Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα!!!

Νατάσα μου, εγώ θα περίμενα μερικές μέρες και αν έβλεπα΄ότι συνεχίζεται το ροχαλητό θα τον πήγαινα στον φίλο των γονιών μου...

Μαελένη μου, περαστικά σου βρε κορίτσι μου...

Ωχ! Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω... Πάω σιγά σιγά να τα βλέπω...

mrdIp3.png

Ααα! Κι εγώ το κοριτσάκι μου δεν το βάζω να κάνει καμμία δουλειά...

Ότι βλέπει από μένα και ότι θέλει να κάνει μόνη της (σαν παιχνίδι) την αφήνω, αλλά γενικώς, έχει πολλά χρόνια μπροστά της για να κάνει δουλειές (και θέλει δεν θέλει, θα μάθει να τις κάνει...) Κι εγώ, μέχρι να φύγω από τη μαμά μου, ούτε το δωμάτιό μου δεν μάζευα... Αλλά όταν είσαι μόνη σου (χωρίς μανούλα) είναι αλλιώς!

mrdIp3.png

αντε καλε αφου σας ειπα το μαγαζι εκλεισε προς το παρων πρωτα θα κανετε ολες οσες απομεινατε δευτερο και μετα θα ξεκινησουν τα τριτα χαχα

Βατραχάκι μου, αν περιμένεις και εμένα να κάνω δεύτερο για να βάλεις μπρος για το τρίτο, μάλλον με δύο θα μείνεις!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

σημερα εχουμε παιδιατρο ο τιμος θα κανει της ηπατιτιδας μετα εχει κι αλλο;

θα την ρωτησω και για της γριππης!

Εμάς η παιδίατρος, της ηπατίτιδας το είχε προγραμματίσει να το κάνουμε όταν θα γινόταν η Σοφία δύο (βέβαια, λόγω καλοκαιριού, διακοπών και δικιάς μου ασυνέπειας δεν της το έχει κάνει ακόμα...).

Επόμενο εμβόλιο, έχουμε όταν γίνει τεσσάρων.

Για της γρίπης, μου είχε πει ότι εφόσον η μικρή δεν πάει παιδικό, δεν υπάρχει λόγος να της το κάνουμε.

mrdIp3.png

Λοιπον εγω ειμαι και αδιαθετη και συναχωμενη...δραμα....

Ηθελα να ξερα γιατι μυξωνομαι συνεχεια...ουτε σχολειο να πηγαινα...

Πω πω...σαραβαλο εχω γινει.

Μήπως το βράδυ ντύνεσαι "ελαφρά" ή ξεσκεπάζεσαι...?;);)

Περαστικά!!!

mrdIp3.png

Τι λέτε βρε κορίτσια ???

Εγώ την βάζω να σφουγγαρίζει να καθαρίζει το μπανιο να μαγειρευει και φυσικά να σιδερώνει ρούχα.Λεω επίσης τώρα με την κρίση να τη βγαλω και στο μεροκαματο!

Αν δεν μαθει από τωρα που ειναι μικρή πότε θα μάθει????

Καλε θα με τρελανετε .Μια μερα ειπα οτι εκανα δουλειες και την ειχα από πισω να βοηθαει γιατι αλλιως πως θα εκανα εγώ δουλειες οεο????

Το μόνο που θελω να μαθει και θα επιμείνω είναι να μαζευει τα παιχνίδια της και γενικά να συμαζευει αυτα που χρησιμοποιει αυτη.

παναμαρ μου καλως ηρθατε τελειο το ταξιδακι σας!

στο μπανσκο εμεις παμε πολυ συχνα ο αντρας μου καθε κυριακη σχεδον για σκι τελεια τα ξενοδοχεια ;και πολυ φθηνα!σε ποιο χιονοδρομικο δουλευαι ο αντρας σου;εχει καλες εγκαταστασεις;να κανουνισουμε να ερθουμε αν ειναι τον χειμωνα να βρεθουμε!

Εμείς πήγαμε πρώτη φορά στο Μπάνσκο και πάθαμε πλάκα! Βέβαια, τώρα ήταν τέλεια γιατί ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Για χειμώνα, που θα δουλεύει το χιονοδρομικό, φαντάζομαι θα γίνεται πανικός! Από τιμές όμως... πάθαμε πλάκα!!!

