Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που εισαι μαρη Βικυ???? Οπου γαμος και γιορτη η Βασιλω πρωτη :lol: (ε, μα σου ταιριαζε!!!)! Να ανοιξω τηλεοραση, θα σε δουμε σε κανενα ζωντανο???

Ναι Νατασα ευτυχώς φωναξε τη Βικυ για συμπαρασταση:mrgreen:.

Συμπεθερα περιμενουμε νέα...Ποσοι ήταν, ηλικίες, ύψος, οικογενειακη κατασταση:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρίνα και Νατάσα με καλύψατε τελείως με τις γνώσεις σας επι του θέματος : Soldesanil vs antibiosi αλλά δεν σου κρύβω Νατασούλα πως εσύ θες ακόμα λίγα εντατικά μαθήματα ιατρικής ενημέρωσης γιατί η Μαρίνα έγραψε και τεκμήρια ενώ εσύ με ξεπέταξες με μια απλή μεταφορά.:tongue:

Καλά βρε άτιμη γελάς με τον πόνο μου , εγώ αγχώνομαι κάθε φορά που χτυπάει το καμπανάκι για να πάω τουαλέτα και εσύ γελάς. Ντροπίς:tongue:

Κωνκωνάκι δεν κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα; αφήνεις ανεκμετάλλευτες τέτοιες ευκαιρίες; Εγώ πάντως δεν το είχα ακουστά το γάλα μαγνησίας αλλά σαν τα ακτινίδια (φυσική λύση) κανένα πιστεύω.

Να ανοιξω τηλεοραση, θα σε δουμε σε κανενα ζωντανο???

Μπα Νατάσα δε νομίζω να πρωταγωνιστήσει σήμερα γιατί όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στον Παναθηναικό , μάλλον σε κανένα αυριανό μεσημεριανό τη κόβω τη Βίκυ.

Μαρινάκι καλό βράδυ , ξέχασα να σε ρωτήσω ο σύζυγος πως τα πήγε σήμερα;

Ριτάκι τη συνταγούλα σου λέω να τη φτιάξω το Σάββατο που έχω καιρό να φάω και λεμονάτο.

2-3 φορες την ημερα απαραιτητως! (το ξερω, το ειχατε μια εννοια νυχτιατικο το εντερακι μου, δεν μπορουσατε να κοιμηθειτε!):lol:

Είσαι κακός ανθρωπος τελικά... 2-3 φορες τη μέρα???:shock: Αχ αχ... Εγω το αντιθετο στις 2-3 μερες 1 φορά. Χάλια...ας αλλαξουμε θεμα.

Καλά βρε άτιμη γελάς με τον πόνο μου , εγώ αγχώνομαι κάθε φορά που χτυπάει το καμπανάκι για να πάω τουαλέτα και εσύ γελάς. Ντροπίς:tongue:

Κωνκωνάκι δεν κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα; αφήνεις ανεκμετάλλευτες τέτοιες ευκαιρίες; Εγώ πάντως δεν το είχα ακουστά το γάλα μαγνησίας αλλά σαν τα ακτινίδια (φυσική λύση) κανένα πιστεύω.

Σε καταλαβαίνω απολύτα στο θεμα wc. Στην εγκυμοσύνη έκλαιγα απο τον πόνο.

Τωρα θα πάω να την πεσω κ εγώ. Ημουν γυμναστηριο και επεστρεψα ανανεωμένη;) και είπα να κουβεντιασω κ εγω λιγακι.

Θεμα προ ημερησιας διαταξεως νο. 2: Δυσκοιλιοτητα, η μαστιγα της εποχης μας.

Εγω κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν ξερω τι σημαινει δυσκοιλιοτητα, ειμαι του αλλου ακρου, 2-3 φορες την ημερα απαραιτητως! (το ξερω, το ειχατε μια εννοια νυχτιατικο το εντερακι μου, δεν μπορουσατε να κοιμηθειτε!):lol: Ουτε στην εγκυμοσυνη καταλαβα Χριστο! Εγω κοψει απο τη διατροφη μου χρονια τα ακτινιδια, τα συκα (μια φορα εφαγα 2 μαζεμενα και μετα πηγα η κουλτουρα στο Ηρωδειο και ετρεχα στη μεση της παραστασης να βρω τουαλετα καθιδρη...) και ολα αυτα που σε στελνουν! Μια φορα ομως που πηγα 3 φορες σε μια ωρα μεσα και νομιζα οτι ειχα γαστρετεριτιδα και κατεβασα 2 imodium τρομαρα μου η αρρωστοφοβικη και στουμπωσα για τεσσερις μερες! Καλε τι εφιαλτης ηταν αυτος! Απο τοτε λυπαμαι τους δυσκοιλιους!!!! Κοινως σας λυπαμαι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζω μετά απο αυτό το σχόλιο σου μπορώ να κοιμηθώ ύσηχα πλέον:tongue::tongue: Λες εμένα όργιο αλλά είσαι και εσύ βρε αδερφέ:tongue::tongue:

