Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου ολά καλά θα είναι κουκλα μου!

Ντινάκι μου τι ηταν αυτό με το σχολείο ?Μη χειρότερα.Ενταξει ευτυχώς είσαι σπίτι αλλα αν είναι δυνατον.Να το χαιρόμαστε βρε το κρατος μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελνω μνμ στην Πετρουλα ...

Βικακι στο belvedere μενεις ????ειχα ιδια θεα απο το δωματιο μου ..

Α δεν σας ειπα ..5 κιλα εχω βαλει μεχρι στιγμης...η γιατρος με αγριοκοιταξε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ντινάκι μου τι ηταν αυτό με το σχολείο ?Μη χειρότερα.Ενταξει ευτυχώς είσαι σπίτι αλλα αν είναι δυνατον.Να το χαιρόμαστε βρε το κρατος μας.

Κ εγω περιμενα οτι λογω εκλογων ο δημαρχος θα το ειχε ρυθμισει το θεμα για να μη χασει ψηφους, αλλα δεεεν! Πάλι καλα που θα είμαι σπιτι, απο του χρόνου που θα πηγαινουν και τα δυο να δω τί θα κανουμε.

Σε αγριοκοιταξε για 5 κιλα?

Ααα δεν παει καλα..

Μια χαρα ειναι τα κιλα που εχεις βαλει φιλεναδα.

Εγω που ειχα και πλεονασμα, 5-6 ειχα παρει μεχρι το β επιπεδου και ολα μαζι 12 και οπως ξερεις δεν ειχα κανενα, μα κανενα θεμα.Αλλά στο τελος ειχα ξεφυγει.Μην αγχωνεσαι τοσο, μια χαρα εισαι.

Δε μπορω καθολου αυτο το αγχος που δημιουργουν καποιοι γιατροι σε αυτο το θεμα και μαλιστα χωρις λογο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε συ Ιωαννα που ξεκινησες τροφαντουτσικη...τι να πουμε και εμεις...

Ξεκολλα με αυτο το θεμα ,προσεξε οσο μπορεις αλλα μην καταπιεζεσαι κιολας.Εχεις ολο το χρονο μετα να τα χασεις αλλά την εγκυμοσυνη με 5 κιλα δε νομιζω οτι την επηρεαζεις πουθενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από’μένα. Τι κάνετε πως είστε;

Εμείς πήγαμε χθες και είδαμε το μπεμπέ, όλα καλά μας είπε , είναι 2145 για την ακρίβεια και πάμε καλά μέχρι στιγμής, τη Δευτέρα έχω πάλι υπέρηχο αλλά με τον γιατρό μου αυτή τη φορά. Πωπω περνάνε οι μέρες και με έχει πιάσει τρομερή αγωνία, την ώρα που είχα ξαπλώσει και περίμενα το γιατρό μου ήρθε στο μυαλό η ώρα της καισαρικής και με έλουσε κρύος ιδρώτας.ουφ

Μίλησε καμία σας με την Πετρούλα να μας πει νέα; Σουλίτσα – Μα Ελένη εσείς έχετε κανένα νέο; Μα Ελένη πως είσαι σήμερα;

Κυρία Φωτεινή μήπως η μικρή Φωτεινούλα το κάνει επίτηδες επειδή ξέρει ότι θα τρέξετε από πίσω της και θα την κυνηγήσετε στο τέλος;

Νατάσα που είσαι να μας πεις για το ροχαλητό του Σώτου αν συνεχίστηκε;

Αρμάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις από τις εξετάσεις , τώρα όσον αφορά το θυρεοειδή ελπίζω να μην είναι τίποτα αν και μια φίλη μου που έχει και εκείνη πεσμένη μια ορμόνη απλά έπαιρνε ένα χάπι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τίποτε άλλο.

