Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα.

Ευτυχώς οι επισκέψεις στην τουαλέτα (τι σας λεω πρωι πρωι ε?) σταμάτησαν αλλα αδιαθέτησα ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Πάντως το θεμα της τουαλέτας ηταν οικογενειακό και ο αντρας μου αλλα και η μικρη.

Οπότε ή καμμια ιωση που την περάσαμε στο "φτερό " ή δεν ξερω τι.

Ελπίζω να τελείωσε.

Σήμερα μετά από 2 μήνες πήγε και η μαμά μου σπίτι μου να κρατήσει τη μικρή.

Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς.

Βίκυ ντροπή σου! Τι φωτό μας βάζεις καλέ?

Φωτεινή μου το θέμα του φαγητού εμενα πλέον επαψε να με απασχολεί.Υπάρχουν μέρες που η μικρή δεν σταματαει να τρωι και μέρες που από την αρχή πριν καν καθησει να φαει λεει -δεν θελω να φαω και τελος.

Είναι πολύ αδύνατη , σαν καλαμάκι και δεν πιστευω να εχει παρει γραμμαριο (μην νεχασε κιολας) τον τελευταιο καιρο αλλα δεν μπορώ να κανω τιποτα.

Της κανουμε αυτα που της αρέσουν και δεν την πιεζω γενικα καθόλου.

Ηλιάνα μπράβο σου .Αντε τελικά θα αρχίσουμε να λεμε αντε ποτε θα γεννησει η Ηλιάννα?

Λαζαρενια μου εγώ διάβασα μόνη μου περίπου 1,5 μήνα και μετα πήγα και το πήρα και μαλιστα επιπέδου proficiency.

Είχα καποια επαφη βεβαια γιατι χρησιμοποιω τα Αγγλικα στη δουλειά αλλα φυσικα οχι τοσες λεπτομέρειες .

Πάντως αν δεν βολευτείς με το βιβλίο και κανονικα ειναι 2 βιβλία εδω είμαι.

Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλης επιλογής , εχει και ακουστικό αλλα εχεις προετοιμαστεί γαιτι το ενα από τα δυο βιβλία εχει cd .

Ελενίτσες καλή δουλειά .

Παω και εγώ να δουλεψω λίγο !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι σημερα 12.οο ωρα τα ξημερωματα φτανει και αυριο το πρωι θα ερθει να παρει την Φωτεινη:)

εγω αυριο θα παω στην Χαλκιδικη με τον συζ. να αφησουμε κατι πραγματα και λιγο να ξεσκασουμε. θα παω το παρκοκρεββατο γιατι τα μεσημερια την βαζω στο κρεββατι και κοιμαται πολυ καλα.

εκει εχω και αλλο ενα προστατευτικο και θα το φερω......σε δουλεια να βρησκομαστε....παλι ο συζ. θα φωναζει :) γιατι καθε φορα που πηγαινουμε ..ειτε παμε ειτε ερχομαστε ολο φορτωμενει ειμαστε:):)

Καλημερααααα

Εμεις καλα ειμαστε αλλα μονο που του Χρηστακη του τρεχουν λιγο οι μυτουλες ...λογικο το βρισκω αφου κοιμαται συνεχως ξεσκεπαστος και ξεντυνεται ...του λες οτι ειναι κρυωμενος και σου λεει οοοοοχι καλα ειμαι ...

Πετρουλααααααα που εισαι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σήμερα ειμαι καλα ...τα ξεπερασα τα χθεσινα ..αφου μπηκα στο χορο θα χορεψω...και αν και δεν ειναι το φορτε μου ο χορος!!!χαχαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σήμερα ειμαι καλα ...τα ξεπερασα τα χθεσινα ..αφου μπηκα στο χορο θα χορεψω...και αν και δεν ειναι το φορτε μου ο χορος!!!χαχαχαχα...

Σχολές χορού "Μιχάλης Ναλμπάντης"! Τώρα και στη γειτονιά σας!!!

