Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλα και το θηλαστρο βαρετο ειναι γιατι για να διατηρησεις παραγωγη πρεπει να αντλεις με νοσκοκομειακο φυσικα και τακτικα.Εγω αντλουσα ακομα και τη νυχτα αλλα και εγω με το θηλασμο κουραζομουν...ενιωθα οτι το παιδι δεν χορταινε...ατελειωτες ωρες στο στηθος μιλαμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!

δεν προλαβαινω να σας γραψω και πολλα να ευχηθω στο αρμακι μας ολα να πανε καλα και μην στεναχωριεσαι ολα θα ρυθμιζονται!

εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο ολα καλα ο τιμος σταθερος ο θοδωρικος ξεκιναμε κρεμες και φρουτακια και μετα την παιδιατρο περασαμε σουπερ πηγαμε για καφε μετα βολτα και τελος λουνα παρκ α και καταληξαμε στα goody's να σαβουριασουμε :lol:

deleni και Μαρινα τις ιδιες ευτυχισμενες ζουμε κι εμεις ο μικρος αρχησε να τραβαει τα αυτια του Τιμου κι εχει πολυ γελιο!

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εγω παιδια αμαρτια μου αλλα ολη μερα να θηλαζω δεν αντεχω...στο δευτερο θα κανω μια προσπαθεια αλλα ατελειωτους θηλασμους δεν ειμαι διατεθειμενη να κανω..και αμα καταφερω και φτασω στο τριμηνο καλως ειδαλως οσο μπορω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αυτό ακριβώς που λέει η Ρίτα σκέφτομαι , ότι δηλαδή όταν θα πρέπει να πάει παιδικό μήπως δεν τρώει καθόλου τα φρούτα μεμονωμένα και κομμένα, είναι και ψιλοτεμπέλακος ο τύπος βλέπεται και εγώ προκειμένου να μου τρώει τα φρούτα που σε αυτά επιμένω ιδιαίτερα του συνεχίζω τη φρουτόκρεμα κανονικά.

Κωνκων μου μια χαρά η μπεμπούλα ωράριο έχει, μπράβο σας , θεωρώ πως όσο μεγαλώνει κι όλας θα αυξάνονται τα χρονικά διαστήμα του ύπνου, από κολικούς πως τα πήγατε ;

Εσένα Ιωάννα δεν τα τρώει καθόλου τα φρούτα ή τα τρώει μεμονωμένα γιατί αν είναι έτσι τότε μια χαρά τότε.

ΜαΕλένη έχει δηλώσει πάντως η Πετρούλα πως δεν τα πάει και πολύ καλά με τα κινητά , μήπως έχει μπλέξει με το δωμάτιο του μικρού και δεν προλαβαίνει;

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς που λέει η Ρίτα σκέφτομαι , ότι δηλαδή όταν θα πρέπει να πάει παιδικό μήπως δεν τρώει καθόλου τα φρούτα μεμονωμένα και κομμένα, είναι και ψιλοτεμπέλακος ο τύπος βλέπεται και εγώ προκειμένου να μου τρώει τα φρούτα που σε αυτά επιμένω ιδιαίτερα του συνεχίζω τη φρουτόκρεμα κανονικά.

Ε καλα και αν δεν τα τρωει στο σχολειο τι εγινε?

Θα τα δινεις το απογευμα εσυ οπως τα θελει.

Αν περιμενα εγω τι θα φαει στο σχολειο θα τα ειχαμε πιασει τα λεφτα μας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααα

Λοιπον ας ξεκινησω απο τα δικα μας... Δεν τον πηγα τον μικρο στον ωρλ, ειπα να του δωσω μια μερα ακομα. Του εκανα ορο αλλα μυξα μηδεν... Το βραδακι αποφασισα να κανω ενα τηλ στον παιδιατρο να μου πει. Τελος παντων μου ειπε να του βαζω τρεις φορες τη μερα garamat στη μυτη, το βραδυ otrivin κι αν παλι δε γινει δουλεια να του δωσω σιροπακι aerius. Οταν τον πηρα ημασταν εξω, εγω θεωρησα πως τα εχω ολα αυτα και πηγα σπιτι. Το βραδυ ανακαλυψα οτι aerius δεν εχω (το ειχα πεταξει τοτε που μας ειχε πει η Ιωαννα οτι χαλανε αυτα τα φαρμακα εκτος ψυγειου και η προκοπα δεν αξιωθηκα ποτε να το αντικαταστησω)! Οποτε του εβαλα τις σταγονες κι ενω μεχρι τη 1 τη νυχτα ροχαλιζε ακαταπαυστα, κατα τις 5 το πρωι που ξυπνησα ροχαλιζε ελαχιστα, ισα που ακουγοταν η αναπνοη του. Οποτε μαλλον κατι καναμε, θα παω να παρω και aerius το βραδυ και θα δουμε πως θα παει η νυχτα μας!

Αρμακι αντε ολα καλα να πανε! Μην αγχωνεσαι καλε! Να μπεις να μας πεις τα νεα αμεσως!

Κικο μου μπραβο για τον παιδαρο σου! Παντως αυτο που λες οτι σε ελουσε κρυος ιδρωτας δε μου φαινεται παραλογο... Δε θα ξεχασω την κουμπαρα μου που στο τριτο της παιδι, οταν ειχε παει να κανει το ντοπλερ επαθε κριση πανικου, ακυρωσε το ραντεβου και πηγε την επομενη... Ειναι λιγο περιεργη η ψυχολογια της εγκυου και ειδικα οσο πλησιαζει ο καιρος...

