Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω βρε Ριτάκι μου. Περαστικά του. Εύχομαι τουλάχιστον να τη γλιτώσει το παιδί.

Άρμα τέλεια τα νέα σου :lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μη χασεις εβαλες μοβ τικερακι με φιογκακια;;;; Η σιγουρια θα σε φαει!!!! Αrma ακους;;;;; Σε σενα μιλαω!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???? ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!! :lol: Γιατί καλέ? Μια χαρά είναι το μωβ, επίσης οι καλτσούλες είναι μπλε στραβή είσαι???όταν θα το σιγουρέψω 100% θα το τιγκάρω στο ροζ!!! Εσύ απλά ετοίμασε την πενηνταρού! χαχαχαχα!!!!

Ριτάκι πολύ βαριά τις παίρνει τελικά τις ιώσεις ο καλός σου..πάντως αφού αισθάνεται καλύτερα είναι καλό..αχ τι να πω? Και πάλι περαστικά κι αγύριστα...

giovanna ευχαριστώ! όντως καλά νέα και είμαι πολυ ανεβασμένη!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Πόπο βρε Ρίτα τι ήταν αυτό που έπαθε ο άντρας σου? Ο καυμένος φαντάσου πόσο εξαντλήθηκε! Γρήγορα περαστικά του!

Καλέ 8 εβδομάδων είσαι Ευάκι, τώρα θα σχηματιστεί το φύλο! Κράτα πισινή, το έχεις τιγκάρει στα φιογκάκια και σκάσει μύτη κανένας αγόραρος...δε λέει!

Βίκη δεν πιστεύω να τηλεφώνησες για καμιά βόμβα στο αεροπλάνο ώστε να περάσεις ακόμα μια νύχτα με εκείνον τον ψηλό τον καστανό που μου έλεγες! Ουπς, διαβάζει και η μάμα σου! :) !

Ρε Γιοβαννάκι μου στενοχωρήθηκα πολύ που έγραψες ότι ήταν απαράδεκτη η κοπέλα που θήλαζε το μωρό της περπατώντας. Συγνώμη αλλά στο θέμα έχω ευαισθησία γιατί μετά από πολλά χρόνια κι αφού το σκέφτηκα πολλές φορές κατάλαβα πόσο λάθος είμαι! Το Καλοκαίρι του '07, βολτάραμε με τον άντρα μου στο Μώλο στα Γιάννενα, είναι ένας πλακόστρωτος στενός σχετικά δρόμος με πολλές καφετέριες δεξιά και αριστερά. Κάποια στιγμή βλέπω μία μικτή παρέα αλλά με αρκετούς άντρες να κάθεται έξω-έξω και ανάμεσά τους μία γυναίκα να θηλάζει απροκάλυπτα το βρεφάκι της! Τη θυμάμαι πολύ έντονα τη στιγμή γιατί μιας και δεν είχα καθόλου εικόνα από θηλάζουσες, λέω τι κάνει αυτή μέσα στον κόσμο, δεν ντρέπεται καθόλου? Θυμάμαι που το σχολίαζα στον άντρα μου, δεν έχει πουθενά αλλού να πάει? Τα ίδια κι άλλη μια φορά που γυρίζαμε από Κύπρο με το αεροπλάνο! Ένα χρόνο μετά με το Γιώργο 50 ημερών αποφασίσαμε να κάνουμε τις πρώτες διακοπές μας στην Πάργα οικογενειακώς, όλα ήταν τέλεια μόνο που εγώ η έξυπνη άφηνα το παιδί μου να σκάσει στο κλάμα ψάχνοντας για ένα κρυσφήγετο για να το θηλάσω! Πόσο λάθος ήμουν και πόσα ταμπού μας έχει γεμίσει η κοινωνία! Μου πήρε αρκετούς μήνες αργότερα να συνειδητοποιήσω ότι εκείνη την ώρα μόνο πρόστυχη δεν είναι η μητέρα που θηλάζει δημόσια, χρησιμοποιεί το στήθος της για να ταίσει το παιδί της με τον τρόπο που ορίζει η φύση, τίποτα παραπέρα, ούτε το κάνει για να επιδείξει τα κάλη της (υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι τρόποι π.χ. ένα βαθύ ντεκολτέ να το κάνει), ούτε για να σκανδαλίσει ( οι υπόλοιποι θα έπρεπε να αισθανόμαστε άσχημα που το μυαλό μας παίζει τέτοια παιχνίδια). Το να μη σκεπάζεται με κάτι μπορεί να συμβαίνει γιατί το μωρό δε μπορεί να θηλάσει με κάτι να το ενοχλεί, το να μη βγαίνει ή να ψάχνει να κρυφτεί για να ταίσει το παιδί της, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να οδηγηθεί στο ξένο γάλα, όπως ορίζει η σύγχρονη βιομηχανοποιημένη κοινωνία μας, γιατί σκεφτείτε μία μαμά που το μωρό της θέλει να θηλάσει στο δύωρο και για αρκετή ώρα τι πρέπει να κάνει? Σας το λέω επειδή το έχω ψάξει πολύ δεν είναι πάντα δυνατόν να βρεθεί χώρος να θηλάσεις μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα και στην τελική επειδή το έχω κάνει κι αυτό αρκετές φορές, τι χρωστάει το μωρό να το θηλάζω μέσα στις τουαλέτες, με ένα σωρό μικρόβια και μυρωδιές για να μη σκανδαλιστούν κάποιοι! Και ένα τελευταίο, ακόμα και εικόνες της Παναγίας να θηλάζει τον Ιησού υπάρχουν, αν ήταν κάτι μεμπτό δε νομίζω να υπήρχε μέσα στις εκκλησίες! Με συγχωρείτε που σας ζάλισα βραδυάτικα, αλλά έχω ευαισθησία στο θέμα και κυρίως είναι σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι μας αν θέλουμε οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν να τρέφουν τα βρέφη τους με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, γιατί ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε μητέρας και κάθε παιδιού! Πόπο κήρυγμα έκανα βραδυάτικα, sorry και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