ΠανΜαρ νομίζω θα ταιριάξει τοΣοφάκι με τον γιο μου γιατί τρελαίνεται και ο δικός μου για μηχανές , πιο μικρός είχε λατρεία τώρα έχει ψιλοκαλμάρει λίγο, εγώ πάντως δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για τις μηχανές ( ο δε άντρας μου ούτε να τις δει – φοβάται υπερβολικά) αλλά δεν τον αποτρέπω κι όλας , συμφωνώ σε αυτό που είπες ότι δηλαδή αν δεν καταφέρουμε να τις αποφύγουμε τουλάχιστον να ενημερωθεί κατάλληλα για τον εξοπλισμό και να έχει μια σωστή παιδεία με τις μηχανές.

Φιλάκι εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα (της επιθετικότητας) από τον δικό μου όχι όμως τόσο προς τα άλλα παιδάκια αλλά προς εμάς όταν δεν δέχεται αυτό που προσπαθώ να του περάσω. Άλλες φορές τον αγνοώ , άλλες φορές κατεβαίνω στο ύψος του και του λέω πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό , άλλες φορές τον απειλώ με τιμωρία αλλά δυστυχώς τζίφος, ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει αυτή τη φάση, προσπαθώ όμως να μη του το λέω σε άσχετες φάσεις γιατί απ’ότι είχα διαβάσει απλά του θυμίζετε την πράξη του με αυτό τον τρόπο και τον κάνετε να την επαναλάβει. Ότι κάνω δηλαδή μόνο εκείνη την στιγμή. να φανταστείς τις προάλλες μου έδωσε μια ξεγυρισμένη γιατί κλασικά δεν ήθελε να τον αλλάξω που με πήραν τα ζουμιά και ο άτιμος μετά δεν ζήτησε συγνώμη απλά έκανε τον κινέζο και ερχόταν μετά από πίσω μου.

Βρε Ρίτα τι με κάμνεις πρωί πρωί , δεν είπαμε όχι ζάχαρες ακόμα, άλλους 2 μήνες και μετά στείλε ότι θες.χιχιχι όσο για την γαστρεντερίτιδα μη το σκέφτεσαι , δυστυχώς κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Εμείς πήγαμε χθες και είδαμε το μπεμπέ, όλα καλά μας είπε , είναι 2145 για την ακρίβεια και πάμε καλά μέχρι στιγμής, τη Δευτέρα έχω πάλι υπέρηχο αλλά με τον γιατρό μου αυτή τη φορά. Πωπω περνάνε οι μέρες και με έχει πιάσει τρομερή αγωνία, την ώρα που είχα ξαπλώσει και περίμενα το γιατρό μου ήρθε στο μυαλό η ώρα της καισαρικής και με έλουσε κρύος ιδρώτας.ουφ

kiko μου ολα καλα θα πάνε. Το μπεμπε σου super! Οσο για τη καισαρική τωρα θα πας με ραντεβου πας με άλλον αερα. Δυο μερουλες υπομονη για την αναρωση και μετα ολα θα είναι καλυτερα. Σκεψου το μωρακι σου ο πόνος θα περασει και θα ξεχαστει αμεσως.

Ιωάννα μου εγω πηρα 15 κιλά και ετρωγα οτι χαζομαρα υπηρχε. Απο βρωμικα, γυρους, κονσερβα, πιτσα, αυτα δηλαδη που μου ειχε απαγορεψει ο δοκτορ. Μια χαρα εισαι.

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω αυτά μου έχουν λείψει τρομερά, δηλαδή τα lila pause , κανένα πουράκι , μπισκοτάκια και τέτοιες βλακειούλες. Πόσο θέλω να πάω σε ένα περίπτερο και ότι βλέπω να το τρώω; Την Κυριακή βέβαια δεν άντεξα πήγαμε Haagen das και τσίμπησα μια βαφλίτσα με παγωτό σοκολάτα, εμα λέω θα γεννήσω και δεν θα έχω φάει βάφλα δεν είναι σωστό.

