Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα σου εφερε γούρι το μωράκι σου ακόμα δεν γεννηθηκε ε?

Και εγώ δεν ξέρω τι γινεται σε αυτες τις περιπτώσεις παντως ευχομαι να βρεις μια λύση για να μην χασεις τη θεση.

Αντε σε λίγο σχολαω επιτελους.

Είχα προγραμματίσει για σήμερα να τακτοποιησω για εκατομυριοστη φορα την ντουλαπα της μικρης αλλα ο καλος μου εχει λυσαξει να βγουμε στην αγορα για ρουχα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!! αλλα με εχει πρήξει.Θα με βαλει με το ζόρι να παρω ρουχα για τη βαφτιση που σας ελεγα που δεν θα ξαναφορεσω ποτε.

Τελως παντων.

αντε καλο μας απογευμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηλιανα πρωτον συγχαρητηρια για την θεση αλλα με τι λογικη τα εκανες τα χαρτια σου?

θα πηγαινες για δουλεια και σαν λεχωνα?

γιατι σαν 8μηνη συμβαση δεν νομιζω να μπορεσεις να παρεις αδεια λοχειας καιρο.

παρε τηλ στον δημο και ρωτα λεπτομερειες.καλη επιτυχια.

κοριτσια χθες ημουν στεναχωρημενη για ενα ατυχημα που εγινε στα τρικαλα αν διαβασατε με μια οικογενεια που σκοτωθηκαν τα δυο αγγελουδια και ο μπαμπας τους.η μητερα εζησε 32 ετων.

γιατι την αφησε πισω ο θεος?

ζωντανη νεκρη θα ειναι........ακομη κλαιω και εχω τυψεις που καθομαι και αναλωνομαι με χαζομαρες .υγεια πανω απο ολα !υγεια τιποτα αλλο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κοριτσια!!Να απαντησω λίγο στην Ηλιανα και ερχομαι με τα υπόλοιπα!!

Ηλιανα καταρχην συγχαρητηρια!!Ξερω δεν ειναι μεσον, το οκταμηνο ειναι ΑΣΕΠ..Τωρα βγηκαν τα οριστικα και απο Δευτερα ξεκιναει η συμβαση??Λίγο δυσκολα τωρα ρε γμτ..Δικαιουσαι αδεια 2 μερες/μηνα αλλα πάλι δεν καλύπτεσαι..Εστω και στην εδωσαν, σε 16 μερες θα πάς για δουλεια??Αυτο που θα μπορουσε να γινει ειναι να αναβαλλουν για ενα διαστημα την εναρξη της συμβασης σου -ΑΝ φυσικα το θελουν οι ιδιοι..

Δηλ. να τους παρακαλέσεις να κανουν εναρξη της συμβασης σου πχ απο 15/11 αντι 4/10...Ξερω οτι γινεται απλα εκεινοι στην απόφαση Δημαρχου θα επικαλέστουν λόγους επαρκειας προσωπικου επι του παρόντος και εναρξη της συμβασης της ταδε προσλήπτεας στον πίνακα καταταξης την 15/11, κλπ κλπ

Και πάλι το ξαναλέω αν θελουν το κανουν, ετσι???Σε καθε περιπτωση αν σε ενδιαφερει ηθεση μην σε τουμπαρουν να παραιτηθεις, ειναι προεκλογικη περιοδος και θα θελουν να σπρωξουν λίγο την κατασταση..Απλά αν σου πουν οτι χρειαζονται αμεσα ατομο να τους πεις να σου στειλουν ειδοποιηση μεσω επιστολής με αριθμό πρωτοκολλου (ετσι θα επρεπε να σε ειδοποιησουν και οχι μεσω τηλ..)

Για περισσότερες λεπτομερειες αν σε στριμωξουν ρωτα και δικηγορο τι γινεται..

Να σε ρωτησω ομως και κτ αλλο..αφου εκανες μεταδημοτευση πως πήρες τα μορια της εντοπιοτητας???Στο εποχικο προσωπικο ξερω οτι προτασσονται οι εχοντες εντοπιοτητα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλό μεσημέρι σε όλες....

Για τα χθεσινά... τι να πω? ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ πάλι!!!!!

Για τα σημερινά...

Ηλιάνα, κατ'αρχας συγχαρητήρια, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα από δημόσιο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Νατάσα, ελπίζω να δράσει γρήγορα το φάρμακο για να ηρεμήσεις κι εσύ και ο Σωτηράκης σου.

Γειτόνισσα, εύχομαι ο Χρήστος σήμερα να μην βήξει ούτε μία φορά!

