Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και στις υπόλοιπες κουκλίτσες ;)

Κικο μου πολύ ωραία τα νέα σας. Κι εγώ κάπως καλύτερα σήμερα.

Αρμα καλά αποτελέσματα και σε σένα εύχομαι.

Ιωαννίτσα μου 5 κιλάκια δεν είναι πολλά. Απλά οι γιατροί έχουν ένα κακό να τρομάζουν τον κόσμο. Μην κάθεσαι και σκας και γι' αυτό τώρα.

Φωτεινή πολύ ζόρι με το φαγητό σας. Πωπω ακόμα θυμάμαι πόσο με είχε δυσκολέψει τότε ο Γρηγόρης και λέω τώρα Δόξα το Θεό.

Σουλίτσα τελικά γενικό ήταν το φαινόμενο ε? Περαστικά σας οικογενειακώς. Και η μανούλα είδα πως είναι καλύτερα έτσι? Αντε μπράβο.

Κωνκωνάκι μου λες εσύ για τον παιδικό. Εδώ στο δικό μας Δήμο δεν έχει ανοίξει το δημοτικό ακόμα!!!!! Ή για να τα λέω καλύτερα το σχολείο είναι πάρα πολύ μακριά και ο δρόμος του πολύ στενός (ούτε αστικό χωράει) και οι γονείς δεν μπορούν να πηγαινοφέρνουν τα παιδάκια (200 αυτοκίνητα πρωί+μεσημέρι ταυτόχρονα που να χωρέσουν εκεί!). Πέρσι ο Δήμος είχε ναυλώσει λεωφορεία, αλλά φέτος τα κατήργησε κι έτσι κανένα παιδάκι δεν έχει πάει στο σχολείο! Και λες προεκλογική περίοδος......δεν θα χάσει κι αυτός ψήφους από αυτή την ενέργεια?

Αχ που θα το στείλω κι εγώ το παιδάκι μου όταν θα έρθει η ώρα?????

Παιδιά τηλ στην Πετρούλα μας αλλά δεν απαντάει :( δεν ξέρω τι να υποθέσω, αλλά δεν θέλω να την ενοχλώ κιόλας. Ισως ξαναπροσπαθήσω και αργότερα.

Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα να επισκεφτούμε με τον μικρό ένα εργαστήρι που θα ξεκινήσουν τμηματάκια μουσικοκινητικής αγωγής. Θα πάμε να δούμε το χώρο και την υπεύθυνη, να μας εξηγήσει τι ακριβώς θα κάνουμε κι όταν θα έρθει η ώρα να πάμε να δούμε αν μπορεί να αντέξει το χρυσό μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς, λοιπόν, έχουμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε διαφορετική στάση στο θέμα "μηχανές"! Επειδή, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορούμε να την αποφύγουμε (και όχι απαραίτητα το να έχει δική της, όσο το να ανεβαίνει σε φίλων και γνωστών) τουλάχιστον από τώρα προσπαθούμε να της περάσουμε την σωστή "παιδεία" του ανεβαίνω σε μηχανή! Δεν ανεβαίνουμε ποτέ χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν, με φουστίτσες, βερμούδες, πεδιλάκια, σαγιονάρες κ.λ.π. Σε λίγο που θα μεγαλώσει θα την πάρουν ο μπαμπάς της κι ο νονός της και θα της κάνουν και σούζες και "μαγκιές" και όλα τα σχετικά έτσι ώστε σε μερικά χρόνια (τα πιο επικύνδινα) να μην εντυπωσιάζεται και να μην θαυμάζει κάθε "πιτσιρικά" που θέλει να κάνει την φιγούρα του με ένα μηχανάκι...

Χα χα βλέπω ότι ο μπαμπάς και ο νονός φροντίζουν ώστε η κόρη να μην εντυπωσιάζεται απο τους μηχανόβιους!!!!!!

μια που μιλαμε για τουαλετα πρωι πρωι:):) η μικρη δεν λεει να καλυτερευσει με τα κα#$α της ολο μπιλιες μου κανει. η αληθεια ειναι οτι σαλατες δεν της τρωει ιδιαιτερα, αλλα μεσα στο φαγακι την βαζω ενα σωρο λαχανικα, πινει και χυμους τρωει και φρουτακια αλλα τιποτα...απορω οταν τα κανει δεν την πονανε στον ποπο?? ειναι σαν πετρες τοσο σκληρα αλλα δεν εχει προβλημα οταν τα κανει.. την βλεπω πολυ ανετη:):) αχχχχ τι λεω πρωι πρωι:lol::lol::lol:

Και της δικιάς μου Φωτείνη έτσι ήταν και μια μέρα είδα αίμα στα κακά της και φρικαρα.... τώρα της κάνω κουάκερ το πρωί και μαλάκωσαν αρκετα... και ήθελα να σε ρωτήσω για καμιά αλμυρή συνταγή...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια να σας πω κάτι αλλά μη με βρίσετε. Πειράζει που στον μικρό δίνω ακόμα φρουτόκρεμα; Δυστυχώς δεν μου τα πολυτρώει τα φρούτα μεμονωμένα , δηλαδή το πολύ να φάει ένα φρούτο μέσα στην ημέρα και έτσι και εγώ επειδή είναι η μοναδική ευκαιρία να φάει μαζεμένα 4 φρούτα και αφού του αρέσει του δίνω ακόμα φρουτόκρεμα. Θέλω κρέμασμα;

Γιατι καλε Κικο να περαζει?