Ιωάννα μια χαρά είναι τα 5 κιλά , προσπάθησε να είσαι λίγο εγκρατής σε αυτές τις βλακείες και μια χαρά θα είσαι.

Κωνκων μου πως τα πάει η μικρή με τον ύπνο, τι ώρες σου κοιμάται ;

Καλα αυτο που συμβαινει σπιτι μας ειναι φοβερο.

Ο ανδρας μου παει σπιτι με στομαχικες διαταραχες και δεκατα....πηρα τηλεφωνο στο σχολειο και ο μικρος ειναι λεει μια χαρα....ακμαιοτατος.

Ευτυχως!!

Η επομενη ειμαι εγω ετσι?Αλιμονοοοο....

Τρεχω να τελειωσω για να παω να τον παρω εγω σημερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη τελειο καλε το μωρο!!!Ο Γρηγορης που γεννηθηκε 3900 στο ντοπλερ ηταν ακριβως 2 κιλα.Βεβαια δε θυμαμαι σε ποια βδομαδα αλλα οπως και να εχει ο γιος σου ειναι ολοκληρο παιδακι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας!

Μπήκα να δω τι γίνεται με τις εγκυμονούσες μας πρώρα απ' ολα! Άντε καλέ Πετρούλα δώσε στίγμα!

Κίκο μια χαρά το μπεμπέ σας πολύ χαίρομαι!

Αρμάκι πολύ θετική ενέργεια και σε σένα κοριτσάκι!

Ηλιάνα δε μας είπες τελικά, σου είπε ο γιατρός ότι οπωσδήποτε μέχρι το Σάββατο πρέπει να έχεις γεννήσει?

Ιωάννα μου, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τη Ρίτα στο θέμα των κιλών! Σιγά που πήρες και πολλά, 5 όλα κι όλα! Κι εγώ αυτή την καταπίεση όταν δεν υπάρχει φυσικά πρόβλημα υγείας και δεν έχει πραγματικά ξεφύγει η έγκυος δεν την καταλαβαίνω!

Κωνκωνάκι τι έγινε πάλι με το σχολείο? Δεν ξέρετε και για πόσο καιρό κλείνει φαντάζομαι ε? Επίσης, ήθελα να σε ρωτήσω πώς την παλεύεις με τις αντλήσες? Εγώ πρέπει να βγάζω 2 φορές για να συμπληρώσω ένα γεύμα και θέλω μισή ώρα τη φορά! Πόπο η απόλυτη βαρεμάρα!

Βικάκι καλή επιστροφή σήμερα και καλή ξεκούραση από αύριο στην κ. Φωτεινή!

Ελένη πάλι καλά που σε έπιασαν γρήγορα τα φάρμακα και άρχισες να ηρεμείς!

Φιλάκι έτσι με το καλό και θα ηρεμήσει το Ναταλάκι! Κάποια παιδάκια είναι λίγο πιο επιθετικά, αλλά όλα λίγο πολύ την περνάνε τη φάση αυτή! Τα ίδια έκανε και ο δικός μου την Κυριακή το απόγευμα που πήγαμε για καφέ και φυσικά κουβαλούσαμε και ένα κάρο παιχνίδια για να ξεγελλαστεί και να κάτσουμε κι εμείς λίγο! Εϊχε πολλά παιδάκια γιατί έχει κλειστή πλατεία μπροστά (ιδανικό μέρος και για δική μας συνάντηση με τα παιδιά όταν έχει καλό καιρό) και διάλεγε μόνο όσα παιδιά ήθελε αυτός να παίξουν με τα δικά του, έσπρωξε και ένα αγοράκι, ενώ ταυτόχρονα αυτός άρπαζε των άλλων. Τον απομάκρυνα κι εγώ, τα είπαμε ένα χεράκι και συνήλθε!

Αυτά τα νέα μας, το μενού έχει φασολάκια και 4-5 πλυντήρια με φωνάζουν από το άλλο δωμάτιο αλλά βαριέμαιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...