Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνώ απολύτα το να κοιτάζεις επίμονα μια γυναίκα που θηλάζει μπορεί να φέρει αμηχανία σε όλους!

Τέσπα το παρααναλύσαμε το θέμα! Για πες εσύ πώς αισθάνεσαι με τον ερχομό του νέου μπεμπέ ανεξαρτήτως φύλου?

Τα παιδιά μου τα έπιασαν οι μεγάλες τρυφερότητες και πάλι είναι χωμένα μέσα στο πάρκο και τα δύο έλα μου όμως που ο Γιώργος αυτή τη φορά την έχει κάνει άλογο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι μου αισθάνομαι όπως κάθε δευτερομανούλα νομίζω. Περνάω φάσεις απίστευτης χαράς(καλά ειδικά όταν το βλέπουμε όπως εχτές τρελλαίνομαι!) Από την άλλη λόγω του ότι και αυτή δεν είναι εύκολη εγκυμοσύνη με τρώνε πολλές φορές οι τύψεις για την Εύα ειδικά όταν φεύγει ο μπαμπάς της και μου λέει ''εμείς που θα πάμε''? ''πάμε κούνιες?''πάμε σούπερ μάρκετ''? μου βάζει μαχαίρι στην καρδιά που δεν μπορώ να την βγάλω. Ο γιατρός είπε καναπέ, καρέκλα κρεβάτι και μετακινήσεις τις άκρως απαραίτητες. Μου έχει λείψει πολυ να την βγάλω βόλτα, να χορέψουμε αγκαλίτσα, να χοροπηδάμε σαν τα κατσίκια και γι'αυτό το λόγο πολλές φορές με παίρνει πολύ από κάτω..Τώρα για τα μετά είπαμε, δν σκέφτομαι τον πρώτο καιρό ακόμα, σκέφτομαι μετά τα δυο χρόνια για να μην αγχώνομαι..:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και ένα ανεκδοτάκι:

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα

Ένα πρωί μια μαμά πάει να ξυπνήσει το γιο της.

- Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο.

- Γιατί μωρέ μαμά; Δε θέλω να πάω.

- Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις να πας.

- Τα παιδιά δε με χωνεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί!

- Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς.

- Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο.

- Λοιπόν... Ένας λόγος, είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!

Τα παιδιά μου τα έπιασαν οι μεγάλες τρυφερότητες και πάλι είναι χωμένα μέσα στο πάρκο και τα δύο έλα μου όμως που ο Γιώργος αυτή τη φορά την έχει κάνει άλογο!

Τι όμορφες στιγμές!!! Πάντως και το ότι την κάνει άλογο έχει κι αυτό την πλάκα του έτσι??? Εκείνη τον αφήνει?

Αρμάκι τον αφήνει! Αναρωτιέμαι δεν πονάει? Ελπίζω να κλείσεις το 1ο τρίμηνο και όλα να φτιάξουν ώστε να απολαύσεις κι εσύ την εγκυμοσύνη σου και να μη νιώθεις ότι στερείς από την Ευούλα σου ο,τιδήποτε. Στη μικρή ήταν κι εμένα ο πλακούντας χαμηλά αλλά ο γιατρός ήταν αρκετά χαλαρός και το μόνο που μου είχε απαγορεύσει ήταν το σεξ μέχρι να ανέβει ο πλακούντας! Εμείς το είχαμε δει στην αυχενική και μέχρι το β' επιπέδου είχε φτιάξει. Βέβαια εσύ έχεις και την αποκόλληση οπότε όντως πρέπει να προσέχεις πολύ περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι εργασία για το σπίτι: Έχω βγάλει μικρές μεριδούλες μοσχαρι και θέλω να το φτιάξω αύριο για το Γιώργο (οι μεγάλοι και καλά κάνουμε δίαιτα) για δώσε καμιά ιδέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

και επισης εχει κανει εμβολιο γαστρεντεριτιδας που η παιδιατρος επιμενει οτι βοηθαει και για αυτο το λογο το ειχαμε κανει εξαλλου...για οταν θα πηγαινε παιδικο.

Ααα αυτό δεν το θυμόμουν. Πότε το είχατε κάνει; Θέλει επανάληψη; Μωρέ μήπως να ρωτήσω και εγώ τον παιδίατρο μου γι' αυτό το εμβόλιο και τον αντιγριπικό; Το αντιγριπικό έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που πρέπει να γίνει ή δεν πειράζει;

Νατάσα που είσαι; Πώς είναι το παιδί;

Άρμα μου μην στεναχωριέσαι. Τα ίδια είχε και μια φίλη μου στη 2η εγκυμοσύνη αλλά μετά το πρώτο 3μηνο όλα ο.κ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα το γαστρεντεριτιδας απο οσο ξερω γινεται μεχρι τους 6 μηνες οχι αργοτερα.Και νομιζω δεν εχει επαναληπτικο.Δεν ειμαι και σιγουρη αλλα δεν το εχουμε στα προσεχως για επαναληψη.

