Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκη δεν πιστεύω να τηλεφώνησες για καμιά βόμβα στο αεροπλάνο ώστε να περάσεις ακόμα μια νύχτα με εκείνον τον ψηλό τον καστανό που μου έλεγες! Ουπς, διαβάζει και η μάμα σου! :) !

TI EKANE ΛΕΕΙ:?::?::?: θα την ξεμαλιασω την κορη μου:twisted::twisted:....:lol::lol::lol:

Ριτα μου τι παθατε καλε:-(:-( περαστικα σας βρε κοριτσι μου

Κωνκων μου και σε σενα κουκλα μου περαστικα ... εχει βοηθεια απο κανενα:?:

οσο για τον θηλασμο σε δημοσιο χωρο το βρίσκω πολυ τρυφερο, συγκινιτικο... ειμαι ικανη να δακρυσω κιολας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς, λοιπόν, έχουμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε διαφορετική στάση στο θέμα "μηχανές"! Επειδή, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορούμε να την αποφύγουμε (και όχι απαραίτητα το να έχει δική της, όσο το να ανεβαίνει σε φίλων και γνωστών) τουλάχιστον από τώρα προσπαθούμε να της περάσουμε την σωστή "παιδεία" του ανεβαίνω σε μηχανή! Δεν ανεβαίνουμε ποτέ χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν, με φουστίτσες, βερμούδες, πεδιλάκια, σαγιονάρες κ.λ.π. Σε λίγο που θα μεγαλώσει θα την πάρουν ο μπαμπάς της κι ο νονός της και θα της κάνουν και σούζες και "μαγκιές" και όλα τα σχετικά έτσι ώστε σε μερικά χρόνια (τα πιο επικύνδινα) να μην εντυπωσιάζεται και να μην θαυμάζει κάθε "πιτσιρικά" που θέλει να κάνει την φιγούρα του με ένα μηχανάκι...
Αυτό πού το πας... θα τη βρει από αλλού, ναι όλοι τα κάναμε.... ναι αλλά τουλάχιστον να μην έχει δική της.... τί να πω.... φοβάμαι πολύ... Τώρα, καλά κι εσύ, μην περιμένεις να πάει Μύκονο/Σαντορίνη/Πάρο και λοιπές Κυκλάδες με εξάρτηση μηχανής, σκέτο μαγιό θα φοράει, μην πιστέψεις ότι άλλο σου πει, χιχιχιχι!!!!

Καλησπέρα, ακόμα ένα υπέροχο βραδάκι, μετά βίας γυρίσαμε σπίτι.... τί γλυκιά βραδιά. Ευχαριστηθήκαμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πότε πρόλαβε και κόλλησε και η μαμά σου βρε κοριτσάκι!Ωχ και είναι βαρβάτη 'ιωση απ΄ότι φαίνεται!

Η μανα μου ουτε ξερω πως κολλησε..αν υποθεσουμε οτι το εφερε ο Γρηγορης μαλλον απο εκεινον αφου τον εχει τα μεσημερια μεχρι να γυρισω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια και εγώ δεν έχω πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό αλλά υπάρχουν και όρια. Η συγκεκριμένη περπατούσε σε εμπορικό δρόμο της Ρώμης με τα τζιτζιά έξω και θήλαζε το μωρό της, το οποίο ήταν παιδάκι χρονισμένο και όχι βρέφος, χαζεύοντας βιτρίνες. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούσε να καθήσει κάπου να θηλάσει και μετά να συνεχιστεί η βόλτα τους; Ίσως έχω εγώ πολλά ταμπού και είμαι οπισθοδρομική αλλά για εμένα εξακολουθεί αυτή η σκηνή να ήταν απαράδεκτη. Πολλή επίδειξη.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγω καταλαβαινω πως το λες γιοβαννα...ηταν προκλητικο δλδ...

Απλα στο εξωτερικο ειναι κατι πολυ συνηθισμενο...το ειχα συζητησει και με τη Λαμπρινη καποια στιγμη αν θυμαμαι καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μαελενη μου ....τι λες καλε εισαι εσυ χοντρουλα:?::?: πλακα κανεις:):)

τι να πουνε και γυναικουλες σαν και μενα :confused::confused: το μονο που με σωζει ειναι μια γασρεντεριτιδα ετσι για να ξεφουσκοσω και μετα βλεπουμε:lol:

αντε σαν να ακουω το αεροπλανο με την κορη μου να ερχετε

και με δινει μανταλακια για να απλωσω:lol::lol:
Κι εμένα Φωτεινή μου με βοηθάει με τα μανταλάκια, και ρίχνει και κανένα κάτω στην πυλωτή, όταν γυρνάμε όμως από βόλτα θυμάται η αγάπη μου να πάει να τα φέρει. Όσο για τα κακάκια τους, μίλα ελεύuερα κι εγώ διατριβή τους κάνω κάθε φορά!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άρμα εγώ δεν βλέπω τικεράκι :-(:-( Γέμισέ το στα ροζ όμως. Σίγουρα είναι κορίτσι.

