Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραιο ειναι βεβαια στην αρχη ασχοληθηκε και μετα το βαρεθηκε αλλα τωρα το ξανα εμφανησε και ασχολητε ακουει τις λεξεις και τις επαναλαμβανει

εγω του μιλουσα για εκεινη την μερα καιρο πριν κι ετσι ηταν προετοιμασμενος

Εγώ κάθε πρωί του λέω ότι ήταν εδώ και ο μπέμπης και τώρα έφυγε δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι απλά κοιτάζει την κούνια και λέει που?

του λέω θα έρθει μια μέρα και θα τον δεις και θα έρθει για ΠΑΝΤΑ και θα σου φέρει και παζλ δωράκι κτλ μπουρου μπουρου κάθε μερα τον περίμενε πως και πως

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάνα μου δεν έγιναν ακόμη τα εγκαίνια...σκέφτομαι για 14 Οκτώβρη. Την Τρίτη έρχεται η μανούλα μου και θα το κανονίσουμε παρείτσα!

Σήμερα ήρθε και μία κοπέλα από τον χρυσό οδηγό και θα κάνω καταχώρηση στον νέο κατάλογο που θα κυκλοφορήσει από Μάιο, αλλά θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Εκτός από τον Χρυσό οδηγό θα κυκλοφορεί κι ένας οδηγός για κάθε περιοχή και θα κάνω καταχώρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Θα μπεί μακέτα και θα μου κοστίσει 430? ετησίος!

m57Zp2.png

Ηλιανα εγω του ελεγα οτι ο μπεμπης ειναι στην κοιλιτσα μου και μια μερα θα παω να τον φερω ακομη θυμαται οτι ομπεμπης ηταν στην κοιλια μου και το λεει

Ξέρει ότι είναι στην κοιλία τον φιλαει και το ντεντε μας

στο νοσοκομείο πολλεσ φορές τον πήρα μαζι μου και του έλεγα από εδώ θα πάρουμε τον μπέμπη και θα είναι μέσα σε κουβερτούλα κτλ κτλ πολύ μπου ρου μπουρου

όμως σας αφήνω η πεθερά λέει τι κάνεις εδώ ? διαβάζω εφημερίδα τις λέω ιχιχι

χιχιι πάω να ντυθώ να πάω στην εκκλησία φιλία σε άλλες

σκεφτείτε για δωράκι και δώστε ιδέες

την πηρα ενα γκιο γκιο πολυ φτηνο απο τι ικεα για να δω την αντιδραση της.. ε λοιπον μου λεει ..οχι εζω σελω τουαλετα....μετα την εβαλα στην τουαλετα και μου λεει...οχι εζω εγω σελω τον κουβα...:shock: εεε αντε τωρα τι να κανω:confused:

καλα το λες Ηλιανα μου...μεγαλες στιγμες θα ζησουμε:D

Διαφημίσεις

η Βικυ δεν εχει κομπιουτερ στην δουλεια για την ωρα ..... ελατε να τις τα πω λιγο:evil::evil: ΚΑΛΕΕΕΕΕ πότε θα ξεκινησουμε το κατουρημα και το χεσ#$ο στην μικρη ????? οεο!!!!!πρεπει να εκπαιδευτει το παιδι αμαν πια:evil: ουφφφφ :D

οταν θελησει μονη της.απλα της το συζηταμε και οταν το αποφασισει θα το κανει.δεν θα διακινδυνεψω τα νεφρα της και κατα συνεπεια την ζωη της για να λεω οτι εκοψε την πανα στα 3 η στα 4.δεν με απασχολει καθολου το ποτε.

αν στραβωσει με το θεμα και τα κραταει επιτηδες θα εχει σοβαρο προβλημα.πολλα παιδια μπορει να παρουν στραβα το θεμα της πανας η αλλα θεματα.δεν ρισκαρω.ειμαι τελειως καθετη σε αυτο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ρίτα μοσχομυρίζει το φαγάκι που μου πρότεινες χτες! Βέβαια, πρέπει να μου κάνεις σεμινάρια " Χύτρα, αυτός ο άγνωστος"! Χαχαχα! Δεν το τόλμησα και σήμερα, κυρίως γιατί ήταν πολύ λίγο το φαγητό, οπότε θα χανόταν στη χύτρα! Να δω τώρα πώς θα πείσω τον άντρα μου ότι αυτό είναι για το παιδί και για μας μπριζόλες της δίαιτας! Η μικρή κοτόπουλο με λαχανικά, ό,τι νά 'ναι ο καθένας το μενού του!

