Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σίγουρα βρε Γιοβάνα μου δεν είμαστε παρούσες, αλλά τελικά το θέμα ήταν γιατί θήλαζε το παιδί όρθιο? Τα παιδάκια μεγαλύτερα του έτους δεν πίνουν γάλα όρθια, ξαπλωτά όπως τέλοσπάντων θέλουν? Συγνώμη αδυνατώ ακόμα να καταλάβω το σκεπτικό σου και ειδικά ο χαρακτηρισμός απαράδεκτη μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συνεχιζω

Η Βικυ γυρισε αλλα της εκατσε ενα τζαμπα εισιτηριο και θα ξαναφυγει.

Η γιαγα Φωτεινη τραβαει τα μαλλια της!

Η Μαρινα μετραει τα αφορετα χειμωνιατικα μπουφαν και σιδερωνει ανελεητα

Η βατραχινα ετοιμαζεται για το τριτο για να του φορεσει τα ρουχα που της περισσευουν.

Η Μαελενη ειναι καλυτερα και θελει να βηξει να κολλησει και εμας

Η Παν μαρ εχει προβλημα με το βοθρο και περναει δυσκολα.

Η Ντελενι,η γιοβαννα,το φιλακι ,η πικουλινα,η Λαζαρενια ειναι καλα και δεν γκρινιαζουν οπως οι υπολοιπες.

χαχα!

Guest stars η Λαμπρινη και η Ευα-Ραφαελα που ειναι καλα.

Xαχαχαχαχαχαχαχα, Ρίτα πολύ χαίρομαι που με έχεις στην κατηγορία όσων δεν γκρινιάζουν, χαχαχαχα, καλησπέρααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηλιάννα μου αυτά "τα μουρα" που λές είναι η μάρκα του καλσον ή κάποια ειδικη ονομασία? Θέλω κ εγώ χωρις ραφες.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: mura

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα με πρόλαβες για το καλσόν.......πολύ γέλιο :lol::lol::lol::lol: Περαστικά στον καλό σου. Εύχομαι να τελείωσε εδώ το κακό. Πάντως, αν αυτή την ίωση, σας την έφερε ο Γρηγόρης και αυτός παραμένει ακμαιότατος, τότε δεν έχεις παιδάκι.......το ρόμποκοπ έχεις. :lol::lol::lol: Πολύ καλή και η ανασκόπηση σου.

Πετρούλα μου σε νιώθω. Όταν πλησιάζουν οι μέρες θέλουμε να τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα. Τι σου λέει ο γιατρός; Έχεις καθόλυ διαστολή; Εγώ θυμάμαι είχα διαστολή από Δευτέρα και γεννησα Παρασκευή. Σούπερ.

Νατάσα πήγαινε στο γιατρό για να σου φύγει η ιδέα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει κατι τέτοιο το παιδί. Περαστικά του πάντως.

Σίγουρα βρε Γιοβάνα μου δεν είμαστε παρούσες, αλλά τελικά το θέμα ήταν γιατί θήλαζε το παιδί όρθιο? Τα παιδάκια μεγαλύτερα του έτους δεν πίνουν γάλα όρθια, ξαπλωτά όπως τέλοσπάντων θέλουν? Συγνώμη αδυνατώ ακόμα να καταλάβω το σκεπτικό σου και ειδικά ο χαρακτηρισμός απαράδεκτη μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση.

Μαύρη η ώρα και η στιγμή που έγραψα την άποψη μου στο θέμα. Ουφ. Θεωρώ ότι έπρεπε να καθήσει κάπου να θηλάσει, και μετά να πάει τη βόλτα της, και να χαζέψει τις βιτρίνες και......να κάνει ότι γουστάρει. Το ότι περπατούσε και ταυτόχρονα θήλαζε για εμένα ήταν απαράδεκτο. ΤΕΛΟΣ!!! Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποια.....

αρμακι μου ξεχασα να σου πω μεγεια το τικερακι φαγωθηκα να βαλεις και δεν σου ευχηθηκα ε;

ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη κι ενα γερο μωρο!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου!!!

Σαρδελακι η οικογενεια εκτος απο μενα και το Γρηγορη (προς το παρον) ειναι τεζα απο γαστρεντεριτιδα πολυ βαρια.

Η πετρουλα ακομα δε γεννησε απλα εχει δουλειες στο σπιτι.

