Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι η οικογενεια εκτος απο μενα και το Γρηγορη (προς το παρον) ειναι τεζα απο γαστρεντεριτιδα πολυ βαρια.

Η πετρουλα ακομα δε γεννησε απλα εχει δουλειες στο σπιτι.

Ο σωτος εχθες ηταν καλυτερα και η Νατασσα θα παρει ενα μωρο σκυλακι

Η αρμα πηγε στο γιατρο και το σποριδιο που ελπιζει να ειναι κορτισι...(χαχα) ειναι μια χαρα!

Το ντοπλερ της Κικης ηταν αψογο και η Ιωαννα εχει γιο με τη βουλα εκανε β επιπεδου.

Η σουλα εχει τενοντιτιδα και ψαχνει να δει τι θα φορεσει σε μια βαφτιση λογω καιρου.

Η Ηλιανα γενναει το Σαββατο, το παιδι βολευτηκε στον παιδικο χωρις μεσον.Τερμα το τζαμπα κουρεμα στο μεσον.

Συνεχιζω

Η Βικυ γυρισε αλλα της εκατσε ενα τζαμπα εισιτηριο και θα ξαναφυγει.

Η γιαγα Φωτεινη τραβαει τα μαλλια της!

Η Μαρινα μετραει τα αφορετα χειμωνιατικα μπουφαν και σιδερωνει ανελεητα

Η βατραχινα ετοιμαζεται για το τριτο για να του φορεσει τα ρουχα που της περισσευουν.

Η Μαελενη ειναι καλυτερα και θελει να βηξει να κολλησει και εμας

Η Παν μαρ εχει προβλημα με το βοθρο και περναει δυσκολα.

Η Ντελενι,η γιοβαννα,το φιλακι ,η πικουλινα,η Λαζαρενια ειναι καλα και δεν γκρινιαζουν οπως οι υπολοιπες.

χαχα!

Guest stars η Λαμπρινη και η Ευα-Ραφαελα που ειναι καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Γελατε με τη σκυλα μου ε??? Και οχι τιποτα αλλο, λειπει και η Βικυ που ειναι ηδη σκυλομανα να με υποστηριξει! Ρε σεις αφου δεν κανω παιδι, ειπα να παρω σκυλο! Κακο ειναι??? Το νταντεμα οντως δεν το μπορω, αλλα θα το συνηθισω κι εγω! Προς το παρον η σκυλα ειναι εμβρυακι, μην το γλωσσοτρωμε, κατσε να γεννηθει με το καλο!!! Μην και κανει μονο γιους και βρεθω και με σκυλο αρσενικο! Το φανταζεστε????????????:roll:

Τερμα το χιουμορακι, στα σοβαρα τωρα.... Λοιπον ο Σωτος και μετα το αεριους και τις σταγονες, προκοπη μηδεν! Το ροχαλητο παει συννεφο, τα σαλια τρεχουν και η φωνη ειναι καπως αλλοιωμενη! Ειμαι να σκασω... Τι να εχει το παιδακι μου? Στις 8 θα παμε γιατρο και θα δουμε... Απο ορεξη και κεφια, αλλο τιποτα! Στο μεταξυ ειδα τη μανα μου το πρωι που εφευγα και με εστειλε.... Μου λεε "τα ιδια το παιδι και τη νυχτα? Πρεπει να το παμε αμεσα παιδιατρο!" Της λεω κι εγω τι επαθες καλε, μεχρι χθες μου ελεγες οτι ειμαι υπερβολικη.... Και η μανα μου... "Ε, να... θυμηθηκα... Οταν ειχες λοιμωδη μονοπυρηνωση, ειχες ακριβως τα ιδια συμπτωματα... Καθομου πυρετο, πολυ ροχαλητο και κοκκινο λαιμο...":shock: :shock: :shock: Τρελαθηκα λεμε!!! Μαρινα και Σαρδελακι!!! ΣΟΣ!!! Λετε να ειναι?????? Αχ για πειτε ρε κοριτσια, θα τρελαθω μεχρι το βραδυ!!!

t7fQp3.png

Και....θεμα of the week.

