Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπεραααααααααααααα να με και εγώ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ αλα έφαγα χέρι σήμερα στο ταβάνι πετάχτηκα πολύ πόνο κούκλες σκληρός και πάνω πολύ ο τράχηλος μας ο Άντρης μου από κάτω κοιτούσε και μου λέει όταν βγήκαμε σιγά ρε μαναράκι μου έως το καρπό το έβαλε μέσα

και τι ήθελες του λέω να το βάλει ως τον αγκώνα

γράψατε πολλααααααααααα πάω να διαβάσω φιλία σε όλες μουτσσσσς

ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue::tongue:

Η Ηλιάνα τα είπε πιο πάνω, αλλά μου έστειλε μήνυμα ότι γέννησε και με τρόμαξε!!!

Για την Πετρούλα δεν ξέρω.

Καλησπέρα συνονόματη Deleni!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε βρε Ηλιάνα και είπα ότι γέννησες...:D:D:D Σε βλέπω να πηγαίνεις μέχρι τη 40η εβδομάδα!!!!;)

μπα Σάββατο θα γεννήσω θα δείτε 2 Οκτώβριου σαββατογεννημένο θα τον κάνω είτε φυσιολογικά είτε καισαρική

:tongue::tongue:

άντε Ηλιάνα μου με το καλο να γεννήσεις κοπέλα μου.

Ιωάννα μου ανέβηκε λίγο η ψυχολογία σου; Κι εγώ επειδή είμαι καλοπερασάκιας ακόμη το θέμα με το 2ο είναι πολύ μακρινό...αυτό που σας είπα πριν κανα 2 βδομάδες!

m57Zp2.png

τι βλεπω απο το μπαλκονι του δωματιου μου????

δειτε λιγο και εσεις!!!

27092010716.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βϊκη...άντε να δεις κανένα θρίλερ βραδυάτικα! Άκου εκεί, τι μας δείχνει να ονειρευόμαστε διακοπές χωρίς ελπίδα να πραγματοποιηθούν!:?:?:?

Delenaki ακριβώς τα ίδια περνάμε κι εμείς, αυτό με τα δύο παιδιά στο πάρκο να παίζουν μεταξύ τους είναι όλα τα λεφτά! Πάντως κι εμένα η σουσουράδα πρέπει να έχει κανένα δίμηνο που τον ξεμαλλιάζει στο πι και φι τον αδερφό της! Σήμερα που περιμέναμε το σχολικό οι τρεις μας, ο μικρός ηθελε ντε και καλά, να βάλω τη Μαριαλένα στα αυτιά του να την κάνει ντέι (έτσι τον παίρνει συνέχεια ο μπαμπάς του!) Μόλις μας είδαν από το σχολικό έσκασαν στα γέλλια!

Ηλιάνα σου έδωσαν δηλαδή τελευταία προθεσμία μέχρι το Σάββατο?

Στείλτε κανένα μήνυμα στην Πετρούλα να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά!

Μόλις μίλησα με τη φιλενάδα μου που γέννησε σήμερα στην 38η εβδομάδα μια μπουμπού 3.300 και κούκλα παρακαλώ! Της τα βγάλανε μου είπε όλα και καθετήρες και τα πάντα, αλλά πονάει λίγο! Άντε γρήγορα να αναρρώσει κι εκείνη! Πολύ χάρηκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Σας διάβασα αλλά δεν πρόλαβα να σας γράψω το μεσημέρι. Θα απαντήσω τώρα σε ότι θυμάμαι.:oops::oops::oops::oops:

Νατάσα πήρες το Σωτήρη στο γιατρό; Μην τον αφήνεις έτσι. Ίσως σου συστήσει να κάνεις κάτι για να μην ταλαιπωρείται το παιδί.

Joa μεγαλώνει και ο μπέμπης. Με το καλό κοπέλα μου. Όσο για τις αγωνίες που έχεις νομίζω ότι είναι λογικές. Μην ξεχνάς όμως ότι στα πρώτα παιδιά δεν ξέραμε όλες την τύφλα μας, ενώ τώρα έχουμε άλλον αέρα. Εγώ αγχωνόμουν για το πώς θα πλύνω, αλλάξω, ντύσω κλπ το μωρό ενώ τώρα καθόλου δεν με απασχολούν όλα αυτά.

Ρίτα μην αγχώνεσαι τόσο με τις ιώσεις. Αν είναι να συμβεί θα συμβεί. Για τη γαστρεντερίτιδα πάντως εμάς ο παιδίατρος μας είχε συστήσει μόνο διατροφή και ποτέ το αλμορά. Μας είχε πει να το δώσουμε μόνο αν έκανε συνέχεια εμετούς και δεν κρατούσε υγρά.

Μαρινάκι ο Γιώργος σου το παίζει μεγάλος άντρας; :):):):):)

Ηλιάνα σου είπαν ότι αν δεν γεννήσεις μέσα στην εβδομάδα θα πας το Σάββατο οπωσδήποτε;

Που είναι η Πετρούλα μας;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χαίρετε χαίρετε...:D

Γιοβάνα τι μου θύμισες τώρα... τι άγχη είχα στην αναστασία για όλα αυτά (ταίσμα άλλαγμα) δε λέγεται...:rolleyes::rolleyes:

Πετρούλαααααα που είσαι καλε;;;;

Νατασούλα και εγώ συμφωνώ να τον πας στον ωρλ, μια γνώμη δεν βλάπτει και αφού είναι φίλος ακόμη καλύτερα..;)

'Εβλεπα μερικά βιντεάκια με την Αναστασία πριν γεννήσω και κοντεύουν να με πάρουν τα ζουμια...πόσο μεγάλωσαν τα παιδάκια μας...