Ο σωτος εχθες ηταν καλυτερα και η Νατασσα θα παρει ενα μωρο σκυλακι

Η αρμα πηγε στο γιατρο και το σποριδιο που ελπιζει να ειναι κορτισι...(χαχα) ειναι μια χαρα!

Το ντοπλερ της Κικης ηταν αψογο και η Ιωαννα εχει γιο με τη βουλα εκανε β επιπεδου.

Η σουλα εχει τενοντιτιδα και ψαχνει να δει τι θα φορεσει σε μια βαφτιση λογω καιρου.

Η Ηλιανα γενναει το Σαββατο, το παιδι βολευτηκε στον παιδικο χωρις μεσον.Τερμα το τζαμπα κουρεμα στο μεσον.

Ολες οι αλλες καλα νομιζω...

Οκ. Πολύ καλή η ανασκόπηση, δεν λέω αλλά το μαυρισμένο σημείο σαρδελάκι μου είναι παραπληροφορηση!!!!:tongue::tongue::tongue: Απλά παρεξήξησαν τα φιογκάκια μου..

Θα εξηγήσω παρακάτω που θα απαντήσω στη Νατάσα..

Μαρια απο πολυ νωρις ενθουσιαζεσαι με την κορη! Ακου κοριτσοφερνει 8 εβδομαδων εγκυος! Κρατα πισινη, μη σου βγει κανας μπεμπαρος!!!:lol:

Καλέ με διαβάζετε τι γράφω ή όχι??? Πείτε την αλήθεια! :lol: Είπα ότι από τους παλμούς ο γιατρός μου είπε ότι κοριτσοφέρνει Δεν ενθουσιάστηκα, ούτε το έδεσα, απλά είπα ότι στην Εύα την πρώτη φορά που ακούσαμες την καρδούλα μου είχα πει το ίδιο...Το καταλάβατε????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ειλικρινά ότι και να είναι θα χαρώ πολύ. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι ότι αν έχω κορίτσι θα αρχίσουν όλοι πάλι τα ''δεν πειράζει..'' , ''ε, το τριτο θα ειναι γιος''κλπ που μου την βιδώνουν απίστευτα κι αυτή τη φορά δεν θα κρατηθώ, θα τους τα χώσω για τα καλά!

Μαρακι[/b] μου με γεια το τικερακι σου! Εγω ψηφίζω αγοράκι:wink:.

Ευχαριστώ Ντινάκι μου! Περαστικά και για την κολπίτιδα, μωρέ όλα μαζί σε βρήκαν???

Νατάσα περιμένουμε νέα, εγώ πιστεύω ότι το παιδί δεν έχει τίποτα..

Ριτάκι πως είναι το σόι? Πάντως σήμερα έδωσες ρεσιτάλ ρε φιλενάδα, έχω πεθάνει στα γέλια, τελικά στα δύσκολα μου φαίνεται φτιάχνεσαι ε??? :lol:

Κικίτσα μου σ'ευχαριστώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Παρεπιμπτόντως και για να κλείσω ραντεβού είχαμε ολόκληρη λήψη ιστορικού και για παιδιά και για γονείς μέσω τηλεφώνου!:roll:

Και η ομοιπαθητικός που πήγαμε εμείς τα ίδια έκανε. Προφανώς σε κάτι βοηθάει όλο αυτό. Μέχρι και αν ξεσκεπάζεται το παιδί το βράδυ ρώτησε, με ποια παιχνίδια παίζει, αν ο τοκετός ήταν φυσιολογικός, αν ο σύζυγός μου ήταν μέσα και πολλά, πολλά άλλα.

Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει......τώρα αν βοηθάει κάπου θα το καταλάβω και θα σας το πω προσεχώς.

Ρίτα με πρόλαβες για το καλσόν.......πολύ γέλιο :lol::lol::lol::lol: Περαστικά στον καλό σου. Εύχομαι να τελείωσε εδώ το κακό. Πάντως, αν αυτή την ίωση, σας την έφερε ο Γρηγόρης και αυτός παραμένει ακμαιότατος, τότε δεν έχεις παιδάκι.......το ρόμποκοπ έχεις. :lol::lol::lol: Πολύ καλή και η ανασκόπηση σου.