Επειδή όμως το έχω ψάξει λίγο το θέμα της δυσκοιλιότητας σας πληροφορώ ότι δυσκοίλιος δεν είναι αυτός που δεν πάει επίσκεψη κάθε μέρα στη τουαλέτα αλλά αυτός που μπορεί να κάνει και 1 φορά την ημέρα αλλά να νιώθει πως δεν έχει αφήσει ότι θα ήθελε να αφήσει σε αυτή την επίσκεψη (για να το πω και λίγο καθως πρέπει). Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις που πας τουαλέτα 1 φορά την εβδομάδα αλλά τα δίνεις όλα για όλα (αυτή η περίπτωση δεν θεωρείται δυσκοιλιότητα) αλλά μπορεί να πηγαίνεις κάθε μέρα χωρίς ουσία (αυτό θεωρείται δυσκοιλιότητα). Ελπίζω να βοήθησα κάπως γιατί στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι σαν τη κιμαδόπιτα να κάνω copy paste και καμιά φωτογραφία για να σας δώσω να καταλάβετε. ;);)

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες......:D

σας διαβασα αλλα λογο ηλικιας:):) ξεχναω πολλα:confused::)

Nατασα περαστικουλια στο μικρουλι...στις αμυγδαλες το ροχαλιτο ειναι ενα απο τα συμπτωματα....περιμενεις σκυλακι?:):) με το καλο κουκλα μου, μπορει να μη τα θελω μεσα στο σπιτι αλλα η αληθεια να λεγετε ειναι συντροφια και φυλακας

διαβαζω για δυσκοιλιοτητα...βραστε λιναροσπορο η φυλλα αλεξανδρειας θα τα βρειτε σε μαγαζι με μπαχαρικα τσαγια κ βοτανα...ειναι τα ποιο ανωδυνα σε συγκριση με τα φαρμακα

εμεις σημερα πηγαμε στην χαλκιδικη κατι πραγματα και φεραμε κατι αλλα:confused:

ποτέ με αδεια χερια δεν παμε αυτο ειναι το παραπονο του ανδρα μου:)

Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις που πας τουαλέτα 1 φορά την εβδομάδα αλλά τα δίνεις όλα για όλα

Πω πω φανταζεσαι ποσοτητα???:shock::lol:

Γεια Κικιτσα με τα ωραία σου. Εχω λυθεί στα γέλια!

Νομίζω μετά απο αυτό το σχόλιο σου μπορώ να κοιμηθώ ύσηχα πλέον:tongue::tongue: Λες εμένα όργιο αλλά είσαι και εσύ βρε αδερφέ:tongue::tongue:

Επειδή όμως το έχω ψάξει λίγο το θέμα της δυσκοιλιότητας σας πληροφορώ ότι δυσκοίλιος δεν είναι αυτός που δεν πάει επίσκεψη κάθε μέρα στη τουαλέτα αλλά αυτός που μπορεί να κάνει και 1 φορά την ημέρα αλλά να νιώθει πως δεν έχει αφήσει ότι θα ήθελε να αφήσει σε αυτή την επίσκεψη (για να το πω και λίγο καθως πρέπει). Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις που πας τουαλέτα 1 φορά την εβδομάδα αλλά τα δίνεις όλα για όλα (αυτή η περίπτωση δεν θεωρείται δυσκοιλιότητα) αλλά μπορεί να πηγαίνεις κάθε μέρα χωρίς ουσία (αυτό θεωρείται δυσκοιλιότητα). Ελπίζω να βοήθησα κάπως γιατί στη προκειμένη περίπτωση δεν είναι σαν τη κιμαδόπιτα να κάνω copy paste και καμιά φωτογραφία για να σας δώσω να καταλάβετε. ;);)

