Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπα δεν εχει αποχετευση στην αποθηκη για να φευγουν τα νερα!

οποτε θα τα βγαζω απο το πλυντηριο θα τα βαζω στη λεκανιτσα και θα κατεβαινω τα σκαλακια να τα παω στη αποθηκουλα χαχα ωραια δεν τα λεω;

θα κανω και γυμναστικη:D:D:D:D:D

Καλό ακουγεται..αν και λίγο κουραστικό..:tongue::tongue:

όλα είναι θεμα συνηθειας, αφου και το Πικουλινάκι τα ανεβάζει στην ταρατσα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα δεν εχει αποχετευση στην αποθηκη για να φευγουν τα νερα!

οποτε θα τα βγαζω απο το πλυντηριο θα τα βαζω στη λεκανιτσα και θα κατεβαινω τα σκαλακια να τα παω στη αποθηκουλα χαχα ωραια δεν τα λεω;

θα κανω και γυμναστικη:D:D:D:D:D

Εγω κουραστηκα μονο που το σκεφτηκα βατραχακι..

Αν ειναι να κανω ολο αυτο τα απλωνω κιολας και τα αφηνω στην τυχη τους χαχαχα

Εγω θελω ενα 2 σε ενα να μην κανω καμμια εξτρα κινηση χαχαχα τεμπελα ειμαι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω μεγαλη περιεργεια για σήμερα...

Μου είπε ο αντρας μου οτι εφτιαξε μια φατνη απο ξύλα, πήγε αγόρασε και το Θείο Βρεφος και την Μαρία και θα τα στήσει στην αυλή :confused::confused:

Θέλω να ξερω τι ετοίμασε..Θα βαλω φωτο να γελάσουμε!!

Χτες πάντως που χάλασε το πόμολο της πόρτας έφερε ολοκληρη εργαλειοθήκη και αντι να φτιάξει το πόμολο, έκανε ενα μεγαλο σημαδι γυρω απο αυτό...

Οταν τον βλέπω με εργαλεία είναι δεδομένο οτι θα κάνει επιπλέον ζημιά....:mad::x

Καλα Πετρουλα ψαχνεις να βρεις! Κι εμενα κουλος ειναι! Απλα το εχει παρει αποφαση και δε βαζει τα χερια του πουθενα! Τουλαχιστον δεν κανει εξτρα ζημιες. Σε αυτη τη φαση ειμαστε μειον 6 λαμπες απο ολο το σπιτι. Δεν ξερω ποιον περιμενει να κανει τη δουλεια... :rolleyes:

t7fQp3.png

Καλα Πετρουλα ψαχνεις να βρεις! Κι εμενα κουλος ειναι! Απλα το εχει παρει αποφαση και δε βαζει τα χερια του πουθενα! Τουλαχιστον δεν κανει εξτρα ζημιες. Σε αυτη τη φαση ειμαστε μειον 6 λαμπες απο ολο το σπιτι. Δεν ξερω ποιον περιμενει να κανει τη δουλεια... :rolleyes:

Ετσι...Εμενα είναι και η δουλειά του αυτή..Όλη μερα μονταρει έπιπλα...

Και χτες που τον είδα λέω "αστα βρε παιδί μου, φτιάξτο άλλη ώρα" το απεύφευγα..ήξερα τι με περίμενε..Πήρε και το σοβαρο το ύφος και μου λέιε|" έλα βρε τπτ δεν είναι"..και οταν το χάλασε μάζευε ένα - ένα τα κατσαβιδια και με κοιτούσε πλάγια να δει αν τον κατάλαβα..κάνω και εγω ένα "Ααααααχ Θέεεεε μου" και πήρε τη βαλιτσούλα του και έφυγε γελώντας το τέρας!!!

Καλα μετρα..

4 στο σαλονι μου

1 στην κουζινα συν ενα σποτ

1 στο μπανιο

2 στο wc Και..η λαμπα του απορροφητηρα..

Το εχει βρει οτι μας εχουν ξεπλυνει αυτες οι λαμπες επειδη ειναι ακριβες..δικαιολογιες βαριεται ..ενω τις εχω αγορασει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλα μετρα..

4 στο σαλονι μου

1 στην κουζινα συν ενα σποτ

1 στο μπανιο

2 στο wc Και..η λαμπα του απορροφητηρα..

Το εχει βρει οτι μας εχουν ξεπλυνει αυτες οι λαμπες επειδη ειναι ακριβες..δικαιολογιες βαριεται ..ενω τις εχω αγορασει...

JOIN THE CLUB RITA!!!

Πωπω Ριτα ιδιοι! Για μια εβδομαδα δεν ειχαμε λαμπα στο dressing room. Αλλαζαμε στα τυφλα. Αρπαζαμε τα ρουχα απο τα ραφια και βγαιναμε εξω να δουμε τι εχουμε αρπαξει. Μια εβδομαδα του πηρε να αξιωθει να αλλαξει τη λαμπα... Ελεος!

Πετρουλα περιμενουμε νεα απο τη φατνη υπερπαραγωγη!!!!!!!!!!!!!!!:D

t7fQp3.png

Εγω κουραστηκα μονο που το σκεφτηκα βατραχακι..

Αν ειναι να κανω ολο αυτο τα απλωνω κιολας και τα αφηνω στην τυχη τους χαχαχα

Εγω θελω ενα 2 σε ενα να μην κανω καμμια εξτρα κινηση χαχαχα τεμπελα ειμαι..

βρε ριτα μου δεν στεγνωνουν εχουμε πολυ υγρασια 2 μερες τα εχω απλωμενα και παλι νωπα τα μαζευω τα προηγουμενα χρονια τα απλωνα μεσα αλλα τωρα δεν θελω με τον μικρο να απλωνω μεσα λογο υγρασιας

αυτα που ειναι 2 σε 1 δεν ξερω αλλα δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια τι ναπω δεν ξερω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βρε ριτα μου δεν στεγνωνουν εχουμε πολυ υγρασια 2 μερες τα εχω απλωμενα και παλι νωπα τα μαζευω τα προηγουμενα χρονια τα απλωνα μεσα αλλα τωρα δεν θελω με τον μικρο να απλωνω μεσα λογο υγρασιας

αυτα που ειναι 2 σε 1 δεν ξερω αλλα δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια τι ναπω δεν ξερω!

Οταν ο καιρός είναοι βροχερός ή είναι βράδυ και εγώ μεσα τα απλώνω..Τα βάζω όμως στο μπάνιο που δεν χρησιμοποιούμε και κλείνω και την πόρτα..

Βατραχακι εγω εχω σωθει με το εξης. Επειδη εχω υπογειο, εχω βαλει εκει το πλυντηριο. Εχω βαλει και δυο απλωστρες μπροστα στο πλυντηριο και τα απλωνω εκει. Μεσα σε μια μερα, εχουν στεγνωσει. Το μονο κουραστικο ειναι που κατεβαζω τα απλυτα κατω, αλλα το εχω συνηθισει. Τουλαχιστον δεν ειναι βρεγμενα που ειναι σαφως πιο βαρια. Γιατι δε μεταφερεις το πλυντηριο λοιπον εκει που θα βαλεις το στεγνωτηριο?? Μιλησε παλι η ξανθια!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...