Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα, η ανασκόπηση θα καθιερωθεί................ πώς, πείτε μου, πώς θα σας διαβάσω καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΞΕ-ΣΑ-ΛΏ-ΣΑ-ΤΕ. Κορίτσια πέρασα υπέροχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, αχ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στο σ/μ ο συζηγος μου ειναι αυτος που περνει ολο τα ασχετα και τιποτα απο οτι τον εχω γραψει, οσο για τους κλεφτες...:confused:δεν ξερω κατι δεν μου κολλαει και σε μενα, οχι οτι η κοπελα ειπε ψεματα καθε αλλο.... αλλα δεν ξερω απο που μπορει να μπηκαν αν δεν μπηκαν απο το διπλανο διαμερισμα. οπως και να εχει το πραγμα δεν ξερεις απο που να προφυλαχτεις

τι ψεμματα,εγω τον ειδα τον χαμο.λες να ηταν οφθαλμαπατη?ψαχναν για λεφτα η κοσμηματα,εξαλλου το ξαναζησαμε το σκηνικο με την διπλανη μου,ουτε απο εκει πηραν τιποτα.αυριο θα ερθει η σημανση γιατι επιμενει η φιλη μου να παρουν αποτυπωματα.

και οταν πηγαν στο τμημα εγω ημουν με φορμες την γκαντεμια μου και ο ενστολος επαιρνε καταθεση απο την φιλη.να γιατι πρεπει να ειμαστε παντα στην τριχα.με την ορεξη εμεινα και ουτε ματι δεν πηρα.

σας διαβασα και εχω πεθανει στα γελια.με πειραζετε ε???θελω να κοιμηθω αλλιως θα σας ελεγα εγω.

περαστικα στους αρρωστους!!!

καληνυχτα κοριτσια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

929143gcgd137hxb.gif

Καλημερα!!!

Απόψε κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ! Τέλεια? Η μπεμπουλα ξυπνησε στις 05.30 απο χθες το βράδυ! Και έτσι ήπιαμε με τον καλό μου το πρωινό μας καφεδάκι στο μπαλκόνι.

Εβγαλα κοτοπουλάκι για σήμερα. Θα το κάνω στο φουρνο με ρύζι.

Πετρουλα μου πηρα μισο χάπι το λασιξ και ξεμπλόκαρα λιγάκι αλλά σήμερα πάλι χαλια το αισθάνομαι. Μιλάμε για πολύ πόνο.

Συμπεθέρα μου καθε μερα κομμωτηριο, ποτέ δεν ξερεις...:mrgreen:

καλημερα ολοι μερα:D

Βικυ δεν ειπε ψεφτρα την φιλη σου καθε αλλο...αλλα κατι δεν μου κολαει απο το μπαλκονι να μπηκαν που ειπαν:confused::confused: λυπηθηκα για την κοπελα ... τις ετυχε και στα γενεθλεια της....μακαρι να βρεθει ακρη

1188881i2gftxm2gx.gif

καλημερα κουκλες

γιατι πρωτη φορα το ακουμε οτι μπαινουν απο το μπαλκονι?και στην νικη ετσι δεν μπηκαν?και εκεινοι στον 2 νομιζω μενουν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες γιαγιάδες και παιδακια.

Βικακυ μου τρομερό να μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου .

Ευτυχώς που δεν της εκαναν και ζημιές αλλα δεν πήραν και τιποτα.

Αλλα εσυ παλι ρε κορίτσι με ... φόρμες.:tongue:

Νατάσα μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρό περαστικά κουκλα μου.

ΚΑλά βρε ζουζούνες τι ρεσιταλ δώσατε παλι χθες ????

Τρομερή συζήτηση :D

Εγώ χθες πάλι ετρεχα στην τουαλέτα(είδατε είμαι και επίκαιρη σε σχέση με το θεμα σας) .

Δεν κατάλαβαινω , ιωση με δόσεις περναω?????Τη Δευτέρα μετα διαλειμα την Τρίτη και μετα πάλι την Τεταρτη?????Τι να πω????

Ευτυχώς οι λοιποι ειναι καλα...

Α χθες με κούφανε και η μικρή μου.

Καποια στιγμή εκεί που πέζαμε γυρναει και μου λεει -μανούλα βοηθησε με σε εμπιστευομαι !!!!

ΚΑθε μερα λεει και κατι καινουριο και απορω πως τα μαθαινει οεο????

καλημερα!

τι κανετε;

Το θέμα είναι ότι δυτυχώς τις περισσότερες φορές σε όλα τα θέματα όχι μόνο στον θηλασμό όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε κάτι μπορεί να γίνουμε απόλυτες, να βγάλουμε κακίες προκειμένου να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας

αρμακι μου οχι δεν το πιστευω αυτο αν ειναι δυνατον γιατι να βγαλουμε κακια μεταξυ μας τι εχουμε να χωρισουμε την γνωμη μας λεμε κι απο εκει και περα ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω εδω ειμαστε για να λεμε τα νεα μας να συζηταμε και να ακουμε τις γνωμες ολων οχι ομως να βγαζουμε κακια δεν πιστευω πως καμια κοπελα εως τωρα εχει βγαλει κακια σε καποιο θεμα.

