Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Θα δοκιμάσεις ίσως και άλλα φάρμακα. Πχ έχω ακούσει καλύτερα αποτελέσματα με benfola αντί για menopur. Ή καλύτερο αποτέλεσμα με gonal και avercap αντί για menopur 

Prp ωοθηκών; 

Όταν είχα κάνει διέγερση είχα πάρει meriofert και arvekap. Τωρα δε ξέρω τι ακριβώς αλλά μπορεί να δώσουν σε πολύ χαμηλά αποθέματα🤷🏻‍♀️

Οσο για το φόρουμ εμένα πάντως overall με έχει κάνει να νιώσω καλύτερα γιατί τα λες κάπου που καταλαβαίνουν τι λες. Οταν τα έλεγα στις φίλες μου με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα χαχ !

Θα θελα να μεταφερετε στην Πετρουλα , οποια μιλησει μαζι της , τα φιλια μου και τα χαιρετισματα μου ! Συγκινηθηκα απιστευτα που θυμηθηκε τη φακιτσα μου και σας ευχαριστω ολες -και φυσικά τη Βικυ μας -για την κινηση σας να διαβαστουν τα ονοματα απο τα παιδακια μας ! Να στε καλα παντα με τις οικογενειες σας !!!

Σας διαβαζω ποτε ποτε αλλα καθε μερα πιανετε και νεο θεμα , που να σας προλαβω . Το πρωι παμε στο πλεηγκρουπ που σας ειχα πει . Εγω γυριζω πτωμα το μεσημερι και η Χριστιάννα ακομα χοροπηδάει ! Ελεος που την βρισκει τοση ενεργεια ???

Ειχατε κανει μια κουβεντα για τις πισινες και ηθελα να γραψω . Η Χριστιάννα ηταν μηνων (νομιζω 6 ) οταν ξεκινησαμε το μπειμπικολυμπι και δεν επαθε ποτε τιποτα . Νομιζω οτι απλα στην Ελλαδα δεν ειμαστε εξοικιωμένη με τις πισινες και γιαυτο οι γιατροι το "απαγορευουν" στα κοριτσια . Εμεις πλεον σταματησαμε το μπειμπι γκρουπ γιατι νομιζω οτι θα ηταν πλεον βαρετα για εκεινη . Θα πηγαινουμε ποτε ποτε σε κανονική πισινα να κανει μπανιο γιατι της αρεσει παρα πολυ και προσωπικα το βρισκω φοβερη γυμναστική-εκτονωση-παιχνιδι-ψυχαγωγια .

Παντως πρεπει να μαι περιεργη και περιπτωση ....Εμενα λε κοριτσια τα μωρα μεχρι 6 μηνων μου φαινονται τελεια !!! Ουτε τα ξενυχτια , ουτε ο θηλασμος , ουτε η γκρινια , ουτε τα αερια , ουτε τα κλαμματα , ουτε ....ουτε ...τιποτα δεν με πτοει και πραγματικά οταν με το καλο ερθει το επομενο μωρακι , ειναι το μονο που δεν σκεφτομαι !

Μη βιαστει καμια να σκεφτει οτι η Χριστιαννα ηταν ευκολο μωρο ... Η Ριτα τα ξερει μιλουσαμε τοτε . Κοιμοταν απο ημερων μονο 2 εικοσαλεπτα ολη μερα !!! Θηλαζε καθε μιση ωρα (μα καθε μιση ωρα ) αλλα μονο για 5-10 λεπτα . Δεν ξερω ομως ..η φυση , ο θηλασμος , οι αντοχες μου ..δεν ξερω τι ήταν απο ολα και ειχα φοβερη υπομονη , καθολου νευρα , περνουσαμε παρα πολυ ωραια !

Α και να σας προλαβω , δεν ειναι οτι ετσι τα βλεπω τωρα , αλλα ετσι ηταν . Βλεπαμε προχτες με τον αντρα μου κατι βιντεακια απο τον πρωτο καιρο και αυτος μου ειπε ποσο ηρεμη και χαρουμενη φαινομαι ποσο με θαυμαζε για την υπομονη μου. Καμια σχεση με τωρα δηλ !!! χαχααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Λαμπρινουλι εσυ εισαι η περιπτωση...χαρα στην υπομονη σου φιλεναδα.απορω που εβρισκες τοσα αποθεματα...αν θυμαμαι καλα δεν κοιμοσασταν κιολας.

