Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε, απλα θελω να τον πιαει η κορτιζονη! Μην τρεχουμε παλι αυριο...

Οσο για τους πυρετους, πιστεψε με ο Σωτηρης και συναχι να κολλαγε, το 38 το ειχαμε στο τσεπακι! Ισως να ειναι το οτι μεγαλωσε...:roll:

Την κορτιζονη ομως γιατι την εδωσε?

Ναι βρε παιδι μου μεγαλωσε το αγορι!!

Γενικως εχεις καταλαβει οτι εχει θεμα με τις αμυγδαλες?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Την κορτιζονη ομως γιατι την εδωσε?

Ναι βρε παιδι μου μεγαλωσε το αγορι!!

Γενικως εχεις καταλαβει οτι εχει θεμα με τις αμυγδαλες?

Μπας και ξεπρηστουν οι αμυγδαλες και ηρεμησει το παιδι... Οι αμυγδαλες του δεν παντα ετσι υπερτροφικες, λογω της ιωσης εγιναν που τον χτυπησε εκει...

Πιστευω πως ναι εχει θεμα με τις αμυγδαλες, ολα αμυγδαλιτιδες τα κανει! Εχει ευαισθησια! Κι εγω ετσι ημουν μεχρι τα 6 που κοψαμε τις αμυγδαλες και ησυχασαμε οικογενειακως! Η αδερφη μου παλι δεν τις εκοψε και κατεληξε να τις κοψει πριν απο 3 χρονια, επειδη ολο την ειχαν στο περιμενε... Και να μη σας πω τι τραβηξε που εκανε την εγχειριση τοσο μεγαλη! Δεκα μερες μονο εκλαιγε! Εγω στα 6 μου τη θυμαμαι την εγχειρησηχωρις καθολου πονους, με πολυ χαρα επειδη ετρωγα παγωτα αβερτα!:D

t7fQp3.png

βρε οργιο το παγωτο θυμασαι?χαχα!

Αντε μακαρι να του περασει!!!

Μια φορα θα παρει κορτιζονη?

Ναι ρε το παγωτο! Ξερεις τι ειναι Φεβρουαριο μηνα να τρωει ενα εξαχρονο παγωτο οοοοοολη μερα????????? Ονειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορτιζονη θα παρει τωρα πριν κοιμηθει, 50 σταγονες και θα δουμε αν θα κανουν δουλεια... Αλλιως θα δουμε....

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Το δικο μας ιατρικο ανακοινωθεν εχει ως εξης:

Εγω καλα,γρηγορης καλα

Ο ανδρας μου περδικι...ζηταει σουβλακια...του εφτιαξα λαπα.

Η μανα μου και η αδερφη μου χαλια.Αυτες τωρα σηκωσαν πυρετο.Λογικα απο αυριο θα ειναι και αυτες καλα και θα ζητανε σουβλακια....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ρε το παγωτο! Ξερεις τι ειναι Φεβρουαριο μηνα να τρωει ενα εξαχρονο παγωτο οοοοοολη μερα????????? Ονειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορτιζονη θα παρει τωρα πριν κοιμηθει, 50 σταγονες και θα δουμε αν θα κανουν δουλεια... Αλλιως θα δουμε....

Θα πιασει και αυριο θα ειναι μια χαρα!Αλλιως τι θα κανετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το δικο μας ιατρικο ανακοινωθεν εχει ως εξης:

Εγω καλα,γρηγορης καλα

Ο ανδρας μου περδικι...ζηταει σουβλακια...του εφτιαξα λαπα.

Η μανα μου και η αδερφη μου χαλια.Αυτες τωρα σηκωσαν πυρετο.Λογικα απο αυριο θα ειναι και αυτες καλα και θα ζητανε σουβλακια....

χαχα κι εμενα ο αντρας μου ιδιος! Μια που μου κλαιγεται και μια που το ξεπερναει και αρχιζουμε αλλο καυγα.... Εγω επιμενω στον λαπα κι εκεινος ζηταει σοουβλακια! Σουβλακια δε δινω, αλλα ειμαι βεβαιη οτι τρωει στη ζουλα... Και μετα ξανακυλαει και μετα ξανα λαπα και μετα παλι στη ζουλα φαι και μετα καταληγει οτι για να μην του περναει κατι σοβαρο εχει και θα πεθανει!:shock: Αστο, επικοινωνια μηδεν!

Στους υπολοιπους περαστικα!

t7fQp3.png

Νατάσα μου ευτυχώς δεν είναι λοιμώδη. Θα τον πιάσει και η κορτιζόνη και θα ηρεμήσει. Όλα θα είναι καλύτερα αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

μπήκα και εγώ να μάθω εξελίξεις απο το μέτωπο.

