Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε και εμεις,

Ο ανδρας μου με 39 διαρροια και εμετο.

Εγω μυξωμενη και ο γρηγορης μια χαρα.

Τελικα το καμαρι μας με τον κοιλοπονο της Παρασκευης κατι περασε στο φτερο...

Ηλιανα ευκολια ο θηλασμος δε με πειθεις με τιποτα οτι ειναι.

Θα το δεχτω μονο αν θηλαζεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις,αν δε σε ενοχλει το ξενυχτι,αν δε σε νοιαζει εν ολιγοις να εχει το παιδι προγραμμα .

Εμενα ολα αυτα με ενδιεφεραν οπως φυσικα και να πιει μητρικο αρα βολευτικα με τη λυση θηλαστρο και παραδεχομαι οτι ,απο βλακεια μου και ελλειψη ενημερωσης, το σταματησα.

Παρολα αυτα πιστευω οτι ο θηλασμος οσα θετικα και αν εχει δεν ειναι ευκολος ιδιως στα φαγανα παιδακια.

Και ο δικος μου επαιρνε βαρος και μαλιστα πολυ.Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα μηνα ειχει βαλει 1,500 γρ και 5 ποντους ομως για να γινει αυτο εγω δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω.

Η πετρουλα ειναι καλα απλα εχει δουλειες και προβλημα με το ιντερνετ.

Με το καλο να γεννησεις τον αντρακο σου.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Δεν ξέρω καλή μου εγω παντός το βελυετικα με τον θηλασμό παρόλο που δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή άλλα ήμουν ενημερωμένη χάρη στην πολύτιμη μου μαία και όλες τις αγωνίες μου τις γύρισε στο μυαλό μου όλα τα προβλήματα τα έβλεπα ως συμφέρων μου

τι να πω εγώ θήλαστρο αν κάνω τώρα θα είναι από ανάγκη μέχρι να πάρει βάρος ο μικρός αλαλ θα το παλέψω πολύ αν τον βάλω στο στήθος

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα μηνα ειχει βαλει 1,500 γρ και 5 ποντους ομως για να γινει αυτο εγω δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω.

Η πετρουλα ειναι καλα απλα εχει δουλειες και προβλημα με το ιντερνετ.

Με το καλο να γεννησεις τον αντρακο σου.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

1700 σου λεω ο δικοσ μου και ολοι μερα γκαριζε ιχιχ

Αν θήλαζες δεν θα χρειαζόταν να αποστειρώνεις και θα είχες πολύ χρόνο στην διάθεση σου όπως εγώ χιιχιχ ;);););)

πολύ κουραστικο να αποστειρώνεις νομίζω

εγώ τσουκ στο στήθος :tongue::tongue::tongue:

αυτά σκέπτομαι τώρα ότι θα χρειαστεί να αποστειρώνω ποπό νίλα που με περιμένει

Ηλιάνα με το καλό κορίτσι μου.

Η Πετρούλα είναι μια χαρά απλα εχει δουλειες το εγραψα και παραπάνω.

Αντε σε λίγο σχολάω επιτέλους.

Φιλια

Άντε μωρέ και κοψοχολιαστικα θα της τηλ και εγώ να την αναστατώσω βρήκα το τηλ πετρούλα θα σ ε πάρω χιιχιχ

Αααα αλλο παλι και αυτο...το ακουω συνεχεια...τι το κουραστικο εχει η αποστειρωση βρε παιδια?

Πλενεις το μπιμπερο και το βαζεις μεσα στο μηχανημα.Το ιδιο ειναι να καθεσαι 23 ωρες το 24ωρο και να εχεις ενα παιδι alien να κλαιει συνεχως πεινασμενο?

Εγω ετσι το βιωσα παντως...δεν εχει νοημα να συζηταμε ειναι προσωπικο και υποκειμενικο το θεμα εντελως.

Εξαρταται απο τις εμπειριες μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα περαστικά σας.

Ευχομαι και ελπίζω ο μικρός να τη γλυτώσει (που θα τη γλιτωσει δλδ θηριο ειναι).

Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να σας κόλησε αυτος κατι ενω ο ιδιος το περασε ελαφρια.

Κατι τετοιο υποθετω εγινε και με εμας.

Διαφημίσεις

Αααα αλλο παλι και αυτο...το ακουω συνεχεια...τι το κουραστικ οεχει η αποστειρωση βρε παιδια?

Πλενεις το μπιμπερο και το βαζεις μεσα στο μηχανημα.Το ιδιο ειναι να καθεσαι 23 ωρες το 24ωρο και να εχεις ενα παιδι alien να κλαιει πεινασμενο?

Εγω ετσι το βιωσα παντως...δεν εχει νημα να συζηταμε ειναι προσωπικο και υποκειμενικο το θεμα εντελως.

Έχεις δίκιο απλά λέμε εμπειρίες συγγνώμη που σε πήρα μονότερμα συγγνώμη ο καθένας Οπος το βιώνει τελικά καλό μεσημέρι κούκλα Ε ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ?

Μαργαρίτα περαστικά σας.

Ευχομαι και ελπίζω ο μικρός να τη γλυτώσει (που θα τη γλιτωσει δλδ θηριο ειναι).

Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να σας κόλησε αυτος κατι ενω ο ιδιος το περασε ελαφρια.

Κατι τετοιο υποθετω εγινε και με εμας.

Ευχαριστουμε...επισης Σουλιτσα!

προφανως ετσι εγινε.

Μαλλον δεν το ειχες διαβασει παρασκευη προς σαββατο πρωι ολη νυχτα γκρινιαζε ο Γρηγορης οτι πονουσε η κοιλιτσα του...ουτε διαροια εκανε βεβαια ουτε εμετο και την επομενη συνηλθε...μαλλον αυτο ηταν...θα δειξει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου περαστικά σας και σας. Μάλλον τα καμάρια μας είναι γερά σκαριά τελικά χιχιχι!

Ηλιάνα καλέ ακόμα Τρίτη είναι! Μέχρι το Σάββατο δεν θα ξαναμπείς?????

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ. Πάω να παραλάβω Γρηγόρη, να κοιμήσω, γιατί θέλω να πάμε στο εργαστήρι το απόγευμα.

Καλό μεσημέρι σε όλες και καλή ξεκούραση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ριτα εμενα μου αρεσει και η κλασσικη λεμονοπιτα αυτη http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp?rid=1042&mid=18&sid=70&sid2=null

κι εμενα ο αντρας μου χαλια πονοδοντο εχει πριστει και του ποναει λεει και ο λαιμος ισως ομως να ειναι απο το δοντι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κανω και εγω μια κλασσικη lemon pie βατραχακι αλλα πρωτον εχει αυγα και δευτερον ειναι χρονοβορα.Αυτο το γλυκακι που σας εδωσα ειναι του 5λεπτου και ειναι τελειο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ Ρίτα τον έπιασε βαριά το σύζυγο! Μακάρι να το έχει περάσει ήδη ο Γρηγοράκος, αλλά προσέξτε λίγο μην τη γλιτώσει από το σχολείο και την πατήσει στο σπίτι.

Ελένη πες μας πώς του φάνηκε του Γρηγοράκου σου! Κάτι τέτοιο έκανε κι ο Γιώργος το Σάββατο στο Μικρόπολις που πήγαμε! Είχανε φτιάξει και μια μικρή κατασκευή και καλά κάποια στιγμή άνοιγε μια μεγάλη πολύχρωμη ομπρέλα η κυριούλα και έλεγε ότι ήταν διαστημόπλοιο και θα τους μετέφερε σε διάφορα μέρη και ανεβοκαταβαίνανε εκεί κάνοντας ισορροπία! Μετά τους ταξίδεψε στη χώρα των δυστυχισμένων, των αγριεμένων, των φοβισμένων, αυτών που βαριούνται και τελικά των χαρούμενων! Κάθε φορά έκαναν τα παιδιά διαφορετικές γκριμάτσες ανάλογα με τη χώρα και τελικά τα έκανε να παραδεχτούνε ότι είναι πολύ πιο δυνατά στη χώρα των χαρούμενων και έτσι πρέπει να είναι πάντα κλπ κλπ! Δεν το περιγράφω πολύ καλά, αλλά η ιστορία κράτησε κανένα μισάωρο και τα πιτσιρίκια το καταευχαριστιόταν! Για πες τιμές άμα μάθεις!