Εγω παλι αρχισα να διασκεδαζω μετα τους 10 μηνες...εως τοτε ηταν πολυυυυ κουραστικη η ολη φαση.Και πραγματικα τωρα λιγο πριν κλεισει τα 2 και μετα διανυουμε την καλυτερη και χαλαροτερη μας φαση!

Τι κανει η μικρη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου,

Ηλιανα με το καλο, ολα να πανε τελεια και το Σαββατο να κρατας στην αγκαλια σου το αγορακι σου.

Κωνκων σε ματιασανε κοριτσι μου το Σαββατο αυτες οι ζηλιαρες. Περαστικα. Την αλλη φορα που θα συναντηθουμε να κρατας σκορδα. Απα παδεν παιζονται.

Νατασα με το καλο το νεο μελος. Εμβυακι θα το πάρεις;;; Θα το θηλασεις καθόλου;;;

Και επειδη το εφερε για αλλη μια φορα η κουβεντα εγω με τον θηλασμο δεν τα πηγα καθολου καλά. Δεν το απολαυσα καθολου και το εκανα σχεδον αναγκαστικα. Δεν ξερω αν ηταν μονο ο πονος ή η αρνηση γενικοτερα που ειχα. Θηλασα παρα πολυ λιγο και τα δυο μου παιδια και ομζω οτι και τριτο να εκανα πάλι το ίδιο θα έκανα.

Καλα Λαμπρινουλι εσυ εισαι η περιπτωση...χαρα στην υπομονη σου φιλεναδα.απορω που εβρισκες τοσα αποθεματα...αν θυμαμαι καλα δεν κοιμοσασταν κιολας.

Εγω παλι αρχισα να διασκεδαζω μετα τους 10 μηνες...εως τοτε ηταν πολυυυυ κουραστικη η ολη φαση.Και πραγματικα τωρα λιγο πριν κλεισει τα 2 και μετα διανυουμε την καλυτερη και χαλαροτερη μας φαση!

Τι κανει η μικρη?

Δεν κοιμομασταν απλα ?? Να σου θυμισω οτι η Χριστιάννα κοιμηθηκε πρωτη φορα ΟΛΟ το βραδυ σε ηλικια 22 μηνων ! Επισης κοιμηθηκε ΜΙΑ ΦΟΡΑ οταν σαραντησε γυρω στις 4 ωρες σερι και μετα το ξανακανε ΑΛΛΗ ΜΙΑ στους 15 μηνες αυτο οταν ήμασταν Ελλαδα .

Μετα τους 6 μηνες αρχισαν να πεφτουν οι αντοχες μου και η πιο δυσκολη περιοδος για μενα ηταν γυρω στο χρονο . Αυπνη , με ενα μωρο ασταματητο που περπατησε και μπουσουλησε πολυ νωρις , που δεν ετρωγε σχεδον καθολου στερεες (μετα τους 15 μηνες ξεκινησε να τρωει ) νομιζω οτι τοτε πρεπει να περασα μια καθυστερημενη επιλοχεια καταθλιψη!

Μια χαρα ειναι η μικρή , το πρωι με τα παιδακια , τα απογευματα 2 φορες την εβδομαδα γυμναστική , μεσα στη δραστηριοτητα την εχουμε και παλι μεχρι να κοιμηθει ειναι ικανη να χοροπηδάει και να τραγουδαει !!!

Περαστικά στον αντρα σου και ευχομαι να μην κολλησει (που το περασε ήδη οπως καταλαβα) ο Γρηγορακης !

Καλησπέρα κορίτσια.....έχετε γράψει πάααααρα πολλά. Δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα :-(:sad::-(

Εμάς η μέρα μας ξεκίνησε με έναν βαρβάτο εμετό της Αλεξάνδρας. Μάλλον την ανακάτεψε το γάλα γιατί μετά ήταν μια χαρά και πολύ κεφάτη.

Ρίτα περατικά στον καλό σου. Εύχομαι ο Γρηγόρης να τη γλιτώσει.

Ηλιάνα μου έφτασε η ώρα και γεννάς. Με το καλό. Εμένα μου φαίνονται λίγα τα 500....χμ.....κόψτε το κακό στη μέση.....800 ας πούμε.

