Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανμαρ καλως ήρθατε... Να ρωτήσω κάτι;;; Μη γελάσεις όμως... Εγώ αν πηγαίναμε πάνω απο δύο ώρες με τη μηχανή με πονούσε ο κ$%^ μου...:oops::oops: για να μην πω για την πλάτη... Πως άντεξες;;;

Αααα! Εξαρτάται από την μηχανή και την σέλα!

Η αλήθεια είναι πως την πρώτη μέρα, ζορίστηκα λίγο, αλλά μετά συνήθισα. Και μετά, κουραστική ήταν και η μέρα του γυρισμού, γιατί το πήγαμε σερί από Βουλγαρία (μέσω Δράμας) έως Αθήνα με μια στάση μόνο λίγο πριν τη Στυλίδα για φαί. Και η εθνική είναι πολύ πιο κουραστική γιατί έχεις και την ταχύτητα και βαρετό τοπίο να χαζεύεις...

Κατά τ'άλλα... καφεδάκι, μουσικούλα, τσιγαράκι... Όλα στο μυαλό μας είναι!!!

mrdIp3.png

καλησπερα κουκλες:D

τι κανετε? καλη βδομαδα:D:D

δεν προλαβενω να σας διαβασω:oops: μολις κοιμηθηκε η Φωτεινη και τρωω μια σαλατουλα και μετα συμαζεμα.

αντε με το καλο να ερθει η Βικουλα γιατι θελω λιγο την ελευθερια μου:D

για το μονο που παραπονιεμαι ειναι στο ταισμα της Φωτεινης....εκει βρε κοριτσια ΔΕΝ παιζετε....ειναι το χειροτερο μου....δεν ξερω τι να την κανω.

αυτο που τρωει καλουτσικα ειναι το κασερι τα μακαρονια. και καροτο βρασμενο..εεεεε μπορως καθε μερα να την δινεις αυτα να τρωει:confused::confused::shock:

Διαφημίσεις

Ιωαννα στο χερι σας ειναι ολα.Και δοξα το Θεο η μαμα σου βοηθαει και η πεθερα το ιδιο αν της το ζητησεις.

Ο Χρηστος θα ειναι ολοκληρο παιδακι πια θα περασει μεν τη φαση του αλλα θα συνηθισει και θα μαθετε και εσεις να κινειστε μαζι με τα παιδια.Τουλαχιστον το ενα..δε γινεται αλλιως εχουμε μπει σε αλλη φαση πλεον.

Απο εκει και περα καταλαβαινω τις αγωνιες σου γιατι ξερω οτι και ο Χρηστος οπως και ο Γρηγορης ηταν απαιτητικα παιδια απο μωρα.Εγω αυτο το να κοιμαται σαν μωρο και να εχω ανεση που λεει η Μαελενη δεν το εζησα καθολου ομολογω.Μη σας πω πιο καλα περναω τωρα...

Τεσπα σε καταλαβαινω και ξερω οτι πιστευεις οτι και το δευτερο θα ειναι το ιδιο,και εγω αυτο πιστευω για το επομενο μου αλλα αν το καλοσκεφτεις-ουμε τα δευτερα ειναι λιγο αλλιως...θα μπει στον αυτοματο ...δε γινεται διαφορετικα.Οποτε ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαργαριτα οντως ειμαι πεσμενη και πολυ αγχωμενη..

δεν ξερω φοβαμαι πολυ με την ιδεα των 2 ..ειμαι και λιγο καλοπερασακιας ,σκεφτομαι και την μανα μου που οσο να ναι δεν θα μπορω και εγω να της αφηνω 2 παιδια για να βγω εξω ...ολα δυσκολευουν..σκεφτομαι τα εξοδα ,τους 2 παιδικους ,τι θα κανω το διαστημα μεχρι να σαραντησει το παιδι ,την αντιδραση του χρηστου .........

ιωαννα μου εγω δεν πιστευω οτι γενικως εισαι ετσι σαν χαρακτηρας ,απλα λιγο οι ορμονες της εγκυμοσυνης και η κουραση τωρα σε εχουν καταβαλει.

πιστευω οτι με το καλο που θα γεννηθει ολα θα τα δεις αισιοδοξα.ουτως η αλλως γυρισμο δεν εχει.τραβας και προχωρας!!!

ολα θα πανε περιφημα!!!(στην συναντηση μας ησουν εγκυος βρε και δεν το ηξερα?)

Ωρε ας ερθει και καμμια δευτερομανουλα να μιλησει διοτι θα λεει οτι τη δουλευουμε η Ιωαννα...χαχα

Για ελατε κοριτσια για support!

οταν με το καλο γινω εγω δευτερομανουλα θα με support κι εμενα???????

:D:D:D

Λαζαρένια εγώ το έχω πάρει αυτό το πτυχίο και πρεπει να εχω κρατησει και τα βιβλία Αν θελεις να σου τα στείλω γιατι είναι αρκετα ακριβα και να σου πω και λεπτομερειες.

