Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ

τις ΜΠΛΕ καλτσούλες δεν τις βλέπετε??????? :lol: Πάντως να ξέρετε δεν το έχω δέσει ότι είναι κορίτσι, αυτό έλειπε! χαχα! Σας ευχαριστώ 'ολες που είστε κοντά μου και χαίρεστε μαζί μου κι ας με κοροιδεύετε..:tongue:

Ποιες μπλε καλτσουλες καλέ ?

κορίτσι θέλουμε α μην μου τα χαλάς τώρα συμπεθέρα

ααααααααα καλημέρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα μου αντε ωραια σε ποιον τελικα;σ'αυτο που σου αρεσε;

ε τι θα σου πει οχι;εκλογες εχουμε!

εμ τη θα πει αλαλ ξερω οτι δνε βοηθησε καθολου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να μην μασ περναν και για κοροιδα

θα σου πω σε πμ σε ποιον γιατί δεν θέλω να ξέρουν που πάω το παιδί μου διάφορη άσχετη όχι εσείς τα κορίτσια του καφέ γενικά μίλα οκ

οκ καταλαβαίνεις πάντως είναι καλά πολύ καλά και δωρεάν

:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Δύσκολο βράδυ, τελικά πέρασε τις 2 για να κοιμηθώ και μετά κάτι είχε προφανώς η μικρή μου και ξυπνούσε ανά 20-30'! Από τις 7.45 στο πόδι!

Και η αδερφή σου βρε Ρίτα μου? Πρόσεχε τουλάχιστον εσύ και ο Γρηγοράκος σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ζουζου τελικά τι δώρο πηρές ? για τον γάμο?

Καλημέρα και σε σένα. Δεν πήρα. Θα πάω να πάρω καρτούλα και θα βάλω χρήματα. Ενημέρωσα ότι δεν θα πάω και στο τραπέζι και όλα οκ. Από κει και πέρα να σου πω σκασίλα μου. Σάμπως θα ξανασυναντηθούμε??????? Ισως μας καλέσουν σε καμιά βάφτιση ε???? Λέτε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρινακι πηγες τελικα στην ομοιπαθητικο ???δεν ξερω εχω πια απελπιστει με τον βηχα του χρηστου με το παραμικρο γκουχου γκουχου οοοολη μερα και δως του κορτιζονη ...και ο καημενος γενικοτερα δεν κανει κατι αλλο ..μονο βηχα ..ατελειωτο βηχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηρθα και εγω...

Ο ανδρας μου ειναι πολυ καλυτερα εχει μονο λιγα δεκατα.

Ο μικρος ειναι καλα μολις μιλησα με τη δασκαλα.

Η μανα μου και η αδερφη μου, τα κακά τους τα χάλια περιμενουν τη γιατρο...

Εγω καλα!

Ιωαννακι περαστικα στον Χρηστακο.

Κορτιζονη γιατι περνει συνεχεια?Μηπως να ρωτουσες να εκανες πιο συστηματικα μασκουλες?Η βουλα μου ελεγε οτι στον μικρο της που εχει ευαισθησια και ολες οι ιωσεις εκει τον χτυπανε ,κανει συνεχεια...επισης του δινει και singulair σαν προληψη..βοηθαει λεει.

Ηλιανα συγχαρητηρια και για τον παιδικο!Τελος καλο ολα καλα!

Μαελενη πως εισαι?

Σουλιτσα η τενοντιτιδα ποναει πολυ...ξεκουρασε το λιγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτακι περαστικα στην οικογενεια!!!!!τουλαχιστον σιγα σιγα να επανελθουν ...

Στην περιπτωση μας οι μασκουλες δεν κανουν κατι ..δεν κανει βρογχιτιδες ( μια φορα εχει κανει ) κανει ξερο βηχα που συνηθως εξελισσεται σε λαρυγγιτιδα..

Αυτο που μας εχουν πει οτι μεχρι τα 5 οι λαρυγγιτιδες απο την στιγμη που εχουμε και ευαισθησια θα μας συνοδευουν ..κοντευω να κανω διδακτορικο στον βηχα ριτακι ...παντως τωρα ειναι με την μανα μου και παιζουν ...μες την τρελη χαρα ..το βραδυ ξεκιναει το μαρτυριο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αααα αλλο βροχιτιδες αλλο λαρυγγιτιδες...καταλαβα...

Ναι ο Γιαννακης οντως κανει βροχιτιδες εξου και η πνευμονια περισυ...

Τι να πω? δεν το κοιταζεις και εσυ ομοιοπαθητικα μηπως εχει καποια αλλεργικη αντιδραση στις ιωσεις ?

Κατι τετοιο διαβαζα μια φορα στο parents...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι καλά τα νέα και για το σύζυγο και για τον μικρό έτσι. Τώρα για τη μαμά και την αδερφή ας δούμε τι θα τους πει η γιατρός σας.

Περαστικά και πάλι.

Εγώ καλύτερα είμαι, αλλά το βηχαλάκι μου το έχω ακόμα. Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα της αντιβίωσης και της κορτιζόνης, αλλά μου είπε κι αυτός να του τηλ αύριο να του πω τα νέα μου.

Ιωάννα, γιατρέ μου να βήξω να μου κάνεις διάγνωση :) ?????

Ρίτα μου εγώ τα έχω και τα δυο μαζί!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαελενη βηξε πιο εκει μονο διοτι τα αρπαζω στο φτερο...χαχα

Βρεφος εχω καταντησει...

χαχα!Αντε σιδερενια και εσυ.

Ναι βρε!!!! Από το τηλέφωνο χαχαχα!!! Οχι να γλιτώσουμε τη γαστρεντερίτιδα και να κολλήσουμε τα υπόλοιπα :roll:

Να ευχηθω και στη Νατασσα με το καλο το νεο μελος!!!

Χαχαχα φιλεναδα να σε δω να νταντευεις το σκυλι ...πολυ γελιο θα εχεις!!!χαχα

Πως ειναι ο Σωτος?Ξεμπουκωσε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...