Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργαριτα καθε πρωι να εχεις μια περιληψουλα ...εξυπηρετει χαχαχαχα!!!

Κωνκων ο βηχας του ειναι με φλεμμα και του δινεις σιροπακι ???εμας για τον ξηροβηχα μας ειπαν οτι δυστυχως δεν κανουν τα σιροπακια τιποτα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αππαπα καλε φαγωθηκατε τα ρουχα παει τα μαζεψα και πως να μεινω καλε εγκυος αφου ακομη δεν εχω περιοδο οεο;

ειπαμε στο πενταετες φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετααααααααααααα!!!!:mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αππαπα καλε φαγωθηκατε τα ρουχα παει τα μαζεψα και πως να μεινω καλε εγκυος αφου ακομη δεν εχω περιοδο οεο;

ειπαμε στο πενταετες φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετααααααααααααα!!!!:mrgreen:

xaxaxxaxax και τη την θεσ την περιοδο ?

μπορει νΑ μην σου ερθει

και απλα να ανακαληψεισ οτι εισαι εγκυοσ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΙΙΧΙΧ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μανούλες s πάω να ξαπλώσω ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ………..?

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕMG]file

ακόμη δεν το πιστεύω οτι θα γεννήσω έκανα και μάθημα είμαι έτοιμη να σπρώξωωωωωωωωωωωωωωωωω χιιχιχ

μανουλες τι κανετε?

ευχομαι ολες να ειστε πολυ καλα εξιζου και τα παιδακια σας!

εγω ειμαι κομματια.τρεχω απο το πρωι,ειμαι και λιγο στεναχωρημενη....

ενα γεια ηθελα να σας πω και να σχολιασω λιγο περι θηλασμου.

μακαρι να θηλαζα ακομη και θα εβγαινα ολογυμνη στους δρομους!!!:lol:

1654096yn4fep17z7.gif

μακαρι να θηλαζα ακομη και θα εβγαινα ολογυμνη στους δρομους!!!:lol:

να Αντιγραφή

να πρωτοκολληθεί

και να τοιχοκολληθεί άμεσα :P:p:p:p

η ΑΤΑΚΑ.....................

Διαφημίσεις

ωρε τι θα τα κανουμε τοσα μπουφαν βρε Μαρινα !!!!και περιμενω να ακουσω νεα σου για την ομοιπαθητικο παιδιατρο ...αν και διατηρω τις επιφυλαξεις μου ..τους θεωρω ολιγον δογματικους αλλα εχω μπαφιασει πια με τον βηχα!!!

Είναι άντρας, αρκετά γνωστός απ΄ότι είδα και μέσω του parents αλλά αμφιλεγόμενος γιατί κυρίως είναι δυσεύρετος! Φανταστείτε πόσο καιρό πριν έκλεισα εγώ ραντεβού και πάλι μόνο για πρωί, οπότε πρέπει να πάρει κι ο άντρας μου άδεια για να τα πάμε γιατί μας πέφτει και λίγο ανάποδα εκεί που είναι! Αυτός είναι και παιδίατρος, δεν έχω απευθυνθεί ποτέ σε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι, πέραν των χρημάτων της επίσκεψης που έκανα τη βλακεία και δε ρώτησα ποσο είναι! Παρεπιμπτόντως και για να κλείσω ραντεβού είχαμε ολόκληρη λήψη ιστορικού και για παιδιά και για γονείς μέσω τηλεφώνου!:roll:

Και κάτι άσχετο, πριν κανένα μήνα βάλαμε φίλτρο στο νεροχύτη της κουζίνας μιας και μέσω γνωστού βρήκαμε μια πολύ καλή προσφορά! Παιδιά τώρα συνειδητοποιώ πόσο χλώριο έχει το νερό που καταναλώνουμε αφου από τη βρύση πια δεν πίνεται! Η προσφορά ήταν για 130 ευρώ με την τοποθέτηση και 60 το εξάμηνο, αν ενδιαφέρεται καμιά πείτε μου να σας δώσω τα στοιχεία, νομίζω για τα παιδιά μας αξίζει.

Ρίτα έχω πέσει κάτω από την ανασκόπηση!:mrgreen:

Άντε καλέ Νατάσα μου που θα έχει λοιμώδη μόνο με βραχνιασμένο λαιμό και ροχαλητό (βέβαια ο Γιώργος που δε ροχαλίζει ποτέ, τότε έκανε σαν τρένο)! Εγώ για λαρυγγίτιδα σας κόβω, το πολύ-πολύ να σας πει να πάρετε λίγο soldesanil!

