Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο μου σε νοιωθω γιατι απο οσες ειχα μιλησει μονο εγω ειχα τοσο δυσκολη αναρρωση ..Μεχρι και τις 4ο μερες 3 βηματα εκανα και επεφτα ξερη κατω απο τους πονους..Στο διμηνο αρχισα να συνερχομαι ..

Ευχομαι και στις δυο μας με το καλο να ερθουν τα αγορια μας και να εχουμε μια πιο ομαλη αναρρωση απο τις καισαρικες!!!

Κοριτσάκια καλησπερούδια σας.

Κικο και Joa να πω εδώ ότι κι εγώ 40 μέρες ήμουν χάλια και μετά κάθε που άλλαζε ο καιρός. Τώρα βέβαια από καμιά τσιμπιά δέχομαι στο σημείο που μπήκε η επισκληρίδιος, αλλά όλα καλά.

Για τη 2η καισαρική δεν έχω ιδέα πως και τι, αλλά ξέρω ότι αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει και ΦΤ.

Και Κικο μου μην αγχώνεσαι. Ολα καλά πηγαίνουν και θα συνεχίσουν ;)

Αχ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες.

Sardelaki καλή επιστροφή και πάλι στη δουλίτσα σου. Τον μικρό ποιός τον προσέχει? Η θεία?

Καλή μέρα για εγκαίνια είναι η Πέμπτη ή ακόμα καλύτερη η Τετάρτη που είναι κλειστά τα άλλα μαγαζιά και θα μπορέσουν να έρθουν και παραπάνω άτομα έτσι. Την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν κι εγώ σε εγκαίνια ανθοπωλείου.

Σουλίτσα άβολη η @#$%^κατάσταση στο γραφείο όντως. Αλλά κι εσείς τι φάγατε και σας πείραξε τόσο? Περαστικά σας.

Ρίτα περαστικά και σε σένα.

Και να σας πω και τα δικά μου τα ευχάριστα. Πήγα στο γιατρό και έχω βρογχίτιδα+λαρυγγίτιδα, κατάλοιπα ίωσης κι ευτυχώς δεν κόλλησσα τον μικρό. Με πλάκωσε στα αντιβιωτικά και στη κορτιζόνη :( :( Πωπωπω 3-3 θα τα παίρνω. Πήρα τώρα την πρώτη δόση κι αισθάνομαι το λαιμό μου κάπως μπλιαχ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α εμείς μπορεί να ξεμπλέξαμε από τις πάνες αλλα εχουμε αλλα βιτσια.

Θελει να πηγαινει στην τουαλέτα τελείως γυμνή.

Αν την παω βιαστικα επειδη το λεει και τελευταια στιγμη και της κατεβασω μονο τα βρακακι και το παντελόνι φρικάρει.

Τι να πεις περί ορεξεως.....

Και στο μπανιο καλα παμε αρκει να μην κανουμε τα μαλλια μας.

Μπαινει για μπανιο με συμφωνια -ομως οχι μαλλακια μου μαμα ε? που φυσικα παντα αθετουμε.

Αλλα εχει και λιγο δικιο γιατι αυτα δεν εινια μαλλια ειναι θαμνος.Εχω τρελαθει ρε κορίτσια εχουν μεγαλώσει και πολύ ειναι και μπουκλες και δεν μπορω να τα συμαζεψω.

Τώρα της πήρα ενα σπρευ για να ξεμπλέκονται και κατι κανει.

Κοπελιες, τη γνωμη σας...