Κορίτσια ούτε και εγώ τα κατάφερα με το θέμα θηλασμός :(:(:(:( Δεν άντεχα με τίποτα να είμαι συνέχεια με το τζιτζί έξω και στο τέλος από το άγχος μου κόπηκε και το γάλα. Στη Ρώμη έιχα δει μια μαμά που περπατούσε στο δρόμο και είχε το μωρό αγκαλιά και το θήλαζε περπατώντας......απαράδεκτο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Αχ μεσα στο θεμα είμαι πάλι...

Εχω μια ωραιοτατη μαστιτιδα για ακομα μιά φορά. Μολις μιλησα με τον δοκτορ μου είπε να παρω μισο χαπι λασιξ και βλεπουμε. Ανεβασα και πυρετο απο τον πονο 38,3. Είναι η 2η φορά που το παθαινω με τόσο πόνο, τις άλλες φορες πονουσα αλλα τουλαχιστο έβγαινε το γαλα.

Αχ περαστικά σου εύχομαι και γρήγορα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σας ευχαριστω για τα περαστικά κοριτσακια μου. Τωρα περιμενω τα χαπακια μπας και στρωσω.

Κωνκων σε ματιασανε κοριτσι μου το Σαββατο αυτες οι ζηλιαρες. Περαστικα. Την αλλη φορα που θα συναντηθουμε να κρατας σκορδα. Απα παδεν παιζονται.

Χαχαχαχα πικουλινα μου είσαι τρελοκομείο:lol:. Την αλλη φορα να είσαι και εσύ όμως στη συναντηση.

Βλέπω αναφερεις και 3ο παιδακι...μια χαρα σε βλέπω:cool:.

Ηλιαννα μου με το καλό κοπελα μου. Αυτα τα μασαζ, κομπρεσες κ.τ.λ. τα κανω ολα. Αστο!

Ρίτα μου περαστικά σας. Ελπίζω να μη κολλησετε και οι υπόλοιποι.

Α για την αποστειρωση ουτε εμενα με κουραζει. Ετσι κ αλλιως υπαρχουν αποστειρωτες και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμα. Δεν καθεσαι με το κατσαρολακι να βραζεις μερα-νυχτα.

Giovanna μου ελπιζω να να ηταν τυχαιος ο εμετουλης και να ειναι καλα η Αλεξανδρα σου!

Απο αυριο που θα εχω τον Κωνσταντίνο σπιτι δεν ξερω αν θα προλαβω να μπώ, οποτε φιλακια πολλα!

Καλησπέρα...

Μεγάλο θέμα πιάσατε πάλι...:D:D

Εγώ κορίτσια τι να πω... Την Αναστασία τη θήλασα 4,5 μήνες και ήταν μωρό πόυ θήλαζε άνετα!!!! Μπορεί στην αρχή να μου είχε γ#$% της θηλές αλλά μετά τουλάχιστον και κυρίως προς τον τέταρτο μήνα θήλαζε ένα 15 λεπτο και ήταν καταευχαριστημένη!!!! Το έκοψα και εγώ λόγω κακής πληροφόρησης αφού με έφαγαν όλοι ότι δεν της έφτανε τώρα που μεγάλωσε (4 μηνών!!!:mad:). Τέλος πάντων το κακό έγινε με το γάμο μιας που για τις ετοιμασίες, πρόβες, προσκλητήρια κλπ έπρεπε να κατεβαίνω Θεσ/κη και τότε πίστευα ότι αν δεν αντλήσω για 12 ώρες το στήθος θα είνα μια χαρά (τρομάρα μου) και μετά απο 2-3 τέτοιες συνεχόμενες μέρες...πάει το γάλα...:-(:sad: Δεν ήξερα και πως να αυξήσω την παραγωγή, δεν έμπαινα και στο πάρεντσ τότε και... τέλος!!!! Πάντως ειλικρινά αν το παιδί μπορεί να θηλάσει ο θηλασμός είναι παιχνιδάκι... Στον Γιάννη που είχα όλα αυτά (διατροφή, παλινδρόμησηκλπ) είχα και ένα παιδί που αρνιόταν το στήθος μετά απο ένα σημείο δεν το πάλεψα... Το θήλαστρο και οι 10 αντλήσεις ημερησίως είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα...:-( γνώμη μου βέβαια...:-)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Το θήλαστρο και οι 10 αντλήσεις ημερησίως είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα...:-( γνώμη μου βέβαια...:-)

Απαπαπα 10 αντλησεις? Με τίποτα! Μεχρι 5 κάνω το 24ωρο και βγαζω απο 70-100 μλ τη φορα. Εσυ Ελενη μου ησουν ηρωας στον Γιαννακη, ακομα θυμαμαι που εβγαζες με το χερι και τα είχες κοψει όλα.