άντε κοριτσάρες...καλό βράδυ

αααα και Βίκυ μη βάζεις τέτοιες φωτό... θέλω κι εγώ διακοπές!!!!!:D

Φιλιά!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κωνκωνάκι και Φιλάκι, γιατί να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο? Αφού F.Y.R.O.Macedonia είναι η επίσημη ονομασία... Τι έγραψα λάθος?
Κανένα λάθος, αλλά κι εσύ... αποκαλείς τα Σκόπια Μακεδονία;;;;;; Σόρυ είμαι λίγο πατριότισα, "δεν ξεχνώ" ιστορία κι αγώνες ούτε τα συλλαλητήρια της εφηβίας μου που φωνάζαμε Η Μακεδονία είναι Ελληνική, τί μου θύμισες!!! Κατά τα άλλα δημοκρατία έχουμε, ο καθένας όπως νιώθει.

Καλησπέρα κοριτσούλια μου ήταν μια υπέροχη βραδιά. Υπέροχη.

Και τα δικά σας βρε κορίτσια είναι κ@#$παιδάκια;;; Όχι μόνο το δικό μου;;; Ουφ... στεναχωριέμαι, κατά τα άλλα είναι καλό κορίτσι.................................. τις τελευταίες 2 μέρες όλο κάνει ντα σε παιδάκια... τί να πω. Ολίγον τι, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Να την τιμωρήσω; Δεν βλέπω να παραδειγματίζεται. Να αδιαφορήσω όπως είχα πει θα κάνω; Άραγε, θα λειτουργήσει;;; Αχ αχ αχ το αλητάκι μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σας έχει τύχει να τα παρακαλάτε 1 ώρα να τους βγάλετε την πάνα και να χτυπιέται να μη θέλει. Τι νέο κόλπο και αυτό είναι μου λέτε; Με πιάνει τρομερό άγχος κάθε φορά που πρέπει να τον αλλάξω γιατί ξέρω ότι δεν κάθεται με τίποτα. Είχα δεν είχα το άπλωσα το σεντονάκι μου πάλι, που να ερχόμουν δηλαδή και στη συνάντηση.χιχι[/size][/font]
kiko μου, τί κάνω: σε τέτοια καπρίτσια την απειλώ ότι θα μπει τιμωρία στο δωμάτιο της κι αμέσως (σχεδόν) κι ειδικά αν σηκωθώ για να την πάω τιμωρία, συμορφώνεται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ηρθε και μια θεια μου να δει τον Θοδωρη και μολις τον ειδε μου ειπε οτι το επομενο παιδι μου θα ειναι κοριτσι χαχα για να δουμε!

φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα!

Φτου να μη σε ματιάξω συμπεθέρα, δε σταματιέσαι με τίποτα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ευχομαι να μην πονεσετε βρε κοριτσια αυτην την φορα!

εγω παντως δοξα τον θεο και τις δυο φορες ηταν σαν να μην γεννησα μετα απο μια ωρα ημουν τελεια!

Διαβάζω όοοοοοολα αυτά και τελικά βλέπω ότι για την κάθε μια μας είναι διαφορετικά. Κι εγώ με φυσιολογικό τοκετό, αλλά ακόμα βαρυγκομάω... είναι το μόνο που δεν έχω αγαπήσει από την εγκυμοσύνη και την εμπειρία μου γενικά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

προχθές έρχεται ο γιος μου και μου λέει "μαμά βάλε στην κιθάρα μου κορδέλες" λέω να σου βάλω παλικάρι μου, αλλά γιατί...απαντάει "θέλω να τραγουδήσω απόψε την κιθάρα μου, την στόλισα κορδέλες" χαχαχαχα
χιχιχιχι ανέκδοτο!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να τον παω το απογευμα στον ΩΡΛ μου που ειναι και φιλος των γονιων μου και εχω ανεση, αλλα δεν ειναι παιδοΩΡΛ??? Μηπως να μην κανω τιποτα και ειμαι απλα υπερβολικη??? Για πειτε ρε κοριτσια!!!
Ναι καλέ πήγαινε τον αφού είναι και γνωστός.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν καταλαβες...ηδη το εχω αποκλεισει.Δεν του αγοραζουμε ποτε μηχανουλες μονο αυτοκινητακια.Αμα δει καμμια μηχανη του λεω οτι δεν ειναι καλη και οτι θα εχει αυτοκινητο οταν μεγαλωσει και ....προχθες ειπε''παω δουλεια παρω λεφτα αγορασω αυτοκινητο'' χαχα ειδες? πιανει..
Αααααααα, μόλις μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή, θα πάω την ίδια στιγμή, δεν ξέρω πού θα τα βρω αλλά θα τα βρω, και θα της πάρω αυτοκίνητο. Τέλος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...