Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα για τον θηλασμο σε δημοσιους χωρους... χμμμμ... εγω δεν μπορω να πω οτι ντρεπομαι ακριβως... Ντρεπομαι ας πουμε οποιον ξερω (αντρες φιλους μας), οχι τους αγνωστους... Και δεν το κατακρινω, αλλα να γινεται σεμνα και διακριτικα! Εμενα δε μου πολυταιριαζει, αλλα αν γινεται διακριτικα δε με ενοχλει... Με μια πανιτσα πανω στο στηθος, με μια μπλουζα που την κατεβαζεις και δεν την ανεβαζεις να φαινοντι και οι κοιλιες... Αλλα δεν αντεχω το θεαμα καποιων μαναδως που πετανε το ζιζι φατσα φορα, οπου και να βρισκονται χωρις καμια διακριτικοτητα... μου εχει τυχει σε καφετερια 2-3 φορες η διπλανη μανα να σηκωνει μπλουζα, να πεταει ζιζι εξω, η ρωγα φατσα μοστρα σε ολο το μαγαζι, να πιανει παιδι απο το καροτσι και να του ζουλαει τη μουρη του πανω στο ζιζι της! Ε, οχι ρε παιδια μου ηρθε να ξερασω ακομα και σ'εμενα που ειμαι μανα και μαλιστα θηλαζα εκεινη την εποχη! Αλλο η μητροτητα, αλλο η γυμνια! Και η γυμνια εμενα με ενοχλει ακομα και οταν προκειται για καλο σκοπο...
ana τί λες; Γύμνια δεν είναι να ταΐζεις το μωρό σου βρε. Εμάς δε μας πέφτει λόγος αν η άλλη είναι άνετη με το δημόσιο θηλασμό. Πάντως φυσικό είναι να ταΐζεις το μωρό, το θέμα του τακτ είναι κάτι που μας ακολουθεί σε κάθε δραστηριότητα μας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ σχολιάσω γιατί να είναι κλεισμένη μέσα κάποια που θηλάζει ????????????
Ναι σωστά κάποια που θηλάζει είναι έξω από το πρωί ως το βράδυ, αχ ωραία ζωή, χιχι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αααα αλλο παλι και αυτο...το ακουω συνεχεια...τι το κουραστικο εχει η αποστειρωση βρε παιδια?

Πλενεις το μπιμπερο και το βαζεις μεσα στο μηχανημα.Το ιδιο ειναι να καθεσαι 23 ωρες το 24ωρο και να εχεις ενα παιδι alien να κλαιει συνεχως πεινασμενο?

Εγω ετσι το βιωσα παντως...δεν εχει νοημα να συζηταμε ειναι προσωπικο και υποκειμενικο το θεμα εντελως.

Εξαρταται απο τις εμπειριες μας.

Ουουου εντελώς διαφορετικές εμπειρίες τελικά, τί να σχολιάσω, ότι στην υποψία και μόνο ότι θα πρέπει να της δώσω ξένο και να αρχίσω αποστείρωση ξενέρωνα και βαριόμουν απίστευτα, ενώ ο θηλασμός μου φάνηκε ότι πιο τεμπέλικο, χαλαρό, ξεκούραστο. Ξενύχτια έχουν όλα στην αρχή. Μετά δεν ξενύχταγα μαζί κοιμόμασταν κι εκείνη θήλαζε. Χχαχαχαχα, μα το ίδιο πράγμα περιγράφουμε τελικά;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ δεν έχω πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό αλλά υπάρχουν και όρια. Η συγκεκριμένη περπατούσε σε εμπορικό δρόμο της Ρώμης με τα τζιτζιά έξω και θήλαζε το μωρό της, το οποίο ήταν παιδάκι χρονισμένο και όχι βρέφος, χαζεύοντας βιτρίνες. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούσε να καθήσει κάπου να θηλάσει και μετά να συνεχιστεί η βόλτα τους; Ίσως έχω εγώ πολλά ταμπού και είμαι οπισθοδρομική αλλά για εμένα εξακολουθεί αυτή η σκηνή να ήταν απαράδεκτη. Πολλή επίδειξη.....
Μπα δε νομίζω Γιοβάνα μου, εξάλλου να επιδείξει τί;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια σας χαιρετώ κι εγώ.

Να έχουμε μια ήσυχη νύχτα εύχομαι.

