Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Ο Χρηστακης ειναι πολυ καλυτερα ..ολο το βραδυ εβηξε ολη και ολη μια φορα και κοιμηθηκε σαν πουλακι ..πρωι πρωι σηκωθηκε και με τις πυτζαμες πηρε την τσαντουλα του και ειπε ζουζουνια παω...οποτε και τον στειλαμε ...πηρα στον παιδικο εβηξε μια φορα μεχρι στιγμης αλλα παιζει λες και δεν εχει ξαναπαιξει ποτε ...τις εχει ξεπατωσει...

Αχ τα διαβασα οοοοοολα αυτα που γραψατε αλλα δεν θυμαμαι τιποτα ...μονο που ο Σωτος εχει μια απλη ιωσουλα ..(σημ. το soldesanil δρα στο πικ του 6 ωρες μετα την χρηση του και 12 ωρες μετα ολοκληρωνεται η δραση του)συνεπως απο σήμερα πιστευω οτι θα δεις διαφορα...dr ioanna!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φωτεινή μου με το ιστορικο που εχετε και εγω λεεω να της δωσετε το χρόνο της.

Για να πω και την αληθεια τι καταλαβα που δεν φοραμε πανα???

Καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα ειτε αληθεια ειτε ψεματα γιατι την "εμπνεει" πολυ το περιβάλλον.

Σε καθε μας επισκεψη θα πουμε τουλαχιστον δυο παραμυθια:rolleyes:.

Επίσης πριν οτι και να κολουσαμε εμεις (δες γαστρεντερετιδες) ελεγα οκ θα προσεχουμε με τα χερια πλυσιμο κτλ τωρα τ να πω οεο που παμε στην ιδια τουαλετα???

Ασε που ειναι και πολύ αδύνατη και ολα τα πανετλονακια σακουλιαζουν ενω πριν με την πανα τι ωραια φουσκωνε το κ...κι μας:cry:.

Ιωάννα μου μπράβο στο μικρούλη μας.Και που είσαι ασε να της τρεξει και λίγο δεν παθαινουν τιποτα.

Λαζαρενια μου να ερθει η Μαργαρίτα να σου "πετάξει " μια γρήγορη ανασκόπηση και μετα στο καπακι η Κικηγια αναλυτικότερη.

Διαφημίσεις

Επιτέλους εγινε και κατι καλο.

Πήγε ο άντρας μου στον παιδικό και μας είπαν οτι από τη στιγμή που εργάζομαι θα την πάρουν σίγουρα τη μικρή μόλις λείσει τα 2,5.

Θα τη γράψουμε μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και τωρα απομένει να κατσει και η μικρη.

Το ειπα εγω φλεγον θεμα ξανανοιξατε.

Λοιπον καταρχην Βικακι εχεις απολυτο δικιο ετσι οπως εχει η κατασταση δεν μπορεις να την πιεσεις το μονο που μπορεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι να παρεις τη γνωμη ενος ειδικου για το πως θα το χειριστεις στο μελλον.Διοτι μη νομιζεις οτι μια μερα και να σου πει μονη της να κατσει στην τουαλετα μετα δε θα κρατιεται ή δε θα υπαρχει κινδυνος ουρολοιμωξης.Αυτη η πιθανοτητα παιζει για ολα τα παιδακια που βγαζουν την πανα αρα κρατιουνται πολυ, για να μην πω ακομα και για εμας τους μεγαλους.

Σουλιτσα διαφωνω καθετα!:tongue:

Για να πω και την αληθεια τι καταλαβα που δεν φοραμε πανα???

Καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα ειτε αληθεια ειτε ψεματα γιατι την "εμπνεει" πολυ το περιβάλλον.

Σε καθε μας επισκεψη θα πουμε τουλαχιστον δυο παραμυθια.

Επίσης πριν οτι και να κολουσαμε εμεις (δες γαστρεντερετιδες) ελεγα οκ θα προσεχουμε με τα χερια πλυσιμο κτλ τωρα τ να πω οεο που παμε στην ιδια τουαλετα???

Ασε που ειναι και πολύ αδύνατη και ολα τα πανετλονακια σακουλιαζουν ενω πριν με την πανα τι ωραια φουσκωνε το κ...κι μας.

Θεωρω οτι ειστε ισως ακομα σε πρωιμο σταδιο .

Ο Γρηγορης ,ελεγε για μεγαλο διαστημα οτι θελει να παει στην τουαλετα ακομα και αν δεν το εννοουσε ,θυμαστε οτι, πηγαινοερχομουν μεσημερια ολοκληρα.

Αυτο το εκανε, πρωτον γιατι ηταν κατι νεο και ηθελε συνεχως επιβραβευση και δευτερον γιατι ακομα μπερδευε τα σημαδια του .

Πλεον, δεν υπαρχει περιπτωση να πει να παμε τουαλετα για χαβαλε.Πλεον δεν το λεει καν, ουτε εμεις τον ρωταμε, παει οποτε θελει εκεινος.

