Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πικουλινι μιας και σε βρηκα...για πες γιατι συλλεγω πληροφοριες στη γαστρεντεριτιδα του Πανουλη τι σας συνεστησε η παιδιατρος?Ειχε διαρροια ή εμετο?Τι ετρωγε?εδωσε φαρμακο?

Κανω γκαλοπ γιατι και σημερα στο σχολειο ειπαν οτι εχουν πολλα με γαστρεντεριτδα και θελω να ειμαι ετοιμη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε ετσι μου ειχε πει τι γελας?χαχα

Ενα κορδονακι που πηγε μετα στο ιατρειο και το αφαιρεσαν.

Εσεις ειχατε τετοιο πραγμα?Εγω δεν ειχα τιποτα απολυτως...πλεον ουτε τομη που να φαινεται δεν εχω

Εγω ειχα γι ΄αυτο κανω την εξυπνη

Heloooo!!!

Ρίτα λύσσαξες με την γαστρεντερίτιδα. Κι εγώ σου λέω πως πιο πολλές πιθανότητες έχεις εσύ να κολλήσεις παρά ο Γρηγόρης! :lol: Αν και πιστεύω ότι αυτό με την κοιλιά του αυτό ήταν. Πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε.

Ιωαννα μου δεν ξέρεις το κόλπο? Εγώ ήδη το εφαρμόζω! Σκέφτομαι τα δύο παιδάκια μετά τα δύο χρόνια..:lol: Δεν σκέφτομαι καθόλου περίοδο λοχείας, κολικούς, κλπ κλπ..κατευθείαν ξεπεταγμένο και έτσι δεν αγχώνομαι! (λέμε τώρα...χαχαχαχα). Όλα καλά θα πάνε, για όλες μας! Να είναι γερά τα παιδάκια μας αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Μαελένη περαστικά.

Νατασούλα δοκίμασε τον ορό και πήγαινε και μια βόλτα στον ωρλ να είσια σίγουρη...

Βατραχάκι θα βάλω τικεράκι μόλις βρω χρόνο!

Μαρίνα, φιλάκι,giovanna Κικίτσα, Φωτεινή, λαζαρένια, Σούλα deleni και σε οοοοοοοοολα τα κορίτσια τα φιλιά μου(μου είναι αδύνατο να τα σχολιάσω όλα! )

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλε μη με κοροιδευετε...ουτε καν αυτο πως το λενε...αλμορα, δεν ειχα μεχρι που κολλησα εγω περισυ...

Για ξαναπειτε ρε παιδια να ξερω γενικες οδηγιες...

Αρμακι με κοροδιδευεις ε?χαχαχα καλαααα

Ειπα να μην αγχωθω αλλα το εγραψαν και στο τετραδιο οτι λειπουν πολλα με διαρροια και πυρετο και να το εχουμε υποψιν μας και ειπα να ψαχτω λιγο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου κι εγώ αυτό θα σου έλεγα είναι τελείως ανώφελο να αγχώνεσαι προκαταβολικά! Δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέραν του να τρέφεται σωστά και να ξεκουράζεται τι παιδί ώστε το ανοσοποιητικό του να είναι όσο γίνεται καλύτερα! Κι νεμείς που περάσαμε κάμποσες γαστρεντερίτιδες αυτό το αλμόρα δεν το πήραμε γιατί οι περισσότεροι λένε ότι τα παιδιά δεν το πίνουν αλλά και γιατί αυτό είναι ηλεκτρολύτες, ουσιαστικά για να μην αφυδατωθεί το παιδί, οπότε αν οι εμετοί σταματήσουν δεν το παίρνεις για διάρροια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εεε... δεν θα το έλεγα ακριβώς... Είσαι σαν τον ρόμποκοπ πάνω στη μηχανή (με κράνος, μπουφάν, προστατευτικά, μπότες, γάντια...), τρως όλες τις καιρικές συνθήκες στον μέγιστο βαθμό και όλα τα μυγάκια, ζουζούνια, έντομα στο πρόσωπο! Αν ξεχάσεις να κλείσεις την ζελατίνα... την πάτησες!!!

Απλά πας πιο γρήγορα, δεν κολλάς σε κίνηση, παρκάρεις πιο εύκολα και είναι και λίγο πιο οικονομικά...(υπό συνθήκες...).

Έτσι όπως το θέτεις, είναι μια ωραία καλοκαιρινή βραδυά να πας μια βόλτα μέχρι το Σούνιο...

