Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέεε δεν είναι η μπέμπα;;;;Και η Νατασα αυτο καταλαβε!!!Ο παναγιώτης είναι;;

Εχεις δει βρε μπεμπα 40 ημερων τοσο μεγαλη ( XL θα ειναι); αν ναι θα ηθελα πολυ να τη γνωρισω!! Φανταζομαι αν σας βαλω τη μπεμπα θα νομιζετε οτι ειναι εμβυακι μολις 7 εβδομαδων. Δε σας τη βαζω γιατι ειστε ικανες να νομιζετε οτι ειμαι παλι εγκυος και σας εχω βαλει φωτο απο υπερηχο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Πικουλινακι ειμαι για να'μαι!!! Με εχει πιασει νευρικο γελιο λεμε, αχ, σε καλο μου!

Χιλια συγνωμη! Την ειδα λιγο φευγαλεα τη φωτο, ε τον κρυβει κιολας το καπελο... Τι να πω? Ειμαι ασυγχωρητη! Και το σκεφτηκα προς στιγμην κοιτα ποσο σχηματισμενο ειναι το προσωπακι του παρολο που ειναι τοσο βρεφακι... Καλα ρε Πετρουλα κι εσυ ομως? Εγω ειμαι ξανθια το εχω δηλωσει! Μαι φορα ξανθια, για παντα ξανθια...

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας τελικα...

sorry pikoulinaki!

Να ΤΟΝ χαιρεσαι!

t7fQp3.png

Εχεις δει βρε μπεμπα 40 ημερων τοσο μεγαλη ( XL θα ειναι); αν ναι θα ηθελα πολυ να τη γνωρισω!! Φανταζομαι αν σας βαλω τη μπεμπα θα νομιζετε οτι ειναι εμβυακι μολις 7 εβδομαδων. Δε σας τη βαζω γιατι ειστε ικανες να νομιζετε οτι ειμαι παλι εγκυος και σας εχω βαλει φωτο απο υπερηχο.....

:lol::lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα ρε Πετρουλα κι εσυ ομως? Εγω ειμαι ξανθια το εχω δηλωσει! Μαι φορα ξανθια, για παντα ξανθια...

Κι εγω σήμερα είχα την τιμητική μου!!Από κοτσανα σε κοτσανα ....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι, θα το βάλεις εκει που εχεις το πλυντηριο σου, όχι αλλού..Πως θα μεταφερεις τα ρουχα απο τον εναν κάδο στον άλλο..Μη την πατήσεις!!

Εγω επειδη δεν εχω χωρο το εχω βαλει στην αποθηκη πάνω στη ταρατσα. Ειναι λιγο αβολο αλλα το εχουμε συνηθισει. Με εχει βολεψει τοσο που δε με απασχολει καθολου η αποσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Vatraxina μου συγγνώμη!!!Σήμερα έπεσε συγγραφικος οίστρος..χαχαχα

Εγώ το πλυντηριο το έχω στον επάνω όροφο, όχι στο μπάνιο - αν και τεραστιο- στην αποθηκη που είναι στενομακρη..Θα πάρω μεγάλο και θα το βάλω επάνω απο το πλυντηριο..

Γιατι δεν το βαζεις και εσύ απο πάνω;;Μην πάρεις 5κιλο, δεν αξιζει μου είπαν...

αχ γιατι οταν καναμε το σπιτι τα θελαμε ολα μεγαλα μελγαλη μπανιερα,μεγαλο επιπλο και εχω στενο πλυντηριο που ανοιγει απο επανω κι ετσι δεν μπορω να βαλω απο επανω στεγνωτηριο αλλα το πηρα αποφαση θα το βαλω στην αποθηκη τι να κανω μηπως τωρα που απλωνω ειναι καλυτερα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πικουλινακι δεν μας τον εβαλες επάνω στις ταρζανιες του..Εκεί θα καταλαβαίναμε!!

Μας τον έβαλες σε ώρα χαλάρωσης.. φρεσκια μαμα είσαι...εε είπαμε και εμεις η μπέμπα είναι...

Άλλο βλέπω όμως εγώ...οι αδυναμίες δεν κρυβονται!!!

Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου και τα δυο τα πικουλινακια σου..

Αληθεια καθηγητρια είσαι;;

Ενα μεσημερι ειπα να μη κοιμηθω η αμοιρη και με εχετε κανει σκουπιδι!! Αμα σας ξαναμιλησω μεσημερι .......

Εχω και γυναικολογο σημερα για το υπερηχο του να εχουν παει ολα στη θεση τους ......... . Τον βαρεθηκα τον γλυκουλη μου ( το γυναικολογο) , 2 χρονια σερι παω .

αχ γιατι οταν καναμε το σπιτι τα θελαμε ολα μεγαλα μελγαλη μπανιερα,μεγαλο επιπλο και εχω στενο πλυντηριο που ανοιγει απο επανω κι ετσι δεν μπορω να βαλω απο επανω στεγνωτηριο αλλα το πηρα αποφαση θα το βαλω στην αποθηκη τι να κανω μηπως τωρα που απλωνω ειναι καλυτερα;

Τουλάχιστον φροντισε να είναι δίπλα στο πλυντηριο το δωματιο που θα το βάλεις..Να αλλάξεις το πλυντηριο μερος, παίζει;;

Διαφημίσεις

Ενα μεσημερι ειπα να μη κοιμηθω η αμοιρη και με εχετε κανει σκουπιδι!! Αμα σας ξαναμιλησω μεσημερι .......

Εχω και γυναικολογο σημερα για το υπερηχο του να εχουν παει ολα στη θεση τους ......... . Τον βαρεθηκα τον γλυκουλη μου ( το γυναικολογο) , 2 χρονια σερι παω .

Η καλύτερη πελάτισσα είσαι!!

Στα ώπα-ώπα θα σ'εχει...Τυχερούλααααα

Εγω το δηλωνω, ειμαι ζαβη! Μη χανεις τον υπνο σου για μενα, που ξερεις τι αλλο θα ακουσεις... Ο,τι πατατα μου ερθει στο μυαλο την αμολαω! Για την Πετρουλα δεν μπορω να μιλησω...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Εγω το δηλωνω, ειμαι ζαβη! Μη χανεις τον υπνο σου για μενα, που ξερεις τι αλλο θα ακουσεις... Ο,τι πατατα μου ερθει στο μυαλο την αμολαω! Για την Πετρουλα δεν μπορω να μιλησω...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιλά και για μένα φιλενάδα..Ελεύθερα!!!

Τουλάχιστον φροντισε να είναι δίπλα στο πλυντηριο το δωματιο που θα το βάλεις..Να αλλάξεις το πλυντηριο μερος, παίζει;;

μπα δεν εχει αποχετευση στην αποθηκη για να φευγουν τα νερα!

οποτε θα τα βγαζω απο το πλυντηριο θα τα βαζω στη λεκανιτσα και θα κατεβαινω τα σκαλακια να τα παω στη αποθηκουλα χαχα ωραια δεν τα λεω;

θα κανω και γυμναστικη:D:D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...