Ρίτα μου η αποστείρωση από μόνη της δεν αποτελεί θέμα, αλλά το πλύνε μπιμπερό, ποτηράκια, θήλαστρο όσο να 'ναι θέλει χρόνο και επίσης όταν έχεις να αποστειρώσεις πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεχτικός και οργανωτικός στο να μεταφέρεις και να δώσεις γάλα έξω! Επίσης οι μαραθώνιοι θηλασμοί, δεν είναι για πάντα μαραθώνιοι, κάποια στιγμή τα μωρά αρχίζουν και τρώνε πιο γρήγορα και δεύτερον στην αρχή με το θήλαστρο όλες βγάζουμε εύκολα γάλα, αλλά όσο περνάει ο καιρός όποιο θήλαστρο και αν έχεις η διαδικασία είναι πιο δύσκολη και χρονοβόρα! Θυμήσου και τη Deleni! Δε θα διαφωνήσω όμως καθόλου στο ότι με το θηλασμό πολύ πιο δύσκολα θα βάλεις ένα παιδί σε πρόγραμμα και ίσως ξενυχτάς πιο πολύ (σχετικό είναι αυτό γιατί και με το θήλαστρο πρέπει να κάνεις αντλήσεις και το βράδυ).

mGKop3.png60Jvp3.png

Τωρα παει Μαρινα οτι ειναι θα γινει εχει παει τον φιλαει,τον χαιδευει του δινει απο το χυμο του.,..ο αντρας μου δε θελει ,γκρινιαζει χαχα χαμος

Οσο για το θηλαστρο ναι και εγω το εβαζα και τη νυχτα αλλα δε μου επαιρνε πανω απο 15 λεπτα ενω αν ξυπναγε ο Γρηγορης αντε να τον ξανακοιμισεις..θα μου πειτε για το ξαπλωτο...ε ουτε αυτο το καταφερνα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μανουλες τι κανετε?σας διαβασα στα γρηγορα ειδικα την τελευταια σελιδα.

ριτα περαστικα κι αγυριστα στον γρηγορη.

σρδελινα πως ειναι ο αστερης?καλη ξεκουραση τωρα.

Ο θηλασμος σε δημοσιο χωρο για μενα προσωπικα δεν ηταν μονο θεμα ντροπης...ηταν και πρακτικα δυσκολο μου φαινεται.Εχω μεγαλο στηθος και επρεπε οπωσδηποτε να κραταω με το ενα χερι το παιδι και με το αλλο χερι το στηθος.Αρα δεν νομιζω οτι θα γινοταν να θηλασει χωρις να φαινεται ακομα και σε σλινγκ...οπως και να εχει δεν ηθελα και να το κανω...

ειναι πως νιωθει κανεις και πως βολευεται.εγω παλι δεν ειχα προβλημα να θηλαζω δημοσια.δεν με ενδιεφερε καν ισα ισα ενιωθα υπερηφανη που με κοιταζανε και θηλαζα.ηταν σαν να εδινα το ''σωστο παραδειγμα''.

Όμως πριν το πάρω απόφαση για το δημόσιο θηλασμό, αποφάσισα μια μέρα όταν ήταν περίπου 2-2,5 μηνών να πάμε στο Φλοίσβο στις κούνιες! Δε θα το ξεχάσω ότι με το ρολόι την είχα 45' και δεν είχε πιει ούτε 30μλ! Τα νεύρα μου τσατάλια και πάρα πολύ γύρω μας να με κοιτάνε και να με λυπούνται! Κανά 2 κυρίες μου λέγανε έτσι κάνει και στο σπίτι? Έχει κάτι το μωρό?

πωπω βρε μαρινακι.το εχω παθει κι εγω αυτο.