Πανμαρ πολυ σεμιναριο θα περασει η μικρη βλεπω! Εγω παλι παρολο που οι γονεις μου ηταν τρομακτικα αρνητικοι με το θεμα μηχανη (και ειναι ακομα) και ειχαν φροντισει να με ποτισουν με το σλαγκαν μηχανη = θανατος απο μικρη, οταν ημουν στην εφηβεια τις εκανα τις μα..κιες μου και σε μηχανες ανεβηκα και χωρις κρανος και με τρελες ταχυτητες στην Κηφισιας και με οδηγο 16χρονο... Αστα! Αυτο το λεω και για τη Μαργαριτα πιο πολυ, οσο και να λες, η εφηβεια ειναι ατιμο πραγμα... Ξεχνιεται ολη η κατηχηση στη στιγμη...

Κωνκων αντε παλι τα ιδια! Τι να σου πω ρε παιδι μου... Δε φταινε κι αυτες οι κοπελιτσες, αλλα και οι γονεις τι να κανουν? Τουλαχιστον ποσες μερες θα απεργησουν?

Ααααααααααααααααα και δε σας ειπα το μεγαλο νεο! Ηρθε χθες το βραδυ αργα ο αντρας μου απο τη δουλεια και τι μου ανακοινωσε????? Οτι μιας πελατισσας του η σκυλα ειναι εγκυος και εκλεισε ενα θηλυκο κουταβακι (ρατσα τζακ ρασελ μικρο που φημιζονται για το ποσο μουρλα ειναι...)! Οποτε σε κανα διμηνο θα γινω και σκυλομανα! Με τις υγειες μου!:lol: Το σκυλακι το θελω κι εγω γιατι κι εγω εχω μεγαλωσει με σκυλια και πιστευω οτι ειναι πολυ ωραιο πραγμα τα παδιακια να μεγαλωνουν με ζωα... Απο την αλλη βαριεμαι αφορητα τις ακαθαρσιες τον πρωτο καιρο, το κλαμα, τις ζημιες και γενικα το πρωτο εξαμηνο που θα ειναι ζορικο! Αλλα ο Σωτηρακης μου θα ειναι πολυ ευτυχισμενος, οποτε θα θυσιαστω! Εβαλα μονο ορο στον αντρα μου να κοιμαται κατω και οχι πανω στις κρεβατοκαμαρες... Για να δουμε θα το τηρησει ή θα καταλαξει ο σκυλος να κοιμαται διπλα στο κρεβατι του Σωτηρη????:rolleyes:

Πολλα φιλια σε ολες!

t7fQp3.png

κατι τετοιο θα κανω μαργαριτα και οσο παει ..αλλα δεν θα τρελαθω οσο μπορω...οπως με παει ..

Αρμακι ξεχασα...ολα καλα να πανε σήμερα στον γιατρο!!!περιμενουμε νεα σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου εχω τo νοσοκομειακο της amenda είναι πολύ καλό. Αδειαζει το στηθος αλλά αυτες τις μερες συνεχίζω και πονάω, οπότε νομίζω οτι κατι αλλο συμβαινει. Θα μιλησω μετα με τον δοκτορ.

Ρίτα μου και μενα απο 14 μηνων που πηγε σχολειο τα έκοψε τα αλεσμενα φρουτα. Και γενικως τα αλεσμενα φαγητα. Και τον πουρε:lol:, νομιζει οτι είναι κρεμα και δεν το πλησιαζει. Το είχα δοκιμασει τοτε με το γαλα και μπανανα μεσα (παλι εσυ το ειχες προτινει) αλλα δεν επιασε. Θα τα εφαρμοσω πάλι, ποτε δεν ξερεις...

maeleni μου ναι έχω πολλά να κανω:lol:. Θα έπρεπε να εχουμε 4 χερια αντι για 2 νομίζω.

Χάλια δηλαδη με το σχολειο...Οπου φτωχος κ η μοίρα του. Οσοι μπορουν να πληρωνουν ιδιωτικό για όλες τις ταξεις προχωράνε, οι υπόλοιποι...άστα. Οταν τα βρεφικά-παιδικοι κοστιζουν απο 350 ευρω και πάνω το μηνα, μια ταξη του δημοτικου ή του γυμνασιου πόσο πάει?

Αστα! Αυτο το λεω και για τη Μαργαριτα πιο πολυ, οσο και να λες, η εφηβεια ειναι ατιμο πραγμα... Ξεχνιεται ολη η κατηχηση στη στιγμη...

Ναι βρε τι πιστευεις οτι δε ξερω οτι θα θελησει να ανεβει σε μηχανη ή οτι εγω δεν ανεβηκα??

Αλλα τσακιστηκα και 2 φορες και το εκοψα...

Απλα δε θελω να νιωθει το παιδι ''ουαου να μια μηχαναρα....να ειχα και εγω μια κτλ κτλ''

Κοινως δε θα ηθελα να θαυμαζει μηχανες....χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια να σας ενημερώσω ότι βρήκα την Πετρούλα μας. Εχει πιαστεί με εργασίες σπιτιού κι έχει και πρόβλημα με το inτernet γι' αυτό και τη χάσαμε. Δεν πρόλαβα να πω και πολλά, αλλά δεν γεννήσανε ακόμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...