Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαελενη μου ελα ντε ποτε θα τα πουμε...αφου η κορη μου με εχει αποκλειστικη baby sitter....μαλλον το βλεπω οταν θα γεννησει η Πετρουλα..η αν κατεβεις Θεσσαλονικη και βρεθουμε για καφεδακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανέβασα τους τόνους και δεν πρέπει βραδυάτικα!

Καληνύχτα κοριτσάκι!

Μαελένη αυτό για τα φωτοβολταικά είναι κάτι σαν σεμινάριο για να μπορέσεις να κάνεις κάτι τέτοιο δικό σου? Επειδή ασχολήθηκα στη δουλειά ένα διάστημα με κάτι τέτοια, όντως τελευταία έχουν πάρα πολύ ζήτηση, αλλά τα μαθήματα δεν ήξερα να υπάρχουν, πού χρησιμεύουν?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω Μαρινα μου τιποτα δε βρισκω κακο φτανει να ειναι η θεληση της μαμας και να μη γινεται αναγκαστικα .Ειτε θηλαζει ,ειτε δε θηλαζει.

Ουτε μπορω να απαξιωσω κατι που εγω απλα δεν καταφερα.

Σιγα καλε τους τονους που ανεβασες!

Σας καληνυχτιζω παω να ελεγξω τον αρρωστο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μαελενη μου ελα ντε ποτε θα τα πουμε...αφου η κορη μου με εχει αποκλειστικη baby sitter....μαλλον το βλεπω οταν θα γεννησει η Πετρουλα..η αν κατεβεις Θεσσαλονικη και βρεθουμε για καφεδακι

οκ να το κανονισουμε! Θα ήθελα και τις συνταγες για το ψωμί! Ναι ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει τον αρτοπαρασκευαστή η άχρηστη.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

και φυσικά κουβαλούσαμε και ένα κάρο παιχνίδια
H νέα της συνήθεια, κουβαλάει ότι μπορείς να φανταστείς............ κάνει μια ώρα να τα μεταφέρει από το σπίτι στο αυτοκίνητο..., στις κούνιες σκάει μύτη με τα μωρά της Σοφία και Μαριλού στο καρότσι και με το αυτοκινητάκι της!
Αυτά τα νέα μας, το μενού έχει φασολάκια και 4-5 πλυντήρια με φωνάζουν από το άλλο δωμάτιο αλλά βαριέμαιιιιι!
Αααααχ, τα καθάρισα τα φασολάκια αλλά τεμπέλιασα μετά κι αντί να τα βάλω κατσαρόλα να έχω έτοιμα φαγάκι αύριο μόλις γυρίσω τα έβαλα στο ψυγείο και το ανέβαλα για αύριο να τα μαγειρέψω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ανέβασα τους τόνους και δεν πρέπει βραδυάτικα!

Καληνύχτα κοριτσάκι!

Μαελένη αυτό για τα φωτοβολταικά είναι κάτι σαν σεμινάριο για να μπορέσεις να κάνεις κάτι τέτοιο δικό σου? Επειδή ασχολήθηκα στη δουλειά ένα διάστημα με κάτι τέτοια, όντως τελευταία έχουν πάρα πολύ ζήτηση, αλλά τα μαθήματα δεν ήξερα να υπάρχουν, πού χρησιμεύουν?

Είναι μαθήματα κανονικά σε σχολή του εξωτερικού, με θεωρία και εργαστήρια.

Παίρνεις πτυχίο και μπορείς να εργαστείς είτε σε εταιρεία είτε να κάνεις κάτι δικό σου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια να σας πω κάτι αλλά μη με βρίσετε. Πειράζει που στον μικρό δίνω ακόμα φρουτόκρεμα; Δυστυχώς δεν μου τα πολυτρώει τα φρούτα μεμονωμένα , δηλαδή το πολύ να φάει ένα φρούτο μέσα στην ημέρα και έτσι και εγώ επειδή είναι η μοναδική ευκαιρία να φάει μαζεμένα 4 φρούτα και αφού του αρέσει του δίνω ακόμα φρουτόκρεμα. Θέλω κρέμασμα;
Τί λες παιδάκι μου; Να βλάπτει η φρουτόκρεμα; Πού το άκουσες αυτό; Πολύ καλά κάνεις, και ποσότητα τρώει κι ευκολότερα, αν βάλεις και μπισκότο, μμμμμμμμμμμμμμμ, την τσακίζω στο λεπτό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

χαχα βρε Κων κων χιλιες φορες το εχω γραψει...

Απο το χρονο ετσι τα δινω.Αλεσμενα σε ποτηρι απλα με λιγο περισσοτερο πορτοκαλι μεσα για να μην μπουκωνει το καλαμακι.Αν δεν εχω πολλα φρουτα ,απλα δινω χυμο πορτοκαλι σκετο.

Το εχουμε καθιερωσει μολις ξυπνησει το απογευμα.Καθεται στην πολυθρονα και του δινω το ποτηρι με το καλαμακι.

Με κάλυψες κι εμένα τώρα, σε άλλο θέμα, που αναρωτιώμουν αν πειράζει να της δίνω φρουτόκρεμα για απογευματινό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

κουκλες παω να τσακισω ενα κομματι σοκολατενια τουρτα που την φλερταρω επιμονα εδω και 2 ωρες αλλα δεν γινετε θα υποκυψω στην νοστιμια του και να την πεσω για νανι γιατι αυροο πρωι πρωι μαγειρευω και φευγουμε για χαλκιδικη εως το βραδυ

καλο βραδυ σε ολες σας και καλο υπνο

η Βικυ στελνει φιλακι μολις εφτασε και παει σπιτακι της

Καλή ξεκουραση Ρίτα και κ. Φωτεινή! Καλως όρισες Βικάκι!

Εγώ δεν έχω ύπνο ο καλός μου δίνει τελευταίο μάθημα αύριο και ξενυχτάω για συμπαράσταση! Αύριο που θα κουτουλάω να δούμε τι θα γίνει!

Μαελένη να το κάνεις, ενδιαφέρον ακούγεται άσε που έχει αρκετές λεπτομέρειες το συγκεκριμένο θέμα και αν δεν ασχοληθείς πολυ δε βρίσκεις άκρη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπον η μαργαριτα το θυμαται ...3 μηνων ο χρηστος επινε 2 μπιμπερο γαλα 350 μλ !!!!και δεν του εφταναν πολλες φορες!!!
Κορίτσια, μη συγκρίνετε τα ml του μπιμπερό με την ποσότητα του μητρικού. Καμια σχέση το ένα με το άλλο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίνα μου το ξέρω και θα έχει ζήτηση τα χρόνια που έρχονται, αλλά ξανά-μανά στα θρανία μου έρχεται κάπως να σου πω. Και το κακό είναι ότι η "σχολή" είναι στο κέντρο της πόλης ενώ εγώ είμαι καμιά 20αρία χλμ έξω από αυτήν. Και σκέφτομαι ότι τον κρατάνε το πρωί θα τον κρατάνε και το απόγευμα οι παππούδες? Θα το αντέξουν οι έρμοι? Ας πάω στη συνέντευξη. Μπορεί και να μην τους κάνω. Πάντως έχω κάτι μήνες που κωλοτρώγομαι να δω περί τίνος πρόκειται.

Εσύ πως και ασχολήθηκες?

Και ξέχασα Φωτεινή και Βίκη καλή ξεκούρασηηηηηηηη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...