Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα μου συμφωνω μαζι σου μη θηλαζοντας το παιδι σου δεν σε κανει κακια μανα η οτι δεν το αγαπας το παιδι σου.

δεν κρινω καμια μανουλα που δεν θηλασε η δεν θελει να θηλασει το μωρο της κι εγω εξαλου τον τιμο τον θηλασα πολυ λιγο σχεδον 40 μερες.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βατραχακι μου αλλα 300 μλ σε 5 λεπτα που τα καθαριζε ο Γρηγορης αποκλειεται να τα επινε απο το στηθος.

Επιπλεον εγω εχω και ειχα σκαλωμα με το προγραμμα.Δεδομενου οτι δεν επροκειτο(λογω χαραχτηρα) να θηλασω εξω, δε με βολευε σε τιποτα ο θηλασμος.Αν θηλαζα εξω ισως ναι ηταν μεγαλυτερη η ελευθερια που θα μου προσφερε αλλα κλεισμενη μεσα για να θηλαζω οτι ωρα θελει δε μπορουσα να το δεκτω.

κι εγω ριτα ετσι ημουν στην αρχη ντρεπομουν αλλα τωρα την εχω δει αλλιως και θηλαζω σχεδον παντου!

Λοιπον η μαργαριτα το θυμαται ...3 μηνων ο χρηστος επινε 2 μπιμπερο γαλα 350 μλ !!!!και δεν του εφταναν πολλες φορες!!!

Αλλα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας ...οποτε ας ειναι χαρουμενη η μαμα και ας πιει και το παιδι και ξενο γαλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασα μου συμφωνω μαζι σου μη θηλαζοντας το παιδι σου δεν σε κανει κακια μανα η οτι δεν το αγαπας το παιδι σου.

δεν κρινω καμια μανουλα που δεν θηλασε η δεν θελει να θηλασει το μωρο της κι εγω εξαλου τον τιμο τον θηλασα πολυ λιγο σχεδον 40 μερες.

Φαντασου οτι εγω με αυτη την ψυχολογια τον θηλασα κι ενα τριμηνο! Και στο επομενο εχω βαλει στοχο το εξαμηνο! Απλα ελπιζω το επομενο να ειναι πιο συνεργασιμο με το θηλασμο τουλαχιστον... Γιατι ο Σωτηρης δεν τον γουσταρε καθολου...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλα για τον θηλασμο σε δημοσιους χωρους... χμμμμ... εγω δεν μπορω να πω οτι ντρεπομαι ακριβως... Ντρεπομαι ας πουμε οποιον ξερω (αντρες φιλους μας), οχι τους αγνωστους... Και δεν το κατακρινω, αλλα να γινεται σεμνα και διακριτικα! Εμενα δε μου πολυταιριαζει, αλλα αν γινεται διακριτικα δε με ενοχλει... Με μια πανιτσα πανω στο στηθος, με μια μπλουζα που την κατεβαζεις και δεν την ανεβαζεις να φαινοντι και οι κοιλιες... Αλλα δεν αντεχω το θεαμα καποιων μαναδως που πετανε το ζιζι φατσα φορα, οπου και να βρισκονται χωρις καμια διακριτικοτητα... μου εχει τυχει σε καφετερια 2-3 φορες η διπλανη μανα να σηκωνει μπλουζα, να πεταει ζιζι εξω, η ρωγα φατσα μοστρα σε ολο το μαγαζι, να πιανει παιδι απο το καροτσι και να του ζουλαει τη μουρη του πανω στο ζιζι της! Ε, οχι ρε παιδια μου ηρθε να ξερασω ακομα και σ'εμενα που ειμαι μανα και μαλιστα θηλαζα εκεινη την εποχη! Αλλο η μητροτητα, αλλο η γυμνια! Και η γυμνια εμενα με ενοχλει ακομα και οταν προκειται για καλο σκοπο...

t7fQp3.png

Όντως Ριτάκι χαζομάρα μου , δεν το είχα σκεφτεί το απογευματινό γεύμα με φρουτόκρεμα και μακάρι μέχρι τότε να μάθει να τα τρώει και σκέτα. Άσχετο αλλά ξέχασα να σου πω πως οι ανησυχίες σου με τη γαστρεντερίτιδα σου χτυπάνε τη πόρτα. Περαστικά στο σύζυγο και μακάρι να μην είναι βρε ίωση αλλά μια μικρή αδιαθεσία.