αλλα το χειροτερο ειναι που σε αγχωνουν οι γυρω σου και σε κοιταζουν σαν χαζοι.και συγνωμη αυτες οι κυριες σε χρονομετρουσανε?

τοσο παραξενο τους φαινεται ο θηλασμος?

Κορίτσια παρασκευή βραδύ στις 10 μπαίνω νοσοκομείο για υποθετακι να μαλακώσει ο τράχηλος και παρακολούθηση εως

Σάββατο 6 το πρωί ΜΕΤΑ θα μου βάλουν πόνους

θα μου κάνουν πρόκληση πρώτα ο θεός μέχρι το απόγευμα θε έχω μωράκι στην αγκαλιά φυσιολογικά αλλιώς θα προχωρήσουμε σε καισαρική

με το καλο ηλιανα !καλη λευτερια με εναν πονο!

ολα θα πανε περιφημα ..

Αχ μεσα στο θεμα είμαι πάλι...

Εχω μια ωραιοτατη μαστιτιδα για ακομα μιά φορά. Μολις μιλησα με τον δοκτορ μου είπε να παρω μισο χαπι λασιξ και βλεπουμε. Ανεβασα και πυρετο απο τον πονο 38,3. Είναι η 2η φορά που το παθαινω με τόσο πόνο, τις άλλες φορες πονουσα αλλα τουλαχιστο έβγαινε το γαλα. Τωρα δεν μπορω να βγάλω σταγόνα, ουτε με θηλαστρο, ουτε με το χερι.

Εγω πάντως θα ηθελα να θηλασω αλλά να μπορουσε να θηλαζει το μωρό. Ακουω μαμαδες που τα μωρά τους πιάνουν απο την αρχη χωρις κανενα προβλημα και όλα καλα. Αν ηταν ετσι θα το κρατουσα οσο περισσοτερο μπορουσα. Αν είναι να τραβαω όοοοολα αυτά κ εγω να επιμενω στο ζιζι ε όχι δεν γινετε.

ντινακι τα εχουμε πει και στο τηλεφωνο.αν δεν μπορεις δεν θα πιεζεσαι.καλη η προσπαθεια για θηλασμο ,καλος και ο θηλασμος αλλα αν υποφερεις και ταλαιπωριεστε αποφασισε τι θα κανεις.

μην κανεις σαν εμενα που ταλαιπωριεμαι ακομη με το στηθος μου γιατι ειχα βαλει πεισμα.

ναι κι εμενα με πηρε το παραπονο και εκλαιγα που δεν μπορεσα να θηλασω παραπανω το κοριτσακι μου και απορουσα πως γινεται αλλες και ιδιως οι τσιγγανες που δεν εχουν ολα αυτα τα μεσα,να μην παθαινουν τιποτα κι εγω να παθω τετοια ζημια.

να προσεχεις πολυ και να μην νιωθεις τυψεις!κανεις οτι καλυτερο μπορεις!

να ρωτήσω κάτι άλλο η γιατρός ποτέ δεν μου πήρε λεφτό εως τώρα πόσο να της δώσω φακελάκι σκάφτομαι για 1000 ευρώ ο σύζυγος λέει είναι πολλά να δώσουμε 500 εσείς τι λέτε ? να πω ότι όσες φόρες τι είπα τι θέλει μου απάντησε να είμαι καλά και νευριασμένα μου έλεγε να μην το ξανασυζητήσω αυτό

αλά εγώ θέλω κάπως να την ευχαριστήσω

στην γέννα του Λευτέρη προσπάθησα να δωςω χρήματα δεν τα δέχτηκε κ τελικά τις πήγα καλάθι ποτά και Χρύσα σκουλαρίκια

γιατι να της δωσεις φακελακι βρε συ ηλιανα?

δηλ αν πληρωνες τις επισκεψεις το ιδιο δεν ειναι τωρα?

δεν μπορω να το καταλαβω αυτο με τα φακελακια.μονο εδω στην ελλαδα γινονται αυτα......

η γνωμη μου?κανε οτι νιωθεις!

Ηλιανα ευκολια ο θηλασμος δε με πειθεις με τιποτα οτι ειναι.