Ηλιάνα εμένα τον μικρό δεν μου τον έφεραν στο μαιευτήριο αν και άλλα είχαμε κανονίσει γιατί δυστυχώς είχε πυρετό κάποιες μέρες τότε. Η διπλανή μου που είχε ένα κοριτσάκι στην ηλικία των δικών μας είχε πει να μην την τη φέρουν αλλά τελικά μια μέρα την έφερε ο άντρας της και τρελάθηκε από τη χαρά της και εκείνη και η μικρή! Εγώ μπουχουχού που δεν είχα και τον δικό μου! Για δώρο, αν και τελικά μόνο λίγες μέρες ασχολήθηκε και τώρα ξανά, του είχαμε πάρει ένα τραπεζάκι με σπαστά ποδαράκια που έχει εγκοπές πάνω και διάφορα τουβλάκια λέγκω, γέφυρες κλπ που τα φτιάχνεις όπως θέλεις.

Περιμένω να ξυπνήσει η κορούδα μου και πάμε φαρμακείο για εμβόλιο. Αναρωτιόμουνα σήμερα που θα πάω στην παιδίατρο να της πω ότι θα τα πάω στον ομοιοπαθητικό?

mGKop3.png60Jvp3.png

την πηρα ενα γκιο γκιο πολυ φτηνο απο τι ικεα για να δω την αντιδραση της.. ε λοιπον μου λεει ..οχι εζω σελω τουαλετα....μετα την εβαλα στην τουαλετα και μου λεει...οχι εζω εγω σελω τον κουβα...:shock: εεε αντε τωρα τι να κανω:confused:

καλα το λες Ηλιανα μου...μεγαλες στιγμες θα ζησουμε:D

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΗΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:???????????????//

οταν θελησει μονη της.απλα της το συζηταμε και οταν το αποφασισει θα το κανει.δεν θα διακινδυνεψω τα νεφρα της και κατα συνεπεια την ζωη της για να λεω οτι εκοψε την πανα στα 3 η στα 4.δεν με απασχολει καθολου το ποτε.

αν στραβωσει με το θεμα και τα κραταει επιτηδες θα εχει σοβαρο προβλημα.πολλα παιδια μπορει να παρουν στραβα το θεμα της πανας η αλλα θεματα.δεν ρισκαρω.ειμαι τελειως καθετη σε αυτο.

Εσύ ξέρεις καλή μου για το παιδάκι σου εγώ είπα πως ξυπνούσε στεγνός ο δικός μου και έτσι το αποφάσισα μου έδηξε σημάδια ότι ήθελε να απαλλαγή από την πάνα ΤΟΥ και προχώρησα

marina28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλή μου αχ δεν ξέρω σε δίλλημα είμαι με το αν έρθει η όχι στο νοσοκομείο

με το καλό το εμβόλιο στην μπαμπού

Διαφημίσεις

Βίκη μου έχετε και μια προιστορία οπότε χαλαρά και θα σας οδηγήσει το παιδί όπως όλες μας.

γι'αυτο ακριβως το λεω!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!

Ωραίες συζητήσεις πιάσατε βρε!!!!! Τρελή ρέντα!!!!

Ηλιάνα μου να πάνε όλα καλά εύχομαι!!!!!! Όσο για τον Λευτεράκη, η Αναστασία στο μαιευτήριο είχε χαρεί πάρα πολύ όταν με είδε και έκανε ένα σωρό τσαχπινιές:D:D:D Εσύ ξέρεις καλύτερα όμως το παιδάκι σου!!!!

Ξανάρχομαι....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

αχ Βικουλα μου εχεις δικιο...επιδη οταν παω να την βαλω την πανα με ταραζει στα κλωτσιδια..μου εχει κανει το βυ#$ι τουμπανο:lol::lol:ειπα μηπως ειναι ετοιμη:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...