Σαρδελίνα, αντιπρόταση, δεν έρχεσαι εσύ να μου σιδερώσεις άλλο 1,5 πλυντήριο που μπάφιασα και να έρθω να κάτσω εγώ λίγο στο μαγαζί να θαυμάσω τις δημιουργίες σου?

Κωνκωνάκι μου και κολπίτιδα? Έλεο, αρχίζω κι εγώ να πιστεύω ότι σε ματιάσαμε!

Ιωάννα μου κι εμένα όσους παιδίατρους έχω ρωτήσει αυτό μου λένε ότι για το βήχα σε μικρά παιδιά τα σιρόπια δεν έχουν αποτέλεσμα, ακόμα κι αν έχει φλέμματα μάσκα μόνο.

Βατραχάκι μου αποκλείεται να μην έχεις περίοδο για 5 χρόνια οπότε φυλάξου μη σου έρθει ξαφνικό!:tongue:

Καλέ Λαζαρένια μου γιατί είσαι στενοχωρημένη?

Λυσάω για σοκολάτα τώρα, πάλι θα τσακίσω τα μπαλάκια από το γιαουρτάκι του Γιώργου!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλα το εικοσασελιδο τευχος το διαβασα τοσο γρηγορα που δεν θυμαμαι σχεδον τπτ!!!

Η μαλλον θυμαμαι οτι η Ηλιαννα γενναει το Σαββατο..συγκαστρουλα με εναν πόνο και όλα να πάνε τελεια!!!Μου ειπε και η Ελένη στο τηλ. για την εξεταση και ολο αναβαλλω το ραντεβου στο γιατρό..:roll:

Ριτα περαστικα σε όλους σας αν και εισαστε καπως καλύτερα διαβαζω..

Εχασα και το αφιερωμα δημοσιος θγλασμός γμτ...:mad: χαχα

Να σας πω λίγο και τα δικα μας γιατι απο τις 3 ειμαι στον Η/υ και αρχισε πάλι η μεση να με ποναει..

Την Κυριακη σχεδον ολη μερα λειπαμε, με γαμους, γλέντια και χορους πιασαμε 3 τα ξημερωματα..Περασα πολύ ωραια, αν και κουραστηκα αρκετα!

Ο μικρος κοιμηθηκε στη μαμα μου και την επόμενη μερα που πήγα να τον πάρω εμαθα οτι ολο το βραδυ η μαμα μου ειχε μυικους πόνους στη μεση και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της απο τον πόνο..Στο γιατρό δεν πήγαν γιατι ειχαν τον μικρό, που θα τον αφηναν..Ειπα και εγω μια φορα να τον αφησω και κοιτα πως ετυχε....:(

Μειναμε σχεδον ολη μερα μαζι της για παρεϊτσα και μηπως χρειαστει κτ..

Το βραδυ όταν επιστρεψαμε, διαπίστωσα πως δεν ειχα internet και την Τρίτη και σημερα σχεδον γλειψαμε το σπίτι..Ειναι ολα σχεδόν ετοιμα και αναμενουμε τον πελαργό..Μονο κτ δουλειες στο υπογειο εχουν μεινει αλλα εκεινες δεν με απασχολουν καθολου, μου φτανει που ολα οσα ηθελα εχουν πλυθεί, καθαριστεί και τακτοποιηθεί...

Χθες δεν μπορουσα να σταθω λεπτο ορθια και πίστεψα πως δν θα εβγαζα τη νυχτα αλλα τελικα ο μπεμπης εχει σκοπό να με παιδεψει κι αλλο!!!

Ειδα κι ενα ονειρο οτι γενναω κι εγω το Σαββατο, τωρα αληθεια ή ψεματα..θα δειξει!!!

Σας φιλω όλες και θα επανελθω το βραδυ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λες το Σάββατο να έχουμε 2 γέννες? Εγώ λέω τώρα που είναι όλα έτοιμα κάτσε να χαλαρώσεις λίγο και μην τον βιάζεσαι πολύ τον πελαργό, θα έρθει ούτως ή άλλως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα που είσαι καλέ και κατατρομάξαμε δεν ξέρω αν έστειλα σωστά έστειλα μνμ χτες το πήρες

Οχι Ηλιανα δεν πήρα κανενα μνμ..Το εστειλες σωστα???

Πού είσαι ρε Πετρούλα και πέραν του ότι μας έλειψες, ψάχναμε όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας μπας και γέννησες?

Κι εμενα μου λείψατε πολύ!!!

Αφου βρε σας ειπα που γενναω.. αλλωστε δεν θα σας αφηνα με την αγωνια..:wink:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...