Μαελένη περαστικά και σε εσένα. Άργησες να πας στο γιατρό όμως και ταλαιπωρήθηκες.

Αχ κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαελένη περαστικά και σε εσένα. Άργησες να πας στο γιατρό όμως και ταλαιπωρήθηκες.

Αχ κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Σ' ευχαριστώ πολύ Giovanna μου. Καλή ξεκούραση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Απο αυριο κλειστο το σχολειο του Κωνσταντίνου. Ολες οι κοπελες που μπηκαν μεσω ασεπ είναι απλήρωτες απο οταν μπηκαν. Τί να πω! Να παρακαλας να παρουν το παιδί σου σε δημοσιο και μετα να μαρτυρας την ωρα που το διάλεξες. Ουφ! Τουλαχιστον φετος που είμαι σε αδεια κυησεως θα μπορω να τον έχω σπιτι, απο του χρονου βλέπουμε!
Και τί θα γίνει; Θα συνεχιστεί πολύ ακόμα αυτό το βιολί;;; Kαι το καλοκαίρι δεν είχες πρόβλημα ή σε μπερδεύω με άλλη;

Eμάς πάλι, άρχισαν τα όργανα! Μαθήματα κομπιούτερ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), 4 διδακτικές ώρες/μήνα, 25 ευρώ επιπλέον. Και πώς να πεις όχι. Είναι στο πλαίσιο της απογευματινής απασχόλησης, από του χρόνου θα έχει κι άλλα κονδύλια... τί, δε θα κάνει θεατρικό εργαστήρι, πιάνο, αγγλικά, κολυμβητήριο, μπαλέτο, κ.α.;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α φιλακι εμας δεν εχει τετοια κουλα ..μου ειχαν πει οτι αυτες οι δραστηριοτητες ειναι μεσα στα διδακτρα για ολους τους μαθητες γιατι λεει δεν της αρεσει να υπαρχουν ταξικες διαφορες αναμεσα στους μαθητες που μπορουν να το πληρωσουν και στους αλλους που δε μπορουν.Ασε που νομιζω οτι αυτα αφορουν την επομενη χρονια...

Τα μονο εξτρα λεει που θα πληρωνουμε θα ειναι φωτογραφιες αν τις θελουμε και συμμετοχες σε εισητηρια για εκδρομουλες κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συγνώμη ούτε απαράδεκτο, ούτε προκλητικό είναι κάτι που απλά δε μπορούμε να καταλάβουμε! Ένα ακόμα κόλλημα που τελευταία άρχισα να ξεπερνάω είναι ο θηλασμός σε νήπια, πάντα έλεγα μα τι χρειάζεται τώρα αυτό, ό,τι ήταν να πάρει το πήρε κλπ κλπ! Κάνοντας όμως παρέα εδώ με εσάς είδα ότι και παιδάκια με σοβαρότατες αλλεργίες υπάρχουν που ο θηλασμός τους για οσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα τα προστατεύει, και παιδάκια που αρνούνται οποιοδήποτε άλλο γάλα αλλά και μαμάδες που απολαμβάνουν και απλά θέλουν να το κάνουν. Κι αυτό κατακριτέο? Μπορεί εγώ να μην το έκανα, καθόλου κακό δε μυ φαίνεται!

Γιοβάνα η κοπέλα που είδες δηλαδή κυκλοφορούσε με σηκωμένη τη μπλούζα της χωρίς σουτιέν δείχνοντας και τα δύο στήθη και ταυτόχρονα είχε αγκαλιά ένα χρονιάρικο που με το σώμα του δεν κάλυπτε τίποτα από αυτά? Αν καθόταν σε παγκάκι και θήλαζε με τον ίδιο τρόπο θα ήταν λιγότερο απαράδεκτη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω που ειχα και πλεονασμα, 5-6 ειχα παρει μεχρι το β επιπεδου και ολα μαζι 12 και οπως ξερεις δεν ειχα κανενα, μα κανενα θεμα.

Λίγα έβαλες κι εσύ, εγώ 20, άντε, 19,5, άλλη καμιά τόσα πολλά...; joa, μια χαρά είναι τα κιλά σου, πού είναι το θέμα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...