Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Βατραχάκι μου μακάρι ο Θοδωράκος σου να ηρεμήσει σύντομα, αλλά και η δικιά μου μετά τους 5 μήνες άρχισε τα καλά της! Μέχρι τότε Παναγίτσα! Κι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, τη μία μέρα ήμαστε Σάμο και όλη έλεγαν τι ήσυχο μωρό είναι αυτό και την άλλη γυρίσαμε και ξεχάσαμε μάλλον αυτό το μωρό στο αεροδρόμιο και πήραμε άλλο!!! Σήμερα τίποτα δε με άφησε να κάνω πάλι και τώρα καθόμαστε και μιλάμε! Στην τουαλέτα να πάω κλαίει! Μόλις έρχεται ο Γιώργος όμως κάθεται και παίζει λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κούκλες δεν διάβασα τίποτα έτρεχα σε υπηρεσίες από το πρωί έκανα και μάθημα ανώδυνου ΣΗΜΕΡΑ να είμαι έτοιμη για την μεγάλη εξώθηση ;););););)

νιώθω καλύτερα αύριο έχω πάλι ραντεβού με την μαία ;););)

Κορίτσια παρασκευή βραδύ στις 10 μπαίνω νοσοκομείο για υποθετακι να μαλακώσει ο τράχηλος και παρακολούθηση εως

Σάββατο 6 το πρωί ΜΕΤΑ θα μου βάλουν πόνους

θα μου κάνουν πρόκληση πρώτα ο θεός μέχρι το απόγευμα θε έχω μωράκι στην αγκαλιά φυσιολογικά αλλιώς θα προχωρήσουμε σε καισαρική

η πετρούλα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛ ΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ

:tongue::tongue:

Αχ μεσα στο θεμα είμαι πάλι...

Εχω μια ωραιοτατη μαστιτιδα για ακομα μιά φορά. Μολις μιλησα με τον δοκτορ μου είπε να παρω μισο χαπι λασιξ και βλεπουμε. Ανεβασα και πυρετο απο τον πονο 38,3. Είναι η 2η φορά που το παθαινω με τόσο πόνο, τις άλλες φορες πονουσα αλλα τουλαχιστο έβγαινε το γαλα. Τωρα δεν μπορω να βγάλω σταγόνα, ουτε με θηλαστρο, ουτε με το χερι.

Εγω πάντως θα ηθελα να θηλασω αλλά να μπορουσε να θηλαζει το μωρό. Ακουω μαμαδες που τα μωρά τους πιάνουν απο την αρχη χωρις κανενα προβλημα και όλα καλα. Αν ηταν ετσι θα το κρατουσα οσο περισσοτερο μπορουσα. Αν είναι να τραβαω όοοοολα αυτά κ εγω να επιμενω στο ζιζι ε όχι δεν γινετε.

Νατασα με το καλό βρε το νέο μέλος:lol:. Και περαστικά στον Σωτηρακη. Και ο δικός μου είναι με βηχα και μυξουλες εδω και 2 μερες δίνω προσπαν πρωί-βραδυ και αεριους το βραδυ. Σημερα ηταν καλυτερα.

Ξυπνησεεεεε

ΧΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΙΛΙΩ ΜΕ ΕΙΔΕ φιλιο τι έλεγα στον άντρα σου ?

άντε κοίτα λίγο προς τα εκεί ιχχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

να ρωτήσω κάτι άλλο η γιατρός ποτέ δεν μου πήρε λεφτό εως τώρα πόσο να της δώσω φακελάκι σκάφτομαι για 1000 ευρώ ο σύζυγος λέει είναι πολλά να δώσουμε 500 εσείς τι λέτε ? να πω ότι όσες φόρες τι είπα τι θέλει μου απάντησε να είμαι καλά και νευριασμένα μου έλεγε να μην το ξανασυζητήσω αυτό

αλά εγώ θέλω κάπως να την ευχαριστήσω

στην γέννα του Λευτέρη προσπάθησα να δωςω χρήματα δεν τα δέχτηκε κ τελικά τις πήγα καλάθι ποτά και Χρύσα σκουλαρίκια

Διαφημίσεις

Αχ μεσα στο θεμα είμαι πάλι...

