Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφες τι κάνετε?

εγώ ετοιμάζομαι να πω να εξομολογηθώ και αύριο να κοινωνήσω

Με έχει πιάσει μια λατρεία για τον λευτερακι μου λες και θα φύγω για χρόνια όλο αγκαλιά τον κρατώ χτες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και αυτός ο ζουζουνος όλο φιλάκια και μαμά μου μαμα μου ………….

Αλήθεια τι να κάνω να τον φέρουν στο νοσοκομείο η όχι τι είναι καλύτερο τελικά ?

τι δώρο πήρατε στα πρώτα σας η δευτερότοκες ?

:tongue::tongue:

η Βικυ δεν εχει κομπιουτερ στην δουλεια για την ωρα ..... ελατε να τις τα πω λιγο:evil::evil: ΚΑΛΕΕΕΕΕ πότε θα ξεκινησουμε το κατουρημα και το χεσ#$ο στην μικρη ????? οεο!!!!!πρεπει να εκπαιδευτει το παιδι αμαν πια:evil: ουφφφφ :D

Δε ξερω Ηλιανα...εγω ειδα τον μικρο της φιλης μου (2,5 ετων) που γεννησε τα διδυμα προχθες κατω στο μαιευτηριο και εκλαιγε με λυγμους...σφιχτηκε η καρδια μου...νομιζω ,ειμαι σχεοδν βεβαιη δλδ οτι εγω δεν θα τον πηγαινα στο μαιευτηριο.

Αν μου εκανε τετοιο σκηνικο δεν θα αντεχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

η Βικυ δεν εχει κομπιουτερ στην δουλεια για την ωρα ..... ελατε να τις τα πω λιγο:evil::evil: ΚΑΛΕΕΕΕΕ πότε θα ξεκινησουμε το κατουρημα και το χεσ#$ο στην μικρη ????? οεο!!!!!πρεπει να εκπαιδευτει το παιδι αμαν πια:evil: ουφφφφ :D

Αααα φωτεινη μου...ΦΛΕΓΟΝ θεμα ανοιγεις...

Ετοιμαστειτε!!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω δε θεωρω οτι υπαρχουν κακιες ουτε οτι βγαζουμε κακιες αν ειμαστε πιο απολυτοι σε καποια θεματα και εγω ειδικα ειμαι απολυτη σε καποια αλλα παντα εχω ορεξη να το συζητησω...

Για ονομα του Θεου.Αγνωστοι ειμαστε μεταξυ μας στην ουσια, που προσπαθουμε να γνωριστουμε μεσω αυτων που γραφουμε.

Ειναι λογικο, οταν συζηταμε ''φλεγοντα'' θεματα να υπαρχουν εντασεις οπως παντου στη ζωη μας αλλωστε.Εγω για να ειμαι ειλικρινης το προτιμω απο το να λεγαμε σε ολα ''ναι'' και να συμφωνουσαμε ψευτικα ή να αδιαφορουσαμε για να μην κοντραριστουμε.Γενικα αυτο ειναι κατι που το απεχθανομαι...αν ενιωθα ή νιωσω οτι η κατασταση ειναι ''ψευτικη'' δε θα συμμετεχω.

Επισης Αρμακι μου, ολοι μας αν καποια στιγμη νιωθουμε οτι βγαινει ''κακία'' καλο θα ηταν να το λεμε επιτοπου.Καλυτερα δε θα ηταν?

Μιλωντας για τον εαυτο μου εχω να πω οτι ειναι και ο χαραχτηρας μου τετοιος, που δεν κρατιεμαι.Αυτο που εχω να πω, θα το πω γενικοτερα στη ζωη μου και μονο σε καλο μου εχει βγει.Οποιος θελει να ακουσει και μια αλλη γνωμη,θα ακουσει.

I love you all!

χαχα!πως το μιλαω!!!

Συμφωνώ και εγώ έτσι είμαι άμα κάτι το πιστεύω το πιστεύω θα σκάσω άμα δεν ολοκληρώσω την σκέψη μου θα σκασωωωωωωωωωωω

Δε ξερω Ηλιανα...εγω ειδα τον μικρο της φιλης μου (2,5 ετων) που γεννησε τα διδυμα προχθες κατω στο μαιευτηριο και εκλαιγε με λυγμους...σφιχτηκε η καρδια μου...νομιζω ,ειμαι σχεοδν βεβαιη δλδ οτι εγω δεν θα τον πηγαινα στο μαιευτηριο.

Αν μου εκανε τετοιο σκηνικο δεν θα αντεχα.