:shock::shock::shock: ναι δικιο εχεις !!!!προτιμω το αυτοκινητακι μου και μουσικουλα αραχτη!!!χαχαχαχαχα

Δεν καταλαβες...ηδη το εχω αποκλεισει.Δεν του αγοραζουμε ποτε μηχανουλες μονο αυτοκινητακια.Αμα δει καμμια μηχανη του λεω οτι δεν ειναι καλη και οτι θα εχει αυτοκινητο οταν μεγαλωσει και ....προχθες ειπε''παω δουλεια παρω λεφτα αγορασω αυτοκινητο'' χαχα ειδες? πιανει..

:D:D:D:D τελειος !!!χαχαχαχαχαχ

Λαζαρενια τι το θες αυτο το διπλωμα?

ειναι απαραιτητο και σε προκυρηξεις.

εκτος αυτου ολοι ζητανε αναγνωρισμενο πτυχιο αγγλικων.

σας χαιρετω ..παμε βολτιτσα!

1654096yn4fep17z7.gif

Ρίτα μου κι εγώ αυτό θα σου έλεγα είναι τελείως ανώφελο να αγχώνεσαι προκαταβολικά! Δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέραν του να τρέφεται σωστά και να ξεκουράζεται τι παιδί ώστε το ανοσοποιητικό του να είναι όσο γίνεται καλύτερα! Κι νεμείς που περάσαμε κάμποσες γαστρεντερίτιδες αυτό το αλμόρα δεν το πήραμε γιατί οι περισσότεροι λένε ότι τα παιδιά δεν το πίνουν αλλά και γιατί αυτό είναι ηλεκτρολύτες, ουσιαστικά για να μην αφυδατωθεί το παιδί, οπότε αν οι εμετοί σταματήσουν δεν το παίρνεις για διάρροια!

ετσι ειναι οπως τα λεει η αρινα,απλα η παιδιατρος μου ,μου το συστησε απαραιτητως.

μια μια κουταλιτσα ανα πεντε λεπτα.

1654096yn4fep17z7.gif

Οκ then!Θα περιμενω και θα σας πρηξω μετα!χαχα!

Ειμαι στη δινη των ιωσεων...δειξτε λιγο κατανοηση γα το πρηξιμο...θα συνηθισω κι εγω ...

Φιλια παω να τον σηκωσω επιτελους να παμε βολτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οκ then!Θα περιμενω και θα σας πρηξω μετα!χαχα!

Ειμαι στη δινη των ιωσεων...δειξτε λιγο κατανοηση γα το πρηξιμο...θα συνηθισω κι εγω ...

Φιλια παω να τον σηκωσω επιτελους να παμε βολτα!

Στη περσινη γαστρεντεριτιδα που ηταν αρκετα βαρια και με εμετο μονο almora επινε. Στη φετινη μονο διατροφη και τιποτα αλλο. Σχεδον μια εβδομαδα ειχε διαρροια.

Διαφημίσεις

Εγω αυτο το να κοιμαται σαν μωρο και να εχω ανεση που λεει η Μαελενη δεν το εζησα καθολου ομολογω.Μη σας πω πιο καλα περναω τωρα...

Α καλά τώρα διάβασα, αλλά δεν αναφερόμουν στο δικό μου το παιδί χιχιχι.

Εμείς δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε ποτέ κι ακόμα καλά κρατεί, αλλά τα άλλα γνωστά μωρούλια και γειτονόπουλα δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ειδικά το διπλανό μας, Απρίλη του '08 γεννημένο, δεν καταλάβαινες ότι υπάρχει. Ακόμα και τώρα λέει, αρκεί να τον αφήσουν στο κρεββάτι, να κλείσουν και την πόρτα και θα κοιμηθεί!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λες να της ξεχασε κανενα nike air μεσα της;;;; Τι λες βρε τρελή;;;;; Ράμμα ειναι αυτό!!! ακομα γελαω με το κατι σαν κορδονι.

Α τέτοιο σαν μεταλλικό κορδόνι με κλιψάκια στις άκρες είχα εγώ. Το έκοψε με πενσούλα στην άκρη και το τράβηξε!

Armaki μου ευχαριστώ!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπεραααααααααααααα να με και εγώ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ αλα έφαγα χέρι σήμερα στο ταβάνι πετάχτηκα πολύ πόνο κούκλες σκληρός και πάνω πολύ ο τράχηλος μας ο Άντρης μου από κάτω κοιτούσε και μου λέει όταν βγήκαμε σιγά ρε μαναράκι μου έως το καρπό το έβαλε μέσα

και τι ήθελες του λέω να το βάλει ως τον αγκώνα

γράψατε πολλααααααααααα πάω να διαβάσω φιλία σε όλες μουτσσσσς

ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

μαργαριτα οντως ειμαι πεσμενη και πολυ αγχωμενη..