τι να πω με στεναχωρησε αυτο που ειπες γιατι δεν νιωθω ετσι τελος παντων ας τ'αφησουμε αυτα.

σας εχασα εχθες ειχαμε παρεα κι εσεις ειχατε ρεντα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα μου πως ειναι ο μικρος;

ρε κοριτσια ο ανηψιος μου ειναι τωρα 14 μηνων κι εχεις ευαισθησια σε λαρυγγυτιδα και η γιατρος τωρα του δινει χαπια κορτιζονης κι οχι σολντεσανιλ το εχετε ξανα ακουσει;

ειναι πιο αποτελεσματικα λεει το σολντεσανιλ ειναι για πιο μωρα.

Βυκη δεν καταλαβα τι μπηκαν να κανουν οι κλεφτες επισκεψη αφου δεν πηρα τιποτα;

Διαφημίσεις

καλημερα!

Ο Σωτηρακης μου παρα την κορτιζονη ροχαλιζε... Ενταξει παρατηρησα μια βελτιωση (νομιζω τουλαχιστον...) αλλα οχι κατι τρομερα θεαματικο! Θα παρω τωρα σε λιγο τον γιατρο παλι να δουμε τι θα μου πει...

Σουλα περαστικα και παλι! Προσεξες ρε παιδι μου καθολου τη διατροφη σου?

Βατραχακι αυτο με τα χαπια κορτιζονης δεν το εχω ξανακουσει... Ποτε ομως!

t7fQp3.png

Βατραχακι αυτο με τα χαπια κορτιζονης δεν το εχω ξανακουσει... Ποτε ομως!

κι εγω γι'αυτο σας ρωταω εσας λεει οτι επειδη ειναι πολλα κιλα θα πρεπει να περνει παρα πολλες σταγονες και τα χαπια ειναι πιο αποτελεσματικα

Κορτιζονες υπαρχουν πολλες βατραχακι μου το ειχα ρωτησει τοτε με την αλλεργια που νομιζα οτι αν χρειαζοταν το soldesanil θα εκανε δουλεια κι ομως ξερεις τι μου ειχαν πει?

''Τι να κανει το soldesanil αυτο το πολυ πολυ να φτασει για καμμια ελαφρια λαρυγγιτιδα''οντως υπαρχει κορτιζονη και σε χαπι και σε ενεση και σε σιροπι το οποιο σας εχω πει οτι κανει 100 ευρω...καμμια σχεση με το soldesanil λοιπον...το εκτιμουν αναλογως την περιπτωση.

Και εγω δε θεωρω οτι υπαρχουν κακιες ουτε οτι βγαζουμε κακιες αν ειμαστε πιο απολυτοι σε καποια θεματα και εγω ειδικα ειμαι απολυτη σε καποια αλλα παντα εχω ορεξη να το συζητησω...

Για ονομα του Θεου.Αγνωστοι ειμαστε μεταξυ μας στην ουσια, που προσπαθουμε να γνωριστουμε μεσω αυτων που γραφουμε.

Ειναι λογικο, οταν συζηταμε ''φλεγοντα'' θεματα να υπαρχουν εντασεις οπως παντου στη ζωη μας αλλωστε.Εγω για να ειμαι ειλικρινης το προτιμω απο το να λεγαμε σε ολα ''ναι'' και να συμφωνουσαμε ψευτικα ή να αδιαφορουσαμε για να μην κοντραριστουμε.Γενικα αυτο ειναι κατι που το απεχθανομαι...αν ενιωθα ή νιωσω οτι η κατασταση ειναι ''ψευτικη'' δε θα συμμετεχω.

Επισης Αρμακι μου, ολοι μας αν καποια στιγμη νιωθουμε οτι βγαινει ''κακία'' καλο θα ηταν να το λεμε επιτοπου.Καλυτερα δε θα ηταν?

Μιλωντας για τον εαυτο μου εχω να πω οτι ειναι και ο χαραχτηρας μου τετοιος, που δεν κρατιεμαι.Αυτο που εχω να πω, θα το πω γενικοτερα στη ζωη μου και μονο σε καλο μου εχει βγει.Οποιος θελει να ακουσει και μια αλλη γνωμη,θα ακουσει.

I love you all!

χαχα!πως το μιλαω!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

νατασσουλα για παρε τηλεφωνο και πες μας.

Πιστευω οτι σταδιακα θα υποχωρησει βρε παιδι μου...

Σουλα και στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι θελει μερες διατροφη...δεν περναει ετσι απλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατάσα μου πρόσεξα αρκετά αλλα δεν εκανα και αυστηρή δίαιτα.

Ξέρω και εγω τι να πω?

Μαργαρίτα συμφωνώ απόλυτα οτι πρεπει να λεμε την γνωμη μας και φυσικα θα ηταν χαζό να συμφωνούμε σε όλα.

Κατι δεν θα πήγαινε καλα αν τοσοι ανθρωποι ειχαν την ιδια αποψη για ολα τα θεματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...