Ο άντρας μου δούλευε στο χιονοδρομικό στην Ζήρεια, στα Τρίκαλα Κορινθίας, πάνω απ'το Ξυλόκαστρο. Από εγκαταστάσεις, για κάποιον που κάνει σκι, δεν είναι καλό. Είναι μικρό. Αλλά είναι ιδανικό για παιδάκια και για άσχετους (όπως εγώ!!!) και είναι το πιο κοντινό στην Αθήνα.

Πάντως, αν θέλετε να έρθετε... Με μεγάλη μας χαρά!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

MαΕλένίτσα την άρπαξες για τα καλά είδα, μα καλά βρε κοπέλα μου αν είχες συμπτώματα έντονα γιατί άφησες να επιδεινωθεί η κατάσταση; Περαστικά σου να είναι και τώρα πρόσεχε το Γρηγοράκη όχι πολλά πολλά για να αποφύγεις καμιά μετάδοση.

Νατασούλα επειδή και εγώ θα το είχα συνέχεια έννοια και αφού παρατήρησες έντονο το πρόβλημα καλό είναι να πας στο γνωστό σας μια βολτίτσα , δεν έχεις να χάσεις τίποτα και αν και εφόσον χρειαστεί θα σε παραπέμψει κάπου αλλού. Πάντως για να ξυπνάει το παιδί από μόνο του στον ύπνο φαντάσου πόσο έντονα θα ροχαλίζει το μαναράκι μου.

Από δουλειές και ο δικός μου όταν με βλέπει με τη σκούπα χτυπιέται να του τη δώσω όπως επίσης και τη σφουγγαρίστρα αλλά το δωμάτιό του το κάνει άνω κάτω και μετά χτυπιέμαι εγώ για να τα μαζέψει γιατί εκείνος κάνει τον κινέζο.

Μαρινάκι άντε ξεμπέρδεψες και εσύ , ξεπετάχτηκε τελείως η ζουζούνα , αφού σου κάνει και ματάκια ποιος τη χάρη σου. Να της δώσεις ένα γλυκό φιλάκι εκ μέρους μου.

Να πω τέλος για την καισαρική πως πιστεύω ότι θέμα οργανισμού και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός πως πριν την καισαρική τράβηξα όλους τους πόνους για 10 ώρες συν το σπάσιμο των νερών και ίσως γι'αυτό το λόγο ο οργανισμός μου ήταν τόσο καταπονημένος.

Αχ σκι ...χιονοδομικα ..απο τοτε που εμπλεξα με εγκυμοσυνες -γεννες δεν εχω ξαναπαει ...και τωρα με το δευτερο ....

Σας εχω πει το ποσο με αγχωνει το αν θα τα καταφερουμε με 2 πιτσιρικια ????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασσα νομιζω πως δεν κανεις καλα που δεν του βαζεις ορο.

Για να ακους ροχαλητο εχει μυξες πισω.Τα κρεατακια δεν αξιολογουνται οταν το παιδι ειναι με μυξουλες.Για αυτο οι παιδοωρλ λενε να εξεταζουν τα παιδακια για ρινιτιδες ,κρεατακια κτλ σε περιοδο που το παιδι ειναι εντελως καλα.

Απλα ο Σωτος εχει τωρα μυξες πισω.Αυτες μπορει να κρατησουν και 10 μερες και παραπανω αλλα θελουν πολυ ορο και ας μην βγαζει το ρουφηχτηρι τιποτα.

Αν θες τον πας αλλα δε νομιζω οτι θα κερδισεις τιποτα.Και να σου πει οτι εχει κρεατακια που καονικα δεν αξιολογουνται σε αυτη τη φαση δε μπορεις να κανεις κατι μεχρι καποια ηλικια.

Στα λεω αυτα επειδη το εψαξα και με ωρλ και με παιδοωρλ στο παιδων επειδη μου ειχε καρφωθει περσυ οτι μπορει να εχει κρεατακια λογω των αυτιων.

Σε γενικες γραμμες ροχαλιζει?Ή μονο τωρα?

Κικη και εγω στην προκληση ημουν σχεδον 11 ωρες μεχρι να παμε για καισαρικη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε συ Ιωαννακι τα ειπαμε αυτα και προχθες ,μια χαρα θα τα πας!!

Σε ειδα πεσμενη φιλεναδα,για ανεβα!

Τωρα που τον εφαγες το γαιδαρο της εγκυμοσυνης αγχωνεσαι?Εμενα αυτο ειναι το κυριως αγχος μου.

Ολα θα πανε τελεια εχεις την εμπειρια και θα προσαρμοστειτε στο πι και φι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...