Μαρίνα μου τι γαϊδούρα που είμαι. Καλή επιτυχία στο σύζυγο για το τελευταίο μάθημα.

Πάει το μυαλό μου δεν είναι στο κεφάλι μου πιαααααααα.

Αντε και πάλι καληνύχτα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια μουουουουου!!!!!!!!

αρμάκι όλα τέλεια μπράβο.

Βρε Ρίτα τί επαθε ο αντρούλης σου μπροστά στα μάτια σου, φρίκη, περαστικά του. Μην ξαναακούσω να κάνεις γκαντέμικα σενάρια για ιώσεις θα σε σφάξω.

Άντε γενάνε τα κοριτσάκια μας οσονούπω, να κι η ana με το σκυλάκι της, να σας ζήσει καλέ!

Καληνύχτααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εφτασα επιτελους!!!καλα εχει βεβαια κ 2 2,5 ωρες!!!

και βγηκαμε και κερδισμενοι απο την καθυστερηση.1 εισητηριο δωρεαν!!!

και γραφει πανω"ισχυει για μια διαδρομη χωρις σταση και χωρις τους φορους,ολες τις μερες εκτος δεκεμβρη γεναρη ιουλιο αυγουστο πασχα γιορτες και αργιες"δηλαδη ποτε οεο???

δεν σας διαβασα αλλα θα το κανω αυριο.

α και ξεχασα απο αθηνα για θεσσαλονικη κουνουσε τοσο που δεν μπορουσαν να μας σερβιρουν οι αεροσυνοδοι οποτε περιμεναμε και κατι να μας δωσουν φευγοντας αλλα τιποτα...με την ορεξη μειναμε.ειχαμε και μια γιαγια που δεν μπορουσε να περπατησει και την κουβαλησαμε απο την μυκονο ως εδω που την παρελαβε ο γιος της.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Βικάκι, καλώς ήρθες!

Ρίτα, περαστικά στον άντρα σου και στη μαμά σου... Και μακρυά από τον Γρηγόρη όλα!!!!

Μαρίνα, καλή επιτυχία σήμερα στον άντρα σου.

Νατάσα, με το καλό το κουταβάκι σας! Το καλοκαίρι που είμασταν σε ένα κάμπινγκ, ήταν ένα παληκάρι που είχε ένα θηλυκό τζακ ράσελ και ήταν τέλειο!!! Η Σοφία είχε ξετρελαθεί! Όλη την ώρα ήθελε να πάει στην Χαρά! Αφού κι εμείς σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά, το επόμενο να είναι τζακ ράσελ. Πάρτε, μωρέ, ένα θηλυκό να μας δώσετε κι εμάς ένα μόλις γεννήσει!!!!

Για τον θηλασμό... είμαι κι εγώ υπέρ της άποψης του "θηλάζω παντού"! Το ότι έψαχνα να βρω ένα πιο ήσυχο μέρος για να θηλάσω, είχε να κάνει με το παιδί (ήθελε ησυχία) και όχι από ντροπή (τι θα πει ο κόσμος). Θυμάμαι, μάλιστα, όταν η μικρή ήταν δύο μηνών, κατεβαίναμε Σέριφο, κάποια στιγμή που ήθελε η μικρή να φάει, τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιος χώρος για να πάω και με έστειλαν σ'ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιούν σαν ιατρείο και έκατσα με την ησυχία μου και την θήλασα. Στον γυρισμό, όμως, που γυρνούσα με άλλο καράβι, όταν τους ρώτησα το αντίστοιχο, με έστειλαν στην τουαλέτα αναπήρων! Αφού τους είπα "ευγενικά" να πάτε εσείς να τρώτε το φαί σας στην τουαλέτα, έκατσα κανονικά στην θέση μου (στα αεροπορικά) και τάισα το παιδάκι μου!

Κατά τ'άλλα, με έιχε βολέψει τόοσο πολύ! Και μόνο του ότι σχεδόν με το που είχε σαραντήσει η μικρή (και λίγο πιο πριν) ξεκίνησα τις εξόδους μου (γάμους, βαφτίσια κ.λ.π. μυστήρια της εκκλησίας...) και στη Σέριφο ήμουν κάθε βράδυ έξω, με τη μικρή δίπλα μου στο καρότσι, αυτό έφτανε!!!

Άρμα, πολύ καλά τα νέα σου! Όλα καλά να συνεχίσουν και να έχεις ένα γερό μωράκι!!!

Να σας πω και τα δικά μας...