Εχω μια ωραιοτατη μαστιτιδα για ακομα μιά φορά. Μολις μιλησα με τον δοκτορ μου είπε να παρω μισο χαπι λασιξ και βλεπουμε. Ανεβασα και πυρετο απο τον πονο 38,3. Είναι η 2η φορά που το παθαινω με τόσο πόνο, τις άλλες φορες πονουσα αλλα τουλαχιστο έβγαινε το γαλα. Τωρα δεν μπορω να βγάλω σταγόνα, ουτε με θηλαστρο, ουτε με το χερι.

Εγω πάντως θα ηθελα να θηλασω αλλά να μπορουσε να θηλαζει το μωρό. Ακουω μαμαδες που τα μωρά τους πιάνουν απο την αρχη χωρις κανενα προβλημα και όλα καλα. Αν ηταν ετσι θα το κρατουσα οσο περισσοτερο μπορουσα. Αν είναι να τραβαω όοοοολα αυτά κ εγω να επιμενω στο ζιζι ε όχι δεν γινετε.

ε

Κούκλα πανάκια ζεστά και αποσυμφόρηση το στήθος και φυσικά τους γαλακτοφόρους αδένες μεσαζ ότι θες τηλ τα έχω και φρέσκα από το μάθημα 4 ώρες έκανα σήμερα

Με το καλο Ηλιαννα μου !!!ολα να πανε καλα!!με ενα πονο ..

ευχαριστω Θα με σκέφτεστε Σάββατο πρωί μου το υπόσχεστε? Να με σκεφτεστε πολύ νταξη ??????????? φιλια

οτι νοιωθεις Ηλιαννα ...εγω θα της εδινα γυρω στα 800 ευρω ...

Πωπω ρε κωνκων τοσο πονο κανει η μαστιτιδα????περαστικα..

Εγώ αν άλλα πάνε καλά θέλω να της δώσω όλο το επίδομα από το ικα με τη καρδία μου θα το δώσω αλήθεια σας λέω να πάρω μια όμορφη κάρτα να το κάνω συσκευασία δώρο σε κουτάκι να μην καταλάβει ότι είναι λεφτά και να το τυλίξω και να της το δώσω πως σου φαίνετε η ιδέα ?

Πωπω ρε κωνκων τοσο πονο κανει η μαστιτιδα????περαστικα..

Δεν θες να ξέρεις πόσο πονα ? πολύ έπαθα πολλές φορές και την γλύτωσα στο τσακ αλά ποιο πολύ πονα η καντινιαση ποπό ποπο

Ηλιάνα μου έφτασε η μεγάλη στιγμή! Όλα να πάνε καλά, φυσικά και θα σε σκεφτόμαστε! Μόνο εσύ ξέρεις πόσο σημαντική ήταν η συμβολή της συγκεκριμένης γιατρού στην εγκυμοσύνη σου αλλά και την δική σας οικονομική κατάσταση! Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις!

Νατασάκι μπράβο σου που το πήρες τόσο καλά με το σκυλάκι που θα αποκτήσετε σε λίγο! Εγώ δεν το έχω, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα σκυλάκι μέσα στο σπίτι!

Ρε Κωνκωνάκι μου περαστικά σου! Καλά έλεγες εσύ όταν βρεθήκαμε ότι είχες κάτι γρομπαλάκια στο στήθος. Ειδικά όταν χρησιμοποιείς αποκλειστικά θήλαστρο σε νεογέννητο μπορεί εύκολα να προκαλέσεις υπερπαραγωγή και κανένα θήλαστρο εξάλλου δεν αδειάζει το στήθος τόσο καλά όσο το ίδιο το μωρό!