Θηλασμος,δημοσιος θηλασμος,δυσκολιες,ευκολιες αποψεις.

χαχα Πειτε και εσεις την αποψη σας!

Ρε Νατασσα....ιωση εχει το παιδι απλα...βραχναδα και μπουκωμα ειναι απο τα πρωτα που αντιμετωπισα με το Γρηγορη.

Μην αγχωνεσαι!!!!Ισως και λαρυγγιτιδα εκει τρεχουν τα σαλια μου εχει πει.

Εχει απλα μια ιωση και μαλιστα ελαφρια.

Πηγαινε τον για να σου φυγει η ιδεα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτακι περαστικα σε ολη τη φαμιλια! Και κυριως σ'εσενα το βρεφακι! Αχου το μωρε!!!:lol:

Ηλιανα μπραβο, ολα καλα με τον παιδικο! Ειδες, τζαμπα η στεναχωρια!

Μαρια απο πολυ νωρις ενθουσιαζεσαι με την κορη! Ακου κοριτσοφερνει 8 εβδομαδων εγκυος! Κρατα πισινη, μη σου βγει κανας μπεμπαρος!!!:lol:

Καλημερα σε οοολες!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Γελατε με τη σκυλα μου ε??? Και οχι τιποτα αλλο, λειπει και η Βικυ που ειναι ηδη σκυλομανα να με υποστηριξει! Ρε σεις αφου δεν κανω παιδι, ειπα να παρω σκυλο! Κακο ειναι??? Το νταντεμα οντως δεν το μπορω, αλλα θα το συνηθισω κι εγω! Προς το παρον η σκυλα ειναι εμβρυακι, μην το γλωσσοτρωμε, κατσε να γεννηθει με το καλο!!! Μην και κανει μονο γιους και βρεθω και με σκυλο αρσενικο! Το φανταζεστε????????????:roll:

Νατάσα! Εγώ δεν σε κοροϊδεύω!!!! Αφού σου ζήτησα, κι όλας, ένα κουταβάκι, μόλις γεννήσει η σκυλίτσα σου!!!

Περαστικά βρε με τον Σωτηράκι σου! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό...

mrdIp3.png

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που θα πας πάλι βρε σουρτούκι;;;;;;;;;;;

Φωτεινή έχεις δίκαιο να τραβάς τα μαλλιά σου :lol:

Μαρίνα έλα να σιδερώσεις και τα δικά μου

Βατραχουλίνα ακούω πως πας για 3ο...ε, δίκαιο έχεις...μην πάνε και χαμένα τα ρούχα χαχα!

m57Zp2.png

Αχ μακαρι να μην εχει τιποτα βρε κοριτσια!!! Εχω αγχωθει λιγο... Οσο για τα σαλια, το ξερω οτι ειναι ενδειξη λαρυγγιτιδας, αλλα και τρωει και δεν παραπονιεται, ουτε βηχει... Τι να πω?

Πανμαρ μου σ'ευχαριστω που εσυ τουλαχιστον με νιωθεις! Αμα βρε με το καλο γινω γιαγια, θα σου δωσω κουταβι, και τζαμπα μαλιστα!!!:lol:

Ριτα μπας και σου κανεις και ρουφηχτηρι εκτος απο ορο?????:lol:

t7fQp3.png

ααααααααχ Νατάσα μου δεν θέλω να σε πανικοβάλλω...ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχε και ο Αστέρης. Ελπίζω να μην είναι λοιμώδης μονοπυρήνωση πάντως. Είχε πολύ μπούκωμα , κόκκινο λαιμό με επιχρήσματα (γιαυτό πήραμε και augmentin και πάθαμε ότι πάθαμε), τα σάλια έτρεχαν ποτάμι και είχε αλλοιωθεί η φωνή του!