Καλημέρα γειτόνισσα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλε γειτονισσα το ξερεις οτι οι σχολες χορες ναλμπαντης ειναι στην γειτονια μας??και απο κατω εχουν ωραιοτατο παιδοτοπο (απο τους πιο ωραιους που εχω παει!!) και μαλιστα εχει και τμημα για μικρα?? (το λεω για το Σοφακι) εμεις σαν αντρες σκεφτομαστε το κολυμβητηριο ..(μας πεταξε την ιδεα η μαμα του φιλου μας του Σωτηρη και ψηνομαστε..)

Παντως εμεις με την μαμα του Σωτηρη παμε συχνα βολτες και τωρα που μαζευτηκες σπιτι θα σε παρουμε τηλ. να ερθειτε και εσεις!!!να δουμε ποιος θα διεκδικησει το Σοφακι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αααααααα, μόλις μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή, θα πάω την ίδια στιγμή, δεν ξέρω πού θα τα βρω αλλά θα τα βρω, και θα της πάρω αυτοκίνητο. Τέλος.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε διαφορετική στάση στο θέμα "μηχανές"! Επειδή, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορούμε να την αποφύγουμε (και όχι απαραίτητα το να έχει δική της, όσο το να ανεβαίνει σε φίλων και γνωστών) τουλάχιστον από τώρα προσπαθούμε να της περάσουμε την σωστή "παιδεία" του ανεβαίνω σε μηχανή! Δεν ανεβαίνουμε ποτέ χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν, με φουστίτσες, βερμούδες, πεδιλάκια, σαγιονάρες κ.λ.π. Σε λίγο που θα μεγαλώσει θα την πάρουν ο μπαμπάς της κι ο νονός της και θα της κάνουν και σούζες και "μαγκιές" και όλα τα σχετικά έτσι ώστε σε μερικά χρόνια (τα πιο επικύνδινα) να μην εντυπωσιάζεται και να μην θαυμάζει κάθε "πιτσιρικά" που θέλει να κάνει την φιγούρα του με ένα μηχανάκι...

mrdIp3.png

Καλε γειτονισσα το ξερεις οτι οι σχολες χορες ναλμπαντης ειναι στην γειτονια μας??και απο κατω εχουν ωραιοτατο παιδοτοπο (απο τους πιο ωραιους που εχω παει!!) και μαλιστα εχει και τμημα για μικρα?? (το λεω για το Σοφακι) εμεις σαν αντρες σκεφτομαστε το κολυμβητηριο ..(μας πεταξε την ιδεα η μαμα του φιλου μας του Σωτηρη και ψηνομαστε..)

Παντως εμεις με την μαμα του Σωτηρη παμε συχνα βολτες και τωρα που μαζευτηκες σπιτι θα σε παρουμε τηλ. να ερθειτε και εσεις!!!να δουμε ποιος θα διεκδικησει το Σοφακι..

Το ξέρω! Αφού μας έχουν ζαλίσει στην διαφήμιση! Για τον παιδότοπο δεν το ήξερα γιατί δεν ξέρω πού είναι η σχολή.

Όσο για την Σοφία... είπαμε, εμείς θα πάμε για τάε κβο ντο, τζούντο, πυγμαχία, παγκράτειο... Χρήσιμα πράγματα!!!

Να μας πάρετε! Να μας πάρετε!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα φίλες μου!

Ημέρα γιατρών σήμερα. Στις 11 έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο. Μέσα στη φούρια μου προχτές που σας έλεγα για τις εξετάσεις ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό. Έχω πολύ πεσμένη tsh μία ορμόνη του θυροειδή. Ο γιατρός είναι για το μόνο που ανησυχησε και είπε να με δει άμεσα ενδοκρινολόγος και βρήκα για σήμερα. Το απόγευμα θα πάμε να δούμε και το νινί. Έχω τρομερή αγωνία για όλα και ειδικά για τον θυροειδή γιατί δεν είχα ποτέ θέμα..

