Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας διαβαζα και μολις ανεβηκε η φιλη μου πανω κρατωντας ενα μαχαιρι μεγαλο να μου πει οτι μπηκαν κλεφτες σπιτι της.μενει στον δευτερο και μπηκαν απο το μπαλκονι.τα ειχε ολα ετοιμα για τα γενεθλια της που ειναι σημερα και μπηκε και τα ειδε ανω κατω.τωρα ερχεται η ασφαλεια και παω και εγω

δεν ξερεις ποτε αν ειναι κανενας κουκλος,να μην τον χαζεψω λιγο ;)???

θα ερθω αργοτερα

Γειά σου βρε Βίκυ, μου αρέσει η ψυχραιμία σου βρε κοπελιά. Εμένα έτσι και μπαίνανε κλέφτες στην πολυκατοικία μου , θα είχα μεταναστεύσει για καμιά βδομάδα από το φόβο μου, όχι να πάω να κάνω και pr.:tongue::tongue:

Ρίτα μια χαρά μου φαίνεται η συνταγή σου, νομίζω θα του αρέσει! Ε,χμμμ με τη χύτρα είμαστε λίγο τσακωμένες, γιατί το έχω άγχος να μη μπορώ να ελέγχω συνέχεια το φαί, μήπως και σωθεί το νερό και καεί! Χαζομάρα ε? Άντε να γειάνουν και οι υπόλοιποι και να τσακίσετε οικογενειακώς όσα παγωτά θέλετε!

Νατάσα μου σας παραάγχωσα κι εγώ με τη λοιμώδη μου φαίνεται, φτάνει 2 παιδάκια από το καφέ μας δε θα την περάσουν άλλα! Νομίζω με μία δόση soldesanil θα δεις αποτέλεσμα!

Κίκο μου η αντιβίωση ή η κορτιζόνη δεν είναι το ένα καλό και το άλλο κακό, είναι τι χρειάζεται η κάθε περίπτωση! Σε κάθε ιογενή ίωση η αντιβίωση δεν κάνει τίποτα, χρειάζεται μόνο σε εξειδικευμένες περιπτώσεις, δεν είναι όλες οι αμυγδαλίτιδες ίδιου τύπου! Η κορτιζόνη πάλι όταν το παιδί έχει έντονο βήχα για μεγάλο διάστημα απόρια οποιασδήποτε ίωσης, βοηθάει να ξεπρηστούν οι αμυγδαλές και να ηρεμήσει. Φυσικά και δε δίνουμε κάθε φορά που εχει βήχα το παιδί κορτιζόνη αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με την έγκριση του γιατρού.

Αχ Βικάκι καλά τα λέω εγώ ξεμυαλίστηκες εκεί στις Μυκόνους!!!!:-D:-D:mrgreen:

Κϊκο μου σε φαντάζομαι να γέρνεις αριστερά δεξιά στους διπλανούς σου! Ζωγραφίζεις πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σε αυτο το φαι θα βαλεις μισο ποτηρι νερο στη χυτρα και εισαι κομπλε.

Μολις σφυριξει κατεβαζεις το ματι οπωσδηποτε στο 3(με διαβαθμιση εως το 9)και αφηνεις να ψηθει μιση ωρα με 40 λεπτα.

Την κατεβαζεις πανω απο το ματι και την ανοιγεις μολις πεσει η βαλβιδα ξανααναβεις και εισαι ετοιμη μολις δεσει η σαλτσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα απο τοτε που ηταν 8 μηνων ο Γρηγορης μου ειχε πει να εχω το soldesanil σπιτι για την περιπτωση λαρυγγιτιδας...εκτοτε ουτε δοσολογια εχω ρωτησει ουτε σε τι αλλο χρησιμευει..απο εσας τα ακουω τα περαιτερω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν σου κρύβω όμως πως τις τελευταίες 2 βδομάδες υποφέρω και εγώ απο έντονη δυσκοιλιότητα και όταν θα χρειαστεί να πάω στα "ϊδιαίτερα διαμερίσματα" (δεν έχω φοβερό λέγειν;:tongue:) υποφέρω απο πόνο σε τέτοιο σημείο που νομίζω ότι το παιδί θα μου πέσει στη λεκάνη.

Ρε παιδι μου εισαι τεραααααααααααααστιο νουμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπαρχεις λεμε!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

χιχιχι μου θύμισε τον εαυτό μου όταν πηγαινοερχόμουν με το λεωφορείο στη δουλειά και πάντα στην επιστροφή με το που έφευγε ο εισπράκτορας με έπιανε ο ύπνος και ξύπναγα κάθε φορά σε διαφορετικό ώμο.:tongue::tongue: το σταμάτησα όμως κάποια στιγμή γιατί η τελευταία εμπειρία ήταν τραυματική ,ο διπλανός μου το εξέλαβε ως "πέσιμο" και απο τότε το μάτι γαρίδα έστω και με οδοντογλυφίδες.

