Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικη μη μου λες για φρουτα! Ακου 4 φρουτα! Ο Σωτηρης ζητημα αν φαει ενα φρουτο τη μερα! Αντε να πιει και μισο ποτηρακι πορτοκαλαδα! Μεχρι εκει! Αστο, πονεμενη ιστορια!

Απο την αλλη να πω κατι κι αν ειναι κοτσανα να μου το πειτε... Στην ηλικια των παιδιων μας δεν ειναι υπερβολη τα 4 φρουτα καθημερινα??? Γιατι μην ξεχναμε οτι τα φρουτα εχουν και ζαχαρη... Δεν ξερω, ερωτηση κανω...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο την αλλη να πω κατι κι αν ειναι κοτσανα να μου το πειτε... Στην ηλικια των παιδιων μας δεν ειναι υπερβολη τα 4 φρουτα καθημερινα??? Γιατι μην ξεχναμε οτι τα φρουτα εχουν και ζαχαρη... Δεν ξερω, ερωτηση κανω...:rolleyes:

Η παιδιατρος λεει οσο τα τρωει του κανει πολυ καλο ασυζητητι.

Ομως και αν δεν τα τρωει με ενα φρουτο την ημερα ειναι καλυμμενος.

Εξαλλου και στο προγραμμα του σχολειου αν δεις ,που ειναι υπογεγραμμενο απο παιδιατρο και διατροφολογο ενα ή δυο φρουτακια την ημερα τους εχουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια εγω βαριεμαι αφανταστα το θηλαστρο!

στις αρχες ειναι δυσκολα με του μαραθωνιους αλλα τωρα ειναι ευχαριστιση θηλαζει 5 λεπτα και μονο οταν νυσταζει παραπανω

δεν συμφωνω μαζι σας γιατι ο θηλασμος σου προσφερει αμετρητα συναισθηματα αλλα η καθε μανουλα κανει αυτο που νομιζει σωστο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι εμενα μονο νευρα μου προσεφερε ο θηλασμος..

Συμφωνω οτι δεν ειναι μονο ταισμα αλλα ειναι και στον ανθρωπο, εγω βιδωμενη σε μια καρεκλα να θηλαζω δεν μπορω...

Αυτα τα ορθια, εν κινηση κτλ δεν μπορυσα να τα κανω διοτι εχω στηθος μεγαλο και επρεπε με το αλλο χερι να κραταω να μην του κλεινει τη μυτη.

Επισης ο Γρηγορης στους 3 μηνες επινε 1,5 λιτρο δικο μου γαλα τη μερα ηταν αδυνατο να χορτασει με μια τζουρα...ηθελε πολυ χρονο η δουλεια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχακι μου δεν κατακρινω καμια κοπελα που θηλαζει και μπραβο σε ολες σας που εχετε την υπομονη και την θεληση ..απλα εγω δεν αντεχω ...

απο φρουτα ειμαι της αποψης οτι οσα περισσοτερα τρωει τοσο καλυτερα..εμας πινει 2-3 πορτοκαλια στυμμενα και διαφορα φρουτα κομμενα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εννοειται πως συμφωνω απολυτα το εχω ξαναπει οτι το μητρικο ειναι αναντικαταστατο και φυσικα ειχα τρελες τυψεις που του το στερησα νωρις ομως το θεμα στηθος ειναι που δεν αντεχω...για θηλαστρο θα το παλεψω περισσοτερο την επομενη φορα..αν θηλασω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

joa μου καλε οχι δεν κατακρινεις καμια προσ θεου η καθεμια κανει αυτο που μπορει και πιστευει!

ριτα μου οσο αδυνατον και να σου φαινετε ναι μπορουσε να θηλασει και 1,5 λιτρο ο Γρηγορης και παραπανω σε λιγοτερο χρονο τα μωρα οταν μεγαλωνουν θηλαζουν πιο αποτελεσματικα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι βατραχακι μου αλλα 300 μλ σε 5 λεπτα που τα καθαριζε ο Γρηγορης αποκλειεται να τα επινε απο το στηθος.

Επιπλεον εγω εχω και ειχα σκαλωμα με το προγραμμα.Δεδομενου οτι δεν επροκειτο(λογω χαραχτηρα) να θηλασω εξω, δε με βολευε σε τιποτα ο θηλασμος.Αν θηλαζα εξω ισως ναι ηταν μεγαλυτερη η ελευθερια που θα μου προσφερε αλλα κλεισμενη μεσα για να θηλαζω οτι ωρα θελει δε μπορουσα να το δεκτω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι δεν ειναι θεμα αυτο που νομιζει σωστο η καθε μανουλα.... Αμα ρωτησεις ολες τις μανουλες του κοσμου θα σου πουν οτι σωστο ειναι ο θηλασμος! Για ολους τους λογους, αυτο ειναι αδιαπραγματευτο... Απο την αλλη ειναι πως λειτουργεις σαν ανθρωπος! Πως εχεις μαθει, τι αντοχες εχεις, ποσο καλη ψυχολογια εχεις... Ολα αυτα! Εγω ας πουμε ειμαι νευρο... Δεν εχω μαθει να καθομαι στην ιδια θεση με τις ωρες! Δεν εχω μαθει να πολυκαθομαι σπιτι, ειμαι απο τη φυση μου ανυπομονη και νευρικη! Οι μαραθωνιοι θηλασμοι απλα δε μου ταιριαζουν! Εγω κοιταζα το ρολοι συνεχεια και ελεγα, αντε αλλα 11 λεπτα εμειναν! Δεν αντεχα απλα... Δεν μπορω την κλεισουρα και την ακινησια! Επειδη λοιπον ουτε καλη ψυχολογια ειχα, ουτε μου ταιριαζε, στη δεδομενη στιγμη το σωστο για μενα και το παιδι μου ηταν να κοψω το θηλασμο που μου χτυπαγε το νευρικο μου συστημα και να ισοροοπησω για να ειμαι μια καλη μανα για το παιδι μου! Εστω και χωρις μητρικο γαλα...:(

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...