Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ηλιανα, η πεθερα ειναι τοσες μερες εκει ή πηγαινοερχεται???

χα καλή ερώτηση έρχεται για το πόδι κάθε δευτέρα στισ 2 το μεσημέρι και παρασκευή στισ 12 παίρνει το κτελ και φεύγει ουσιαστικά έμεινε 13 βράδια σπίτι μασ και κάνει τισ φυσιοθεραπείες δουλείες ΔΕΝ κάνει

χιιχιχ όλα εγώ τα κάνω την ποναει το πόδι τησ χιχιχι

ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΕΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΟΚ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι σε απογοητευσα βρε ζουζουνα;

στις 37 δεν εισαι ακομη εχεις περιθορια εξαντλησε τα βγες πανε βολτες τωρα που μπορεις!

Απο σημερα 38η..δεν μπορω βρε Φιλιω μου..νοιωθω πολύ βαρια!!Δεν μπορω να σταθω πολύ ωρα ορθια, κουραζομαι πολύ ευκολα, το βραδυ στριφογυρναω και δεν κοιμαμαι, τα νευρα μου κροσια...!!Ενω μεχρι πριν 15-20 μερες δεν καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος, ξαφνικα τα ενοιωσα ολα μαζί!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Απο σημερα 38η..δεν μπορω βρε Φιλιω μου..νοιωθω πολύ βαρια!!Δεν μπορω να σταθω πολύ ωρα ορθια, κουραζομαι πολύ ευκολα, το βραδυ στριφογυρναω και δεν κοιμαμαι, τα νευρα μου κροσια...!!Ενω μεχρι πριν 15-20 μερες δεν καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος, ξαφνικα τα ενοιωσα ολα μαζί!!

αχ σε καταλαβαινω κι εγω στο τελος ελεγα αντε να γεννησω θυμαστε που καθε μερα γελουσαμε με το αν γενναω ε;

αντε να γεννησεις με το καλο να ξεκουραστεις βεβαια θα αρχησουν αλλα οργανα αλλα εκεινα παλευονται αλλιως :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

υπάρχουν καλσόν χωρίς ραφές μπροστά τα ΜΟΥΡΑ στα χοντος τα πουλά και είναι ειδικά για πέδιλο βαλε καμία εσάρπα από πάνω και θα είσαι σουπερ

Ηλιάννα μου αυτά "τα μουρα" που λές είναι η μάρκα του καλσον ή κάποια ειδικη ονομασία? Θέλω κ εγώ χωρις ραφες.

Διαφημίσεις

Ηλιάννα μου αυτά "τα μουρα" που λές είναι η μάρκα του καλσον ή κάποια ειδικη ονομασία? Θέλω κ εγώ χωρις ραφες.

καλε εχει παντου τετοια καλσον σε οποιο μαγαζι να πας θα σου δωσουν

εχεις και της venus victoria

Image.ashx?fid=10&w=200&v=0&q=80

Να’μαι και εγώ , ήρθα γιατί μυρίστηκα πως απειλείται ιδιαίτερα ο τίτλος μου ως μις σεντόνι ανασκόπηση από τη Ρίτα αλλά επάξια όμως θα αναλάβει το χρίσμα. Ούτε σεντόνια , ούτε παπλώματα ούτε τίποτα η Ρίτα , με 100 λεξούλες τα έβγαλε εις πέρας.

Αρχικά να πω Ρίτα πως σε νιώθω απόλυτα με τη λιποθυμία του συζύγου γιατί και εμένα αυτό συνέβη όταν πέρναγε τη γαστρεντερίτιδα , μόνο που εμένα λιποθύμησε στο σπίτι ενώ εσείς είχατε όλα τα κομφόρ στη κλινική. Τέσπα να μη τα πολυθυμάμαι , περαστικά σας να είναι και αγύριστα και μακάρι να παραμείνετε ακμαιότατοι μάνα και γιος.

Πετρούλα που είσαι εσύ καλέ και χάθηκες , όλα καλά διάβασα όμως είστε πλέον έτοιμοι οικογενειακώς για το μεγάλο ερχομό άσχετα αν ο πελαργός δεν λέει να ξεσκαλώσει από τα κεραμίδια. Όλα καλά να πάνε εύχομαι.

Ηλιάνα άντε 1 και σήμερα για να υποδεχτείς το ζουζούνο σου. Όλα καλά θα πάνε , να συνεχίσεις να είσαι έτσι ψύχραιμη και να είναι με ένα πόνο.

Ιωαννούλα περαστικά στο Χρηστάκο σου.