Καλημέρα ριτα μου πως είναι η οικογένεια ? οι αδέρφες μου λένε όχι να μην έρθει γιατί θα χάσει το πρόγραμμα του και θα απογοητευτεί απο την άλλη θα θέλω άγω να τον δω δεν τον έχω αποχωριστή ποτέ μου ούτε ένα βράδυ και χτες προσθεθικε και άλλη μια έννοια στο μυαλό μου περά από την αγωνιά τις γέννας

καλημέρα φίλες μου...δεν σας διάβασα γιατι γράψατε 4 με 5 σελίδες, πού να προλάβω.

Μπήκα λίγο να διαβάσω για τον Σώτο και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν είναι κάτι σοβαρό. Όσο για τις αμυγδαλές Νατάσα μου ο Αστέρης από νεογέννητο έχει υπερτροφικές αμυγδαλές κι έχουμε και κρεατάκια οπότε καταλαβαίνεις τι ροχαλητό πέφτει ε; χαχαχα...αυτό είναι το λιγότερο όμως...γιατι αν δω τα ζόρια ούτε καν θα το σκεφτώ να του τα βγάλουμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχ πολύ προσωπικό το θέμα σας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ιερές στιγμές θα ζήσετε και εσείς στο μέλλον χιιχι

καλημέρα κυρία φωτηνει

Καλημέρα όμορφες τι κάνετε?

εγώ ετοιμάζομαι να πω να εξομολογηθώ και αύριο να κοινωνήσω

Με έχει πιάσει μια λατρεία για τον λευτερακι μου λες και θα φύγω για χρόνια όλο αγκαλιά τον κρατώ χτες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και αυτός ο ζουζουνος όλο φιλάκια και μαμά μου μαμα μου ………….

Αλήθεια τι να κάνω να τον φέρουν στο νοσοκομείο η όχι τι είναι καλύτερο τελικά ?

τι δώρο πήρατε στα πρώτα σας η δευτερότοκες ?

αχ κι εγω ετσι ημουν το μονο που με συεναχωρουσε ηταν που θα αφηνα τον τιμο ουτε η γεννα μ'ενοιαζε τιποτα.

εμενα ηρθε και με ειδε και ηταν τελεια στιγμη απο τις πιο ομορφες της ζωης μου ηρθς και μου εφερε λουλουδια κι εγω να τα κλαμματα ηταν πολυ γλυκος μαζι μου και με το μωρο μας φιλουσε και τους δυο και μολις ειδε το δωρο μας εγραψε ολους χαχα ενα λαπτοπ της φισερ παραις ηθελε τοτε και του πηραμε ταχα το εφερε ο μπεμπης!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αχ κι εγω ετσι ημουν το μονο που με συεναχωρουσε ηταν που θα αφηνα τον τιμο ουτε η γεννα μ'ενοιαζε τιποτα.

εμενα ηρθε και με ειδε και ηταν τελεια στιγμη απο τις πιο ομορφες της ζωης μου ηρθς και μου εφερε λουλουδια κι εγω να τα κλαμματα ηταν πολυ γλυκος μαζι μου και με το μωρο μας φιλουσε και τους δυο και μολις ειδε το δωρο μας εγραψε ολους χαχα ενα λαπτοπ της φισερ παραις ηθελε τοτε και του πηραμε ταχα το εφερε ο μπεμπης!

Αυτό σκαφτόμαστε και εμείς για δώρο είναι καλό ? το παίζει το ευχαριστήθηκε εμένα μου άρεσε και ένα Άτλας με ζώα και φυσικά τα παζλ που λατρεύει

Όσο για την αντίδραση αυτό θα ήταν το ιδανικό να συμβεί και αν όρχηση να κλαίει και να μην φεύγει τι κάνουμε ?

Αυτό σκαφτόμαστε και εμείς για δώρο είναι καλό ? το παίζει το ευχαριστήθηκε εμένα μου άρεσε και ένα Άτλας με ζώα και φυσικά τα παζλ που λατρεύει

Όσο για την αντίδραση αυτό θα ήταν το ιδανικό να συμβεί και αν όρχηση να κλαίει και να μην φεύγει τι κάνουμε ?

ωραιο ειναι βεβαια στην αρχη ασχοληθηκε και μετα το βαρεθηκε αλλα τωρα το ξανα εμφανησε και ασχολητε ακουει τις λεξεις και τις επαναλαμβανει

εγω του μιλουσα για εκεινη την μερα καιρο πριν κι ετσι ηταν προετοιμασμενος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...