Λαζαρένια, για το ατύχημα που είπες, δυστυχώς το έμαθα... Ο μπαμπάς ήταν μακρινός συγγενής του άντρα μου και την μαμά την ήξερε, επίσης, γιατί όταν ήταν μικρός παίζαν μαζί στο χωριό (ήταν γειτονοπούλα). Η πεθερά μου, χθες που μας το έλεγε, ήταν να σκάσει (είναι από το δικό της σόι ο μπαμπάς...).

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Οργιασατε βραδυατικα!!!!!!!!!!!!!

Μα πιο πολυ απόλα γελασε με εσενα βρε Ριτα. Ενω συμμετειχες σε ολες τις κουβεντες , τσουπ πεταγες και καμια ιδεα για το λεμονατο. Δεν παιζεσαι!!!!

Πετρουλα σε ζηλευω!!!!!!!! Εφτασε η μεγαλη στιγμη!!!!!!!! Με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλη μερα η σημερινη!!!! Ο Παναγιωτης εφαγε μονος του 2 μπιφτεκια και πολλες πατατες. Δεν εχει ξανασυμβει να φαει μονος του και τοσο πολυ. Και το αλλο;;;; Η σκατουλα εφαγε λιωμενο με το πιρουνι πατατες και μπιφτεκι. Λετε το φαντασμα μπλεντερ να με χαιρετίσει νωρις σε αυτο το παιδί;;;; Αυρι λεω να τις ψησω παϊδακια.

Κικη και εμενα ο μονος τροπος για να φαει τοσα φρουτα ειναι η φρουτοκρεμα. Καθε πρωι τρωει φρουτοκρεμα. Βεβαια πορτοκαλι χυμο πινει ποτε ποτε.

Νατασα περαστικα σας.

Κωνκωνακι και κολπιτιδα;;;; Περαστικα σου βρε και την επομενη φορα που θα ξαναβγουμε πριν συναντηθουμε περνα και απο καμμια εκκλησια μπας και το γλιτωσεις το ματισμα.

Άντε ρε Ηλιάνα συγχαρητήρια! Μακάρι να καταφέρεις να κρατήσεις τη θεση αλλά κι εγώ λίγο δύσκολο το βλέπω αφού πρόκειται για εποχικό προσωπικό. Μακάρι όμως!

Ρίτα ο Γωγούλης το τσάκισε το φαγάκι σου! Πάνω κάτω έτσι το έκανα κι εγώ αλλά δεν είχα σκεφτεί να τα πανάρω με αλεύρι στην αρχή και να βάλω μουστάρδα! Έκανε διαφορά! Για την άλλη εβδομάδα θέλω και μοσχάρι με κριθαράκι όλο και κάτι θα έχεις εσύ ιδιαίτερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσα γυρισα, τι αλλα νεα?

Τι θεμα εχει το προγραμμα μας σημερα?

Δε σας βλεπω ζωηρες!!!χαχα

Λοιπον ή αυτο το σκ ή το αλλο θα παμε Ζακυνθο ...για να προκυνησουμε που σας ελεγα...

Ισως ειναι καλυτερα το αλλο για να εχει δυναμωσει και ο συζυγος...

Θα δω..

Ξερετε κανα ξενοδοχειο στο κεντρο της Πολης?Ελεγα να μην τρεχουμε στα περιχωρα αφου δεν θα παμε για μπανια κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!Να απαντησω λίγο στην Ηλιανα και ερχομαι με τα υπόλοιπα!!

Ηλιανα καταρχην συγχαρητηρια!!Ξερω δεν ειναι μεσον, το οκταμηνο ειναι ΑΣΕΠ..Τωρα βγηκαν τα οριστικα και απο Δευτερα ξεκιναει η συμβαση??Λίγο δυσκολα τωρα ρε γμτ..Δικαιουσαι αδεια 2 μερες/μηνα αλλα πάλι δεν καλύπτεσαι..Εστω και στην εδωσαν, σε 16 μερες θα πάς για δουλεια??Αυτο που θα μπορουσε να γινει ειναι να αναβαλλουν για ενα διαστημα την εναρξη της συμβασης σου -ΑΝ φυσικα το θελουν οι ιδιοι..

Δηλ. να τους παρακαλέσεις να κανουν εναρξη της συμβασης σου πχ απο 15/11 αντι 4/10...Ξερω οτι γινεται απλα εκεινοι στην απόφαση Δημαρχου θα επικαλέστουν λόγους επαρκειας προσωπικου επι του παρόντος και εναρξη της συμβασης της ταδε προσλήπτεας στον πίνακα καταταξης την 15/11, κλπ κλπ

Και πάλι το ξαναλέω αν θελουν το κανουν, ετσι???Σε καθε περιπτωση αν σε ενδιαφερει ηθεση μην σε τουμπαρουν να παραιτηθεις, ειναι προεκλογικη περιοδος και θα θελουν να σπρωξουν λίγο την κατασταση..Απλά αν σου πουν οτι χρειαζονται αμεσα ατομο να τους πεις να σου στειλουν ειδοποιηση μεσω επιστολής με αριθμό πρωτοκολλου (ετσι θα επρεπε να σε ειδοποιησουν και οχι μεσω τηλ..)