Λοιπον ο Σωτηρακης μου οπως ισως θυμαστε την Τεταρτη το βραδυ ειχε ενα μικρομπουκωμα χωρις μυξα και κοκκινο λαιμο... Πυρετο μεχρι 37 κι αυτο μιση μερα... Πολυ light δλδ. Απο την Πεμπτη το βραδυ μια χαρα, τον κρατησα λιγο στο σπιτι και δειχνει σουπερ! Χθες πηγαμε και κολυμβητηριο... Το θεμα μου ειναι το εξης... Απο την Τεταρτη το βραδυ το παιδι ροχαλιζει σαν τρενο! Σε σημειο να ξυπναει και το ιδιο απο το ροχαλητο του... Σε γενικες γραμμες ροχαλιζει αν ειναι κουρασμενος αλλα οχι αυτο το πραγμα... Τα τελευταια βραδια τον παιρνω στο κρεβατι μου. Και αυτος ο δολιος ροχαλιζει πααααρα πολυ, κανει ανησυχο υπνο, ξυπναει συνεχεια και με ψαχνει, μου φαινεται πως αναμεσα στο ροχαλητο κανει και καποιες απνοιες. Του βαζω μαξιλαρι, αλλα δε βλεπω βελτιωση. Ορο του εκανα στην αρχη αλλα δεν εχει ουτε ιχνος μυξας... τον λυπαμαι ρε κοριτσια, τι ειναι αυτο τωρα? Εδω σε βαρβατα κρυωματα, τετοιο πραγμα δεν ειχε ξανακανει... Να παρω τον παιδιατρο? Αν και μια φορα που τον ειχα ρωτησει για το ροχαλητο γενικα μου ειπε οτι μαλλον ειναι κρεατακια και να δουμε αν χειροτερεψει παιδοΩΡΛ. Εκεινος δεν ανακατευεται... Να τον παω το απογευμα στον ΩΡΛ μου που ειναι και φιλος των γονιων μου και εχω ανεση, αλλα δεν ειναι παιδοΩΡΛ??? Μηπως να μην κανω τιποτα και ειμαι απλα υπερβολικη??? Για πειτε ρε κοριτσια!!!

t7fQp3.png

Ελενάκι μου περαστικούλια σου. Τον μικρό σήμερα τον έχει η θεία, αλλά το απόγευμα θα έρθει η πεθερά μου και θα τον κρατήσει. Αποφασίσαμε για 40 μέρες να μην πάει στο χωριό γιατι εκεί ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος να πέσει μιάς και ανεβοκατεβαίνει σκάλες συνέχεια.

Συμπεθερούλα μου καλέ μην φτύνεις. Θα του πάρουμε και καμαριέρα του κοριτσιού σου και μαγείρισσα, αλλά πρώτα πρέπει να την δοκιμάσουμε! χεχε

Όσο για το γιογιό κι εμείς ξεβρακωνόμαστε για να πάμε...αλλά το κάνει μόνος τους τώρα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσα μου από τη στιγμή που ταλαιπωρείται το παιδί εγώ λεω να τον πας στον γιατρό.

Και εγω φανταζομαι οτι ειναι κρεατακια.Για αρχή πηγαινε τον σ'αυτον τον γνωστο σου και αυτος θα σου πει παραπανω.

Σουλα κι εμεις για να παμε τουαλετα ξεβρακονομαστε ευτυχως οχι οταν ειμαστε εξω!

Νατασα μου να τον πας εγω λεω αφου ειναι και γνωστος σας ακομη καλυτερα θα σου πει την γνωμη του κι αν ειναι μετα τον πας και σε παιδοωρλ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά.

Νατάσα κι εγώ θα τον πήγαινα έτσι να πάρω μια γνώμη. Τουλάχιστον να ξέρω αν είναι όντως από κρεατάκια ή αν του έμεινε κανένα κατάλοιπο από το ψιλοκρύωμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Νατάσα μου να το πας το παιδί στον ΩΡΛ...κι εγώ τον πήγα τον Αστέρης μιά μέρα πρίν μπούμε στο νοσοκομείο για να δεί τις αμυγδαλές του και είναι αυτός που μου είπε "Αλεξάνδρα το παιδί δεν έχει τίποτε στις αμυγδαλές, κόψε τις αντιβιώσεις μαχαίρι...και τα σπυράκια που βλέπω μου κάνω περισσότερο για κάποια λοιμώδη νόσο παρά για αλλεργική αντίδραση" κι έτσι την άλλη μέρα τον πήγα στο νοσοκομείο. Ο ΩΡΛ είναι οικογενειακώς μας φίλος...τον εξέτασε εξωνυχιστικά και φυσικά μου είπε πως έχει κρεατάκια κάτι που το ήξερα επειδή ροχαλίζει το παιδί.