Helooooooooooo!!!! Ήρθα με καλά νέα!

Το πρωί πήγα στην ενδοκρινολόγο στο Αττικό, ήταν πολύ καλή, με καθησύχασε, μου είπε ότι αυτή η ορμόνη πάντα πέφτει στην εγκυμοσύνη και εφόσον οι άλλες είναι καλές δεν έχουμε θέμα, απλά σε 4 βδομάδες θα πρέπει να ξανακάνω εξετάσεις για να το επιβεβαιώσουμε. Ο ειδικευόμενος γιατρός που ήταν μαζί της (και που μας κανόνισε και το ραντεβού) είναι πελάτης της πεθεράς μου και μάλιστα πριν από λίγο την πήρε τηλ. και της είπε επειδή μας είδε αγχωμένους λέει να μας ξαναπει ότι όλα είναι καλά και ότι και το επομενο ραντεβού θα το κανονίσει εκείνος! Να ναι καλά!

Πριν από λίγο είδαμε και το σποράκι μας. Μεγαλώνει πολύ καλά αλλά έχω μια μικρή αποκόλληση και ο πλακούντας είναι λίγο χαμηλά. Ακριβώς όπως και στην Εύα...Ξεκούραση πολύ και πολλά χάπια...Α και κοριτσοφέρνει!:mrgreen:(από τους παλμούς, στην Ευα πάντως είχε πέσει μέσα..)

Το πιο ευχαριστο είναι ότι ο γιατρός μου είναι μέτοχος στο ΡΕΑ!!!!Εχω καταενθουσιαστεί γιατί ο τοκετός εκεί θα στοιχίζει γύρω στα 1500(που τα 2500 του Μητέρα..) και απ'ότι μου είπε θα είναι απίστευτα χλιδάτο,σε σχήμα καραβιού και τέτοια! :lol: (καλά βέβαια αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..χαχα!). Φανταστείτε ότι στο Αττικό θα μου στοίχιζε 2500 και τώρα θα στοιχίσει γύρω στα 3.000 Αυτά τα δικά μου!

Κωνκωνακι μου περαστικά βρε κορίτσι μου..ελπίζω πολύ γρήγορα να νιώσεις καλύτερα

Ριτάκι περαστικά σας και ελπίζω ο Γρηγόρης να την γλιτώσει.

Νατασούλα με το καλό να έρθει το σκυλάκι!! Και εγω πιστεύω ότι η Εύα θα τρελλαινόταν κι εγώ μεγάλωσα με σκυλιά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ καθόλου το ''νταντεμά'' τους...Ο Σώτος πως είναι? Α και κάτι άλλο όλο το ξεχνάω, δεν μας είπες πως είναι η καινούρια νταντά? Είσαι ευχαριστημένη?

Ηλιάνα μου με το καλό! Άντε τελικά στα γενέθλια μου θα γεννήσεις! όλα να πάνε καλά!

Όσο για τον θηλασμό η δύο μήνες που θήλασα την Εύα μπορώ να πω ότι με κούραζαν μόνο οργανικά. Δηλαδή κάθε φορά που θήλαζα ένιωθα αφυδατωμένη και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου..Πάντως εμείς είχαμε πρόγραμμα, ήταν κι εκείνη αδύνατη είχα κι εγώ πάρα πολύ γάλα οπότε δεν κάναμε μαραθώνιους θηλασμούς παρά μόνο ένα απόγευμα που είχε κολικούς κι εγώ νόμιζα ότι πεινάει...όταν όμως άρχισε να ουρλιάζει με το γάλα μου προσπάθησα δυο βδομάδες και τέλος. Δεν άντεχα να το βλέπω αυτό. Παρόλο πάντως που δεν είμαι φαν του θηλασμού στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν μου το έκοψε γιατί γενικά πήγαινε καλα μέχρι τότε κα επίσης ήταν οι μοναδικοί μήνες στη ζωή της που πήρε από 1-1 1/2 κιλό. Για δημόσιο θηλασμό κι εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου, νομίζω δεν θα το έκανα(δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις) και επίσης όταν δεν γίνεται διακριτικά από της μητέρες με ενοχλει..