Ηλιάνα γεννήσαμε την ίδια μέρα τα πρώτα. Το δεύτερο λες να το γεννήσεις την ημέρα των δικών μου γενεθλίων?Πλάκα θα έχει..:lol: (Είμαι 2 Οκτωβρίου και Σαββατογεννημένη)..Με το καλό!

Πετρούλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Που είσαι καλέ? Δεν πιστεύω να γέννησες και να μην ειδοποίησες!

Ιωάννα μου μπράβο που είσαι καλύτερα! Πολύ χαίρομαι!

Σουλίτσα αν το περάσατε έτσι ελαφριά τυχεροί είστε! Άντε, περαστικά!

Φιλάκι τσαμπουκαλού το Ναταλάκι ε??? Χαχα! Δεν το πιστεύω μια σταλίτσα ανθρωπάκι! Νομίζω πως θέλει πολύ κουβέντα και να μην τονίζεις ''πόσο κακό είναι'' αλλά όταν δεν το κάνει 'να της τονίζεις ''πόσο καλό είναι και πόσο χαρούμενη σε κάνει όταν δεν χτυπάει παιδάκια''. Είναι ένας τρόπος που στην Εύα γενικά πιάνει πολύ όταν κάνει βλακειούλες. Πάντως και το Ευάκι παρόλο που δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι, έχει αρχίσει να ''μαλώνει'' τα παιδιά και μάλιστα χωρίς λόγο..

Όσο για την Μακεδονία συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες!

Πανμαρ εφόσον δεν μπορείτε να αποφύγεται το να ανέβει σε μηχανή νομίζω ότι ο τρόπος που σκέφτεστε είναι ο καλύτερος..

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να φύγω. Ευχηθείτε όλα να πάνε καλά...

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σουλα μου χαιρομαι για την μανουλα σου:)

για το θεμα της τουαλετας:) γιατι δεν πηρες φαρμακο να σου περασει αφου ησουν και στην δουλεια, ετσι δεν ειναι?

μια που μιλαμε για τουαλετα πρωι πρωι:):) η μικρη δεν λεει να καλυτερευσει με τα κα#$α της ολο μπιλιες μου κανει. η αληθεια ειναι οτι σαλατες δεν της τρωει ιδιαιτερα, αλλα μεσα στο φαγακι την βαζω ενα σωρο λαχανικα, πινει και χυμους τρωει και φρουτακια αλλα τιποτα...απορω οταν τα κανει δεν την πονανε στον ποπο?? ειναι σαν πετρες τοσο σκληρα αλλα δεν εχει προβλημα οταν τα κανει.. την βλεπω πολυ ανετη:):) αχχχχ τι λεω πρωι πρωι:lol::lol::lol:

Την Φωτεινη δεν μπορεις να την πιεσεις με ΤΙΠΟΤΑ...δεν ανοιγει τον στομα της με τιποτα, βαζει και τις φωνες..ειναι σαν να την σφαζουν:)

προχτες το βραδυ προσπαθουσα να την δωσω να φαει μια μονο κουταλια γιαουρτι..γιατι περνει και αντιβιωση και επιβαλετε το γιαουρτακι..και ουρλιαζε, με πηρε η ξαδελφη μου απο πανω τηλ και μου τα εσειρε λεγοντας οτι το παιδι το κακομεταχειριζομαι:lol::lol: οταν την ειπα τι κανω, δεν το πιστευε, τεσπα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα παιδακι, με βοηθαει και στις δουλειες..διπλωνει ρουχα και με δινει μανταλακια για να απλωσω:lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Απο αυριο κλειστο το σχολειο του Κωνσταντίνου. Ολες οι κοπελες που μπηκαν μεσω ασεπ είναι απλήρωτες απο οταν μπηκαν. Τί να πω! Να παρακαλας να παρουν το παιδί σου σε δημοσιο και μετα να μαρτυρας την ωρα που το διάλεξες. Ουφ! Τουλαχιστον φετος που είμαι σε αδεια κυησεως θα μπορω να τον έχω σπιτι, απο του χρονου βλέπουμε!

