Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα μη μας τα αλλάζεις τώρα, άκου κάνει τα βασικά! Ακόμα δεν της έμαθες να ανοίγει φύλλο?Χαχαχα! Πάντως εγώ τη ζήτησα πρώτη σε μένα θα τη στείλεις! Σε τρελάναμε σήμερα!

Ιωάννα μου τι διαβάζω? Εϊσαι λίγο πεσμένη? Καλέ όλες όσες αποκτήσαμε 2ο παιδάκι τα ίδια νομίζεις δε σκεφτόμασταν? Τα ίδια δεν σκεφτόμασταν και όταν τελείως άμαθες ήμαστε έγκυος στα 1α? Να σου πω κι εμένα μου έχει λείψει που είναι πολύ πιο δύσκολο πια να πάμε κάπου μόνοι μας οι δυο μας, αλλά 1. έτσι κι αλλιώς και μόνο το Γιωργο όταν είχαμε πάλι δεν πολυβγαίναμε, εντάξει μπορεί να τα καταφέρναμε 1 στις 2 ή 3 εβδομάδες, τώρα νομίζω έχουμε πάει στο μήνα ή και παραπάνω πολλές φορές, αλλά κάνουμε άλλα πράγματα και οι 4 μαζί. Πάντως μην αγχώνεσαι, δε σημαίνει ότι είναι όλα τα παιδιά ίδια και επειδή ο Χρηστάκος ήταν ζόρικος θα είναι και ο δεύτερος. Κι εμένα ο Γώγος σαν μωράκι με είχε εξοντώσει, αλλά να σου πω τώρα που τα σκέφτομαι ναι ήταν ζόρικος, ναι δεν έκατσε ποτέ σε πάρκο, αλλά τώρα ξέρω κι εγώ πώς να χειριστώ και είμαστε όλοι καλύτερα και εν μέρη έφταιγα κι εγώ σε κάποια πράγματα που έπρεπε να είχα χειριστεί διαφορετικά! Επίσης, στη δική μου περίπτωση μέχρι τους 5 μήνες της Μαριαλένας, αν εξαιρέσεις τις αρρώστιες, δεν κατάλαβα ότι είχα βρεφάκι! Εντάξει ξυπνούσε τη νύχτα, αλλά έτρωγε και ξανακοιμόταν, δεν κοιμόταν πολλές ώρες στην κούνια όμως έπαιζε εκεί κάμποσο και σκέψου ότι σε κάποιες από μας το 2ο ήρθε όταν ακόμα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συνενοηθούμε ακόμα και για τα απολύτως βασικά με το μεγάλο (όχι ότι τώρα μπορούμε) αλλά εντάξει δεν είναι τόσο θέμα να πας με 2 παιδιά μια κοντινή βολτίτσα! Για το σταθμό θα σου πρότεινα αφού η μαμά σου θα κρατήσει τη μικρή και θα πάει σχεδόν 2 χρονών, να πας το Χρηστάκο σε δημόσιο σχολείο αφού θα πηγαίνουν νήπια τότε!

Όπως καταλάβατε κοιμούνται τα βλαστάρια μου κι εγώ οργιάζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Ιωάννα σε διαβάζω και νιώθω ότι διαβάζεις και τις δικές μου σκέψεις και ανησυχίες . τα ίδια και χειρότερα νιώθω και εγώ αυτή την περίοδο. Ειδικά τώρα που έχει γίνει έτσι απαιτητικός ο μικρός κάθομαι και συλλογίζομαι συνέχεια πως θα τα καταφέρω με το μωρό μαζί. Όσο για την καλοπέραση μη το ψάχνεις γιατί και εγώ είμαι φανατικός θαυμαστής της, ειδικά τώρα που πλέον το 9ωρο το έχουμε στο νερό το βράδυ αλλά και το 2ωρο στο μεσημεριανό τον ύπνο (το ΣΚ μόνο) με έχει πιάσει αμόκ που σκέφτομαι ότι θα έχω τους κολικούς και τις αγκαλιές κάθε 1 ώρα. Αν δε, με χτυπήσει και καμία επιλόχειο εκεί να δεις γέλιο που θα κάνουμε μετά , θα είμαστε όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΠανΜαρ το Σοφάκι το βλέπω πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες εποχές που έρχονται , προσπάθησε όσο μπορείς να την κρατήσεις μόνο με αυτά άντε να προσθέσεις και λίγο κρεμμυδάκι και ελίτσα βρε αδερφέ για να είναι πλήρες το μενού. Πάντως και εμένα ο δικός μου με ψωμί και ελιά τη βγάζει ευτυχώς και φασολάδα πολύ , κάθε μέρα τον ρωτάς τι θες να φάς και σου λέει ή μακαρόνια η φασολάδα.

