Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι θα τησ κανω και μασκα στην μουρι την σινιαρα στο γονατο την παρασκευη φευγη δεν τουσ ειπα για νοσκομειο κτλ θα γεννησω και μετα θα ενειμερωσω χιιχχιχι

γιατι καλε δεν τους το λες μην φυγει τζαμπα η γυναικα και ξαναρθει ας κατσει να εχει και τον μικρο εσυ δεν θελεις να ειναι μαζι σου ο Νικος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει ομως Ηλιανα συν Αθηνα και χειρα κινει ε?

Μην περιμενεις μονο το θαυμα πρεπει και εσυ να ξεκουραστεις καποια στιγμη διοτι το παρακανες ετσι?

Ξέρεις αν κάτσω βγάζω φωτιές δεν μπορώ τώρα που μου είπε να περπατώ ποπό 3 μέρες έμεινα ακόμη θα λιώσω σόλες να μαλακώσω τράχηλο αν και δεν μπορώ να κάνω σεξ τέλος πάντων

σήμερα ξεκινώ ξανά αντιβίωση μπιαξ

:tongue::tongue:

Αντε βρε Πετρουλα! Σε ψαχνει όλος ο κόσμος! Με το καλο σου ευχομαι και με ενα πονο!

Συμπεθερα το δωρεαν εισητηριο για Αθήνα έτσι? Αντε σε περιμενουμε.

Ασε το εχω ριξει στην τρελιτσα γιατι το μυαλο μου εχει κολλησει εκει...στο σκηνικο..

Βασικα δεν εχω ξαναδει ποτε καποιον να λιποθυμαει και το μυαλο ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ...

Αστα....

Ρίτα μου ανατρίχιασα μ'αυτό που είπες... Φοβερό!

Ιωάννα μου δίνω το προσπαν πρωι-βραδυ (αντι για το μουκοθιόλ) που εκτος απο βλεννολυτικό είναι και αποχρεμπτικό και το αεριους το βραδυ. Μη φανταστεις οτι κάνει τρελη δουλεια (όπως οι μασκες π.χ.) αλλα εδω 4 μερες που του τα δίνω είναι καλυτερα.

Μαρίνα μου ποτε θα πατε τελικα σε αυτον τον γιατρό?

γιατι καλε δεν τους το λες μην φυγει τζαμπα η γυναικα και ξαναρθει ας κατσει να εχει και τον μικρο εσυ δεν θελεις να ειναι μαζι σου ο Νικος;

Έχω τακτοποίηση τον μικρό στην αδελφή μου θα τον πάω στις 6 εκεί και στις 12 θα πάει αν τον πάρει ο Νίκος εμένα δεν θα με δει καθόλου στις 7 το πρωί θα μπω χειρουργεί για πόνους θα με δει εκεί για 5-10 λεπτά και μετά αφού γεννήσω δεν επιτρέπετε κάνεις μαζί μου όποτε θα νιώθω ποιο ασφαλείς να είναι με το παιδί

Ηλιάνα άντε κάτσε ξεκουράσου λέμεεεεε! Σήμερα έτσι όπως τα γράφεις, είδα κι έπαθα να σε καταλάβω! Έχω σκάσει από τα γελλια όμως με το μεζέ που σημείωσε η Ρίτα, είναι πραγματικά πολύ αστείο! Άλλο κορυφαίο, καλέ πες μου ότι την πεθερά σου τη φωνάζουν Τζένη να πηδηχτώ από το παραθυρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Άλλο κορυφαίο, καλέ πες μου ότι την πεθερά σου τη φωνάζουν Τζένη να πηδηχτώ από το παραθυρο!

Ναι καλέ γιατί ? την ξερσσσσσσσσσσσσσσσσς??????πες την ξερσσσσσσσσσσς εδώ δίπλα την έχω παραμιλαει με τον τσάκα

Ηλιανα γιατι σου ειπε οχι σεξ??Εχει να κανει με τη ρηξη??

Φυσικά για λοίμωξη είμαι τώρα

εδώ τα χοντρά μου κάνω και πλένομαι με μπεταντιν και σκουπίζομαι αφού πλύνω χεριά με οινόπνευμα

Διαφημίσεις

Φυσικά για λοίμωξη είμαι τώρα

εδώ τα χοντρά μου κάνω και πλένομαι με μπεταντιν και σκουπίζομαι αφού πλύνω χεριά με οινόπνευμα

Εχεις δικιο, ειναι και το ενδεχομενο της μολυνσης..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι είναι ο τσάκας πάλι????

Δεν την ξέρω ρε, αλλά μου κάνει τρελή εντύπωση που την φωνάζουν έτσι στο χωριό! Πολύ προχώ καταστάσεις!!!!

ελα καλε τατιανα βλεπει και εχει τον τσακα απο το μπικ μπραδερ

αααααααα ειναι σουπερ η πεθερα σε παρακαλω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιανα γιατι σου ειπε οχι σεξ??Εχει να κανει με τη ρηξη??

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου!!

Γιατι ρε Φιλιω εχω ακομη??Με απογοητευεις...

γιατι σε απογοητευσα βρε ζουζουνα;

στις 37 δεν εισαι ακομη εχεις περιθορια εξαντλησε τα βγες πανε βολτες τωρα που μπορεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εχεις δικιο, ειναι και το ενδεχομενο της μολυνσης..

Αν δεις τα χέρια μου θα καταλαβεις 3 φόρες την εβδομάδα έκανα αιμοληψία και έδινα ουρά

έκανα συνέχεια εξέτασες για λοίμωξη κτλ

αυτό με κρατήσει εως εδώ το ότι δεν έχω λοίμωξη

πωσ νιωθεισ εχεισ συσπασεισ επεσε ο μικροσ ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...