Ιωαννα μου για τον πονο της αναρωσης μετα τη καισαρική (δεν θυμαμαι ποια το είπε) παιζει ρολο η θεση του μωρου. Εμενα και τα 2 είχαν σφινωσει στη λεκανη, ήταν πλάγια και όχι προς τα κάτω. Δυσαναλογια εμβρυου-λεκανης, κάπως έτσι μου είχε πει ο γιατρος. Και πονουσα αρκετο καιρο πριν τη γέννα και εγω νομιζα οτι ηταν συσπάσεις, μολις με ειδε ο γιατρος μου εξηγησε και την επομενη με έβαλε μεσα για γεννα. Ολα θα πάνε καλα, θα δείς. Οσο για το αγχος με τα 2 παιδακια είναι σαν αυτο που λεει η Ρίτα για αυτους που δεν εχουν ακομα. :lol: Οταν θα εχεις μεγαλωσει τα δυό σου παιδάκια θα βλέπεις τους άλλους που θα εχουν 1 μεγαλο παιδακι και 1 μωρακι να μεγαλωσουν:lol:. Γι αυτο λοιπον οσες μείνατε στο 1 βουρ για το 2ο;) χαχαχαχα πλάκα κανω!

Μάζεψε τα παιχνιδια της , τιναζε (οσο μπορουσε ) μαξιλάρια , πήρε το swifer και ξεσκονιζε.

Σουλιτσα μου και εγω δίνω swifer στον Κωνσταντίνο και ξεσκονίζει. Επίσης το ηλεκτρικο σκουπάκι και τη σφουγγαριστρα στο μπαλκόνι. :lol: Αφου θέλει το παιδί να βοηθάει γιατι να κοβω τη χαρα?

Συμπεθερα ακους τί νοικοκυρόπαιδο σου δίνω?:lol:

Βικακι σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι, να εισαι καλα! Εγω παρολο που ημουν εκει, δεν ακουσα τιποτα για λεφτα... Καμια φορα νομιζω πως ζω σε ενα παραλληλο συμπαν!:rolleyes:

Αχ και εγω έτσι αισθανομαι πολλες φορες σαν να είμαι αλλου. Αφου ο άντρας μου μου την λέει πολλες φορες... "Ντίνα είσαι εδώ ή απλά με γράφεις?":oops:

Ο Σωτηρακης καλα είναι?

Πήγα στο γιατρό και έχω βρογχίτιδα+λαρυγγίτιδα, κατάλοιπα ίωσης κι ευτυχώς δεν κόλλησσα τον μικρό. Με πλάκωσε στα αντιβιωτικά και στη κορτιζόνη :-( :sad: Πωπωπω 3-3 θα τα παίρνω. Πήρα τώρα την πρώτη δόση κι αισθάνομαι το λαιμό μου κάπως μπλιαχ.

Πω πω περαστικα σου Ελένη μου.

Ξυπνησε η μπουμπου, αν τα καταφερω θα συνεχισω μετα...

αρμα μου ΟΛΑ να πανε καλασημερα με τις εξετασης

πανμαρ μου με μηχανη πηγατε:!::!: τελεια εμπειρια.και ο συγ μου ειναι μηχανοβιος 30 χρονια μηχανη εχει για μεσα στην πολη αλλα ταξιδια δεν κανουμε ..μονο με αυτοκινητο

Καλημερα!!!

Αρμακι μου ολα θα πανε καλα καλε!!!Τα ειπαμε αυτα δεν ειναι τιποτα.Θα δεις!