Οργιο εισαι πρωτο, δεν αλλαζει αυτο! Καλα ρε σουργελο, ποιος σου τα ειπε αυτα??? Δλδ εγω που παω και 4 φορες την ημερα αμα εχω παραφαει ειμαι δυσκοιλια ή τα κανω σε δοσεις???? Πας καλα παιδακι μου??? Ο καθωσπρεπεισμος σε μαρανε!!! Κουτσα στραβα καταλαβαμε τι θες να πεις, αλλα φιλεναδα να το κοιταξεις λιγο αυτο, πολυ μας μπερδευεις!!! Κοιτα να βαλεις και καμια τιγκαρισμενη στο σκ@@το λεκανη σε φωτογραφια για να μας το κανεις πιο λιανα!!! Ικανη σε εχω!!! ΟΡΓΙΟ!!!!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια δεν προλαβα την ασφαλεια,ειναι δυνατον?ποια με γκαντεμιασε,να το πει τωρα.

παει να κανει δηλωση στην αστυνομια.πιθανο σεναριο ειναι το εξης:μπηκανε απο το μπαλκονι.τα πατζουρια η φιλη μου τα ειχε ανοιχτα και τα βρηκε κλειστα.κατεβασαν τα παντα απο την κρεβατοκαμαρα και δεν πηραν τιποτα,ουτε καν το λαπτοπ που ηταν πανω στο κρεββατι της.πηγαν στην κουζινα εψαξαν συρταρια εκει οπως και στο σαλονι και βρηκαν τα κλειδια τα δευτερα,ξεκλειδωσαν την πορτα τα εβαλαν στον παγκο της κουζινας οεκλεισαν την πορτα και εφυγαν κυριοι απο την εισοδο κατω.

ολα αυτα εγιναν μεταξυ 6κ30 με 9κ30 που ελειπε απο το σπιτι.εγω με την φωτεινη βγηκαμε εκεινες τις ωρες βολτα και οταν μπηκαμε στην πολυκατοικια ετρεξε να πατησει το κουμπι και εγω φωναζα για μια ακομη φορα σαν υστερικη οτι δεν φευγουμε ποτε απο την μαμα.μονο στην πολυκατοικια μας το κανει αυτο.ποτε δεν μου αφηνει το χερι.το ασανσερ ειναι κρυμμενο.αν ηταν κανεις εκει?

με τι να κυκλοφορω για να προστατευω το παιδι???

τελος θα ζητησω συνελευση για να βαλουμε καθρεφτες να βλεπουμε τι γινεται εκει.

α και τωρα που το θυμηθηκα ειναι πολυ πιθανο να ανεβηκαν απο τον σωληνα του αεριου.ετσι μας ειπαν.ποσο δυσκολο ειναι να ερθουν πιο πανω σε μενα???

κατω ηρθαν και οι θειοι της (η φιλη μου μενει 2ο οι θειοι 3ο εγω 4ο και οι θειοι μου 5ο)και επαθαν την πλακα τους οταν τους ειπα οτι εγω εχω παντα μα παντα τις πορτες και τα παντζουρια κλειστα και κλειδωμενα.ε τι αλλο να κανω?να βαλω και κανα σεκιουριτα?ο σκυλος δεν πιανει,για χαιβανι τον κοβω.εκτος και αν δεν γαυγιζει γιατι μας μυριζει οταν ειμαστε εμεις.

ειναι η δευτερη φορα που γινεται αυτο (μπαινουν χωεις να παρουν τιποτα)η πρωτη ηταν στην διπλανη μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εγω σε κανω??? για λίγο γιατι θα την κανω και εγω:)

Μου κανεις καλε!!! Κατσε εδω που εισαι!!! Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!!! Το καμαρι σου που ειναι, τον τσακωσε τον κλεφτη???

t7fQp3.png

Εβαλα τον μικρο για υπνο και ξαναρθα...καλα κικο δινεις ρεσιταλ ερμηνειας!

Δε ξερω τι να πρωτο σχολιασω...χαχα

Αν κανεις το λεμονατο για εσας θα βαλεις και 1 σκελιδα σκορδο στο λαδακι πριν βαλεις το κρεας ετσι για το αρωμα και μολις ροδισει θα την αφαιρεσεις και φυσικα θα αυξησεις το κρασακι και το λεμονακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...