Κωνκωνάκι η σκηνή που περιέγραψες σήμερα με τον Κωνσταντίνο σε εμάς είναι καθημερινό φαινόμενο τώρα τελευταία με τον δικό μου. Περαστικά και σε εσένα.

Νατασούλα πήγαινε το παιδί στο γιατρό να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι, είπαμε όταν το παιδί είναι ορεξάτο να μη το φοβόμαστε.

Αρμάκι όλα καλά και με τις δικές σου εξετάσεις και το μπεμπέ σου, έτσι να συνεχίσουν όλα εύχομαι.

Βικάκι καλώς ήρθες σπιτάκι σου και με το καλό να χαρείς το δωρεάν εισιτήριο που αποκόμισες.χιχιχι

Λαζαρένια γιατί είσαι στεναχωρημένη καλέ;

ΜαΕλένη μπράβο που είσαι και εσύ καλύτερα, άντε καλή ανάρρωση τώρα.

Σουλίτσα αν είναι πρωί η βάφτιση εγώ θα φόραγα κάτι καλοκαιρινό με καμιά εσάρπα από πάνω , ακόμα έχει πολύ ζέστη καλέ μη το σκέφτεσαι.

Για το επίκαιρο θέμα του θηλασμού τα είπα εχθές δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Τα φιλιά μου σε όσες ξέχασα και καλό απόγευμα να έχετε.

ακουγα στο ραδιο σημερα γιορταζουν οι Κυριακοι μονο δηλαδη οι αντρες;

το εψαξα στο εοροτολογιο κι οντως μονο αυτοι γιορταζουν!

αληθεια η κικο που ειναι σημερα;

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Κικο!

Υιοθετησα αλλο στυλ στην ανασκοπηση για να αποφυγω τη συγκριση χαχα

Αληθεια δεν θυμομουν οτι επαθε ο συζυγος σου κατι τετοιο...μα τι ειναι αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου?

Οσο για την κλινικη μην το λες οτι ειχαμε ολα τα κομφορ...και η γιατρος σαστησε...ηταν νεουδι...

Τεσπα ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε εχει παντου τετοια καλσον σε οποιο μαγαζι να πας θα σου δωσουν

εχεις και της venus victoria

Image.ashx?fid=10&w=200&v=0&q=80

Ακριβως...η Ηλιανα εννοει τα καλσον mura...

Ετσι το λεω για να μην αφησω κενα...:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα αλλα χωρις πολλα κεφια...

Σας διαβασα βεβαια και δεν μπορεσα να αντισταθω!

Εχετε δωσει ρεσιταλ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ θα σκασω μεχρι τις 8 που θα παμε παιδιατρο (sorry σας ριχνω κι εσας...)! Προς το παρον ειμαι κολλημενη στο γραφειο και ειδικα σημερα δε με χωραει ο τοπος...:rolleyes:

t7fQp3.png

Δε φευγεις νωριτερα?

Εγω τωρα δεν καταλαβαινω γιατι σου μπαινουν ιδεες απο το πουθενα.

Ειναι κεφατο το παιδι?Αυτο εχει σημασια.

Ενταξει περναει μια ιωση οτι και να ειναι αυτο, αντιμετωπιζεται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, αλλά νιώθω την ανάγκη να απαντήσω γιατί είδα ότι η χτεσινή μου κουβέντα προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

Γιοβάνα η κοπέλα που είδες δηλαδή κυκλοφορούσε με σηκωμένη τη μπλούζα της χωρίς σουτιέν δείχνοντας και τα δύο στήθη και ταυτόχρονα είχε αγκαλιά ένα χρονιάρικο που με το σώμα του δεν κάλυπτε τίποτα από αυτά? Αν καθόταν σε παγκάκι και θήλαζε με τον ίδιο τρόπο θα ήταν λιγότερο απαράδεκτη?

Δεν έχω κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν δω μια μανούλα να θηλάζει σε παγκάκι, καφετέρια, εστιατόριο, παραλία κλπ. Δεν θυμάμαι αν φαινόνταν και τα δύο της στήθη ή το ένα.....λυπάμαι......απλά εμένα δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα. Πρώτα από όλα το θεώρησα απαράδεκτο για το ίδιο το παιδί. Ούτε και έχω πρόβλημα αν ένα παιδί και όχι μωρό θηλάζει ακόμα. Δεν ήσαστε εκεί και δεν μπορώ να σας μεταφέρω την εικόνα.....λυπάμαι και γι' αυτό.....πάντως από τα έντονα βλέματα των περαστικών κατάλαβα ότι δεν ενοχλήθηκα μόνο εγώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...