Σας χαιρετώ προς το παρόν, πάω να παραλάβω το παιδάκι μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες πάω να ξεκουραστώ να ξαπλώνω να συγκεντρωθώ να γεμίσω αισιοδοξία το μυαλό μου και να ΧΑΙΔΕΨΩ τα φορμάικα του μπέμπη μου

λίγες μΕρες κορίτσια έμειναν

φυσικά ΑΓΚΑΘΙ ΕΙΝΑΙ η θεμροκιτΙδα που θα μπει ΑΛΑ να πάνε όλα καλά

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΛΕΝΗ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩ

Βατραχακι εμενα μονο νευρα μου προσεφερε ο θηλασμος..

Συμφωνω οτι δεν ειναι μονο ταισμα αλλα ειναι και στον ανθρωπο, εγω βιδωμενη σε μια καρεκλα να θηλαζω δεν μπορω...

Αυτα τα ορθια, εν κινηση κτλ δεν μπορυσα να τα κανω διοτι εχω στηθος μεγαλο και επρεπε με το αλλο χερι να κραταω να μην του κλεινει τη μυτη.

Επισης ο Γρηγορης στους 3 μηνες επινε 1,5 λιτρο δικο μου γαλα τη μερα ηταν αδυνατο να χορτασει με μια τζουρα...ηθελε πολυ χρονο η δουλεια...

Χμμμμμμμμμ ο Λευτέρης θα σου πω ότι έπαιρνε 1700 το μηνά με το δικό μου γάλα μονο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ τσάγια μάγια κτλ εωσ τον 7 μηνά μόνο γάλα και θήλαζε 3- 5λεπτα την φορά

Όταν είχα πυρετό και χρειάστηκε \

να τραβήξω θήλαστρο και να μην πίνει το παιδί στους 8 μηνεσ έβγαλα 2 1 /2 λίτρα στο 24 και ένιωθα βαρύ το στήθος δεν άδειαζε καλά

σκέψου πόσο έπινε ο Λευτέρης και το αδιαζε χιχιχι

αγαλαδα εγω χιιχιχ

θα σου πω να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις την σκέψη σου για τον θηλασμό από το στήθος ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φιλια μ,ουτσσσσσσσσσσσσσσσς κούκλες είπα να φύγω και κόλλησα στον θηλασμό χιχιι

Γυρισαμε και εμεις,

Ο ανδρας μου με 39 διαρροια και εμετο.

Εγω μυξωμενη και ο γρηγορης μια χαρα.

Τελικα το καμαρι μας με τον κοιλοπονο της Παρασκευης κατι περασε στο φτερο...

Ηλιανα ευκολια ο θηλασμος δε με πειθεις με τιποτα οτι ειναι.

Θα το δεχτω μονο αν θηλαζεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις,αν δε σε ενοχλει το ξενυχτι,αν δε σε νοιαζει εν ολιγοις να εχει το παιδι προγραμμα .

Εμενα ολα αυτα με ενδιεφεραν οπως φυσικα και να πιει μητρικο αρα βολευτικα με τη λυση θηλαστρο και παραδεχομαι οτι ,απο βλακεια μου και ελλειψη ενημερωσης, το σταματησα.

Παρολα αυτα πιστευω οτι ο θηλασμος οσα θετικα και αν εχει δεν ειναι ευκολος ιδιως στα φαγανα παιδακια.

Και ο δικος μου επαιρνε βαρος και μαλιστα πολυ.Να φανταστεις οτι τον πρωτο μηνα μηνα ειχει βαλει 1,500 γρ και 5 ποντους ομως για να γινει αυτο εγω δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω.

Η πετρουλα ειναι καλα απλα εχει δουλειες και προβλημα με το ιντερνετ.

Με το καλο να γεννησεις τον αντρακο σου.ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...