Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ είπαμε αλλά εσείς δε βάλατε γλώσσα μέσα...

Πικουλινάκι να τον χαίρεσαι τον Αγιο-Βασιλάκο σου, η αλήθεια είναι ότι στη φώτο δε φαίνεται πολύ καλά! Είναι μικρή γι αυτό!

Θέλετε να σας στείλω τον Χ. να σας βάλει καμιά λάμπα?Δόξα το Θεό σε αυτό δεν έχω παράπανω πιάνεται από όλα, και δεν κάνει ατσαλιά (αφού έχει προηγηθεί ο εξάψαλμος πρώτα...)

Κι εγώ η Νϊκη ποντάρω πως είναι!!! Αποκάλυψη μετά τις 12???

Βατραχάκι τώρα που είσαι έγκυος πώς θα μεταφέρεις καλή μου τη λεκάνη με τα βρεγμένα από τον ένα χώρο στον άλλο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε κορίτσια τι λογοδιάροια είναι αυτή???

Εγώ πάντως από το σπίτι με την Ραφαέλα δεν μορώ να πω πως ευκολα σας παρακολουθω γιατί είναι μπάσακας στην αγκαλιά μου ...που να διαβάσεις , που να γράψεις.Και το μεσσημέρι που κοιμήθηκε , κοιμήθηκα και εγώ δεν άντεχα!!!!

Αφού φάγαμε, κάναμε μπανάκι μαζί , κάναμε αγκαλίτσες τ'ωρα κοιμήθηκε.

Ρε κορίτσια ι γέλιο έκανα με τον Παναγιωτάκη!!!!Ολόκληρο άντρα βρε πως τον μπερδέψαε???

Πικουλινάκι να τον χαίρεσαι τον Αγιο Βασίλη σου!!!!!!

Εγώ πάντως από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο , κάνει τα πάντα και καταφέρνει πολλά πραγματα!!!!Αφήστε την εργαλειοθήκη που έχει.... από τότε που άρχισε να ασχολειται μεαυτά αγόρασε τα πάντα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου Καλημερα!!!!

Στη δουλειά σήμερα :(

Εγώ την Ειρηνη δεν την ξέρω..

Η Νίκη που λέτε είναι η niked??Αν ναι και εγώ αυτη λέω πως είναι γιατι εχουμε καιρό να τη δούμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια.

εγω λεω η νικη οτι ειναι.αντε να δουμε,θα σκασω.

καλα καλε δεν αλλαζεται λαμπες μονες σας?εγω αν περιμενα απο τον αντρα μου τωρα θα ειχα μονο κερια.υδραυλικα και λαμπες ειναι η ειδικοτητα μου,φτιαχνω βρυσες διαρροες,ξεβουλωνω τα παντα και συμφερω.θα με βρειτε ολο το 24 ωρο!!!

πλακωσε δουλεια.σας φιλω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!! Σήμερα κοιμηθήκαμε!!!Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!! Εχτές άνοιξε το ουλάκι της και αρχίζει να βγαίνει και το 4ο δοντάκι οπότε μάλλον γι'αυτό ήταν ήρεμη. Πάντως μετά από τρεις μέρες ξενύχτι και η ίδια ήταν τόσο κουρασμένη που κοιμήθηκε τόσο βαριά που ούτε καν ξεσκεπάστηκε!:shock::shock::shock:

Και έρχομαι σε εσάς! Λοιπόν, τέρμα τα αστεία, πείτε μου, τι πίνετε κάθε μεσημέρι! όχι, πείτε μου σας παρακαλώ! Τι??? Έχω πεθάνει στα γέλια μ'αυτά που διάβασα :lol: Να στε καλά! Πραγματικά μου φτιάξατε τη διάθεση!!!

Ριτάκι καλή επιτυχία στον πεθερό σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Σούλα μου πως είστε?

Μαρίνα μου η Ειρήνη είναι η liarena. Αλλά εγώ πιστεύω πως είναι η niked.