Νατάσα καμία σχέση απ'ότι διάβασα ο μικρός με λοιμώδη , μακάρι να ξεμπερδέψετε με αυτή τη θεραπεία και να ηρεμήσετε. Τώρα σχετικά με τον πυρετό που δεν έκανε ίσως παίζει ρόλο του ότι τα παιδιά όσο μεγαλώνουν αποκτούν αντισώματα και ανταποκρίνονται καλύτερα στις ιώσεις. Όσο για τα κιλά και ο Σώτος βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τον Τάτση εδώ και 4 μήνες.

Να ρωτήσω κάτι άλλο άσχετο γιατί θεωρείται "καλή"¨η κορτιζόνη ενώ η αντιβίωση όχι;:confused:

Ριτάκι μια χαρά τον βρίσκω το σύζυγο , αφού ζητάει σουβλακάκι τότε έγιανε και αυτός, αλήθεια λαπάς με γεύση σουβλάκι υπάρχει γιατί μου φαίνεται φέτος το χειμώνα κανείς δεν θα τον αποφύγει.:tongue::tongue:

Αρμάκι σχετικά με τη δυσκοιλιότητα και εμένα ο γιατρός μου , μου είχε προτείνει το duphalac αλλά το γλίτωσα μιας και τα ακτινίδια με σώσανε. Δεν σου κρύβω όμως πως τις τελευταίες 2 βδομάδες υποφέρω και εγώ απο έντονη δυσκοιλιότητα και όταν θα χρειαστεί να πάω στα "ϊδιαίτερα διαμερίσματα" (δεν έχω φοβερό λέγειν;:tongue:) υποφέρω απο πόνο σε τέτοιο σημείο που νομίζω ότι το παιδί θα μου πέσει στη λεκάνη. Τέσπα τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα δω τι θα μου πει.

Φιλάκι ευχαριστούμε για το ωραίο τραγουδάκι, να περάσεις καλά σήμερα.

Το duphalac παντως το δινουν και σε μικρα παιδια δεν ειναι καθολου επικινδυνο.Καμια σχεση με καθαρτικο.

Απλα θελει να το περνεις οσες φορες σου πουν διοτι διαφορετικα δεν πιανει.Εγω με μια κουταλια που επινα νομιζα θα γινει το θαυμα...αλλα σιγα...

Βεβαια ημουν και υπερβολικη...1 μερα να μην πηγαινα αγχωνομουν...αλλα δεν ειχα πονο κτλ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σας διαβαζα και μολις ανεβηκε η φιλη μου πανω κρατωντας ενα μαχαιρι μεγαλο να μου πει οτι μπηκαν κλεφτες σπιτι της.μενει στον δευτερο και μπηκαν απο το μπαλκονι.τα ειχε ολα ετοιμα για τα γενεθλια της που ειναι σημερα και μπηκε και τα ειδε ανω κατω.τωρα ερχεται η ασφαλεια και παω και εγω

δεν ξερεις ποτε αν ειναι κανενας κουκλος,να μην τον χαζεψω λιγο ;)???

θα ερθω αργοτερα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλέ ξέχασα να σας γράψω τα δικά μας νέα.

ο γιος μου κοιμάται απο τις 9 30 η ώρα. Ναι μάλιστα γι'αυτό και εγώ ξεπόρτισα και σερφάρω.χιχιχι. Πω πω βρε κορίτσια τι απόλαυση είναι αυτή , μακάρι να μου το 'κανε κάθε μέρα αυτό. Μιλάμε νομίζω ότι έχω ακόμα όλη τη μέρα μπροστά μου. Βέβαια εγώ τα λέω αυτά η πεθερά μου έχει αντίθετη άποψη γιατί δεν της κοιμόταν με τίποτα το μεσημέρι , ήθελε συνέχεια παιχνίδι και όταν επέστρεψα απο τη δουλειά είδα το μαλλί της όρθιο αλλά δεν μου πήγε το μυαλό γιατί δεν το'χει ξανακάνει αυτό ο γιος μου.

Το γέλιο το έριξα τώρα στις 830 που μου ζήτησε γάλα να πιει και το έπινε με κλειστά τα μάτια στον καναπέ. μέχρι να πάω στη κουζίνα κοιμόταν όρθιος και του έπεφτε και το κεφαλάκι του.χιχιχι μου θύμισε τον εαυτό μου όταν πηγαινοερχόμουν με το λεωφορείο στη δουλειά και πάντα στην επιστροφή με το που έφευγε ο εισπράκτορας με έπιανε ο ύπνος και ξύπναγα κάθε φορά σε διαφορετικό ώμο.:tongue::tongue: το σταμάτησα όμως κάποια στιγμή γιατί η τελευταία εμπειρία ήταν τραυματική ,ο διπλανός μου το εξέλαβε ως "πέσιμο" και απο τότε το μάτι γαρίδα έστω και με οδοντογλυφίδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...