Και ξαναλεω εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νουμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ρε παιδι μου για να κανεις τον κοσμο να γελαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο ρε Κικη!

t7fQp3.png

Πως να σας προλάβω....

Σας ευχαριστώ για τις διευκρινησεις του καλσόν:mrgreen:.

Μαρία εγω είχα φοβερό πρόβλημα. Ο γιατρος μου είχε πει μονο για το γαλα μαγνησίας. Αυτα τα γιαουρτάκια τα activia λενε οτι βοηθάνε, για δοκιμασε τα. Οσο για τις βολτες με τη μικρή μη σε βαζει κατω, υπομονη και σε λιγο καιρό θα κανετε βολτουλες μαζί. Μην έχεις τυψεις (χαχα ποια μιλαει κ εγω ετσι ημουν) οταν θα κρατησεις αγκαλια και το 2ο μωρακι σου θα καταλαβεις οτι όλα τα έκανες όπως επρεπε.

Νατασα μου αντε περαστικά του, ελπίζω με τη κορτιζονη αποψε να συνελθει ο Σωτηρακης.

και μετα καταληγει οτι για να μην του περναει κατι σοβαρο εχει και θα πεθανει!:shock: Αστο, επικοινωνια μηδεν!

Νατασα μου ο καλός σου δεν παιζεται:lol::lol::lol: χαχαχα.

Ρίτα μου μια χαρα τον βρήσκω τον συζυξ, αφου σκεφτεται τα σουβλάκια...

κικο μου κομματια ο γιόκας σου! Χαχαχα! Εμείς λογω σχολειου καθε βραδυ τον βαζουμε για υπνο 21.30-22.00.

Βρε συμπεθερα το μυαλο σου στους μπάτσους χαχαχαχα! Πω πω η κοπελα τρομαρα που θα πηρε... Ωραιο δωρο της κάναν για τα γεννεθλια της.

filaki καλη διασκέδαση!

Θεμα προ ημερησιας διαταξεως νο1: Soldesani ή αντιβιωση???

Και τα δυο σκατα ειναι, απλα εχω την εντυπωση οτι το soldesanil επειδη το δινεις εφαπαξ, καπως ειναι λιιιιιιγο καλυτερο απο την αντιβιωση που την παντρευεσαι για καμια εβδομαδα! Ταδε εφη (ετσι γραφεται? δεν το εχω στα αρχαια) Δρ. Νατασα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

χιχιχι μου θύμισε τον εαυτό μου όταν πηγαινοερχόμουν με το λεωφορείο στη δουλειά και πάντα στην επιστροφή με το που έφευγε ο εισπράκτορας με έπιανε ο ύπνος και ξύπναγα κάθε φορά σε διαφορετικό ώμο.:tongue::tongue: το σταμάτησα όμως κάποια στιγμή γιατί η τελευταία εμπειρία ήταν τραυματική ,ο διπλανός μου το εξέλαβε ως "πέσιμο" και απο τότε το μάτι γαρίδα έστω και με οδοντογλυφίδες.

Απαπα :lol:. Εγω παλια που πηγαινα δουλεια με λεοφωρειο μετα το ξενυχτι πάντα ξυπνουσα στο τερμα και επεστρεφα με ταξί σπίτι μου, που μολις φτάναμε στην περιοχη μου με ξυπνουσε να με ρωτησει που να με αφήσει.

Θεμα προ ημερησιας διαταξεως νο. 2: Δυσκοιλιοτητα, η μαστιγα της εποχης μας.

Εγω κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν ξερω τι σημαινει δυσκοιλιοτητα, ειμαι του αλλου ακρου, 2-3 φορες την ημερα απαραιτητως! (το ξερω, το ειχατε μια εννοια νυχτιατικο το εντερακι μου, δεν μπορουσατε να κοιμηθειτε!):lol: Ουτε στην εγκυμοσυνη καταλαβα Χριστο! Εγω κοψει απο τη διατροφη μου χρονια τα ακτινιδια, τα συκα (μια φορα εφαγα 2 μαζεμενα και μετα πηγα η κουλτουρα στο Ηρωδειο και ετρεχα στη μεση της παραστασης να βρω τουαλετα καθιδρη...) και ολα αυτα που σε στελνουν! Μια φορα ομως που πηγα 3 φορες σε μια ωρα μεσα και νομιζα οτι ειχα γαστρετεριτιδα και κατεβασα 2 imodium τρομαρα μου η αρρωστοφοβικη και στουμπωσα για τεσσερις μερες! Καλε τι εφιαλτης ηταν αυτος! Απο τοτε λυπαμαι τους δυσκοιλιους!!!! Κοινως σας λυπαμαι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...