Όσο για το ότι δεν έχει μύξες θα σου πω πως ο Αστέρης ήταν 2 εβδομάδες μπουκωμένος...του έβαλα πόσους ορούς και δεν κατέβαιναν οι μυξούλες...σε 2 εβδομάδες ξεμπούκωσε χωρίς να βγάλουμε μύξα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με το κορίτσια Νατασάκι! Δε χάνεις τίποτα να τον πας να πάρεις μια γνώμη!

Ελενάκι το άφησες κι εσύ πολύ καιρό! Τουλάχιστον τώρα θα συνέλθεις!

Σουλίτσα μου πότε ευκαιρεί η κόρη σου να περάσει κι από εδώ για καμιά δουλίτσα? Τη δικιά μου δεν τη βάζω, έχω ψυχολογικά! Θυμάμαι να μου τη λέει συνέχεια για τις δουλειές η μαμά μου και δεν το είχα καθόλου, αλλά πιο πολύ μου την έδινε που στον αδερφό μου που έχουμε ένα χρόνο διαφορά δεν ανέθετε ποτέ τίποτα! Γκρρρ! Γι αυτό εγώ θα ήθελα μεγαλώνοντας τα ζουζούνια μου απλά να είναι το κάθε ένα υπέυθυνο για τα πραγματά του! Γι αυτό σου έχω αντιπρόταση, μην τη δώσεις την κόρη σου στον Αστέρη δώστη σε εμάς που θα σου την έχω βασίλισσα! Χα,χα,χα θα με φάει η Σαρδέλα!!!!

Πάω να ταίσω τη μικρή, αν κάτσει θα συνεχίσω δουλίτσες στο άλλο μισό σπίτι, αλλιώς τα ξαναλέμε! Σας είπα ότι σήμερα μου κάνει"ματάκια" έχει πολύ πλάκα! Κάνε μου ματιά της λέω και ανοιγοκλείνει τα ματάκια της! Θα τη δαγκώσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Θα συμφωνήσω με το κορίτσια Νατασάκι! Δε χάνεις τίποτα να τον πας να πάρεις μια γνώμη!

Σουλίτσα μου πότε ευκαιρεί η κόρη σου να περάσει κι από εδώ για καμιά δουλίτσα? Τη δικιά μου δεν τη βάζω, έχω ψυχολογικά! Θυμάμαι να μου τη λέει συνέχεια για τις δουλειές η μαμά μου και δεν το είχα καθόλου, αλλά πιο πολύ μου την έδινε που στον αδερφό μου που έχουμε ένα χρόνο διαφορά δεν ανέθετε ποτέ τίποτα! Γκρρρ! Γι αυτό εγώ θα ήθελα μεγαλώνοντας τα ζουζούνια μου απλά να είναι το κάθε ένα υπέυθυνο για τα πραγματά του! Γι αυτό σου έχω αντιπρόταση, μην τη δώσεις την κόρη σου στον Αστέρη δώστη σε εμάς που θα σου την έχω βασίλισσα! Χα,χα,χα θα με φάει η Σαρδέλα!!!!

Πάω να ταίσω τη μικρή, αν κάτσει θα συνεχίσω δουλίτσες στο άλλο μισό σπίτι, αλλιώς τα ξαναλέμε! Σας είπα ότι σήμερα μου κάνει"ματάκια" έχει πολύ πλάκα! Κάνε μου ματιά της λέω και ανοιγοκλείνει τα ματάκια της! Θα τη δαγκώσω!

Αχ και εγώ εχω καταλοιπα από τη μανουλα μου αλλα κοριτσακι ειναι να μην μαθει μωρε??

Α και οσο για την πρόταση ειμαι κρητικια εγω και κραταω το λογο μου . Χα χα.

Παντως αν κανω ΑΝ ΛΕΜΕ και ειναι κοριτσι θα σε τιμησω!!!!

Οσο για τη μικρή σου τώρα θα αρχίσει τις ζουζουνιές και θα σας τρελανει.

Να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι

Αχ Μαρίνα μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο κατάλοιπου ίωσης που έπρεπε να είχε περάσει στις 3-4 μέρες κι ότι και μετά τα φάρμακα μπορεί για κανένα 15ήμερο να μου πάει ο βήχας.

Απλά αν είχα πάει πιο μπροστά θα είχα συνέλθει νωρίτερα.

Φοβόμουν τα χάπια μωρέ. Με χτυπάνε στο στομάχι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...