Πικουλινάκι μου τέλειο το αγιοβασιλάκη σου!!! Αλλά να τον περάσουν για την μπέμπα??? Τι να πω?? αχαχαχαχαχαχα!!!!!! :lol: Θα μου την τρελλάνεται βρε! Καλά που βγήκε από την λοχεία! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μπραβο στην Ευούλα!!!Ξεκουαραστηκες και εσυ arma...Αυτο παρατηρούσα και εγώ, καθε φορά που εσκαγε το ουλακι, ηρεμούσε απο την ανησυχία..Πολλές φορες το καταλάβαινα εκ των υστερων..Οταν δλδ προηγείτο 3μερη ανησυχία και κοιμόταν μετα απο αυτό καταλαβαινα οτι βγάλαμε δόντι..

Καλορίζικο και το 4ο δοντακι λοιπόν!!

Το μεσημερι arma, όταν όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται εμεις οι νυχτερίδες του μεσημεριού οργιάζουμε...

Διαφημίσεις

Εμένα ο καλός μου είναι αρκετά καλός σε πολλά. Στην αρχή ήταν λίγο ζημιάρης αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνει τέλεια! Βάφει, κρεμάει κουρτινόξυλα, αλλάζει λάμπες( κι εγώ το κάνω αυτο), γενικά πιάνουν τα χέρια του. Ε, τώρα αν καμια φορά έχουμε και καμιά απώλεια, δεν χάθηκε ο κόσμος!

Α, να σας πω ότι όσες έχετε επαναληπτικό prevenar αν είναι καθυστερήστε το λίγο γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι βγαίνει την καινούρια χρονιά το καινούριο που καλύπτει περισσότερα στελέχη πνευμονιόκοκκου.

Και αυτά από εχτές που δεν πρόλαβα να απαντήσω και τα είχα γράψει στο word

Βρε Αρμα μου πολυ παιδευεται η Ευουλα! Κριμα το μωρο μου! Αλλα και μπραβο της γιατι πηρε φορα! Αμα περασετε τα 10 κιλα θελουμε κερασμα!

Νατάσα μου εννοείται!!!! Ό,τι θέλετε αν φτάσουμε τα 10 κιλά!! χαχαχαχα!!!!

Αρμα μου δεν παω πραγραμματισμενα στο ιατρικο ουτε για εμβολιο .Παω οποτε θελω 24 ωρες το 24ωρο χωρις τηλεφωνο αλλα για ιωση , οχι να τον μετρησουν και τετοια..

Πολύ καλό αυτό ειδικά με τόσες επισκέψεις που κάνετε στους γιατρούς. Αν χρειαστούν εξετάσεις όμως δεν τις καλύπτει ε?

Αrma θα ταλαιπωρηθεί για λίγο καιρό τώρα το παιδί..Τα δόντια εχουν φοβερό πόνο..Σύντομα θα ανακουφιστεί το κοριτσακι σου, μη στενοχωριεσαι..απλά θα εχετε πιο πολολές αγκαλίστες και χαδάκια τώρα..Ας είναι..

Ναι μωρέ στονε μου το ξέρω και είμαι προετοιμασμένη..αλλά στενοχωριεμαι να την βλέπω να υποφέρει. Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν δουλεύω τώρα και μπορώ να ανταποκριθώ στα ξενύχτια..κάτι είναι και αυτό...

αρμα σιγουρα τα δοντια ειναι αφου δεν ξαναεκανε ποτε τετοιες ανυσηχιες ετσι δεν ειναι?με το αυτακι της τι εγινε?

ρε κοριτσια πειτε μου πως κανουμε πολλαπλα quote για να μπορω να απανταω σε αυτα που γραφετε γιατι δεν τα θυμαμαι!

Λαζαρένια μου το αυτάκι της τελικά έχει λίγο κεράκι μέσα γι'αυτό την τρώει. Μου είπε να μην βάλω μπατονέτα σε καμία περίπτωση(έτσι κι αλλιώς δεν βάζω) και θα φύγει μόνο του. Αν δεν φύγει ίσως χρειαστεί καθάρισμα, αλλά δεν πιστεύω.