Το αντιγριπικο γινεται αυτο το μηνα και τον επομενο.Δηλαδη εγω θα του το κανω μολις κυκλοφορησει το παιδικο.Των ενηλικων εχει ερθει.Περιπου οκτωβρη και Νοεμβρη δλδ.

Θα μιλησω αυτη τη βδομαδα μαζι της για να δουμε αν θα το κανουμε .Αλλα νομιζω πως ναι.

Μαρινα θες να του το κανεις ας πουμε γιουβετσακι?Δυσκολα μου βαζεις γιατι δε ξερω τι γευσεις τρωει ο μικρος.

Μηπως λεμονατο με πατατουλες τηγανιτες?ή ρυζακι?Μιαμ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λεμονάτο μια χαρά μου ακούγεται! Ο μικρός δεν έχει λογικά θέμα τρώει σχεδόν τα πάντα αρκεί να βρει λίγο μαλακούτσικο, γιατί συνήθως εμένα μου βγαίνει λίγο σκληρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Λοιπον πηγαμε γιατρο... Λοιμωδη μονοπυρηνωση δεν εχουμε... Ιωση εχουμε! Του ειπα για τη λοιμωδη και τον ψιλαφησε πολυ σχολαστικα, δεν εχουμε αδενες πρησμενους, ουτε ακροαστικα. Καθαρα και τα αυτακια! Μολις φτασαμε στις αμυγδαλεςκαταληξαμε στην ιωση. Υπερτροφικες, θηρια! Εξου και το ροχαλητο. Οχι μονο ειναι πολυ μεγαλες, αλλα ειναι σαν να "πεφτει" η μια πανω στην αλλη. Γι'αυτο παιδευεται αυτος ο δολιος οταν ξαπλωνει, δεν μπορει να ανασανει... Για τη μυτη ορους σταγονες και αεριους και για τις αμυγδαλες να δωσω soldesanil σημερα να δουμε μπας και εχουμε βελτιωση τη νυχτα... Θα ξαναμιλησουμε αυριο! Αντιβιωση εννοειται οχι! Μου ειπε οτι ειχε αλλο ενα παιδακι σημερα με ακριβως τα ιδια συμπτωματα... Αχ ας τον πιασει η κορτιζονη, να σταματησουμε να ψαχνομαστε, να ηρεμησει κι αυτος! Παντως μου εκανε φοβερη εντυπωση γιατι το παιδι καθως φαινεται περασε βαρβατη ιωση και πυρετο δεν εκανε... Εγω μαθημενη στους πυρετους του Σωτηρη, πιστευα οτι ειχε μια ψιλοιωσουλα γι'αυτο και μια εβδομαδα δεν τον πηγα στον γιατρο! Ειδωμεν λοιπον...

t7fQp3.png

Λοιπον Μαρινα θα αλευρωσεις λιγο τα κομματια και θα το τσιγαρισεις να ροδισει,θα το σβησεις με ελαχιστο κρασακι και θα αφησεις να εξατμιστει (λιγο ε? ενα κουταλακι?Αφου ειναι για το παιδι) και θα ριξεις το χυμο απο ενα λεμονι και λιγη μουσταρδα.

θα κλεισεις τη χυτρα...μη μου πεις οτι δε βαζεις χυτρα?

Και μετα απο 40 λεπτα θα την ανοιξεις θα ριξεις αλατακι και λιγη ριγανη και θα αφησεις να δεσει η σαλτσουλα.

Μπορεις μεσα να του ριξεις και κανα καροτακι σε φετακια για τη γλυκα.

Τωρα αν σου φαινεται βαρυ πες να σου πω κατι αλλο.χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α, τον ζυγισαμε και στα γρηγορα για να μου δωσει και την ακριβη ποσοτητα κορτιζονης... 13.300 με ρουχα! Αυτο το παιδι μου, οτι πηρε απο κιλα τα πηρε τον πρωτο χρονο... Εδω και δεκα μηνες ειναι κολλημενος εκει! Μη σας πω οτι εχει χασει και λιγο... Ποιος να μου το'λεγε!:D

t7fQp3.png

Ειδες βρε Νατασσα?

Τιποτα δεν εχει το παιδι.Και δεν κανουν ολες οι ιωσεις πυρετο βρε παιδι μου...

Μεγαλωσε και το παιδι...αντε μια χαρα θα ειναι θα δεις!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ειδες βρε Νατασσα?

Τιποτα δεν εχει το παιδι.Και δεν κανουν ολες οι ιωσεις πυρετο βρε παιδι μου...

Μεγαλωσε και το παιδι...αντε μια χαρα θα ειναι θα δεις!!!

Ναι μωρε, απλα θελω να τον πιαει η κορτιζονη! Μην τρεχουμε παλι αυριο...

Οσο για τους πυρετους, πιστεψε με ο Σωτηρης και συναχι να κολλαγε, το 38 το ειχαμε στο τσεπακι! Ισως να ειναι το οτι μεγαλωσε...:roll:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...