Θα το δεχτω μονο αν θηλαζεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις,αν δε σε ενοχλει το ξενυχτι,αν δε σε νοιαζει εν ολιγοις να εχει το παιδι προγραμμα .

Εμενα ολα αυτα με ενδιεφεραν οπως φυσικα και να πιει μητρικο αρα βολευτικα με τη λυση θηλαστρο και παραδεχομαι οτι ,απο βλακεια μου και ελλειψη ενημερωσης, το σταματησα.

Παρολα αυτα πιστευω οτι ο θηλασμος οσα θετικα και αν εχει δεν ειναι ευκολος ιδιως στα φαγανα παιδακια.

Και ο δικος μου επαιρνε βαρος και μαλιστα πολυ.Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα μηνα ειχει βαλει 1,500 γρ και 5 ποντους ομως για να γινει αυτο εγω δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω.

ναι θελει γερα νευρα ο θηλασμος.δεν εχεις αδικο αλλα με τον θηλασμο εβρισκα περισσοτερο χρονο για χαλαρωση.

πχ μολις ηθελε να θηλασει εγω εβρισκα την ευκαιρεια να χαζεψω στην τιβι.ετσι ξεκουραζομουν λιγο απο τις δουλειες.

οταν αρχισα το ξενο δεν ειχα αυτην την πολυτελεια.:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Ουουουφφφ... Έκατσα λίγο, μέχρι να φύγουμε...

Σήμερα έκανα γενική στο σπίτι... (και μετά αδιαθέτησα κι από πάνω...)

Ο καλός μου, όμως, ανέλαβε το μεσημεριανό μας...

Μας έφτιαξε κοκκινιστούς κεφτέδες με πουρέ μελιτζάνας! Σούπερ! Έτρωγε η μικρή τον πουρέ και του λέει: "Μπράβο μπαμπά! Μ'αρέσει ο πουρές... Όχι μπράβο... Ευχαριστώ μπαμπά!" Όπως καταλαβαίνετε, ο μπαμπάς μας χε@*#κε πάνω του!

Τώρα κοιμάται και το απόγευμα θα πάμε στο πρώτο μας μάθημα (για φέτος) στο ωδείο!

Ελπίζω να της αρέσει και φέτος, όπως και πέρσι...

Δεν σας είπα το πρόβλημα μας... Σοβαρότατο!

Στο σπίτι μας, δεν έχουμε αποχέτευση, αλλά βόθρο και κάθε τόσο έρχεται ένα βυτίο και τον αδειάζει. Το πρόβλημά μας είναι ότι τώρα, με την απεργία των φορτηγατζήδων, τα βυτία δεν δουλεύουν! Ήρθε, λοιπόν εχθές ο διαχειριστής μας, για να μας πει πως πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ με τα νερά που ξοδεύουμε... Περιττό να σας πω ότι κομμένα τα πλυντήρια (ετοιμάζω τσαντούλες για την μαμά μου...), χέρια, πιάτα, μπάνια και όλα τα "καθαρά" νερά τα βάζουμε σε λεκάνες και τα χύνουμε στον κήπο και γενικότερα είμαστε σε μία κατάσταση... δύσκολη!!!

Ααα! Απ' όσα λέγατε, το μόνο που θυμάμαι να σχολιάσω, είναι για τον θηλασμό σε δημόσιο χώρο. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα... Πήγαινα παντού κι όταν ήθελε η μικρή να φάει, έβρισκα μια ήσυχη γωνία, σε καφετέριες, μπαράκια, παραλία ή αλλιώς πήγαινα στο αυτοκίνητο, και την ταϊζα...

Ηλιάνα... Άντε τον έφαγες όλο τον γάιδαρο και την μισή ουρά!!!! Υπομονή μέχρι το Σάββατο και θα έχεις αγκαλιά το νέο άντρα της ζωής σου! Όλα καλά να πάνε! (Αλήθεια, είναι κακό να είναι κάποιος Σαββατογεννημένος?)

Πάω να ξυπνήσω το παιδάκι μου, να ετοιμαστούμε να φύγουμε...

Πολλά φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...