Παραμυθια και απασχοληση στην τουαλετα τα εχουμε κοψει προ πολλου.Ακομα και τους τελευταιους μηνες της εκπαιδευσης , πριν τη βγαλουμε την πανα ,τον αφηνα μονο του και του ελεγα να με φωναξει οταν τελειωσει.Ετσι το εμαθε και με εδιωχνε και εμενα και πλεον και τη δασκαλα.Αλλα ετσι και αλλιως, ειναι κατι που γινεται στην πορεια.Δε ξερω και κανεναν ανθρωπο να τα κανει με παρεα :tongue:.

Αυτο που λες για τις γαστρεντεριτιδες, δεν παιζει.Αποδειξη οτι τα περισσοτερα παιδακια στο σχολειο στην ταξη του Γρηγορη, φορανε πανα και κολλησαν ,ο Γρηγορης αν κολλησε, κολλησε ελαφρια και επισης πολλα παιδακια κολλησαν και περισυ και προπερσι γαστρεντεριτιδα ενω φορουσαν πανα.Βλεπε την Αλεξανδρα,τον Νικολα της Νικης,τον Χρηστακο κ.α.

Αν φοβασαι κατι τετοιο ριχνε λιγο χλωρινη στην τουαλετα μετα απο την επισκεψη σας.

Τελος τα πωπουδακια χωρις πανα, ειναι σαφως πιο ωραια!!!Οσο αδυνατα και να ειναι ,ειναι πλεον ανθρωπακια.

Κανε λιγη υπομονη ειναι ακομα ανωριμο το θεμα σας... θα δεις ..σιγα -σιγα, θα ολοκληρωθει και δε θα σε σκοτιζει καθολου.Καμμια εγνοια,μεγαλη ευκολια,μεγαλη αυτοπεποιθηση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλιτσα διαφωνω καθετα!:tongue:

Μαργαρίτα μου ξαναδιαφωνώ οριζόντια:tongue::tongue::D

Δε ξερω και κανεναν ανθρωπο να τα κανει με παρεα :tongue:.

Καλέ εμένα. Η που θα έχω την κόρη μου να με περιεργάζεται και να ζητάει οτι μπορέις να φανταστείς εκείνη την ώρα... ή ο καλός μου που επίσης κάτι θα ψάχνει (και μπροστα στη μύτη του να ειναι δεν το βλεπει)

Τελος τα πωπουδακια χωρις πανα ειναι σαφως πιο ωραια!!!Οσο αδυνατα και να ειναι ,ειναι πλεον ανθρωπακια.

Αντε εδώ να συμφωνήσω .

Γουστάρω τρελά και τη απλώστρα που γεμίζει από μικροσκοπικα κυλοτάκια με Ντορες , αρκουδάκια , γατακια:D

Ματς μουτς !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια την βοήθεια σας επιγων μου τηλ από τον δήμο με πήραν σε 8μηνο και απο Δευτέρα πρέπει να πάω για δουλεία

τι να κάνω να μην χάσω την θέση γνωρίζει καμία ?

:tongue::tongue:

Θου κυριε!Βρε Ηλιανα..δεν εχω ξανακουσει εγκυο με τοσα ανοιχτα μετωπα....

Ξανααα....τζαμπα το κουρεμα στο μεσον...χαχα!!!

Πλακα κανω ετσι????????

Συγχαρητηρια!!!Δε ξερω να σε βοηθησω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θου κυριε!Βρε Ηλιανα..δεν εχω ξανακουσει εγκυο με τοσα ανοιχτα μετωπα....

Ξανααα....τζαμπα το κουρεμα στο μεσον...χαχα!!!

Πλακα κανω ετσι????????

Συγχαρητηρια!!!Δε ξερω να σε βοηθησω!

Ριτα ευχαριστώ πολύ

Αλήθεια λέω δεν είναι θέμα μέσον έχω πολλά μόρια 1600 γιαυτο με πήραν καλέ αλλά διαβάζω ότι μπορώ να πάω να αποδεχτώ την θέση κανονικά αύριο πρωί καο δικαιούμαι κ άδεια λοχίες μετά πληρωμής θα το ψάξω ποπο φούντες

χαχα βρε Ηλιανα αυτο το τηλεφωνο σου ειναι μαγικο!!Καθε φορα που χτυπαει ο Δημος ειναι!!χαχα!

Μπραβο κουκλα πολυ χαιρομαι.Ψαξτο λιγο μακαρι να ηξερα να σου πω αλλα με δημοσιο δεν εχω καθολου παρτιδες.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχα βρε Ηλιανα αυτο το τηλεφωνο σου ειναι μαγικο!!Καθε φορα που χτυπαει ο Δημος ειναι!!χαχα!

Μπραβο κουκλα πολυ χαιρομαι.Ψαξτο λιγο μακαρι να ηξερα να σου πω αλλα με δημοσιο δεν εχω καθολου παρτιδες.

Φιλια!

μα τα εβγαλαν μέσα σε 10 μέρες τα αποτελέσματα έχω κάνει 1000 φορές χαρτιά και πρώτη φορά με περνούν θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωω τώρα μπορωωωωωωωωωω ? μπορώ

:evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...