Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην το γελας Ελενη μου , βηχολογος κοντευω να γινω ...ευτυχως δεν κανουμε και βρογχιτιδες ..βεβαια αν αφησεις την λαρυγγιτιδα να εξελιγχθει εππηρεαζει και βρογχικα...οποτε μετα και αντιβιωση και μασκες και ολο το πακετο ...ουυυυφφφ....

το πρωι ο σκατουλης καταλαβε οτι δεν θα παει σχολειο και ελεγε οχι ζουζουνια γιαγια παω!!!

Παντως κοριτσακια χειμωνας ερχεται καλο ειναι ενα αεριους να υπαρχει στο σπιτι...σωτηριο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καμία δεν έκανε ανασκόπηση...κακουργές!

Νατάσα τί έγινε τελικά με τον Σώτο; Πήγατε σε ΩΡΛ; Τί σας είπε;

Μαελενίτσα μου ακόμη αρρωστούλα;

Ριτάκι τι έπαθε η οικογένεια;

Η Πετρούλα που είναι; Δεν πιστεύω να γέννησε και να μην πήρα χαμπάρι;

m57Zp2.png

Το ραντεβού μας είναι για τη Δευτέρα Ιωάννα μου! Κι εγώ πιο πολύ για τον πολύ βήχα και το συνάχι θέλω να δω τι θα μου πει! Θα σε ενημερώσω! Το έχω ρίξει στο σίδερο γιατί δε με παίρνει άλλο, αλλά λέω να κάνω ένα διάλειμμα έχω λιώσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σαρδελακι η οικογενεια εκτος απο μενα και το Γρηγορη (προς το παρον) ειναι τεζα απο γαστρεντεριτιδα πολυ βαρια.

Η πετρουλα ακομα δε γεννησε απλα εχει δουλειες στο σπιτι.

Ο σωτος εχθες ηταν καλυτερα και η Νατασσα θα παρει ενα μωρο σκυλακι

Η αρμα πηγε στο γιατρο και το σποριδιο που ελπιζει να ειναι κορτισι...(χαχα) ειναι μια χαρα!

Το ντοπλερ της Κικης ηταν αψογο και η Ιωαννα εχει γιο με τη βουλα εκανε β επιπεδου.

Η σουλα εχει τενοντιτιδα και ψαχνει να δει τι θα φορεσει σε μια βαφτιση λογω καιρου.

Η Ηλιανα γενναει το Σαββατο, το παιδι βολευτηκε στον παιδικο χωρις μεσον.Τερμα το τζαμπα κουρεμα στο μεσον.

Ολες οι αλλες καλα νομιζω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ουφ κατεβαζω χειμερινα των παιδιων εχω παρα πολλα ρουχα μολις το καταλαβα δεν χωρανε μαλλον σιγα σιγα πρεπει να φτιαχνω δωματιο για τον θοδωρη για να παρω κι αλλη ντουλαπα και σηκωσα και μια τερστια βαλιτσα με βρεφικα που δεν του χωρανε πλεον αντε στο επομενο :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Το ραντεβού μας είναι για τη Δευτέρα Ιωάννα μου! Κι εγώ πιο πολύ για τον πολύ βήχα και το συνάχι θέλω να δω τι θα μου πει! Θα σε ενημερώσω! Το έχω ρίξει στο σίδερο γιατί δε με παίρνει άλλο, αλλά λέω να κάνω ένα διάλειμμα έχω λιώσει!

εγω το εκανα εχθες φιλεναδα σημερα δεν εχω χιχιχ αλλα εχω να τα τακτοποιησω και ειναι παρα πολλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαργαριτα σε βρηκα λακωνικη και συναμα λεπτομερης χαχαχαχα!!!

εμενα μου τα σιδερωσε η μανουλα μου και σήμερα πρεπει να τα τακτοποιησω...

βατραχακι βλεπω το τριτο εχει μπει ηδη στο προγραμμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ουφ κατεβαζω χειμερινα των παιδιων εχω παρα πολλα ρουχα μολις το καταλαβα δεν χωρανε μαλλον σιγα σιγα πρεπει να φτιαχνω δωματιο για τον θοδωρη για να παρω κι αλλη ντουλαπα και σηκωσα και μια τερστια βαλιτσα με βρεφικα που δεν του χωρανε πλεον αντε στο επομενο :lol:

Vatraxaki μου από δω το φέρνεις από εκεί το γυρνάς χαχα όλο για το επόμενο μιλάς ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Άστα αυτά Βατραχάκι και πες μας τα νέα...! Παρεπιμπτόντως μήπως σας λείπετε κανένα μπουφανάκι να σας στείλω που είπαμε έχω χονδρικής???

Πάω να συνεχίσω και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ωρε τι θα τα κανουμε τοσα μπουφαν βρε Μαρινα !!!!και περιμενω να ακουσω νεα σου για την ομοιπαθητικο παιδιατρο ...αν και διατηρω τις επιφυλαξεις μου ..τους θεωρω ολιγον δογματικους αλλα εχω μπαφιασει πια με τον βηχα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σαρδελακι η οικογενεια εκτος απο μενα και το Γρηγορη (προς το παρον) ειναι τεζα απο γαστρεντεριτιδα πολυ βαρια.

Η πετρουλα ακομα δε γεννησε απλα εχει δουλειες στο σπιτι.

Ο σωτος εχθες ηταν καλυτερα και η Νατασσα θα παρει ενα μωρο σκυλακι

Η αρμα πηγε στο γιατρο και το σποριδιο που ελπιζει να ειναι κορτισι...(χαχα) ειναι μια χαρα!

Το ντοπλερ της Κικης ηταν αψογο και η Ιωαννα εχει γιο με τη βουλα εκανε β επιπεδου.

Η σουλα εχει τενοντιτιδα και ψαχνει να δει τι θα φορεσει σε μια βαφτιση λογω καιρου.

Η Ηλιανα γενναει το Σαββατο, το παιδι βολευτηκε στον παιδικο χωρις μεσον.Τερμα το τζαμπα κουρεμα στο μεσον.

Ολες οι αλλες καλα νομιζω...

μπράβο ριτάκι μου...να ΄σαι καλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...