σουλακι μου αληθεια?

αχ τι καλα που με βοηθας.πες μου ειναι δυσκολο ?

μιλησα με καθηγητρια αγγλικων και μου ειπε οτι ειναι multipple choice οποτε καπως πιο ευκολο.εχω και χρονια που σταματησα.

θελω να το παρω γιατι χρησιμευει μιας κι εγω η χαζη εδωσα το lower c και δεν το πηρα ,αλλα τα παρατησα εκει.

ενα βιβλιο θα μου το δωσει μια φιλη μου απο εδω.θα δω αν ειναι αυτο και αν οχι θα σου πω .οκ?ευχαριστω παρα πολυ!;)

κοριτσαρες ειστε καλα?

εγω ισα που κρατιεμαι.

πολυ γκρινια η δικια μου μωρε!εντωμεταξυ η πιπιλα γιοκ.μονη της την πεταξε και δεν την θελει καθολου.

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε τη δολια τη Σοφια! Μηπως της βαζεις και το κολατσιο της σε πετσετακι υφασματινο καρο (οπως ο Παπαμιχαηλ στο ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο)? Πολυ 60s σκηνη μου κανει ολο αυτο! :lol: :lol: :lol:

Ααα! Όχι πετσετάκι γιατί η ντομάτα θα χάσει το ζουμί της και δεν θα μπορεί να βουτάει το ψωμάκι της για να κάνει την "παπάρα" της! Σε πιατάκι κανονικά!!!

Μαελένη, καλό μεσημέρι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αααα! Εξαρτάται από την μηχανή και την σέλα!

Η αλήθεια είναι πως την πρώτη μέρα, ζορίστηκα λίγο, αλλά μετά συνήθισα. Και μετά, κουραστική ήταν και η μέρα του γυρισμού, γιατί το πήγαμε σερί από Βουλγαρία (μέσω Δράμας) έως Αθήνα με μια στάση μόνο λίγο πριν τη Στυλίδα για φαί. Και η εθνική είναι πολύ πιο κουραστική γιατί έχεις και την ταχύτητα και βαρετό τοπίο να χαζεύεις...

Κατά τ'άλλα... καφεδάκι, μουσικούλα, τσιγαράκι... Όλα στο μυαλό μας είναι!!!

τελειαααααααααα!!!!πολυ ωραια φαση αυτη με τις μηχανες.ελευθερια,ανεξαρτησια,να πετας!!!!!!!!!!!

πωπω τελειααααααααααα!!!

δεν προλαβενω να σας διαβασω:oops: μολις κοιμηθηκε η Φωτεινη και τρωω μια σαλατουλα και μετα συμαζεμα.

για το μονο που παραπονιεμαι ειναι στο ταισμα της Φωτεινης....εκει βρε κοριτσια ΔΕΝ παιζετε....ειναι το χειροτερο μου....δεν ξερω τι να την κανω.

αυτο που τρωει καλουτσικα ειναι το κασερι τα μακαρονια. και καροτο βρασμενο..εεεεε μπορως καθε μερα να την δινεις αυτα να τρωει:confused::confused::shock:

αχ κα φωτεινη μου.το φαγητο οντως πολυ δυσκολο.κι εμενα δεν τρωει καθολου σχεδον.σημερα εφαγε 4 πηρουνιες και λιγη ντοματα.

χθες καθολου φαγητο αλλα ουτε κι αυγο.

μπας και την περιτρυγυριζει καμια ιωση το καημενο?

τι αλλο ν ακανετε?να την αφηστε νηστικη?οχι δεν γινεται...υπομονη!

αλλα αν το καλοσκεφτεις-ουμε τα δευτερα ειναι λιγο αλλιως...θα μπει στον αυτοματο ...δε γινεται διαφορετικα.Οποτε ολα καλα!

σιγουρα στον αυτοματο θα μπουνε!!!!δεν υπαρχει περιπτωση!!!

μην σου πω οτι εγω θα εχω και τηλεχειρηστηριο για να παταω και on -off!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κυρία Φωτεινή, σκεφτείτε τη μαμά μου που κράτησε την Σοφία δεκαπέντε μέρες για να παρηγορηθείτε...

Ααα... Για το φαί... εσείς να της δίνετε αυτά που τρώει και να έρθει μετά η μαμά της να της δώσει άλλα!!!

mrdIp3.png

Ιωαννα μου μην στεναχωριεσαι απο τωρα ολα καλα θα πανε με τα 2 θα τα καταφερεις κι εσυ οπως κι ολες οι μανουλες εξαλου γι'αυτο ειναι οι μανες για να τα βγαζουν περα στα δυσκολα ;)

δεν ειναι τιποτα ολα θα μπουν στους ρυθμους τους χωρις να το καταλαβεις ο θοδωρης μου εφτασε σχεδον 6 μηνων και χαμπαρι δεν το πηρα ολα θα πανε καλα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...