Άντε βρε Νατάσα καλορίζικο το νεοαφειχθήσα μέλος εύχομαι , όντως ο Σωτηράκης θα ξετρελαθεί με το σκύλο , θα ήθελα και εγώ να είχα ένα σκυλάκι αλλά εκτός σπιτιού και δυστυχώς λόγω μπαλκονιού δεν έχω τη δυνατότητα. Πάντως πλάκα πλάκα είναι σα να αποκτάς 2ο παιδάκι με το να πάρεις ένα σκυλάκι και να το έχεις μαζί σας μεγάλη δέσμευση, μάλλον μας περνάς μηνύματα σιγά σιγά ότι είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα για 2η φορά.χιχιχιχι

Κορίτσια σχετικά με το θηλασμό εγώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η 1η εμπειρία που έχουμε. Αν δηλαδή κυλούσε ομαλά ο θηλασμός που έκανα στον Αναστάση , έβλεπα δηλαδή ότι το παιδί έπαιρνε βάρος, έβλεπα ότι είχα γάλα και ότι το παιδί δεν δυσανασχετούσε στο στήθος τότε τα συναισθήματα μου απέναντι στο θηλασμό θα ήταν διαφορετικά. Επειδή όμως είχα πολύ άσχημη εμπειρία, θεωρώ ότι τώρα στο 2ο θα είμαι πιο ψύχραιμη και πιο κατασταλαγμένη. Στο 1ο θήλασα με το ζόρι 6 μήνες μόνο και μόνο επειδή μου είχαν περάσει πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν μπορεί να θηλάσει αλλά δεν έβλεπα πως στην ουσία το παιδί τρεφόταν ουσιαστικά με το ξένο γάλα. Ναι μεν θα προσπαθήσω να θηλάσω ασυζητητί και στο 2ο αλλά αν παρουσιαστούν αυτές οι δυσκολίες που είχα και στο 1ο τότε θα το αντιμετωπίσω πιο ψύχραιμα το όλο θέμα και το θήλαστρο θα υποστηρίξω αλλά και το ξένο γάλα.

Η συνιφάδα μου θήλασε αποκλειστικά για 1 ½ χρόνο αλλά είχε τρελό γάλα και πάνω απ’όλα το παιδί θήλαζε με απόλυτη ηρεμία πάνω στο στήθος της. Πάντως και εγώ ένα κουτάκι γάλα σκόνη θα το έχω στο σπίτι κατά την επιστροφή μου αλλά και θα φροντίσω να προμηθευτώ εγκαίρως νοσοκομειακό θήλαστρο. Αλήθεια Ριτάκι αυτά τα τηλέφωνα που έχεις είναι από το ΙΑΣΩ , δηλαδή όπως μπορούσαμε να νοικιάσουμε ζυγαριά έτσι υπήρχε προμηθευτής και για θήλαστρο ή πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού;

Διαφημίσεις

Αχ joa μου, τώρα που το έγραφες αυτό σκεφτόμουν! Να ήταν η Νατάσα από καμιά μεριά εκείνη την ημέρα στις αρχές που έπρεπε κάθε 2-2,5 ώρες να θηλάσει η μικρή γιατί αλλιώς γινόταν ο χαμός! Έτσι σκεφτόμουν σαν τη Νατάσα ακόμα και όταν θήλαζα το Γιώργο που δεν ξέρω που πήγαινα να κρυφτώ τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να φάει έξω! Στη μπουμπού την είδα αλλιώς! Εϊχα κι άλλο παιδί με διαφορετικές ανάγκες και ήθελα να τη θηλάσω κι εκείνη, για να τα συνδυάσω έπρεπε να ξεπεράσω τα δικά μου ταμπού και θήλασα παντού! Κι εγώ όχι μπροστά σε δικούς μου γνωστούς (σε γυναίκες πια ναι) αλλά σε αγνώστους και στα κορίτσια εδώ το έχω κάνει! Πάντως εγώ που θηλάζω ακόμα, το λέω, υπάρχουν φορές που βαριέμαι! Ειδικά το πρωί με το ζόρι την ξεκολλάω στα 20'-25' και τα μάτια μου να κλείνουν! Είμαστε βέβαια ξαπλωμένες, αλλά φυσικά δεν κοιμάμαι αφού μία θηλάζει, μία απομακρύνεται, μία παίζει...

Ήθελα να σχολιάσω και κάτι άλλο, αλλά τώρα με το θηλασμό παρασύρθηκα και τα ξέχασα! Πάω να φάω γιατί κάνει πολύυυυ πείνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια η Πετρούλα είναι καλά απλα εχει μπλέξει με δουλειές και εχει και προβλημα με το ιντερνετ εχετε ολες φιλια.