Να πάτε οπωσδήποτε στον παιδίατρο να κάνει ψηλάφησει την κοιλίτσα του!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

κι εμένα έτρωγε Νατάσα μου ο μικρός και δεν παραπονιόταν άσχετα που ο λαιμός του ήταν κόκκινος και έχει επιχρήσματα (που δεν είχαν όμως καμία σχέση με τις αμυγδαλές) να τρώει σταμάτησε μόνο όταν ανέβασε πυρετό!

m57Zp2.png

Αχ βρε Σαρδελακι μου, τι να με πανικοβαλλεις?? Σιγα, καλυτερα να ειμαι και προετοιμασμενη... Αχ λες ε? Εγω κοκκινο λαιμο ειδα στις αρχες (επιχρισματα δεν ειδα), τωρα δεν εχω ψαξει... Μου κανει εντυπωση το μπουκωμα που δεν εχει μυξες αλλα του αλλοιωνει τη φωνη και τον παιδευει τη νυχτα... Και που αυτο το μπουκωμα δεν περναει ουτε με οτριβιν, γκαραματ και αεριους...:roll: Απο την αλλη μου κανει εντυπωση που το παιδι λυσσαει, δεν εχει κανενα σημαδι κοπωσης! Τρεχει, σκαρφαλωνει, λυσσαει, οπως παντα δλδ! Ω, ρε γλεντια... Για να δουμε τι θα γινει το απογευμα!

t7fQp3.png

Μπραβο βρε Μαργαρίτα!:lol: Μπορείς να γραφεις μια περιληψη κάθε μερα? Θα με βολευε πολύ...

Καλησπερα!

Εγω είμαι καλυτερα απο θεμα στηθους αλλά εχω και λιγη κολπίτιδα:mrgreen:. Απο παντου χαπακώνομαι.

Ο Κωνσταντίνος πηγε χθες παιδίατρο με τον μπαμπα του λογω βηχα. Τελικά συνεχιζουμε με αυτά που του εδινα. Δεν έχει πυρετο μόνο βηχα (τα βραδια) και μυξουλες. Σημερα που τον είχα σπίτι της τρελης! Βγηκαμε βολτα και εσπρωχνε το καροτσι με τη μπεμπα. Μια χαρα ήταν και δεν αφησε καθολου τα χερια του απο το καρότσι. Με το που ηρθαμε σπιτι επαθε μια μεταλλαξη...Εβγαζε τη πανα του και την πετουσε στη τηλεοραση, εκανε τσισα στο γιογιο και μετα το γυρισε αναποδα να το καθαρισει λέει. Πεταξε στο χαλακι του σαλονιου το γιαουρτάκι με τα μπαλακια και πολλα πολλα άλλα που δεν θυμάμαι πιά... Ο λαιμος μου ποναει ακομα απο τις φωνες που έβαζα αλλά στου κουφου τη πόρτα.....

Κατα τα άλλα μια χαρα! Τωρα κοιμουνται και τα 2.:D Το απογευμα θα πάω γυμναστηριο γιατι χθες δεν τα καταφερα.

Μαρακι μου με γεια το τικερακι σου! Εγω ψηφίζω αγοράκι:wink:.

Μαργαρίτα μου τί παθατε στο νοσοκομείο! Απαπα φανταζομαι θα σου ηρθε τρελα! Περαστικα!

Νατασα μου ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό. Σημερα το βραδυ θα πάτε?

Πάλι ξυπνησε η μπουμπου...

Πω...κων κων εσυ μου ξεφυγες...σε ξεχασα κοπελια...

Πες τα μονη σου!χαχα

Νατασσα αντε καλη επιτυχια στο γιατρο αλλα εγω δεν ανησυχω...νομιζω δεν εχει τιποτα το παιδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα[/b] μου τί παθατε στο νοσοκομείο! Απαπα φανταζομαι θα σου ηρθε τρελα! Περαστικα!

Ασε το εχω ριξει στην τρελιτσα γιατι το μυαλο μου εχει κολλησει εκει...στο σκηνικο..

Βασικα δεν εχω ξαναδει ποτε καποιον να λιποθυμαει και το μυαλο ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ...

Αστα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...