Ρίτα εφόσον όπως λες και εσύ ότι τράβηξες 11 ώρες πόνου τότε όντως είναι θέμα οργανισμού αλλά και ίσως ο γιατρός είναι ελαφροχέρης, μου φαίνεται είμαι πολύ μη μου άπτου η δικιά σου.

Νατάσα αν δεν κάθεται ο Σώτος με τον ορό , πάρε καλύτερα το σπρέι , εγώ πάντως βρήκα τη γιατρεία μου με αυτό γιατί με τον ορό είχαμε πάλι μάχες.

Σουλίτσα καλό απόγευμα.

ΜαΕλένη καμιά αδειούλα δεν σου έγραψε ο γιατρός να κάτσεις λίγο να ηρεμήσεις;

Κυρία Φωτεινή το έχετε αυτό το θέμα εσείς οι γιαγιάδες με το φαγητό πάντως και η δικιά μου πεθερά και μάνα το άγχος τους αυτό είναι μη τυχόν και δυσανασχετήσει ο μικρός με το φαγητό. Και πάλι σας υπέρευχαριστούμε για τα δωράκια σας και τη γλυκιά σας σκέψη που είχατε.

Όντως η Πετρούλα που είναι και η Ηλιάνα;

τελειαααααααααα!!!!πολυ ωραια φαση αυτη με τις μηχανες.ελευθερια,ανεξαρτησια,να πετας!!!!!!!!!!!

πωπω τελειααααααααααα!!!

Εεε... δεν θα το έλεγα ακριβώς... Είσαι σαν τον ρόμποκοπ πάνω στη μηχανή (με κράνος, μπουφάν, προστατευτικά, μπότες, γάντια...), τρως όλες τις καιρικές συνθήκες στον μέγιστο βαθμό και όλα τα μυγάκια, ζουζούνια, έντομα στο πρόσωπο! Αν ξεχάσεις να κλείσεις την ζελατίνα... την πάτησες!!!

Απλά πας πιο γρήγορα, δεν κολλάς σε κίνηση, παρκάρεις πιο εύκολα και είναι και λίγο πιο οικονομικά...(υπό συνθήκες...).

Έτσι όπως το θέτεις, είναι μια ωραία καλοκαιρινή βραδυά να πας μια βόλτα μέχρι το Σούνιο...

mrdIp3.png

Για το σταθμό θα σου πρότεινα αφού η μαμά σου θα κρατήσει τη μικρή και θα πάει σχεδόν 2 χρονών, να πας το Χρηστάκο σε δημόσιο σχολείο αφού θα πηγαίνουν νήπια τότε!

Ααα για καλο σε φωναξαμε?:tongue:

Μη μου τη φουντωνεις και εσυ τωρα...χαχα

Καλε γιο περιμενει!!!χαχα :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Έλα μου ντε πού είναι οι προχωρημένες εγκυμονούσες της παρέας μας?

Σήμερα γεννούσε και μία φίλη μου με προγραμματισμένη καισαρική το 2ο και ακόμα δεν έχω νέα της και είναι εκεί το μυαλό μου!

Επίσης ανυπομονώ με το καλό να γεννήσει και η μια κολλητή (επιτέλους η πρώτη από τις άλλες πέντε, που παντρεύτηκε το Καλοκαίρι!), για να είμαστε σε παρόμοια φάση!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΠανΜαρ το Σοφάκι το βλέπω πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες εποχές που έρχονται , προσπάθησε όσο μπορείς να την κρατήσεις μόνο με αυτά άντε να προσθέσεις και λίγο κρεμμυδάκι και ελίτσα βρε αδερφέ για να είναι πλήρες το μενού. Πάντως και εμένα ο δικός μου με ψωμί και ελιά τη βγάζει ευτυχώς και φασολάδα πολύ , κάθε μέρα τον ρωτάς τι θες να φάς και σου λέει ή μακαρόνια η φασολάδα.