Άρμα τα νέα της μικρούλας είναι τέλεια! Πάρα πολύ χαίρομαι που παίρνει τα πάνω της! Εϊδες που δεν το περίμενες κιόλας?

Μαρίναι μου όντως δεν το περίμενα γιατί έχει κόψει πάρα πολύ το γάλα και συνήθως μέχρι τώρα αν ''έκοβε'' δεν έπαιρνε κιόλας. Ελπίζω να συνεχίσει την ανοδική πορεία!

αρμα μου υπεροχες οι μετρησεις σας βλεπω να μας περνατε ολους και να κονταροχτυπιεστε με τον Γρηγορη :D:D:D

χαχαχαχαχα! Ναι! όταν η Εύα θα πάει δημοτικό, μπορεί και να κονταροχτυπηθούμε! :lol: :lol:

Άρμα η Εύα τραβά μεγάλο ζόρι το μωρό με τα δοντάκια της, καμιά αλοιφη την βάζεις για να ηρεμίσουν λίγο τα ουλα?[

Φωτεινή μου δεν με αφήνει καθόλου δυστυχώς. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά ούτε η ίδια δεν βάζει το χέρι της μέσα στο στόμα της, σιγά μην αφήσει εμένα! :-)

Ουφ! τα είπα! Σίγουρα έχω κι άλλα αλλά παω για τσιγάρο τώρα!

Μπραβο στην Ευούλα!!!Ξεκουαραστηκες και εσυ arma...Αυτο παρατηρούσα και εγώ, καθε φορά που εσκαγε το ουλακι, ηρεμούσε απο την ανησυχία..Πολλές φορες το καταλάβαινα εκ των υστερων..Οταν δλδ προηγείτο 3μερη ανησυχία και κοιμόταν μετα απο αυτό καταλαβαινα οτι βγάλαμε δόντι..

Καλορίζικο και το 4ο δοντακι λοιπόν!!

Το μεσημερι arma, όταν όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται εμεις οι νυχτερίδες του μεσημεριού οργιάζουμε...

Ξεκουράστηκα δεν λες τίποτα!!!! Το σκεφτόμουν εχτές αυτό γιατί μου το είχες ξαναπεί ότι μόλις σκάει το δοντάκι ηρεμούν για λίγο. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει..

Πάντως πραγματικά οργιάζετε!!! Αλλά δεν μου απαντάς...τι πίνετε???? Δεν μπορεί! Κάτι πέρνετε τα μεσημέρια! :lol:

Βικάκι καλή δύναμη!

καλημερα κοριτσια.

εγω λεω η νικη οτι ειναι.αντε να δουμε,θα σκασω.

καλα καλε δεν αλλαζεται λαμπες μονες σας?εγω αν περιμενα απο τον αντρα μου τωρα θα ειχα μονο κερια.υδραυλικα και λαμπες ειναι η ειδικοτητα μου,φτιαχνω βρυσες διαρροες,ξεβουλωνω τα παντα και συμφερω.θα με βρειτε ολο το 24 ωρο!!!

πλακωσε δουλεια.σας φιλω.

Παίρνεις ακριβά Βικάκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πάντως πραγματικά οργιάζετε!!! Αλλά δεν μου απαντάς...τι πίνετε???? Δεν μπορεί! Κάτι πέρνετε τα μεσημέρια! :lol:

Εγώ εκείνη την ώρα πίνω το καφεδακι μου!!Μάλλον βοηθάει κι αυτό..

καλημέρα κοριτσάρες μου...

Βικάκι γειά σου ρε συνάδελφε...κι εγώ αυτά τα κάνω μόνη μου...άμα περίμενα από τον άντρα μου δεν θα είχαμε φως στο σπίτι κι επίσης όλα θα ήταν βουλωμένα κτλ. χεχε

135714l6czb9by85.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...