Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα μου λες μαζί?

μακάρι,,,,,,...................:P:p:p:p:p

πηγές γιατρό τι σου ?

είπε δαχτυλάκι σου έκανε όχι από τι κατάλαβα

να ξεκουράζεσαι

εγώ όλοι μέρα σαν την τρελή τρέχω και τίποτα δεν νιώθω σαν αν μην έχω κοιλία μαλώνει η γιατρός φωνάζει ο άντρας μου άγιο έχω να νε καλά η παναγία μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Ηλιανα δεν πήρα κανενα μνμ..Το εστειλες σωστα???

.:wink:

Δεν ξέρω η κλειο μου το έδωσε από το φεις το είδε

Αρα δεν το πηρές κρίμα έχεις το δικό μου τηλ στείλε μου ένα μην να το έχω και εγώ

Λες βρε Μαρινα μου??

Ειδα οτι εκανα πεντικιουρ και ενοιωθα τετοια χαλάρωση..Ηταν και η μαμα μου διπλα μου και μου ελεγε "ελα βρε κοριτσι μου, αστα αυτα τωρα σε 5 μερες γεννας...!!" και υπολόγισα οτι βγαινει Σαββατο..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγώ όλοι μέρα σαν την τρελή τρέχω και τίποτα δεν νιώθω σαν αν μην έχω κοιλία μαλώνει η γιατρός φωνάζει ο άντρας μου άγιο έχω να νε καλά η παναγία μου

Σαν τι αλλο να ειχες μωρε Ηλιανα?

Μονο να γεννουσες προωρα σου εμεινε και δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα αλλα κατσε λιγο κατω βρε κοριτσι μου.

Γεννα πρωτα με το καλο και μετα θα στα ψαλλω...ξεπατωθηκες πια...

Πετρουλα χαιρομαι που εισαι καλα και κοντευεις με τις ετοιμασιες!Αντε με το καλο τωρα να ερθει ο μπεμπης σας!

Λαζαρενια τι εχεις?

Εμεις επιστρεψαμε.Εγω και ο μικρος μια χαρα.Ο μπαμπας μας απυρετος απλα κουρασμενος.

Οι αλλοι ακομα χαλια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλή να σας πω να γελάσετε πέρασα βαφή την πεθερά και πήγα να τις βάψω κ τα φρύδια και μου λέει ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΑΚΟΥ

Α να δεις τοραια? τι φρυδια θα μη φκιαξ?

αντι κανει σιαπερα τωρα..............απομουρλαθηκσσσσσσσ ?

να μην γιλουν ολοι στου χωρου απομουρλαθκι θα λεν η τζενη

πέθανα σας λέω στο γέλιο

της τα έβαψα και γελούσα μαζι με τον άντρα μου

Διαφημίσεις

Λες βρε Μαρινα μου??

Ειδα οτι εκανα πεντικιουρ και ενοιωθα τετοια χαλάρωση..Ηταν και η μαμα μου διπλα μου και μου ελεγε "ελα βρε κοριτσι μου, αστα αυτα τωρα σε 5 μερες γεννας...!!" και υπολόγισα οτι βγαινει Σαββατο..χαχα

Αχ προφητική η μάνουλα σου ? τις βγαίνουν ?

έλα μαζί ελπίζω να είναι ανώδυνα και για της δυο μας εγώ ψυχολογικά είμαι έτοιμη να ΣΠΡΩΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σωματικά όχι τέλος πάντων θα γίνει λέει η γιατρός θα βάλει κάτι υποθετακια και θα μαλακώσει ο τράχηλος

Σαν τι αλλο να ειχες μωρε Ηλιανα?

Μονο να γεννουσες προωρα σου εμεινε και δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα αλλα κατσε λιγο κατω βρε κοριτσι μου.

Γεννα πρωτα με το καλο και μετα θα στα ψαλλω...ξεπατωθηκες πια...

Πετρουλα χαιρομαι που εισαι καλα και κοντευεις με τις ετοιμασιες!Αντε με το καλο τωρα να ερθει ο μπεμπης σας!

Λαζαρενια τι εχεις?

Εμεις επιστρεψαμε.Εγω και ο μικρος μια χαρα.Ο μπαμπας μας απυρετος απλα κουρασμενος.

Οι αλλοι ακομα χαλια.

Ρητα μου μου το είπε σήμερα η γιατρός δεν ξέρω σε τη θεό πιστεύεις λιανά αλά σε έχει κατά από τις φτερούγες του

Μια καλή γεννά και τον μικρό διπλά μου θέλω τώρα τις λέω και τίποτα άλλο

Γελούσε ………

έλιωσα με την περίληψη σου κορυφή ειδικά εκεί για το κομμένο τζάμπα κούρεμα πολύ γέλασα

στονε αντε κουκλα μου ολα ετοιμα ε;

τωρα κατσε και περιμενε χαχα αν και νομιζω οτι εχεις ακομη!

οπως και να εχει εφτασες στο τελος ευχομαι ολα να πανε καλα και με κανενα πονο!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

00020468.gifγελαω με την πεθερα Ηλιανα αντε κουκλι θα την στειλεις στο χωριο θα την δει ο πεθερος και θα παθει πλακα!

ναι θα τησ κανω και μασκα στην μουρι την σινιαρα στο γονατο την παρασκευη φευγη δεν τουσ ειπα για νοσκομειο κτλ θα γεννησω και μετα θα ενειμερωσω χιιχχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...