Μη ξεχνας οτι ο ρομποκοπ μας ξενυχτησε την παρασκευη με κοιλοπονο και επισης εχει κανει εμβολιο γαστρεντεριτιδας που η παιδιατρος επιμενει οτι βοηθαει και για αυτο το λογο το ειχαμε κανει εξαλλου...για οταν θα πηγαινε παιδικο.

Και περισυ με μενα που πηγα στο νοσοκομειο παλι δεν ειχε κολλησει...

Μακαρι να ηταν αυτο και να το περασε ετσι με λιγο πονο και πολυ γκρινια.

Παντως σημερα η κυρια στον παιδικο μου ειπε οτι εξακολουθουν να λειπουν πολλα με διαρροιες και ο γιος της(μεγαλυτερος) την περασμενη παρασκευη εκανε 11 φορες διαρροια...

Οποτε καταληγω οτι ΜΑΛΛΟΝ το περασαμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαλλον βοηθαει γιοβαννα μου!Φτυστη την κουκλα σου!!!

Αρμακι ενταξει καταλαβαμε....θελεις κορη για να αρχισεις τα μπινελικια στα σχολια των αλλων...χαχαχα

Πλακα κανουμε βρε!!!!

Οσο για τα δυσκολα....οτι εγινε εγινε δεν μπορω να ειμαι στην τσιτα.Τι αλλο να κανω?το ριχνω στο χαβαλε.Εξαλλου ευτυχως ηταν περαστικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εϊδομεν Γιοβάνα αν είναι αποτελεσματική και οι ομοιοπαθητική!

Όσο για το άλλο θέμα λες την άποψή σου κι εγώ τη δική μου! Δικαίωμα έχουμε όλοι να υποστηρίζουμε αυτό που νομίζουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και να συμπληρώσω και για τον θηλασμό επειδή και εγώ είπα ότι δεν μου αρέσει η εικόνα του δημόσιου θηλασμού, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα ''χυδαίο'' απλά δεν μ'αρέσει σαν εικόνα γιατί ούτε κι εγώ ήθελα να με βλέπουν την ώρα που θηλάζω. Δεν ήθελα κανέναν κοντά μου εκτός από τον άντρα μου..έτσι μου έβγαινε, έτσι αισθανόμουν καλύτερα. Επίσης επειδή η Εύα ήταν πολύ δύσκολη με το γάλα ποτέ δεν την τάισα έξω ούτε καν με μπιμπερό γιατί και η Εύα όταν δεν είχε ησυχία δεν έτρωγε και εγώ δεν ήθελα να βλέπουν ένα παιδί να χτυπιέται για να πιει δυο γουλιές γάλα. Προτιμούσα να βγω για λίγο μόνη μου ή με την Εύα εκτός ωρών γεύματος παρά να την ταίσω έξω.

Το θέμα είναι ότι δυτυχώς τις περισσότερες φορές σε όλα τα θέματα όχι μόνο στον θηλασμό όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε κάτι μπορεί να γίνουμε απόλυτες, να βγάλουμε κακίες προκειμένου να υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας.όχι μόνο εδώ το βλέπω γενικά στις παρέες μας, στη δουλειά μας, στην πολιτική σε όλα. Η κάθε άποψη είναι σεβαστή, δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε γαι τίποτα ούτε να κατηγορούμε κάποιον που έχει διαφορετική γνώμη. Αυτό προσπαθώ να περάσω κι εγώ στο μυαλό μου και άλλες φορές το καταφέρνω άλλες πάλι όχι..:roll:

Να σας πω και τα δικά μου, πέρα του ότι είχα την κλασσική αναγούλα 10.30-13.30 το πρωί (η οποια έχει αρχίσει να με ενοχλεί παααρα πολύ) τώρα το απόγευμα για ακόμα μία φορά με έπιασε τρομερή δυσκοιλιότητα και δεν μπορούσα με τίποτα να ''τα βγάλω'':oops: Μιλάμε κορίτσια πέθανα στον πόνο, ήμουν μία ώρα στην τουαλέτα και με έκοψε κρύος ιδρώτας. Και έχω τρελλαθεί να τρώω σαλάτες αλλά τίποτα..από αύριο θα αρχίζω να πίνω γάλα μαγνησίας γιατί δεν πάει άλλο. Ο καλός μου πήρε το Ευάκι μου μαζί στη δουλειά γιατί μου ήταν αδύνατο να βγω από την τουαλέτα..:? Και τώρα μου λείπει πολύ γιατί δεν την είδα ούτε το πρωί..:-(

Διαφημίσεις

Μαρια ρωτα το γιατρο για duphalac ή κατι φυτικες ινες απο το φαρμακειο που ειναι καταλληλες για εγκυμοσυνη.