Τώρα θέλω να φτιάξω τυροπιτάκια κουρού. Τα λέμε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Έχει τεχνικό πρόβλημα το αεροπλάνο κ ακόμα δεν ήρθε να μας πάρει από την αθήνα.οπότε ακόμη πατάω στη γη της μυκόνου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σας κοριτσια μου...

Εμεις δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας.

Οπως σας ειπα ο ανδρας μου εχει γαστρεντεριτιδα αλλα επειδη ελιωσε και ειχε και ακατεβατο πυρετο επεμενα να παμε στο γιατρο.

Τεσπα επειδη ο γιατρος του τεβε ελειπε και ειχαμε το μικρο μαζι μιας και οι δικοι μου ελειπαν σε αλλο γιατρο για τον μπαμπα μου πηγαμε στον Αθηναιον μια ιδιωτικη κλινικη κοντα στο σπιτι μας...

Τεσπα καλα που πηγαμε.. μολις εγινε η διαγνωση και του εκαναν μια αντιπυρετικη ενεση σηκωνομαστε να φυγουμε και πεφτει κατω χωρις αισθησεις...δε μπορω καν να σας περιγραψω την εικονα...

Τεσπα ο μικρος εκλαιγε ,εγω κοντεψα να σωριαστω διπλα ....δραμα..

Τελικα πηρα την αδερφη μου και ηρθε απο τη δουλεια της να παρει το παιδι και εμεις μειναμε για ορο και παρακολουθηση...τωρα ηρθαμε,..

Θα τον πληρωσουμε ακριβα αυτον τον παιδικο μου φαινεται...

Φιλια σε ολες θα σας διαβασω αργοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια μου...

Εμεις δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας.

Οπως σας ειπα ο ανδρας μου εχει γαστρεντεριτιδα αλλα επειδη ελιωσε και ειχε και ακατεβατο πυρετο επεμενα να παμε στο γιατρο.

Τεσπα επειδη ο γιατρος του τεβε ελειπε και ειχαμε το μικρο μαζι μιας και οι δικοι μου ελειπαν σε αλλο γιατρο για τον μπαμπα μου πηγαμε στον Αθηναιον μια ιδιωτικη κλινικη κοντα στο σπιτι μας...

Τεσπα καλα που πηγαμε.. μολις εγινε η διαγνωση και του εκαναν μια αντιπυρετικη ενεση σηκωνομαστε να φυγουμε και πεφτει κατω χωρις αισθησεις...δε μπορω καν να σας περιγραψω την εικονα...

Τεσπα ο μικρος εκλαιγε ,εγω κοντεψα να σωριαστω διπλα ....δραμα..

Τελικα πηρα την αδερφη μου και ηρθε απο τη δουλεια της να παρει το παιδι και εμεις μειναμε για ορο και παρακολουθηση...τωρα ηρθαμε,..

Θα τον πληρωσουμε ακριβα αυτον τον παιδικο μου φαινεται...

Φιλια σε ολες θα σας διαβασω αργοτερα.

Δε το πιστευω!!!!!!! Τοσο βαρια τη κόλησε;;; Περαστικα βρε Ριτα μου.Ο Γρηγορης ομως ειναι καλά.

Τι λες βρε Ριτάκι?? Δεν το πιστεύω..τι σας είπαν εκεί? Μπας κι έχει ρε συ καμιά σαλμονέλα? Έτσι είχε πάθει και ο Αργύρης ακατέβατο πυρετό και κόντεψε κι αυτός να πέσει κάτω...γιατί η γαστρεντερίτιδα συνήθως κολλάει με την επαφή από τουαλέτα ή με την διάρροια κλπ. Μου φαίνεται πολύ κουλό να το μετέφερε έτσι απλά ο Γρηγόρης που δεν είχε καν συμπτώματα..τι να πω? Περαστικά...φαντάζομαι το σοκ σου..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Οχι εχει σιγουρα ιογενη γαστρεντεριτιδα(κολλαει και εκτος τουαλετας με το σαλιο κτλ).. του εκαναν εξετασεις...

Επεσε κατω γιατι του ειχε πεσει πολυ η πιεση και επιπλεον ειχε αφυδατωθει...

Μας ειπαν να παρακολουθησουμε τον πυρετο και αν ειναι αυριο το πρωι ξαναπαμε...τωρα νιωθει καλυτερα λεει...ξερω και εγω...

Αρμακι μου ολα καλα με το σπορακι λοιπον!!Αντε με το καλο!!!Ωραιο το τικερακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...