Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπεραααααααααααααα να με και εγώ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ αλα έφαγα χέρι σήμερα στο ταβάνι πετάχτηκα πολύ πόνο κούκλες σκληρός και πάνω πολύ ο τράχηλος μας ο Άντρης μου από κάτω κοιτούσε και μου λέει όταν βγήκαμε σιγά ρε μαναράκι μου έως το καρπό το έβαλε μέσα

και τι ήθελες του λέω να το βάλει ως τον αγκώνα

γράψατε πολλααααααααααα πάω να διαβάσω φιλία σε όλες μουτσσσσς

ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Άσε κορίτσι μου..... μην τα γράφεις αυτάααααα...............

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τα δικά σας βρε κορίτσια είναι κ@#$παιδάκια;;; Όχι μόνο το δικό μου;;; Ουφ... στεναχωριέμαι, κατά τα άλλα είναι καλό κορίτσι.................................. τις τελευταίες 2 μέρες όλο κάνει ντα σε παιδάκια... τί να πω. Ολίγον τι, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Να την τιμωρήσω; Δεν βλέπω να παραδειγματίζεται. Να αδιαφορήσω όπως είχα πει θα κάνω; Άραγε, θα λειτουργήσει;;; Αχ αχ αχ το αλητάκι μου...

Αργα ή γρηγορα ολα το σηκωνουν το χερακι τους μην αγχωνεσαι μεσα στο προγραμμα ειναι.

Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να της μιλησεις και να της δειξεις οτι αυτη η πραξη εχει συνεπειες.Νομιζω η αδιαφορια σε αυτο το θεμα δεν ειναι σωστος χειρισμος.

Εγω ας πουμε καναδυο φορες που το εκανε (εσπρωξε και ειπε οτι μαλωνει)αφου τον προειδοποιησα και του εξηγησα την τριτη φορα τον πηρα επι τοπου και φυγαμε απο το παιχνιδι.Εκλαψε,χτυπηθηκε αλλα το καταλαβε.

Τωρα αν τον δω καποια στιγμη και αγριευει και παει να το ξανακανει επιτηδες του υπενθιμιζω την τιμωρια του και με ακουει σκεφτικος....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα είναι στον οργανισμό... εγώ είχα πολύ καλή ανάρρωση και στις δύο καισαρικές (στη δεύτερη μάλιστα ήταν πολύ καλύτερα και απο την πρώτη) αλλά έχω μια ουλή να τρομάξεις!!!! και να σκεφτείς ότι κάναμε και πλαστική συρραφή για να μην έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά είναι στον οργανισμό μου να κάνει χηλοειδή (έτσι λέγονται οι ουλές) :?:-?

Ναι πιθανοτατα ετσι ειναι.Εγω μεχρι να σαραντησω ειχα μονο μια κοκκινη γραμμουλα η οποια εξαφανιστηκε εντελως πλεον.

Και ο γιατρος μου οταν πηγα πριν λιγους μηνες μου ειπε οτι και εσωτερικα κ εξωτερικα ειναι σα να μην εχω γεννησει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα μου δεν αγχωνομαι δα και τοσο, απλα ενημερωνομαι.Σιγα σιγα θα το αποβαλω εντελως..

Ηλιανα με το καλο!

Βικυυυ κοφτο!χαχα καλα να περνας!

Πετρουλα που εισαι βρε????

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αργα ή γρηγορα ολα το σηκωνουν το χερακι τους μην αγχωνεσαι μεσα στο προγραμμα ειναι.

Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να της μιλησεις και να της δειξεις οτι αυτη η πραξη εχει συνεπειες.Νομιζω η αδιαφορια σε αυτο το θεμα δεν ειναι σωστος χειρισμος.

Εγω ας πουμε καναδυο φορες που το εκανε (εσπρωξε και ειπε οτι μαλωνει)αφου τον προειδοποιησα και του εξηγησα την τριτη φορα τον πηρα επι τοπου και φυγαμε απο το παιχνιδι.Εκλαψε,χτυπηθηκε αλλα το καταλαβε.