βρε κοριτσια τι ειναι αυτα που λετε για τον θηλασμο με στεναχωρητε που σκεφτεστε ετσι.

γιοβαννα μου γιατι απαραδεκτη η μανα που ταιζε το μωρο της στο δρομο;

δεν το καταλαβαινω αυτο γιατι μια μαμα που ταιζει το μωρο της με μπιμπερο ειναι καλη και μια αλλη που δεν κολωνει να θηλασει δημοσια ειναι απαραδεκτη δινει τροφη στο μωρο της που το κακο γιατι δεν κατακρινουμε ολες αυτες που γυρνανε γυμνοστηθες για να δειχνουν τα καλη τους;

δεν τα βαζω μαζι σου μην θημωσεις και δεν τα λεω ολα αυτα επειδη τωρα θηλαζω παντα αυτα πιστευα και παντα οποτε εβλεπα μανουλα να θηλαζει δημοσια σκεφτομουν μπραβο της που το κανει!

παντως στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω σ'αυτο το θεμα!

οριστε και μια εικονα της παναγιας που θηλαζει χωρις ντροπη δεν κανει κατι απαραδεκτο απλα προσφερει τροφη αγαπη στοργη στο παιδι της!

l_931.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ρε Γιοβαννάκι μου στενοχωρήθηκα πολύ που έγραψες ότι ήταν απαράδεκτη η κοπέλα που θήλαζε το μωρό της περπατώντας. Συγνώμη αλλά στο θέμα έχω ευαισθησία γιατί μετά από πολλά χρόνια κι αφού το σκέφτηκα πολλές φορές κατάλαβα πόσο λάθος είμαι! Το Καλοκαίρι του '07, βολτάραμε με τον άντρα μου στο Μώλο στα Γιάννενα, είναι ένας πλακόστρωτος στενός σχετικά δρόμος με πολλές καφετέριες δεξιά και αριστερά. Κάποια στιγμή βλέπω μία μικτή παρέα αλλά με αρκετούς άντρες να κάθεται έξω-έξω και ανάμεσά τους μία γυναίκα να θηλάζει απροκάλυπτα το βρεφάκι της! Τη θυμάμαι πολύ έντονα τη στιγμή γιατί μιας και δεν είχα καθόλου εικόνα από θηλάζουσες, λέω τι κάνει αυτή μέσα στον κόσμο, δεν ντρέπεται καθόλου? Θυμάμαι που το σχολίαζα στον άντρα μου, δεν έχει πουθενά αλλού να πάει? Τα ίδια κι άλλη μια φορά που γυρίζαμε από Κύπρο με το αεροπλάνο! Ένα χρόνο μετά με το Γιώργο 50 ημερών αποφασίσαμε να κάνουμε τις πρώτες διακοπές μας στην Πάργα οικογενειακώς, όλα ήταν τέλεια μόνο που εγώ η έξυπνη άφηνα το παιδί μου να σκάσει στο κλάμα ψάχνοντας για ένα κρυσφήγετο για να το θηλάσω! Πόσο λάθος ήμουν και πόσα ταμπού μας έχει γεμίσει η κοινωνία! Μου πήρε αρκετούς μήνες αργότερα να συνειδητοποιήσω ότι εκείνη την ώρα μόνο πρόστυχη δεν είναι η μητέρα που θηλάζει δημόσια, χρησιμοποιεί το στήθος της για να ταίσει το παιδί της με τον τρόπο που ορίζει η φύση, τίποτα παραπέρα, ούτε το κάνει για να επιδείξει τα κάλη της (υπάρχουν πολύ πιο ωραίοι τρόποι π.χ. ένα βαθύ ντεκολτέ να το κάνει), ούτε για να σκανδαλίσει ( οι υπόλοιποι θα έπρεπε να αισθανόμαστε άσχημα που το μυαλό μας παίζει τέτοια παιχνίδια). Το να μη σκεπάζεται με κάτι μπορεί να συμβαίνει γιατί το μωρό δε μπορεί να θηλάσει με κάτι να το ενοχλεί, το να μη βγαίνει ή να ψάχνει να κρυφτεί για να ταίσει το παιδί της, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να οδηγηθεί στο ξένο γάλα, όπως ορίζει η σύγχρονη βιομηχανοποιημένη κοινωνία μας, γιατί σκεφτείτε μία μαμά που το μωρό της θέλει να θηλάσει στο δύωρο και για αρκετή ώρα τι πρέπει να κάνει? Σας το λέω επειδή το έχω ψάξει πολύ δεν είναι πάντα δυνατόν να βρεθεί χώρος να θηλάσεις μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα και στην τελική επειδή το έχω κάνει κι αυτό αρκετές φορές, τι χρωστάει το μωρό να το θηλάζω μέσα στις τουαλέτες, με ένα σωρό μικρόβια και μυρωδιές για να μη σκανταλιστούν κάποιοι! Και ένα τελευταίο, ακόμα και εικόνες της Παναγίας να θηλάζει τον Ιησού υπάρχουν, αν ήταν κάτι μεμπτό δε νομίζω να υπήρχε μέσα στις εκκλησίες! Με συγχωρείτε που σας ζάλισα βραδυάτικα, αλλά έχω ευαισθησία στο θέμα και κυρίως είναι σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι μας αν θέλουμε οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν να τρέφουν τα βρέφη τους με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, ότι ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε μητέρας και κάθε παιδιού! Πόπο κήρυγμα έκανα βραδυάτικα, sorry και πάλι!