Και τραχανά Κίκο μου!!!

Εμάς αυτό είναι το αγαπημένο μας!

mrdIp3.png

Εεε... δεν θα το έλεγα ακριβώς... Είσαι σαν τον ρόμποκοπ πάνω στη μηχανή (με κράνος, μπουφάν, προστατευτικά, μπότες, γάντια...), τρως όλες τις καιρικές συνθήκες στον μέγιστο βαθμό και όλα τα μυγάκια, ζουζούνια, έντομα στο πρόσωπο! Αν ξεχάσεις να κλείσεις την ζελατίνα... την πάτησες!!!

:shock::shock:Θου κυριε!Καλα κανω εγω και δεν ανεβαινω με τιποτα...χαχα με αποτελειωσες.:tongue:...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:lol::lol::lol:

Δε λέω να το πάρω απόφαση ότι έχει γιο, είχα φαγωθεί από την αρχή ότι είναι κοριτσάκι! :tongue::tongue::tongue:

Ααα για καλο σε φωναξαμε?:tongue:

Μη μου τη φουντωνεις και εσυ τωρα...χαχα

Καλε γιο περιμενει!!!χαχα :tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

πανμαρ μου περασατε απο τα μερη μας που να το ηξερα να σου εδινα τηλ να σταματουσατε για ενα καφεδακι!

Γιατί το ήξερα εγώ...? Θεωρητικά, θα μέναμε Κροατία και θα γυρνούσαμε από Αλβανία, Γιάννενα...! Πού να ξέρω ότι θα κάναμε τον γύρο των Βαλκανίων!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock:Θου κυριε!Καλα κανω εγω και δεν ανεβαινω με τιποτα...χαχα με αποτελειωσες.:tongue:...

Να δω τι θα κάνεις, όταν στα δεκατρία του, αρχίσει ο Γρηγοράκος σου να σου ζητάει παπάκι...!!!

mrdIp3.png

Δεν καταλαβες...ηδη το εχω αποκλεισει.Δεν του αγοραζουμε ποτε μηχανουλες μονο αυτοκινητακια.Αμα δει καμμια μηχανη του λεω οτι δεν ειναι καλη και οτι θα εχει αυτοκινητο οταν μεγαλωσει και ....προχθες ειπε''παω δουλεια παρω λεφτα αγορασω αυτοκινητο'' χαχα ειδες? πιανει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν καταλαβες...ηδη το εχω αποκλεισει.Δεν του αγοραζουμε ποτε μηχανουλες μονο αυτοκινητακια.Αμα δει καμμια μηχανη του λεω οτι δεν ειναι καλη και οτι θα εχει αυτοκινητο οταν μεγαλωσει και ....προχθες ειπε''παω δουλεια παρω λεφτα αγορασω αυτοκινητο'' χαχα ειδες? πιανει..

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις...

Μακάρι, να 'μαστε καλά, και να ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση σε μερικά χρόνια...!

Ηρθε ο άντρας μου! Πάω να φάω! Θα τα πούμε αργότερα...

mrdIp3.png

Ρε δεν το λεω για πλακα...να μια κοπελα διπλα μου λεγε οτι της εβαλαν και στις 2 καισαρικες κατι σαν κορδονακι που πηγε μετα στο ιατρειο και της το τραβηξαν(????)

Μια αλλη μου ειπε κατι αλλο...

Λες να της ξεχασε κανενα nike air μεσα της;;;; Τι λες βρε τρελή;;;;; Ράμμα ειναι αυτό!!! ακομα γελαω με το κατι σαν κορδονι.

Καλε ετσι μου ειχε πει τι γελας?χαχα

Ενα κορδονακι που πηγε μετα στο ιατρειο και το αφαιρεσαν.

Εσεις ειχατε τετοιο πραγμα?Εγω δεν ειχα τιποτα απολυτως...πλεον ουτε τομη που να φαινεται δεν εχω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...