Και εγω δινω...στο ποτηρι βεβαια με καλαμακι αλλα ειναι κανονικη φρουτοκρεμα απλα λιγο πιο αραιη με πιο πολυ χυμο μεσα.

Οσο τα τρωνε καλο κανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο μου εγώ δεν το θεωρώ κακό αυτό. Γιατί να μην φάει το παιδί περισσότερα φρουτάκια μ' αυτόν τον τρόπο. Να σου πω κι εγώ του δίνω ακόμα κρέμα. Αφού τρελαίνεται και τη ζητάει και μόνος του γιατί να του την κόψω? ΝΑ πω και την αλήθεια μου κι εμένα μ' αρέσει η κρέμα χιχιχι.

Ιωάννα ξαναπήρα την Πετρούλα, αλλά δεν απαντάει :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Απλα να ξερετε στους σταθμους σε αυτες τις ηλικιες δεν δινουν πλεον φρουτοκρεμα μονο φρουτακια κομμενα ή σε ποτηρι ,τουλαχιστον σε αυτους που ειδα εγω, οποτε προσπαθηστε να το μαθουν και διαφορετικα οχι μονο με κουταλακι.

Εμενα τα φρουτα με κουταλακι τα εχει κοψει στο χρονο .Δεν τρωει τιποτα πολτοποιημενο με κουταλι.Ουτε καν πουρε, ο παραξενος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

kiko μου απο το τελευταιο τάισμα κατα τις 20.30-21.30 κοιμαται μεχρι τις 03.00-04.00 αναλογως τι ποσοτητα έχει πιει και μετα κατα τις 06.00-07.00. Το είχε απο τις αρχες αυτο το ωραριο και φυσικά δεν της το χαλασα που λενε ανα 3ωρο να τα ξυπνας. Πού τετοιο ωραριο με τον Κωνσταντίνο, στο 2ωρο ξυπνουσε. Βέβαια ουτε ο μεγαλος επινε τρελες ποσοτητες αλλά ουτε και η μικρή. Πρεπει να το παρω αποφαση οτι τα παιδια μου θελουν να κανουν κορμι...:lol:

maeleni μου και μονο που το περιεγραψες μου φαινεται μαρτυριο. Και τί θα γίνουν τα παιδακια, πού θα πάνε σχολείο?

Μαρίνα μου ναι είναι πολύ βαρετά να αρμεγεις. Εγω κάνω 5 αντλησεις το 24ωρο, δεν αντεχω παραπάνω αν και εχω αρκετο γαλα και δίνω και συμπληρωμα για να της φτάσει. Λοιπον μπορείς να μιλάς στο τηλ. εκεινη την ώρα ή να παιξεις κανα παιχνιδακι στο κινητό. Ετσι κάνω πλέον και με το ποδι μου κουνάω τη μικρή στο ρηλαξ. Οταν έχω και τον Κωνσταντίνο μαζί αντι για κινητό, λέω παραμυθια και τραγουδακια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω κάτι αλλά μη με βρίσετε. Πειράζει που στον μικρό δίνω ακόμα φρουτόκρεμα; Δυστυχώς δεν μου τα πολυτρώει τα φρούτα μεμονωμένα , δηλαδή το πολύ να φάει ένα φρούτο μέσα στην ημέρα και έτσι και εγώ επειδή είναι η μοναδική ευκαιρία να φάει μαζεμένα 4 φρούτα και αφού του αρέσει του δίνω ακόμα φρουτόκρεμα. Θέλω κρέμασμα;

Πλάκα κάνεις? Αφου τα τρώει ετσι να του τα δίνεις ετσι. Καλο είναι που και που να του τα δίνεις και σε κομματακια για να μαθαινει. Μακαρι να μου έτρωγε και μενα έτσι.

Ρίτα καλό αυτο τα φρουτα σε ποτηρι σαν χυμος, δεν το ειχα σκεφτει:oops:. Θα το εφαρμοσω σημερα κιόλας.

Εγω το αρμεγμα το προτιμουσα χιλιες φορες απο τους μαραθωνιους του Γρηγορη...

Ναι απο αυτη την άποψη, 24 ωρες ζιζι και να χάνει (η δικια μου) αντι να βάζει το προτειμω και εγώ.

χαχα βρε Κων κων χιλιες φορες το εχω γραψει...

Απο το χρονο ετσι τα δινω.Αλεσμενα σε ποτηρι απλα με λιγο περισσοτερο πορτοκαλι μεσα για να μην μπουκωνει το καλαμακι.Αν δεν εχω πολλα φρουτα ,απλα δινω χυμο πορτοκαλι σκετο.

Το εχουμε καθιερωσει μολις ξυπνησει το απογευμα.Καθεται στην πολυθρονα και του δινω το ποτηρι με το καλαμακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κωνκων οι διπλανοί μας, μαμά, κοριτσάκι και μωράκι μετακόμισαν στη Φλώρινα στους παπούδες και πηγαίνει εκεί, μέχρι να ανοίξει το σχολείο και να κάνει μεταγραφή εδώ πάλι. Τα υπόλοιπα χμ μάλλον δεν ενδιαφέρονται. Κάποιοι ρώτησαν και για ιδιωτικό, αλλά τα δίδακτρα ξεφεύγουν υπερβολικά.

Ηδη χάθηκε ένας μήνας.........

Να αυτό είναι το "κράτος" μας. Κι ύστερα ζητάμε και προκοπή ουφ!

Χαχαχα πολυάσχολη την ώρα της άντλησης σε βλέπω πάντως κοπελιά! Ολα τα άκρα απασχολημένα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...