δεν ξερω φοβαμαι πολυ με την ιδεα των 2 ..ειμαι και λιγο καλοπερασακιας ,σκεφτομαι και την μανα μου που οσο να ναι δεν θα μπορω και εγω να της αφηνω 2 παιδια για να βγω εξω ...ολα δυσκολευουν..σκεφτομαι τα εξοδα ,τους 2 παιδικους ,τι θα κανω το διαστημα μεχρι να σαραντησει το παιδι ,την αντιδραση του χρηστου .........

Ιωάννα μην Αγχώνεσαι πουλάκι μου... όλα θα παρουν το δρόμο τους πίστεψε με και ούτε που θα το καταλάβεις... Σκέψου και αυτό που λεέι η Μαρινα, τα δικά μας και της Πικουλίνας ήταν πολύ πιο μικρά και μια χαρα... Η Αναστασία τώρα σκαρφαλώνει και μπαίνει στο πάρκο και του κανει αγκαλίτσες και φιλάκια (τρώει βέβαια και απο καμιά ψιλή ο μικρός αλλά ανταποδίδει γιατί άρχισε και της τραβάει τα μαλιά:cool::cool:) αλλά το καλύτερο μου είναι όταν ξυπνάνε που πάντα ρωτάει αν ξύπνησε ο Γιαννάκης και πάει και του λέει "Καλημέρα Γιαννάκη, είσαι καλά;" και ο καλός μου ξεκαρδίζεται στα γέλια!!!!! Μόνο να τον ακούσεις!!!! Φωτίζει το προσωπάκι του όταν βλέπει την Αναστασία...:D

Αχ Ιωάννα σε διαβάζω και νιώθω ότι διαβάζεις και τις δικές μου σκέψεις και ανησυχίες . τα ίδια και χειρότερα νιώθω και εγώ αυτή την περίοδο. Ειδικά τώρα που έχει γίνει έτσι απαιτητικός ο μικρός κάθομαι και συλλογίζομαι συνέχεια πως θα τα καταφέρω με το μωρό μαζί. Όσο για την καλοπέραση μη το ψάχνεις γιατί και εγώ είμαι φανατικός θαυμαστής της, ειδικά τώρα που πλέον το 9ωρο το έχουμε στο νερό το βράδυ αλλά και το 2ωρο στο μεσημεριανό τον ύπνο (το ΣΚ μόνο) με έχει πιάσει αμόκ που σκέφτομαι ότι θα έχω τους κολικούς και τις αγκαλιές κάθε 1 ώρα. Αν δε, με χτυπήσει και καμία επιλόχειο εκεί να δεις γέλιο που θα κάνουμε μετά , θα είμαστε όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Μην σκέφτεσαι προκαταβολικά βρε Κική μου ότι το παιδί θα έχει κολικούς...:D:D Όσο για τον ύπνο αν εξαιρέσεις τους πρώτους 4 μήνες που εντάξει ξετιναχτήκαμε, τώρα κοιμούνται και τα δύο μέχρι τις 7,30 και το μεσημέρι απο τις 3-3,30 μέχρι τις 5-5.30... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι και ο μικρός προσαρμόστηκε στο πρόγραμμα της Αναστασίας οπότε μην ανυσηχείς, θα περάσει μια περίοδο προσαρμογής σαν μωράκι και μετά θα στρωσει...;);):D:D

Καλε ετσι μου ειχε πει τι γελας?χαχα

Ενα κορδονακι που πηγε μετα στο ιατρειο και το αφαιρεσαν.

Εσεις ειχατε τετοιο πραγμα?Εγω δεν ειχα τιποτα απολυτως...πλεον ουτε τομη που να φαινεται δεν εχω

Ρίτα είναι στον οργανισμό... εγώ είχα πολύ καλή ανάρρωση και στις δύο καισαρικές (στη δεύτερη μάλιστα ήταν πολύ καλύτερα και απο την πρώτη) αλλά έχω μια ουλή να τρομάξεις!!!! και να σκεφτείς ότι κάναμε και πλαστική συρραφή για να μην έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά είναι στον οργανισμό μου να κάνει χηλοειδή (έτσι λέγονται οι ουλές) :?:-?

Όσο για τις δουλειές να σας πω ότι χθες η κόρη μου έκλαιγε με μαύρο δάκρυ γιατί της πήρα την ηλεκτρική (την κανονική) και δεν την άφηνα να σκουπίσει και συμβιβάστηκε με την σφουγγαρίστρα :shock::shock::shock::shock: (από που πήρε αυτό το παιδί δεν ξέρω...εγώ έβλεπα τη μάνα μου να κάνει δουλειές και εξαφανιζόμουν...:D:D:D)

Είχαμε νεότερα απο Πετρούλα και Ηλιάνα;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...