Οσο για το αγχος με τα 2 παιδακια είναι σαν αυτο που λεει η Ρίτα για αυτους που δεν εχουν ακομα. Οταν θα εχεις μεγαλωσει τα δυό σου παιδάκια θα βλέπεις τους άλλους που θα εχουν 1 μεγαλο παιδακι και 1 μωρακι να μεγαλωσουν. Γι αυτο λοιπον οσες μείνατε στο 1 βουρ για το 2οχαχαχαχα πλάκα κανω!

Σωστο και αυτο....αλλά ειναι και θεμα προτιμησης.Εγω προσωπικα σιγουρα προτιμω ενα μεγαλυτερο παιδακι και ενα μωρο απο 2 μωρα ταυτοχρονα...

Ειναι πως το εχει ο καθενας στο μυαλο του και για ποιους λογους.

Αργα ή γρηγορα ολοι το περνανε το ''λουκι''.Γιατι ''λουκι'' ειναι σε οποια ηλικια και να ειναι τα παιδια κακα τα ψεμματα.

Τι θα κανεις με τον Κωνσταντινο τωρα?Πω πω ρε παιδι μου σας εχουν βγαλει το λαδι με το σχολειο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Την ξαναπηρε ο υπνος και συνεχιζω...

για το μονο που παραπονιεμαι ειναι στο ταισμα της Φωτεινης....εκει βρε κοριτσια ΔΕΝ παιζετε....ειναι το χειροτερο μου....δεν ξερω τι να την κανω.

αυτο που τρωει καλουτσικα ειναι το κασερι τα μακαρονια. και καροτο βρασμενο..εεεεε μπορως καθε μερα να την δινεις αυτα να τρωει:confused::confused::shock:

Φωτεινή μια απο τα ιδια και εμείς. Οτι φάει στο σχολειο και στο σπιτι τίποτα, αντε κανα μακαρονι... Εκεί βλέπει τα άλλα παιδακια και τρωει μόνος του. Στο σπίτι αν και τρωμε όλοι μαζί στο τραπεζι αυτός τη βγάζει όρθιος στη καρεκλα να πεταει το φαϊ κατω απο το τραπεζι. Τί να πω... με τον αερα ζουνε αυτα τα παιδια?

Συμπεθερουλα μου τελεια η θεα απο το δωματιο σας. Ακομα εκει είστε?

...σκ όταν κάθομαι ξυπνάω νωρίτερα ώστε να προλάβω ένα τεταρτάκι να πιω ένα καφε....:wink:

Αχ deleni μου και εγω το κάνω αυτο.

Ευτυχώς οι επισκέψεις στην τουαλέτα (τι σας λεω πρωι πρωι ε?) σταμάτησαν αλλα αδιαθέτησα ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Πάντως το θεμα της τουαλέτας ηταν οικογενειακό και ο αντρας μου αλλα και η μικρη.

Οπότε ή καμμια ιωση που την περάσαμε στο "φτερό " ή δεν ξερω τι.

Ελπίζω να τελείωσε.

Πω πω τί περασατε... Αντε περαστικά.

armaki μου αντε με το καλο να δεις το νινι σου και καλα αποτελεσματα για τον θυροειδή. Είχες πρόβλημα απο πριν ή λογω εγκυμοσύνης?

Ρίτα μου αλοιμονο! Τον καθενα οπως τον βολευει και όποτε το θελει. Αλλοι θελουν μονο ενα παιδακι, αλλοι θελουν πιο πολλά... Το θεμα με το σχολειο εχει καταντησει σηριαλ. Θα τα έχω και 2 στο σπίτι. Βόλτα δεν μπορουμε να βγουμε με τον έναν να τρεχει και την αλλη στο καροτσι, οποτε μαγειρευω απο σημερα ωστε αυριο το πρωι να μπορουμε να παιζουμε.

Πετρουλα γέννησες? Που εισαι? Δεν της κανουμε ενα τηλ. να δουμε που είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...