Τωρα αν τον δω καποια στιγμη και αγριευει και παει να το ξανακανει επιτηδες του υπενθιμιζω την τιμωρια του και με ακουει σκεφτικος....

Ωπ εδώ είσαι Ρίτα μου! Με τη Ναταλία, δεν ξέρω, το μεσημέρι, έκανα αυτό που λες, την πήρα από την παιδική χαρά και φύγαμε. Το βράδυ, πάλι τα ίδια έκανε στην πλατεία... στεναχωρήθηκα, γιατί το παιδάκι, αν και φαινόταν μεγαλύτερο της, πληγώθηκε πολύ................. δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πρεπει τοτε να βρεις κατι που να την τσουξει...του Γρηγορη ας πουμε η καουρα του ειναι να μην του κοψεις το παιχνιδι στη Ναταλια ισως πιασει κατι αλλο.

Αλλα νομιζω κουβεντα και τιμωρια χρειαζεται στο θεμα αυτο για να καταλαβουν οτι ειναι κατι πραγματικα κακο και μη αποδεκτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πρεπει τοτε να βρεις κατι που να την τσουξει...του Γρηγορη ας πουμε η καουρα του ειναι να μην του κοψεις το παιχνιδι στη Ναταλια ισως πιασει κατι αλλο.

Αλλα νομιζω κουβεντα και τιμωρια χρειαζεται στο θεμα αυτο για να καταλαβουν οτι ειναι κατι πραγματικα κακο.

Tην έτσουξε, με κλάμα την πήρα δηλ. την έσυρα, τιμωρία της είπα. Μάλλον θέλει πολύ μπλα-μπλά. Να σου πω και μια λεπτομέρεια, βρίσκει και τα κάνει σε κάτι πολύ ευαίσθητα παιδάκια που όχι μόνο δεν της ανταποδίδουν τη χειρονομία αλλά κλαίνε και στεναχωριούνται πολύ και κουρνιάζουν στους γονείς τους.... άσε πολύ λυπάμαι. Τί να την κάνω. Άντε να την περάσει κι αυτή τη φάση.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ε βεβαια παντα τα πιο αδυναμα βρισκουν και ας ειναι και μεγαλυτερα ...ωρες ωρες μας βγαζουν εκτος εαυτου τα ατιμα...

Υπομονη θελει και πολυ κουβεντα.Εγω δε ξερω ποτε και αν θα το ξανακανει αλλα νομιζω πως τα εχουμε πει τοσες φορες που τουλαχιστον θα το σκεφτει...ηδη καποιες φορες τον βλεπω που γυριζει να δει που ειμαι και μετα κανει τον ''τσαμπουκα''(φωνη κτλ)...αλλα ευτυχως δεν χτυπαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ελπίζω σήμερα να έχουμε όλοι μια πολύ όμορφη μέρα χωρίς γκρίνιες και αναποδιές ;)

Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι λίγο καλύτερα και πως να μην είμαι με τόσα που καταπίνω από χτες. Πολύ πικρά όμως όλα......ειδικά τα κορτιζονούχα. ΤΕΣΠΑ για άλλες 2 μερούλες είναι οπότε υπομονή.

Σήμερα έχει λίγο ψυχρούλα και μια υγρασία που σου τσούζει το δέρμα. Ελπίζω αργότερα να φτιάξει ο καιρός γιατί θα είμαι έξω.

Φιλιάκια σε όλες σας και να έχουμε μια καλή συνέχεια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Φωτεινή μου κι ευχαριστώ πολύ.

Χαθήκαμε τελείως!

Πώς τα πάτε με τη μικρούλα? Σήμερα επιστρέφει η Βίκη που μας έχει ξελιγώσει με τις φωτο της?????

Τα φιλιά μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα!!!

Φωτεινή σε νιώθω...σκ όταν κάθομαι ξυπνάω νωρίτερα ώστε να προλάβω ένα τεταρτάκι να πιω ένα καφε....;)

Μαελένη περαστικά και υπομονή...δυο μέρρες είναι όπως λες και εσύ θα περάσουν ;)

Πάω για δουλειά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...