Εγω τον τελυταιο μηνα ηπια duphalac...ενα λαδακι ειναι στην ουσια μη φανταστεις κανα καθαρτικο να τρεχεις..και εγω ετσι νομιζα, για αυτο στο λεω, και που το ηπια αποτελεσμα μηδεν...(μαλλον ηθελε συστηματικα).

Ομως η φιλη μου με τα διδυμα επειδη ειχε τρελο θεμα απο την αρχη το επινε και τη βοηθησε καθως και οι φυτικες ινες που της συνεστησε ο γιατρος μας.

Επιπλεον βοηθανε πολυ αυτα τα activia υπαρχουν και σε γιαουρτι και σε ροφημα και φυσικα τα δαμασκηνα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα ο γιατρός μου είπε για το γάλα μαγνησίας, το έπαιρνα και στην Εύα και έκανε δουλειά. Το duphalac μου είπε όσο μπορώ να το αποφύγω ειδικά τώρα στην αρχή. Όσο για ακτίβια και δαμάσκηνα λόγω του ότι έχω σπαστική κολίτιδα δεν μπορώ να τα πάρω γιατί μου δημιουργούν κολικούς...άστα! Αν δεν δω φως με το γάλα θα ρωτήσω και γι'αυτές τις φυτικές ίνες.

Πραγματικά αν έβγαλα οποιαδήποτε κακία στη συζήτηση ζητώ συγνώμη. Όπως θα υπερασπιζόμουνα μια μανούλα που δε μπόρεσε, δεν ήθελε ή τέλοσπάντων δεν της βγήκε να θηλάσει, ακριβώς το ίδιο κάνω και για όποια μαμά θέλει να θηλάσει, ιδιωτικά ή δημόσια δικαίωμά της! Νομίζω ότι δεν είμαι φανατισμένη με το θέμα, εξάλλου μόνη μου επιλέγω σιγά-σιγά αποθηλασμό.

Εμένα πάντως Αρμάκι η μικρή μια χαρά θήλαζε είτε έξω είτε μέσα, το σκηνικό που περιέγραφα στο Φλοίσβο, έγινε γιατί αποφάσισα να της δώσω μπιμπερό και εκεί δεν το δεχότανε, ακριβώς γιατί ντρεπόμουνα να τη θηλάσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου ειλικρινά δεν μίλησα για σένα προσωπικά, μίλησα γενικά, λίγες φορές έχουμε ''παρεξηγηθεί'' όταν ανοίγουμε συζητήσεις που υπάρχουν πολλέ ςδιαφορετικέ απόψεις???

Ειδικά για σένα και το φιλάκι επειδή έχουμε μιλήσει κι από κοντά γι'αυτό το θέμα πάντα το λέω το πόσο ''ήπια'' και διακριτικά περνάτε τη φάση του θηλασμού και δεν προσπαθήσετε να πείσετε κανένα ότι είστε οι πιο σωστές κι εκείνες που δεν θήλασαν όχι..

Να εσένα ας πούμε που δεν είχε πρόβλημα καλά έκανες, το Ευάκι μου ήθελε απόλυτη ησυχια και με τον θηλασμό και μετά με το μπιμπερό τον μπαμπά της να κρατάει από πάνω ένα παιχνίδι για να πιει τα ελάχιστα μλ..Ο θηλασμός είναι τροφή και πολλά άλλα απλά εγώ δεν μπορώ να το βλέπω και νομίζω ότι δεν μπορώ να το κάνω.. δεν κατακρίνω, απλά θα δεν θα κοιτούσα γιατί δεν ξέρω πως θα αισθανόταν και η μανούλα που θηλαζε. Ακόμα και στην αδερφή μου που θήλασε 1 χρόνο και στην κουνιάδα μου μόλις ερχόταν η ώρα να θηλάσουν απομακρυνόμουν γιατί κι εκείνες ένιωθαν άβολα. Είναι απλά πωε το βλέπει ο καθένας και πως το αισθάνεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...