Χτες πήγαμε για πρώτη φορά στην μουσική μας! Η Σοφία ξετρελάθηκε και φέτος! Και το είχα λίγο άγχος, γιατί μου έλεγε ότι δεν θέλει να πάμε... Βρήκε και τους περσινούς της φίλους... Και φέτος, που είμαστε στο μεγαλύτερο τμήμα, θα έχουμε και βιβλίο και θα κάνουμε και "εργασία" στο σπίτι! Μια χαρτοκοπτική άσκηση, κάθε εβδομάδα!!!

Αυτά... Πολλά έγραψα...

Καλημέρα σε όοοολες σας!!!

mrdIp3.png

Καλημερα.

Βικάκυ καλώς μας ηρθες.

Μαρακι μου τέλεια τα νέα σου με το μωράκι.Παντως βαλε εσυ τα μωβ-ροζ τικερακια και βλέπουμε ;).

Μαργαριτάκι περαστικά βρε κορίτσι μου.Καλα τοσο πολύ ρε γμτ?Περαστικα και στη μανουλα σου.

Εγώ κοριτσακια σημερα δεν μπορω να κουνησω τον αντιχειρα μου , μαλλον καμμια τενοντιτιδα επαθα .Και ποναειιιιιιι.ΟΥΦ

Χθες πήγαμε μια βόλτα στην αγορα και πηρα παπουτσακια στη μικρη.Επιτέλους μπαίνουμε σε μαγαζί και δεν ουρλιάζει .

Ρε κορίτσια εχουμε μια βάφτιση την Κυριακή και εχω καταμπερδευτεί.Τι να βαλω οεο????

Για κατι σε χειμωνιάτικο δεν λεει.Πολύ καλοκαιρινο παλι δεν λεει.

Κατι σε ενδιαμεσο δεν εχω.

Υπάρχει βεβαια ενα φορεματακι με ραντα αλλα και παλι να βαλω καλσον και πεδιλο????

Αχ λιγη βοηθεια :roll:

Την καλημέρα μου σε ολες

Καλημερααααα

Αρμακι συγχαρητηρια και επισημως ....πολυ ευκολα την προεξοφλεις την δευτερη κορη ..για κρατα μικρο καλαθι ..

Εμας ο Χρηστακης ειναι σπιτι ...ποοοοολυ βηχα...το βραδυ του εδωσα αεριους και κοιμηθηκε καλα μεχρι τις 2 μετα εβηχε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 5 ...απο διαθεση ειναι σουπερ αλλα δεν ηθελα με τον βηχα να παει στον παιδικο και να παιξει και να επιβαρυνθει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααααααααααααααα

Ομορφεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Σχολιάζω τα του θηλασμού μόνο είναι το στοιχείο μου

Ναι σωστά κάποια που θηλάζει είναι έξω από το πρωί ως το βράδυ, αχ ωραία ζωή, χιχι.

καλημέρα δεν γνώρισες εμένα παντού ήμουν όλοι μέρα έξω και σε μαγαζιά από την πρώτη μέρα που βγήκαμε από την μενν

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ

βρε κοριτσια τι ειναι αυτα που λετε για τον θηλασμο με στεναχωρητε που σκεφτεστε ετσι.

γιοβαννα μου γιατι απαραδεκτη η μανα που ταιζε το μωρο της στο δρομο;

δεν το καταλαβαινω αυτο γιατι μια μαμα που ταιζει το μωρο της με μπιμπερο ειναι καλη και μια αλλη που δεν κολωνει να θηλασει δημοσια ειναι απαραδεκτη δινει τροφη στο μωρο της που το κακο γιατι δεν κατακρινουμε ολες αυτες που γυρνανε γυμνοστηθες για να δειχνουν τα καλη τους;

δεν τα βαζω μαζι σου μην θημωσεις και δεν τα λεω ολα αυτα επειδη τωρα θηλαζω παντα αυτα πιστευα και παντα οποτε εβλεπα μανουλα να θηλαζει δημοσια σκεφτομουν μπραβο της που το κανει!

παντως στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω σ'αυτο το θεμα!

οριστε και μια εικονα της παναγιας που θηλαζει χωρις ντροπη δεν κανει κατι απαραδεκτο απλα προσφερει τροφη αγαπη στοργη στο παιδι της!

