καμμια...δε μπορω να βλεπω 4χρονα με πανα...μου χτυπαει τοσοοο ασχημα.

Τις προαλλες στην τουαλετα καφετεριας ηταν ενας μπαμπας και αλλαζε πανα στο ορθιο σε ενα κοριτσακι 4μιση ετων....μα μου εκανε φοβερη εντυπωση..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα με το καλό να ταξιδεψετε και να εκπληρωσετε το ταμα σας!!Βοηθεια σας!!

Για ξενοδοχειο δεν ξερω αλλα αν ριξεις μια ματια στο booking στο κεντρο της Ζακυνθου θα βρεις κτ να σε καλύπτει...

Thank you!

Εψαξα...3 βρηκα ολα κι ολα...να μην εχει άλλα?Θα καταληξω σε ενα απο τα 3 ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...