Για περισσότερες λεπτομερειες αν σε στριμωξουν ρωτα και δικηγορο τι γινεται..

Να σε ρωτησω ομως και κτ αλλο..αφου εκανες μεταδημοτευση πως πήρες τα μορια της εντοπιοτητας???Στο εποχικο προσωπικο ξερω οτι προτασσονται οι εχοντες εντοπιοτητα...

ναπαντησω εδω εκανα μεταδημοτευση σον δημο λαρισασ για τα αλα που λεσ θα το ψαξω

:tongue::tongue:

Μπράβο ο Παναγιωτάκης Πικουλίνα, είδες που πήρε τα πάνω του? Σήμερα που θα πάω παιδίατρο για να δω κι εγώ πόσο είναι, μου φαίνεται βάρυνε κι ο δικός μου! Αλήθεια εσύ που την ξέρεις, λες να την πω ότι θα τα πάω στον ομοιοπαθητικό ή είναι προσβλητικό γι αυτή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα ο Γωγούλης το τσάκισε το φαγάκι σου! Πάνω κάτω έτσι το έκανα κι εγώ αλλά δεν είχα σκεφτεί να τα πανάρω με αλεύρι στην αρχή και να βάλω μουστάρδα! Έκανε διαφορά! Για την άλλη εβδομάδα θέλω και μοσχάρι με κριθαράκι όλο και κάτι θα έχεις εσύ ιδιαίτερο!

Ε το αλευρακι δενει τη σαλτσουλα...πολυ χαιρομαι που του αρεσε!Το δικο μου το σκατο δεν το τρωει...παραξενος ειπαμε...

Και γιουβετσακι θα σας πω.Αυτο το τρωει και ο δικος μου.

Σου εγραψα οδηγιες για τη χυτρα εχθες ,τα διαβασες?Εγω...που λετε πως τα προλαβαινω...χμμ τη χυτρα ειμαι ικανη να τη βαλω και για 100 γραμ.μοσχαρι και 1 πατατα και 1 καροτο...χαχα

Τεμπελααααα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν έχω ιδέα κορίτσια τι θα γίνει αύριο θα να παω υπογράψω ?

και αυτό που λείε η πετρούλα θα τηλ στην δικηγόρο το απόγευμα να δούμε τι θα μου πει δεν ξέρω δεν χαίρομαι καθόλου ντουβρουτζας μου ήρθε όμως

:tongue::tongue:

Χα! Ξεχάστηκα...

Διορθωνω λοιπον αγαπημενη μου!

''Δε ξερω και κανεναν ανθρωπο να θελει να τα κανει με παρεα''!

Τα άλλα ειναι ανωτέρα βία!!χαχα!

Ρίτα, εδώ διαφωνώ εγώ!!!

Ξέρεις πόσα καλοκαίρια κοινών διακοπών με τις κολλητές μου, η τουαλέτα ήταν σημείο συνάντησης και κουτσομπολιού χωρίς να μας ενοχλεί κανείς!!!!!

Η μία έκανε μπάνιο, η άλλη έ@#*ε και η τρίτη καθόταν στον πάγκο για να συζητάμε!!!! Κορυφαίες στιγμές!!!!

(για πλουραλισμό απόψεων δεν λέγατε? χα!χα!χα!)

mrdIp3.png

Μπράβο ο Παναγιωτάκης Πικουλίνα, είδες που πήρε τα πάνω του? Σήμερα που θα πάω παιδίατρο για να δω κι εγώ πόσο είναι, μου φαίνεται βάρυνε κι ο δικός μου! Αλήθεια εσύ που την ξέρεις, λες να την πω ότι θα τα πάω στον ομοιοπαθητικό ή είναι προσβλητικό γι αυτή?

Νομιζω οτι δεν θα την ενοχλησει καθολου. Και της κουμπαρας μου ο μικρος που εχει συνδρομο φαπα της ειπε οτι θα παει σε ωρλ και της ειπε οτι καλα θα κανει. Αλλωστε και εσενα και τον συζυγο σας συμπαθει τοσο πολυ !!!

Καλε γιατι να μην το πεις?Θα της πεις οτι πας να παρεις μια γνωμη για ενισχυση...

εμενα η ιδια που δεν ειναι ομοιοπαθητικος γιατρος μου ειπε οτι προτεινει ομοιοπαθητικο σκευασμα σε πολλα παιδακια που ειναι πιο αδυναμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...