Ρε Γιοβαννάκι μου στενοχωρήθηκα πολύ που έγραψες ότι ήταν απαράδεκτη η κοπέλα που θήλαζε το μωρό της περπατώντας. Συγνώμη αλλά στο θέμα έχω ευαισθησία γιατί μετά από πολλά χρόνια κι αφού το σκέφτηκα πολλές φορές κατάλαβα πόσο λάθος είμαι! Το Καλοκαίρι του '07, βολτάραμε με τον άντρα μου στο Μώλο στα Γιάννενα, είναι ένας πλακόστρωτος στενός σχετικά δρόμος με πολλές καφετέριες δεξιά και αριστερά. Κάποια στιγμή βλέπω μία μικτή παρέα αλλά με αρκετούς άντρες να κάθεται έξω-έξω και ανάμεσά τους μία γυναίκα να θηλάζει απροκάλυπτα το βρεφάκι της! Τη θυμάμαι πολύ έντονα τη στιγμή γιατί μιας και δεν είχα καθόλου εικόνα από θηλάζουσες, λέω τι κάνει αυτή μέσα στον κόσμο, δεν ντρέπεται καθόλου? Θυμάμαι που το σχολίαζα στον άντρα μου, δεν έχει πουθενά αλλού να πάει? Τα ίδια κι άλλη μια φορά που γυρίζαμε από Κύπρο με το αεροπλάνο! Ένα χρόνο μετά με το Γιώργο 50 ημερών αποφασίσαμε να κάνουμε τις πρώτες διακοπές μας στην Πάργα οικογενειακώς, όλα ήταν τέλεια μόνο που εγώ η έξυπνη άφηνα το παιδί μου να σκάσει στο κλάμα ψάχνοντας για ένα κρυσφήγετο για να το θηλάσω! Πόσο λάθος ήμουν και πόσα ταμπού μας έχει γεμίσει η κοινωνία! Μου πήρε αρκετούς μήνες αργότερα να συνειδητοποιήσω ότι εκείνη την ώρα μόνο πρόστυχη δεν είναι η μητέρα που θηλάζει δημόσια, χρησιμοποιεί το στήθος της για να ταίσει το παιδί της με τον τρόπο που ορίζει η φύση, τίποτα παραπέρα, ούτε το κάνει για να επιδείξει τα κάλη της (υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι τρόποι π.χ. ένα βαθύ ντεκολτέ να το κάνει), ούτε για να σκανδαλίσει ( οι υπόλοιποι θα έπρεπε να αισθανόμαστε άσχημα που το μυαλό μας παίζει τέτοια παιχνίδια). Το να μη σκεπάζεται με κάτι μπορεί να συμβαίνει γιατί το μωρό δε μπορεί να θηλάσει με κάτι να το ενοχλεί, το να μη βγαίνει ή να ψάχνει να κρυφτεί για να ταίσει το παιδί της, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να οδηγηθεί στο ξένο γάλα, όπως ορίζει η σύγχρονη βιομηχανοποιημένη κοινωνία μας, γιατί σκεφτείτε μία μαμά που το μωρό της θέλει να θηλάσει στο δύωρο και για αρκετή ώρα τι πρέπει να κάνει? Σας το λέω επειδή το έχω ψάξει πολύ δεν είναι πάντα δυνατόν να βρεθεί χώρος να θηλάσεις μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα και στην τελική επειδή το έχω κάνει κι αυτό αρκετές φορές, τι χρωστάει το μωρό να το θηλάζω μέσα στις τουαλέτες, με ένα σωρό μικρόβια και μυρωδιές για να μη σκανδαλιστούν κάποιοι! Και ένα τελευταίο, ακόμα και εικόνες της Παναγίας να θηλάζει τον Ιησού υπάρχουν, αν ήταν κάτι μεμπτό δε νομίζω να υπήρχε μέσα στις εκκλησίες! Με συγχωρείτε που σας ζάλισα βραδυάτικα, αλλά έχω ευαισθησία στο θέμα και κυρίως είναι σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι μας αν θέλουμε οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν να τρέφουν τα βρέφη τους με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, γιατί ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε μητέρας και κάθε παιδιού! Πόπο κήρυγμα έκανα βραδυάτικα, sorry και πάλι!

Ριτα περαστικά στον άνδρα σου και την μαμά σου και προσεχε τον γρηγορη

Βικη καλώς ήρθε σε ευχαριστούμε για τα κεράκια

arma άντε κούκλα και έρχεται η νύφη του χριστακου μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...