τωρα το ειδα το μυνημα σου συμφωνω απολυτα μαζι σου ετσι ακριβως πιστευω και νιωθω κι εγω!

απλα προσφερει τροφη αγαπη στοργη στο παιδι της!

και για να μην παρεξηγηθω ξαναλεω οτι δεν πιστευω πως μια μανα μονο με τον θηλασμο προσφερει αγαπη και στοργη στο παιδι της.

Διαφημίσεις

Βατραχάκι ακριβώς τα ίδια σκεφτόμαστε και αυτήν την εικόνα είχα στο μυαλό μου!

ναι Μαρινακι κι γω μλις διαβασα αυτα που εγραψες ηταν σαν να τα εγραψα εγω!

ασχετο αλλα εκανα τελικα λεμονοπιτα την κλασσικη κι εγινε τελεια εχω φαει σχεδον την μιση η χοντρελο!

Εγω κοριτσακια μου παντως επειδη τον θηλασμο τον εχω πολυ ψηλα στο μυαλο μου και θαυμαζω οσες τα καταφερνουν ασχετα αν εμενα δεν μου ταιριαξε εχω να πω πως τα λετε πολυ καλα.

Η αληθεια ειναι, οπως προειπα, οτι ουτε εγω θα θηλαζα εξω, οχι ομως γιατι το θεωρω κατι μεμπτο, ισα ισα...μακαρι να ημασταν σαν αλλες χωρες που το ξενο γαλα ειναι η εξαιρεση,αλλά γιατι υπαρχει πολυ λαθος νοοτροπια και δε θα ηθελα να πεσω στο στομα ή στην κακια σκεψη καποιων αν το εκανα...

Ειναι δυστηχως θεμα ταμπου στην Ελλαδα ο δημοσιος θηλασμος και δεν το βλεπω να αλλαζει ...

Οι ανδρες κοιμηθηκαν.Δοξα το Θεο επεσε ο πυρετος του ανδρα μου..αλλά ξεκινησε εμετους η μαμα μου...

σκατοιωση....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να' μαι κι εγώ. Με θέλετε στην παρέα σας?

Αν σας παρηγορεί μετά τις κορτιζόνες χτύπησα και μια σοκοφρετούλα και ήρθα στα ίσια μου, κι εγώ η χοντρέλα!!!!!

Μαρίνα να σου πω ότι την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσουν οι δραστηριότητες και θα πάμε δοκιμαστικά κι αν προλάβουμε να ξυπνήσουμε και να είμαστε στην ώρα μας. Απ' ότι κατάλαβα όμως θα είναι κάτι με μουσική και κίνηση ένα 45λεπτο τη βδομάδα και η τιμή αν θυμάμαι καλά 300ευρώ το χρόνο.

Δεν ξέρω λέω να πάμε. Θα είναι μια ομάδα 3 παιδιών κι αν έρθει κι ένα τέταρτο παιδάκι. Θα δω το δοκιμαστικό, αλλά μάλλον θα μου αρέσει. Κι έτσι κι αλλιώς μέσα στο χειμώνα τι καλύτερο μπορώ να βρω για έξω από το σπίτι.

Από την άλλη τρώγομαι να πάω σε κάτι μαθήματα για τα φωτοβολταϊκά, αλλά σαν να μην μου τα είπαν και πολύ καλά σήμερα. Πρέπει λέει να περάσω από συνέντευξη από τη σχολή κι εκείνοι θα κρίνουν αν θα με πάρουν!!!! Τόσο κόσμο έχουν λέτε????

Ρίτα ξέχασα να πω περαστικά στον άντρα σου, αλλά βλέπω είναι και η μαμά σου? Αμάν βρε κοπέλα μου!

Αρμάκι ωραία τα νέα. Βιάστηκες να βάλεις τα φιογκάκια όμως......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...