Οσο για το θηλασμό εγώ καλά τα πήγαινα αλλα με εφαγε η παραπληροφόρηση.

Με το θήλαστρο το εχουμε ξανασυζητήσει δεν κατάφερνα να αντλησω καθόλου αλλα στο στηθος τα πηγαίναμε περίφημα.

Βέβαια κράτησε μόνο για τρεις μήνες αλλα μιλαμε για ατελειωτες ώρες.

Στην ουσία δεν εκανα τιποτα αλλο ολη μερα αγκαλια και τζιτζι.Ειχε και τους τρελούς κολικούς και μονο εκει ηρεμουσε καπως οπότε δεν μπορουσα να κανω και αλλιως.

Ετσι είχα πει οτι τουλάχιστον μεχρι να παω στη δουλειά θα συνεχιζα και μετα θα προσπαθούσα να το προσαρμόσω λιγο στις ωρες που βολευε.

Αλλα δυστυχώς με πρόλαβε η ουρολοίμωξη και η αντιβίωση και από το αγχος και την κακη ενημερωση μου κόπηκε το γάλα.

Παντως και εγώ εξω δεν τη θήλαζα (δεν εβγαινα βεβαια κιολας) αλλα ετυχε πολλές φορές που είχα κόσμο στο σπίτι να τη θηλάσω .

Καλός και αγιος ο θηλασμός , πολλα τα οφελη του αλλα εγω πιστευω οτι πανω απο ολα πρεπει να ειναι καλα η μανουλα !!!!

Ο θηλασμος σε δημοσιο χωρο για μενα προσωπικα δεν ηταν μονο θεμα ντροπης...ηταν και πρακτικα δυσκολο μου φαινεται.Εχω μεγαλο στηθος και επρεπε οπωσδηποτε να κραταω με το ενα χερι το παιδι και με το αλλο χερι το στηθος.Αρα δεν νομιζω οτι θα γινοταν να θηλασει χωρις να φαινεται ακομα και σε σλινγκ...οπως και να εχει δεν ηθελα και να το κανω...

Ιωαννα θυμαμαι πολυ καλα,πως δε θυμαμαι και εμεις στις πρωτες καλοκαιρινες διακοπες 3 μηνων ξεκινησαμε τα 2 μπιμπερο....πολυ φαγανα παιδια ειχαμε...

Κικο το νοικιασα απο τη medela οχι απο το Ιασω εκει εχουν ενα αλλο, οχι το symphony.Θα σας πω οταν χρειαστει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου κι εγώ δεν κατάφερα να την έχω μέσα στο σλιγκ, το έβαζα κάπως από πάνω της και καλυπτόμασταν και οι δύο! Κι εμένα το στήθος είναι αρκετά βαρύ οπότε κάποιες φορές, ειδικά όταν ηταν μικρή, κρατούσα το στήθος αλλιώς δε μπορούσε! Όμως πριν το πάρω απόφαση για το δημόσιο θηλασμό, αποφάσισα μια μέρα όταν ήταν περίπου 2-2,5 μηνών να πάμε στο Φλοίσβο στις κούνιες! Δε θα το ξεχάσω ότι με το ρολόι την είχα 45' και δεν είχε πιει ούτε 30μλ! Τα νεύρα μου τσατάλια και πάρα πολύ γύρω μας να με κοιτάνε και να με λυπούνται! Κανά 2 κυρίες μου λέγανε έτσι κάνει και στο σπίτι? Έχει κάτι το μωρό? Πάντως κι εγώ στο Γιώργο δεν το έκανα γιατί κάτω από μισάωρο δεν ήταν κανένας θηλασμός, λάθος μου τώρα που το σκέφτομαι γιατί αν τον έβαζα θα τον άφηνα ίσα να ξεπεινάσει κα θα συνήθιζε σιγά-σιγά και εμείς δε θα είμαστε μέσα στο άγχος για το άν θα προλάβουμε να γυρίσουμε να φάει το παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω εξω θηλαζω παντα με πανα ποτε δεν μπορεσα με το σλινκ :rolleyes: και παντα παω λιγο πιο περα να εχει υσηχια τωρα το καλοκαιρι πηγαινα μεσα στα μαγαζια γιατι ολοι καθοταν εξω.

ουφ τρελη γκρινια σημερα ο θοδωρης μολις τον αφηνω τσιριζει μαλλον το εμβολιο ειναι.

ο τιμος προς το παρων δεν εχει αλλο εμβολιο σε 6 μηνες η δευτερη δοση της ηπατιτιδας και για το αντιγριπικο θα δουμε αυτο το σ/κ εχουν κι ενα συνεδριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...